Beyazperdem
Zeki Demirkubuz
facebookTweet
Görev Senarist, Yönetmen, Kurgu Daha fazlası
Uyruk Türk
22
yıllık kariyer
11
film ve dizi

Biyografi

25 Temmuz 1964 Isparta doğumlu olan Zeki Demirkubuz ortaokulu Isparta'da bitirerek İstanbul'a yerleşti. Liseye İstanbul'da başlayan Demirkubuz daha sonra okulu bırakarak fabrika ve atölyelerde çalışmaya başladı. Sinemaya ise 1986 yılında Zeki Ökten’in asistanlığını yaparak adım attı. İlk uzun metrajlı filmi C Blok’u çekene kadar birçok yönetmenin asistanlığını yapan yönetmen, C Blok’tan sonra  kendi senaryolarını yazan bağımsız bir yönetmen olarak anılmaya başlandı. Daha fazlası

Filmografi

Kor
Kor
22 Nisan 2016
Bulantı
Bulantı
2 Ekim 2015
Yeraltı
Yeraltı
13 Nisan 2012
Kıskanmak
Kıskanmak
6 Kasım 2009
Kader
Kader
17 Kasım 2006
Bekleme Odası
Bekleme Odası
27 Şubat 2004
İtiraf
İtiraf
3 Mayıs 2002
Yazgı
Yazgı
9 Kasım 2001
Tüm filmografisi film için filmografisini oyla!

Sanatçının film ve dizilerinden videolar

Bulantı - Fragman 1:41
13 502 gösterim

Haber

Gezici Festival'in 22. Yolculuğu Bugün Başlıyor!
HABERLER - Festival ve Ödüller
25 Kasım 2016 Cuma
Türk Sineması Hindistan'da!
HABERLER - Festival ve Ödüller
19 Ekim 2016 Çarşamba
Türk filmleri Mumbai Film Festivali'nde...
Zeki Demirkubuz'un "Bulantı" sından İlk Fragman!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
2 Eylül 2015 Çarşamba
Zeki Demirkubuz'un yazıp yönettiği ve oynadığı "Bulantı" filminden ilk fragman geldi!
15 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top