Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Henry Ian Cusick
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Yönetmen
    Uyruk İngiliz , Perulu
    Doğum tarihi 17 Nisan 1967
    Yaş 53
    20
    yıllık kariyer
    23
    film ve dizi

    Filmografi

    MacGyver (2016)
    MacGyver (2016)
    Vizyon tarihi bilinmiyor
    The 100
    The 100
    2019
    Hafıza
    Hafıza
    25 Ocak 2018
    Rush Hour
    Rush Hour
    2016
    10.0 Earthquake
    10.0 Earthquake
    Vizyon tarihi belirsiz
    Not Another Happy Ending
    Not Another Happy Ending
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    111 Fotoğraf

    Haber

    "The 100"ün 7. Sezon Prömiyer Tarihi Belli Oldu!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    5 Mart 2020 Perşembe
    The 100’ın Dördüncü Sezonundan Fragman Geldi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    15 Aralık 2016 Perşembe
    Aksiyon dozu yükseliyor
    Lost Kadrosu 10. Yıl Şerefine Bir Arada!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    18 Mart 2014 Salı
    Fenomen, hayatımıza gireli 10 sene oldu!
    6 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top