Beyazperdem
  • Arkadaşlarım
  • Sinemalarım
  • Hızlı Puanlayıcı
  • Koleksiyonum
  • Hesabım
  • Yarışmalar
  • Çıkış
John Kassir
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 24 Ekim 1957
Yaş 61
30
yıllık kariyer
20
film ve dizi

Filmografi

Minyonlar
Minyonlar
4 Eylül 2015
Dev Avcısı Jack
Dev Avcısı Jack
22 Mart 2013
Şirinler
Şirinler
5 Ağustos 2011
Castle
Castle
2010
Sihirli Dağ
Sihirli Dağ
20 Mart 2009
McBride
McBride
2005
CSI: Miami
CSI: Miami
2004
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top