Hesabım
    XYZ Films
    XYZ Films
    şirket Amerikalı
    Yapım - Uluslararası Dağıtım/Satış - Ortak Yapım - İdari yapımcı
    Baskın

    Baskın

    3 Ağustos 2012 | Aksiyon, Dövüş, Gerilim
    Orijinal adı Serbuan Maut
    Özel bir operasyon timi, şehir dışındaki mahallelerden birinde aranan bir uyuşturucu tücarrıın gizlendiği istihbaratını alır ve adamı yakalamak için oturduğunu binaya baskın düzenlerler. Fakat atladıkları nokta bu apartmanın her katı farklı suçlularla hüküm giymiş onlarca katil, manyak, hırsız ve çeteyle doludur. ...
    Vivarium

    Vivarium

    Vizyon tarihi belirsiz | Bilim Kurgu, Gerilim
    "Vivarium” evli bir çifte odaklanıyor. Yeni bir eve taşınmak için gizemli bir emlakçıyı takip eden çift kendilerini korkutucu bir labirentte bulur.
    Davet

    Davet

    Vizyon tarihi belirsiz | Korku, Gerilim
    Orijinal adı The Invitation
    Will ve Eden sevgi dolu bir çiftir. Ancak onların ilişkisi, yaşanan trajedi sonucu çocuklarını kaybetmelerinin ardından Eden'ın ortadan kaybolması ile son bulur. Aradan geçen iki yılın ardından Eden, yeni bir eş ve bambaşka bir kişilikle geri döner. Geride bıraktığı her şeyle tekrar bağ kurmak isteyen genç kadın, eşi ...
    Vivarium

    Vivarium

    Vizyon tarihi belirsiz | Bilim Kurgu, Gerilim
    "Vivarium” evli bir çifte odaklanıyor. Yeni bir eve taşınmak için gizemli bir emlakçıyı takip eden çift kendilerini korkutucu bir labirentte bulur.
    Run Rabbit Run

    Run Rabbit Run

    28 Haziran 2023 | Korku, Gerilim
    Run Rabbit Run, kadın doğum uzmanı olan bir kadının hikayesini konu ediyor.
    Seven Veils

    Seven Veils

    Vizyon tarihi belirsiz | Dram
    Ciddi bir tiyatro yönetmeni olan Jeanine'e, eski akıl hocasının en ünlü eseri olan Salome operasını yeniden düzenleme görevi verildi. Geçmişindeki karanlık ve rahatsız edici anıların peşini bırakmayan sanatçı, yıllar sonra opera dünyasına yeniden girerken, bastırılmış travmasının şimdiki zamanı renklendirmesine izin verir.

    Ortak Yapım

    Bushwick

    Bushwick

    Vizyon tarihi belirsiz | Aksiyon, Savaş Filmi
    Bushwick, yirmi yaşındaki Lucy ve savaş gazisi Stupe'nin hikayesini konu ediyor. ABD merkezli bir askeri güç, Brooklyn mahallelerini işgal ettiğinde, 20 yaşındaki Lucy ve savaş gazisi Stupe hayatta kalmak için birbirlerine güvenmek zorunda kalır.
    The Cleanse

    The Cleanse

    Vizyon tarihi belirsiz | Komedi, Fantastik, Korku
    Kalbi kırık bir adam olan Paul Berger, parçalanmış hayatını onarmanın yolunu arar. Bu sırada hayatı yeniden başlatmayı vaat eden ruhsal bir inziva ile ilgili bir reklama denk gelen Paul, inzivaya katılmaya karar verir. Programa katılmasından sadece birkaç gün sonra arınmanın, günlük toksinlerden kurtulmaktan çok daha ...
    Parts Per Billion

    Parts Per Billion

    Vizyon tarihi belirsiz | Dram, Bilim Kurgu
    Parts Per Billion, feci bir savaşın karşısında, hayatlarının değişmesine neden olacak kararlar almaya zorlanan üç çiftin hikayesini konu ediyor.

    İdari yapımcı

    The Silencing

    The Silencing

    Vizyon tarihi belirsiz | Aksiyon, Dedektif, Gerilim
    Toplumdan uzakta, yalnız yaşayan avcı olan bir adamın kızı, yıllar önce kaçırılmıştır. Kayıp kız uzun süre aransa da pek bir sonuç çıkmaz.
    The Darkness

    The Darkness

    Vizyon tarihi belirsiz | Korku
    Genç bir Amerikalı öğrenci, uzak bir İngiliz malikanesindeki iki çocuğu izlemekten sorumludur. Hayat ansızın gizemli olaylarla tehdit unsuru olmaya başladığında öğrenci, kendisinin de çocularında avlanmış olduklarına inanmaya başlayacaktır.
    Back to Top