Hesabım
    True Detective
    Üye Eleştirileri
    Basın Eleştirileri
    Ortalama puan
    3,4
    8 Puanlama
    True Detective hakkında görüşlerin ?

    1 Kullanıcı eleştirisi

    5
    0 Eleştiri
    4
    1 Eleştiri
    3
    0 Eleştiri
    2
    0 Eleştiri
    1
    0 Eleştiri
    0
    0 Eleştiri
    Sırala
    En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
    DthepYEK
    DthepYEK

    Takipçi 233 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    19 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
    Öncelikle ilk sezona oranla düşük seviyede kalmasının en önemli sebeplerinden biri Matthew McConaughey gibi bir oyuncunun eksikliğiydi. Colin Farrell'ın onun boşluğunu dolduramadığı apaçık bir gerçek. Bence bu sezonu True Detective ikinci sezon değilde farklı yeni bir dizi adı altında televizyona aktarsalardı, bu kadar çok izleyeni olmazdı. Ama bunun yanında çok fazla eleştiri de almazdı. Bu sezon kendi içinde güzel fakat ilk sezonla kıyaslanamayacak bir sezondu.

    İlk sezonda da dizi yer yer ağır ilerlemişti ama bu sezon o konuşmalar filan arada sıkma derecesine geldi. Daha akıcı bir yapısı olabilirdi. Ama genel olarak yine tatmin etti dizi. Bir çok diziden daha kaliteli olduğu ortada. 3. sezon çekilir mi bilmem ama görünen o ki çekilirse yine tamamen farklı bir kadro ile karşımıza çıkacaklar.

    Bu sezondan aklımda kalanlar ilk bölümden itibaren helikopter çekimi ile gösterilen viyadükler yollar, sonra yine ilk bölümlerden finale kadar barda şarkı söyleyen ablamız, Rachel McAdams ve o ucundaki sarıları olan kısa saçları ve Colin Farrell ve bıyıkları diyebilirim. Bu dört unsur bu seon ağırlıklı gözüme çarptı ;) Puanımı bu sezonun kalitesine göre veriyorum. İyi seyirler... 8.1/10
    Back to Top