Hesabım
    Star-Crossed
    Star-Crossed
    İptal edilmiş
    2014 | Dak. | Dram, Bilimkurgu, Romantik
    Oyuncular: Aimee Teegarden, Matt Lanter, Grey Damon
    Ülke ABD
    Üyeler
    3,0 9 oy
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet ve Detaylar

    Emery henüz 6 yaşında bir kız iken, kasabalarına bir uzay aracı düşer ve içinden barışçıl olduklarını iddia eden Atrian isimli bir grup çıkar. Kasaba halkı gruba inanmaz ve kontrolü sağlamak için onlarla bir savaş içine girer. 6 yaşında bir Atrian olan Roman, bu kargaşa içinde Emery’nin evlerine sığınır ve aralarında bir arkadaşlık gelişir. Ancak Roman sonunda yakalanır ve Atrian halkının tutulduğu bir kampa götürülür. Aradan 10 yıl geçer ve insan/uzaylı entegrasyon projesi amacıyla Roman’ın, Emery’nin okuduğu liseye kayıt edilmesine karar verilir. Bu sayede Roman ile Emery’nin yolu yıllar sonra tekrar kesişecek ve aralarında bir aşk filizlenecektir.

    1 Sezon
    12 Bölüm
    Matt Lanter
    Rolü : Roman
    Greg Finley (II)
    Rolü : Drake
    Merle Dandridge
    Rolü : Vega
    Marcus Lyle Brown
    Rolü : Assistant Montrose
    CW Kanalından Üç İptal, Üç Devam Kararı
    Haberler - TV Kanalları

    CW Kanalından Üç İptal, Üç Devam Kararı

    9 Mayıs 2014 Cuma
    Fantastik Gençlik Dizisi Star-Crossed, Foxlife’ta Başlıyor
    Haberler - TV Kanalları

    Fantastik Gençlik Dizisi Star-Crossed, Foxlife’ta Başlıyor

    Bu dünyanın dışından bir aşk…
    7 Mayıs 2014 Çarşamba
    CW, Dizilerinin Sezon Final Tarihlerini Açıkladı
    Haberler - TV Kanalları

    CW, Dizilerinin Sezon Final Tarihlerini Açıkladı

    Supernatural, Vampire Diaries, Arrow ve diğerleri...
    28 Şubat 2014 Cuma
    The Originals, The 100, Reign ve Diğer CW Dizilerinden Fragmanlar
    Haberler - TV İnternetten Seçtiklerimiz

    The Originals, The 100, Reign ve Diğer CW Dizilerinden Fragmanlar

    The Originals, The 100, Reign, The Tomorrow People ve Star-Crossed'dan yeni fragmanları izleyin..
    4 Haziran 2013 Salı
    Star-Crossed'dan İlk Fragman Yayınlandı
    Haberler - TV İnternetten Seçtiklerimiz

    Star-Crossed'dan İlk Fragman Yayınlandı

    The CW, bu dünyanın dışından bir aşkı Star-Crossed ile ekrana getirecek..
    31 Mayıs 2013 Cuma
    • Fotoğraf Star-Crossed
    • Fotoğraf Star-Crossed

    Hayran tepkileri

    • GoGoBaBa
      Star Crossed, bilim kurgu soslu gençlik draması olacak ve görünen o ki The CW kanalının klasik dizi skalasının dışına da çıkmayacak. Dizinin konusu en basit haliyle uzaylı bir delikanlı ile Amerika’nın banliyo kasabalarından birinde yaşayan dünyalı liseli bir kızın aşkını anlatacak. Ama bu aşkın arka planında uzaylı ırkı Atrian‘ların hikayesi de es geçilmeyecek. Açıkçası bu dizi ve oyuncuları gençler arasında çeşitli platformlarda bayağı dikkatleri üzerine çekmiş durumda, benim kendi adıma kanalın diğer yeni dizisi olan The 100 daha çok dikkatimi çekse de The CW izleyenleri Star Crossed diye tutturmuş durumdalar. Bu gidişle The CW dizilerinin arasından sıyrılıp yeni sezon onayı alabilir gibi duruyor ama yayınlanacağı gün de önemli tabii. Ayrıca kanalın diğer dramaları olan Beauty and The Beast ve The Carrie Diaries dizilerinin şu anda reyting bakımından iyi durumda olmamaları da dizinin yararına olacak tabii.
    • GoGoBaBa
      Emery 6 yaşındayken, yaşadığı kasabaya bir uzay aracı çarpar. Barış veya kötü niyet için gelip gelmediklerine bakmaksızın acımasız bir grup insan, bu araçla yeryüzüne inen Atrian denen uzaylı tür üzerinde kontrolü sağlamak için onlarla bir savaş içine girer. Savaşın ortasında, 6 yaşındaki bir Atrian oğlan çocuğu Roman, Emery’nin evinin arkasındaki küçük barakaya sığınır. Burada Emery, onu zarar görmekten korur, yemek getirir, rahatlık ve en önemlisi arkadaşlık sağlar. İkisi arasında güçlü bir bağ oluşur ama bir gece Roman götürülür. O geceden itibaren de Emery, Roman’ın öldürüldüğünü düşünerek yaşamına devam eder. Günümüze geldiğimizde aradan 10 yıl geçmiştir. Atrianlar, artık Sektör adı verilen yüksek güvenlik önlemleriyle korunan bir kampta tutulmaktadırlar. Gençlerden oluşan bir grup Atrian, insan/yabancı entegrasyon fizibilite testi amacı ile bir banliyo kasabasındaki liseye kayıt olacaktır. Elbette ki bu okul Emery’nin okuludur ve Atrian grubunun içinde Roman da vardır. Tüm insanların gözü, şüphe ve korkuyla bu tarihsel sosyal deneye kilitlenir. Emery ve Roman ise yıllar sonra birbirini tekrar bulmuştur ama aralarında politika, sosyal çevre ve daha nice engeller vardır.
    Back to Top