Hesabım
    Kara Ekmek
    2. Sezon
    Puanım :
    Kara Ekmek

    Sezon bilgisi:

    15 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 11 Eylül 2015
    83 Fotoğraf | 15 Video
    Özlem Yılmaz
    Özlem Yılmaz
    Ushan Çakır
    Ushan Çakır
    Engin Hepileri
    Engin Hepileri
    Başak Daşman
    Başak Daşman
    Kara Ekmek 37.Bölüm Fragmanı 0:30
    Kara Ekmek 37.Bölüm Fragmanı
    251 gösterim
    Kara Ekmek 36.Bölüm Fragmanı 0:29
    Kara Ekmek 36.Bölüm Fragmanı
    1 gösterim
    Kara Ekmek 35.Bölüm Fragmanı 0:29
    Kara Ekmek 35.Bölüm Fragmanı
    3 gösterim
    • Fotoğraf Kara Ekmek
    • Fotoğraf Kara Ekmek
    • Fotoğraf Kara Ekmek
    • Fotoğraf Kara Ekmek
    • Fotoğraf Kara Ekmek
    • Fotoğraf Kara Ekmek
    • Fotoğraf Kara Ekmek
    • Fotoğraf Kara Ekmek
    • Fotoğraf Kara Ekmek
    2. sezon bölümleri
    Kara Ekmek 23.Bölüm
    S02E01 - Kara Ekmek 23.Bölüm
    Aradan bir yıl geçmiştir. Onca zamana rağmen Asiye'nin ne içindeki umut dinmiştir ne de öfke. Çocuğuna kavuşmayı hayal ederken başka bir acıyla savrulur. İşte o gün kader çarkı şaşılacak şekilde bir kez daha döner.
    Kara Ekmek 24.Bölüm
    S02E02 - Kara Ekmek 24.Bölüm
    Asiye nikahı iptal etmiştir. Bunun nedenini öğrenmek isteyen ancak yeterli cevabı alamayan Çetin çok daha büyük ve tehlikeli bir hamle yapar. Asiye'nin sevdiği adamı durdurmak için tek seçeneği vardır. Ve bu seçim iki aşığın hiç hesaplamadıkları bir gece yaşamasına neden olur.
    Kara Ekmek 25.Bölüm
    S02E03 - Kara Ekmek 25.Bölüm
    Asiye, Çetin'den ona güvenmesi ister. Ancak kendini Aslan'ın önüne atmasının cevabını da veremez... Çetin cevap alamadıkça daha da öfkelenir. Bu durum ikilin arasını açacak diye düşünen Aslan yanılacaktır. Asiye ve Çetin arasındaki bağ daha da kopmaz hale gelmektedir.
    Kara Ekmek 26.Bölüm
    S02E04 - Kara Ekmek 26.Bölüm
    Salim'in beyin kanaması geçirmesiyle dünyası başına yıkılan Asiye, Aslan'ın yeni oyunuyla yüz yüze gelir. Babasının yanında olmak bir yana şimdi sevdiği her şeyden uzaklaşma vaktidir. Çünkü Asiye ilk kez bebeğini kucaklamaya bir adım kadar yakındır.
    Kara Ekmek 27.Bölüm
    S02E05 - Kara Ekmek 27.Bölüm
    Bir tarafta Taylan ölümle yüzleşirken diğer tarafta Asiye çocuğunun bir kez daha ellerinden kayıp gitmesinin acısını yaşamaktadır. Taylan sıradan bir kazanın mı yoksa bir komplonun mu kurbanı olmuştur?
    Kara Ekmek 28.Bölüm
    S02E06 - Kara Ekmek 28.Bölüm
    Asiye, kızının Semra'nın kucağında nasıl bir sona gittiğinden habersiz umutla aramaya devam etmektedir. Tam da Çetin yanındayken gelen telefon dengeleri bir kez daha değiştirir.
    Kara Ekmek 29.Bölüm
    S02E07 - Kara Ekmek 29.Bölüm
    Kendisini öldürmek isteyenlerden, hastaneden kaçarak kurtulan Taylan'ın bir karar vermesi gerekmektedir. Gizlenecek ya da ortaya çıkacaktır. Dayısının yaşadığını öğrenen Çetin, Taylan'a sert çıkar.
    Kara Ekmek 30.Bölüm
    S02E08 - Kara Ekmek 30.Bölüm
    Asiye tam çocuğuna kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşarken, Berkant'ın ortaya çıkmasıyla huzuru kaçar. Kendisini öldürmek isteyenlerin peşine düşen Taylan, kim olduklarını öğrenme çabasındadır. Yaptığı hamlelerle tam istediğini elde etmiştir ki, sürpriz bir gelişme bütün planları alt üst eder.
    Kara Ekmek 31.Bölüm
    S02E09 - Kara Ekmek 31.Bölüm
    Asiye'ye evlilik teklif etmeye karar veren Çetin, harekete geçer. Çetin'in sürprizini öğrenen Asiye'yse beklenmedik bir hamle yaparak işin seyrini değiştirir. Ama iki sevgilinin hesaba katmadığı olaylar, onları bambaşka bir bilinmeze sürükler.
    Kara Ekmek 32.Bölüm
    S02E10 - Kara Ekmek 32.Bölüm
    Çetin, Berkant'ın tehdidiyle, Asiye'ye evlenmek istemediğini söyler. Bu durum iki sevgili arasındaki bağı kopma noktasına getirir. Asiye yalıyı terk ederken, Çetin büyük pişmanlık yaşar. Taylan'ın yaşananları öğrenmesi, beraberinde bambaşka bir duyguyu getirir... O Asiye'nin tekrar yalıya dönmesini isterken, Çetin ise sevgilisini yeniden kazanmanın yollarını aramaktadır.
    Kara Ekmek 33.Bölüm
    S02E11 - Kara Ekmek 33.Bölüm
    Asiye ve Çetin evlilik kararı almışken, duyulan silah sesi olayların seyrini değiştirir. Mutluluk yerini korku ve endişeye bırakmıştır. Berkant artık raydan çıkmış, gözü hiçbir şey görmemektedir. Çiçek'i kaçırarak kendi çocuğunun hayatını tehlikeye atarken, Asiye çılgına döner. Berkant'ın peşinden giden Taylan, Asiye'ye müjdeli haberi verebilecek midir?
    Kara Ekmek 34.Bölüm
    S02E12 - Kara Ekmek 34.Bölüm
    Asiye ve Çetin balayına gitme hazırlığındadır. Tam bu sırada kutlama hediyesi olarak gelen mezar taşı adeta bomba etkisi yaratır. Üzerinde ölüm tarihi olarak, evlendikleri gün yazmaktadır.
    Kara Ekmek 35.Bölüm
    S02E13 - Kara Ekmek 35.Bölüm
    Bade’nin gelişi Asiye ve Çetin için büyük şok olur. Çetin, Bade’nin iyi niyetli olduğunu düşünürken Asiye, Bade de ters giden bir şeylerin olduğuna inanıyordur.
    Kara Ekmek 36.Bölüm
    S02E14 - Kara Ekmek 36.Bölüm
    Bade’nin yalıya hangi amaçla geldiği ortaya çıkmak üzeredir. Taylan’ı kurtarmak için başka çaresinin olmadığını anlayan Hale, Bade’ye yardım etmek zorunda kalır. Bade ve Hale ittifakı başlamış olur böylece.
    Kara Ekmek 37.Bölüm Final
    S02E15 - Kara Ekmek 37.Bölüm Final
    Asiye ve Çetin sonunda peşlerinde olan düşmanlarının kim olduklarını öğrenirler. Ancak onlardan kurtulmak hiç de kolay olmayacaktır. Mine’nin peşine düşen Bade’yi ise hiç hesapta olmayan bir son bekliyordur. Sonunda her şey yoluna girerken Asiye ve Çetin çok büyük bir karar alırlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top