Hesabım
    Eve Dönüş
    1. Sezon
    Puanım :
    Eve Dönüş

    Sezon bilgisi:

    22 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    118 Fotoğraf | 22 Video
    Cansel Elçin
    Cansel Elçin
    Dilşad Çelebi
    Dilşad Çelebi
    Tardu Flordun
    Tardu Flordun
    İpek Erdem
    İpek Erdem
    Eve Dönüş 22.Bölüm Fragmanı 0:30
    Eve Dönüş 22.Bölüm Fragmanı
    132 gösterim
    Eve Dönüş 21.Bölüm Fragmanı 0:30
    Eve Dönüş 21.Bölüm Fragmanı
    33 gösterim
    Eve Dönüş 20.Bölüm Fragmanı 0:30
    Eve Dönüş 20.Bölüm Fragmanı
    24 gösterim
    • Fotoğraf Eve Dönüş
    • Fotoğraf Eve Dönüş
    • Fotoğraf Eve Dönüş
    • Fotoğraf Eve Dönüş
    • Fotoğraf Eve Dönüş
    • Fotoğraf Eve Dönüş
    • Fotoğraf Eve Dönüş
    • Fotoğraf Eve Dönüş
    • Fotoğraf Eve Dönüş
    1. sezon bölümleri
    Eve Dönüş 1.Bölüm
    S01E01 - Eve Dönüş 1.Bölüm
    Bir anne çocuğundan vazgeçebilir mi? Ya bir adam şerefinden? Peki, bir anda canınızdan çok sevdiğiniz birini kaybederseniz ne yaparsınız? Ya her şeyinizi kaybederseniz? Yusuf ailesiyle birlikte mazbut bir hayat süren kendi halinde bir balıkçıdır. Pınar ise İstanbul cemiyetinin zengin ve saygın ailelerinden birinin kızıdır. İkisi de mutlu mesut yaşarlarken, korkunç bir olay yolları asla kesişmeyecek Pınar ve Yusuf'u bir araya getirir. İkisinin de tek bir amacı vardır. Hayatlarını altüst eden insanlardan intikam almak!
    Eve Dönüş 2.Bölüm
    S01E02 - Eve Dönüş 2.Bölüm
    Pınar, estetik ameliyatın ardından Leyla Kerimoğlu kimliğine bürünerek konağa geri döner. Kızını ilk gördüğü an duygularına hâkim olmakta zorlansa da, kendini Pınar'ın üvey kardeşi olarak tanıtır. Kürşat ve Canan, bunun Vedat'ın bir oyunu olduğunu düşünerek inanmak istemezler.
    Eve Dönüş 3.Bölüm
    S01E03 - Eve Dönüş 3.Bölüm
    Annelik duygularına yenik düşen Leyla, Kürşat'tan Elif'in velayetini ister. Ortalık karışır. Kürşat'lar Leyla'nın neden böyle bir şeye kalkıştığını anlamaya çalışırlarken, o kadar uğraşıp Pınar'ın yüzünü değiştirmesine neden olan Vedat'ın intikam planı ise suya düşmek üzeredir. Vedat, Leyla'yı kararından vazgeçirmeye çalışır. Ancak Leyla'nın gözü Elif'ten başka bir şeyi görmez.
    Eve Dönüş 4.Bölüm
    S01E04 - Eve Dönüş 4.Bölüm
    Leyla Kürşat'ın Canan'a evlenme teklifi sonrasında yaşadığı kısa şokun ardından, eskisinden daha kararlı bir şekilde konağa geri döner. Kızına kavuşabilmek için intikamını alıp, Kürşat ve Canan'dan sonsuza dek kurtulmak zorundadır. Kürşat ve Canan'ın arasını açmak için yaptığı ilk hamle beklediği gibi sonuçlanır. Artık ne yapması gerektiğini daha iyi bilmektedir.
    Eve Dönüş 5.Bölüm
    S01E05 - Eve Dönüş 5.Bölüm
    Leyla'nın Cengizhan'ın kaçmasına yardım etmesi, Yusuf ile arasında büyük bir kavga yaşanmasına sebep olur. Yusuf, Leyla'nın bakış açısını sorgulayıp anlamaya çalışırken, genç kadın ise zarar görmemesi için Yusuf'u beladan uzak tutmaya çalışmaktadır.
    Eve Dönüş 6.Bölüm
    S01E06 - Eve Dönüş 6.Bölüm
    Canan'ın hamilelik haberi, Leyla'nın intikam planını sorgulamasına sebep olur. Vedat ise bunun üzerine Pınar uçurumdan atıldığında sadece kendi bildiği bir sırrı Leyla ile paylaşır. Öğrendiği korkunç haberle kendini kaybeden genç kadını Yusuf sakinleştirir, zor anlarında Leyla'ya destek olur.
    Eve Dönüş 7.Bölüm
    S01E07 - Eve Dönüş 7.Bölüm
    Kürşat'ın itmesiyle merdivenlerden düşen Canan hastaneye kaldırılır. Bebeğini kaybeder. Olan biten her şeyden kendini suçlayan Kürşat, vicdanına yenik düşer ve polise gidip her şeyi itiraf eder. Yusuf, Cengizhan'ın cesedini götürüp bilinmedik bir yere gömer. Arabasını saklar. Abisini öldürdükleri yetmezmiş gibi, bir de şerefsizce suçu onun üstüne atanlara ders verme sırası, Yusuf'a gelmiştir.
    Eve Dönüş 8.Bölüm
    S01E08 - Eve Dönüş 8.Bölüm
    Kürşat, bulduğu kolyeyle artık Leyla'nın Pınar ile bağlantısı olduğundan emindir. Leyla (Pınar) Kürşat'ın bu şüphesini yok etmek için onu Aşıklar Tepesi'ne götürür. Uçurumun kenarında hatırladıklarının etkisiyle yıkılan Kürşat, teselliyi Leyla'nın yakınlığında bulur. Onların bu yakınlaşmasını gizlice izleyip fotoğraflayan İpek, bu durumu Yusuf ile yakınlaşmak için kullanır.
    Eve Dönüş 9.Bölüm
    S01E09 - Eve Dönüş 9.Bölüm
    Olaylı doğum günü kutlamasının ardından İpek, Yusuf’la yakınlaşabilmek için elinden gelen her şeyi yapar. Leyla’nın Kürşat’ı kendine aşık etmek ve Canan’la ayırmak için yaptığı planlar, aşkları henüz bir oyun olan Leyla ve Yusuf’un arasının bozulmasına neden olur
    Eve Dönüş 10.Bölüm
    S01E10 - Eve Dönüş 10.Bölüm
    Yusuf’un hayatının tam orta yerine bırakılan bomba intikam öyküsüne karışan herkesin dengelerini bozacak şekilde patlamış, ardında dönüşü olmayan büyük kayıplar bırakmıştır. Artık intikam daha fazla kişi için yaşama nedeni olmuştur.
    Eve Dönüş 11.Bölüm
    S01E11 - Eve Dönüş 11.Bölüm
    Leyla’nın söylediklerine inanmayan Yusuf, konaktan ayrılmadan önce Kürşat’a, Derviş’in hesabını sorar ve kavgaya tutuşurlar. O kargaşada Elif, Canan’ın elinden zor kurtulur.
    Eve Dönüş 12.Bölüm
    S01E12 - Eve Dönüş 12.Bölüm
    Zehirlenen Kürşat hastanede ölümle pençeleşirken, Yusuf kendisini kimin öldürmek istediğini bulmaya çalışır. Leyla son anda vazgeçse de, Canan’la Aras'ın öpüşürken çekilmiş fotoğrafı basında çıkar. Canan iyice köşeye sıkışmıştır.
    Eve Dönüş 13.Bölüm
    S01E13 - Eve Dönüş 13.Bölüm
    Sevda kurtulur, bebek de kurtulmuştur. Hacer bunu Yusuf’tan saklamaya çalışsa da, Yusuf, Sevda’nın Cengizhan’dan hamile olduğunu öğrenir.
    Eve Dönüş 14.Bölüm
    S01E14 - Eve Dönüş 14.Bölüm
    Canan’ın Elif’i kaçırmasının ardından deliye dönen Leyla, Yusuf ile beraber çaresizce kızını arar.
    Eve Dönüş 15.Bölüm
    S01E15 - Eve Dönüş 15.Bölüm
    Leyla, Elif’ten uzak durduğu her an kahrolmaktadır. Yusuf, Leyla’yı her şeyin düzeleceğine dair teselli eder.
    Eve Dönüş 16.Bölüm
    S01E16 - Eve Dönüş 16.Bölüm
    Leyla, Pınar hayattayken Elif'in okulunda her sene düzenlediği defile için şirkette yaşanan krizden dolayı nakit para bulamaz. Kürşat aldığı ilaçların etkisiyle Pınar’ın hayaletiyle konuşmaya başlar.
    Eve Dönüş 17.Bölüm
    S01E17 - Eve Dönüş 17.Bölüm
    Leyla kardeşi olduğunu öğrendiği Aras’ın, Vedat’ı öldürmesi üzerine şok üstüne şok yaşar. Leyla’nın Aras’ı korumasına anlam veremeyen Yusuf, Leyla ile kavga eder. Ardı ardına yaşanan kötü olaylar Leyla’nın aklını başına getirir. Leyla’nın, Elif’i Canan’ın eline bırakmaya niyeti yoktur.
    Eve Dönüş 18.Bölüm
    S01E18 - Eve Dönüş 18.Bölüm
    Canan'ın babasına zarar vermesinden korkan Elif, Leyla'yı yarı yolda bırakır. Bir kere daha Elif'i kaybetmeye dayanamayan Leyla'ya yaşamak güç gelir. Mahkeme'nin tayin ettiği bilirkişiler Elif'i gözlemlemek üzere konağa gelirler.
    Eve Dönüş 19.Bölüm
    S01E19 - Eve Dönüş 19.Bölüm
    Leyla’nın ölü bildiği annesi Şayan yıllar sonra geri gelir. Canan’ı yaralayarak, suçu Leyla’nın üstüne atar. Hastanede ellerini kelepçeli görünce çılgına dönen Leyla, olay gecesini hastalığı yüzünden hatırlayamamaktadır. Hapse gönderilen Leyla yıkılır.
    Eve Dönüş 20.Bölüm
    S01E20 - Eve Dönüş 20.Bölüm
    Leyla, çaresizce mezarları kazıp Yusuf’u kurtarmaya çalışır. Bir süre sonra yaşadığı üzüntüye ve yorgunluğa dayanamayıp bayılır. Leyla’ya Şayan’ın adamlarından önce ulaşan Oflaz, genç kadını alıp götürür. Aras ise Şayan’a oğlu olduğunu söyler. Şayan, bu itirafa inanmayınca Leyla’ya sormak üzere adamlarına Leyla’yı getirmeleri talimatını verir.
    Eve Dönüş 21.Bölüm
    S01E21 - Eve Dönüş 21.Bölüm
    Leyla, Elif’i kaçırırken yakalanır. Hapse geri dönen Leyla, hücre cezasına çarptırılır. Diğer tarafta yurdun sorumlusu Düdüklü, Elif ve Beyaz yüzünden yurttaki çocukları cezalandırır. Herkes Elif ve Beyaz’a karşı tavır alır.
    Eve Dönüş 22.Bölüm Final
    S01E22 - Eve Dönüş 22.Bölüm Final
    Sonunda kızına kavuşacağı için çok mutlu olan Leyla (Pınar), yurtta Elif’i bulamayınca deliye döner. Elif’in yurttan kaçtığını söyleyen Düdüklü, diğer çocukların gerçekleri söylemesine engel olur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top