Hesabım
    İlişki Durumu:Evli
    1. Sezon
    İlişki Durumu:Evli

    Sezon bilgisi:

    44 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    290 Fotoğraf | 42 Video
    Berk Oktay
    Berk Oktay
    Pamir Pekin
    Pamir Pekin
    Eda Ece
    Eda Ece
    Seren Şirince
    Seren Şirince
    İlişki Durumu: Evli 44.Bölüm Fragmanı 0:56
    İlişki Durumu: Evli 44.Bölüm Fragmanı
    1.087 gösterim
    İlişki Durumu: Evli 43.Bölüm Fragmanı 0:51
    İlişki Durumu: Evli 43.Bölüm Fragmanı
    979 gösterim
    İlişki Durumu: Evli 42.Bölüm Fragmanı 0:50
    İlişki Durumu: Evli 42.Bölüm Fragmanı
    737 gösterim
    • Fotoğraf İlişki Durumu:Evli
    • Fotoğraf İlişki Durumu:Evli
    • Fotoğraf İlişki Durumu:Evli
    • Fotoğraf İlişki Durumu:Evli
    • Fotoğraf İlişki Durumu:Evli
    • Fotoğraf İlişki Durumu:Evli
    • Fotoğraf İlişki Durumu:Evli
    • Fotoğraf İlişki Durumu:Evli
    • Fotoğraf İlişki Durumu:Evli
    1. sezon bölümleri
    İlişki Durumu Karışık 1.Bölüm
    S01E01 - İlişki Durumu Karışık 1.Bölüm
    Evde kendi halinde hikaye yazmakta olan Ayşegül, arkadaşlarının yaptığı sürprizle kendini Yunanistan'da tatilde bulur. Arkadaşlarının finanse ettikleri bu tatilde tesadüfen ünlü dizi oyuncusu Can Tekin'le tanışan Ayşegül, kısa sürede işlerin hiç de sandığı gibi olmadığını anlayacaktır.

    Ünlü dizi oyuncusu Can yıllardır Elif’i sevmektedir. Elif ise uzun süredir Murat’a aşıktır ve Can’ın aşkına karşılık vermez. Ne var ki, Murat da Elif’i ‘kızkardeşi’ gibi görmektedir. Çocukluklarından beri tanışan bu üçlü, yıllar boyunca bu aşk düğümünün içinden çıkamazlar.Kaynak: http://www.yeniulke.net/son-dakika/iliski-durumu-karisik-1bolum-canli-show-tv-izle-2bolum-fragmani-cikti-mi-4-temmuz-cumartesi-h14385.htmlYeni Ülke
    İlişki Durumu Karışık 2.Bölüm
    S01E02 - İlişki Durumu Karışık 2.Bölüm
    Evde kendi halinde hikaye yazmakta olan Ayşegül, arkadaşlarının yaptığı sürprizle kendini Yunanistan’da tatilde bulur. Arkadaşlarının finanse ettikleri bu tatilde tesadüfen ünlü dizi oyuncusu Can Tekin’le tanışan Ayşegül, kısa sürede işlerin hiç de sandığı gibi olmadığını anlayacaktır.Kaynak: http://www.yeniulke.net/son-dakika/iliski-durumu-karisik-2bolum-canli-show-tv-izle-3bolum-fragmani-cikti-mi-11-temmuz-cumartesi-h14883.htmlYeni Ülke
    Evde kendi halinde hikaye yazmakta olan AyşegülKaynak: http://www.yeniulke.net/son-dakika/iliski-durumu-karisik-2bolum-canli-show-tv-izle-3bolum-fragmani-cikti-mi-11-temmuz-cumartesi-h14883.htmlYeni Ülke
    Can Tekin’le tanıştıktan sonra hayatı tamamen değişen Ayşegül şimdi de kendini onun sevgilisi olarak magazin basının sayfalarında bulur. Elif’e duyduğu karşılıksız aşkın acısıyla Ayşegül’le aralarında bir ilişki olduğu yalanını uyduran Can işi daha da büyüterek Ayşegül’e bir anlaşma teklif eder.
    Evde kendi halinde hikaye yazmakta olan Ayşegül, arkadaşlarının yaptığı sürprizle kendini Yunanistan’da tatilde bulur. Arkadaşlarının finanse ettikleri bu tatilde tesadüfen ünlü dizi oyuncusu Can Tekin’le tanışan Ayşegül, kısa sürede işlerin hiç de sandığı gibi olmadığını anlayacaktır.Kaynak: http://www.yeniulke.net/son-dakika/iliski-durumu-karisik-2bolum-canli-show-tv-izle-3bolum-fragmani-cikti-mi-11-temmuz-cumartesi-h14883.htmlYeni Ülke
    İlişki Durumu Karışık 3.Bölüm
    S01E03 - İlişki Durumu Karışık 3.Bölüm
    Arkadaşlarından beklenmedik bir şekilde darbe alan ve karşısına çıkan isim Can ile tanıştıktan sonra hayatı değişen Ayşegül, yine kapının önünde bulur kendini. Anlaşmalı bir evlilik yapan Can Tekin, Ayşegül'ü evden atınca, medyanın diline düşer.
    İlişki Durumu Karışık 4.Bölüm
    S01E04 - İlişki Durumu Karışık 4.Bölüm
    Ayşegül ve Can Tekin birbirlerini tanımaya çalışırken, kaynana Mediha gelininden kurtulmak için büyücülerden medet umacak.
    İlişki Durumu Karışık 5.Bölüm
    S01E05 - İlişki Durumu Karışık 5.Bölüm
    Ayşegül ve Can Tekin, neredeyse gerçekten evli bir çift gibi davranmaya başlamışken, Murat'tan istediği geri dönüşümü alamayan Elif, Can'ın kollarında teselli arar. Can Tekin'in Elif'e yakınlığı Ayşegül'ün canını sıkmaya başlar.
    İlişki Durumu Karışık 6.Bölüm
    S01E06 - İlişki Durumu Karışık 6.Bölüm
    Ayşegül’ün Can’ın gönlünü çelmek için yeni bir taktik uygulayacağı ortaya çıktı. Tekin’den tüyo alacak olan Ayşegül, kaçan kovalanır taktiği ile Can’ın ilgisini Elif’ten kendine çekmeye çalışacak.
    İlişki Durumu Karışık 7.Bölüm
    S01E07 - İlişki Durumu Karışık 7.Bölüm
    Elif iki erkeği de kendine bağlamak istemektedir; bunun için de en güzel durum mağdur rolüdür; hastalanıp hastaneye düşen Elif’in yardımına Murat ve Cantekin koşar.
    İlişki Durumu Karışık 8.Bölüm
    S01E08 - İlişki Durumu Karışık 8.Bölüm
    Can’a karşı olan hislerini döken Ayşegül’ün aldığı cevap ise sinir küpüne dönmesi için yeterlidir. Can ile Elif’in yakın arkadaşlığı herkesin diline düşmüştür. Handan tarafından uyarılan Can ise Elif’te uzak kalmayı başarabilecek midir?
    İlişki Durumu Karışık 9.Bölüm
    S01E09 - İlişki Durumu Karışık 9.Bölüm
    Can ve Elif evliliğinin sahte olduğunu öğrenen Elif, meydan okuyor.
    İlişki Durumu Karışık 10.Bölüm
    S01E10 - İlişki Durumu Karışık 10.Bölüm
    Ayşegül'ün hayatı yoluna girmeye başlıyor. Önce Murat'tan senaryo, ardından menajer Handan'dan reklam projesi teklifi gelince Ayşegül'ü büyük bir heyecan sarıyor
    İlişki Durumu Karışık 11.Bölüm
    S01E11 - İlişki Durumu Karışık 11.Bölüm
    Ayşegül'ün Can'dan boşanmak istemesi ikili arasında sancılı bir süreci başlatır. Can artık Ayşegül ile aynı evde kalamayacağını düşünür ve ev arayışlarına girer. Bu noktada Elif'in Can'a hayır demekte zorlanacağı bir teklifi olur.
    İlişki Durumu Karışık 12.Bölüm
    S01E12 - İlişki Durumu Karışık 12.Bölüm
    Ayşegül, hırsız peşinde. Murat'ın Ayşegül'e yardım etmesi ise Can'ı sinirlendiriyor
    İlişki Durumu Karışık 13.Bölüm
    S01E13 - İlişki Durumu Karışık 13.Bölüm
    Can, oynayacağı filmin yapımcısının Murat, senaristinin Ayşegül olduğunu öğrenmiştir. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Can bu işten kurtulmanın yollarını ararken; Ayşegül, Murat'ın neden Can'ı filminde başrol olarak oynattığının cevabını almanın peşindedir
    İlişki Durumu Karışık 14.Bölüm
    S01E14 - İlişki Durumu Karışık 14.Bölüm
    Ayşegül, Murat'la Cannes'a gitmek üzere yola çıkmıştır. Ayşegül'ü kaybettiğini düşünen Can perişan bir haldeyken, yaşanan bir yanlış anlaşılma Can'ın aşkının öfkeye dönmesine sebep olur!
    İlişki Durumu Karışık 15.Bölüm Fotoğrafları
    S01E15 - İlişki Durumu Karışık 15.Bölüm Fotoğrafları
    Elif'in Ayşegül ve Can'ın evliliği için anlattıklarının gerçek olduğunu anlayan aile, bu sahte evliliğin boşanmayla sonlanmasını ister; ancak Can ailesine rağmen Ayşegül için savaşmaya karar vermiştir.
    İlişki Durumu Karışık 16.Bölüm
    S01E16 - İlişki Durumu Karışık 16.Bölüm
    Can anlaşmalı boşanma için gereken evrakları imzalamıştır. Ayşegül’e olan sevgisini bir imzanın bitiremeyeceğine inanan Can, Ayşegül’le sıfırdan bir hayata yelken açmak için çaba harcar.
    İlişki Durumu Karışık 17.Bölüm
    S01E17 - İlişki Durumu Karışık 17.Bölüm
    Can, Ayşegül’e evlenme teklifi etmiştir; ancak Ayşegül’ün bu teklifi kabul etmesi mümkün değildir! Ayşegül için savaşmakta kararlı olan Can kolları sıvar ve kendini eğlenceli bir maceranın içinde bulur!
    İlişki Durumu Karışık 18.Bölüm
    S01E18 - İlişki Durumu Karışık 18.Bölüm
    Can’ın Ayşegül’ün kahramanı olma fikri işlemiş, Can en sonunda Ayşegül’ün gözüne girerek kendini affettirmiştir. İkili arasındaki buzlar hızla erirken Can’dan gelecek olan sürpriz teklife Ayşegül artık kayıtsız kalamaz!
    İlişki Durumu Karışık 19.Bölüm
    S01E19 - İlişki Durumu Karışık 19.Bölüm
    Ayşegül düğün günü terk edilmenin acısını yaşamaktadır. Kötü günleri gerisinde bırakmak isteyen Ayşegül, Can’dan uzaklaşmak adına eğlenceli bir maceraya yelken açar.
    İlişki Durumu Karışık 20.Bölüm
    S01E20 - İlişki Durumu Karışık 20.Bölüm
    Can, Efe ve Ece'nin geçirdiği büyük kazanın sonuçları herkes için büyük bir travma yaratır. Ayşegül yaşananların üzüntüsünü atlatmaya çalışır. Ancak bu sırada hiç beklenmeyen bir gerçekle yüzleşir.
    İlişki Durumu Karışık 21.Bölüm
    S01E21 - İlişki Durumu Karışık 21.Bölüm
    Ayşegül ve Can'ın karşısına çıkan davetsiz misafir bütün dengeleri değiştirir. Verilmesi gereken ciddi bir kararın eşiğine gelirler. İkili bebeğin varlığıyla renkli maceralara sürüklenirken, Elif en tehlikeli kozunu kullanmaya karar verir.
    İlişki Durumu Karışık 22.Bölüm
    S01E22 - İlişki Durumu Karışık 22.Bölüm
    Düğün hazırlıkları Mediha ve İsmail'in arasını açar. Fakat ikili, paylaşamayacakları kıymetli bir şeyin varlığını fark eder. Bu uğurda amansız bir mücadeleye girişirler.
    İlişki Durumu Karışık 23.Bölüm
    S01E23 - İlişki Durumu Karışık 23.Bölüm
    Murat vicdanı ve aşkı arasında kalırken beklenmedik iki misafir planları değiştirir. Onların gelişi ile Elif de büsbütün köşeye sıkışır. Hamilelik yalanı Elif'in işine yarasa da Mediha cephesinde büyük bir kaosa neden olur. Hiç ummadığı birinden gelen tehditle Mediha'nın asabiyet pimi çekilir.
    İlişki Durumu Karışık 24.Bölüm
    S01E24 - İlişki Durumu Karışık 24.Bölüm
    Can ve Elif'in ani evlilik haberi Ayşegül'ün hayatına yıldırım gibi düşer. Bu durum Elif'in yüzünü güldürse de, Can derin bir çıkmaza sürüklenir. Nikahı duyan Mediha yıkılan düğün planlarının enkazı altında kalır. Onu küllerinden doğuran şey ise girişeceği yeni planlar olur.
    İlişki Durumu Karışık 25.Bölüm
    S01E25 - İlişki Durumu Karışık 25.Bölüm
    Ayşegül'ün hayatı Murat'ın evlenme teklifi karşısında kafasını karıştırırken Can Ayşegül'ün ne cevap vereceğini meraak eder.
    İlişki Durumu Karışık 26.Bölüm
    S01E26 - İlişki Durumu Karışık 26.Bölüm
    Ayşegül’ün Murat’ın evlenme teklifini kabul ettiğine şahit olan Can tam bir yıkıma uğrar. Artık Ayşegül tamamen elleri arasından kayıp gitmiştir.
    İlişki Durumu Karışık 27.Bölüm
    S01E27 - İlişki Durumu Karışık 27.Bölüm
    İsmail, Mediha ile Naci’nin yakınlığına başka anlamlar yükler. Can, her fırsat bulduğunda soluğu Ayşegül’ün yanında alırken Murat’ın eli kolu bağlıdır. Sabırla Ayşegül’ün hafızasının yerine gelmesini bekler. Mediha ve Elif’in ise Ayşegül’ün duyduklarını hatırlaması en son istedikleri şeydir.
    İlişki Durumu Karışık 28.Bölüm
    S01E28 - İlişki Durumu Karışık 28.Bölüm
    Hafızası yerine gelen Ayşegül, Can'a karşı büyük bir öfke beslemektedir. Can'ı asla bir daha yakınında görmek istemez.
    İlişki Durumu Karışık 29.Bölüm
    S01E29 - İlişki Durumu Karışık 29.Bölüm
    Elif ve Mediha’nın söylediği hamilelik yalanı ayaklarına dolanmak üzeredir. Gerçeğin ortaya çıkmasından endişe eden ikili, Gülendam’ın iplerini eline almaya çalışır.
    İlişki Durumu Karışık 30.Bölüm
    S01E30 - İlişki Durumu Karışık 30.Bölüm
    Gülendam’ın Ayşegül’e söyledikleri yenilir yutulur cinsten değildir! Ayşegül öğrendiklerini doğrulamak istercesine Elif’in hamileliğini sorgulamaya başlar.
    İlişki Durumu Karışık 31.Bölüm
    S01E31 - İlişki Durumu Karışık 31.Bölüm
    Elif’in hamilelik yalanının Ayşegül tarafından anlaşılmasının şokuyla dili tutulan Mediha konuşamadığı halde yine de olayları kontrol altında tutmaya çalışır.
    İlişki Durumu Karışık 32.Bölüm
    S01E32 - İlişki Durumu Karışık 32.Bölüm
    Ayşegül ve Murat evlilik hazırlıklarına başlarlar. Can ise İsmail sayesinde gerçekleri görür ve Ayşegül’ü tekrar elde edebilmek için çabalamaya başlar. 
    İlişki Durumu Karışık 33.Bölüm
    S01E33 - İlişki Durumu Karışık 33.Bölüm
    Can Ayşegül’ü düğünden kaçırıp baş başa olabilecekleri ıssız bir yere getirir. Amacı Ayşegül’e kendini affettirip her şeye yeniden başlamaktır ama Ayşegül’ün hemen teslim olmaya niyeti yoktur.
    İlişki Durumu Karışık 34.Bölüm
    S01E34 - İlişki Durumu Karışık 34.Bölüm
    Murat’ın da Ayşegül’den vazgeçmeye niyeti yoktur ve onun hayatına uzaktan da olsa dahil olmaya çalışır.
    İlişki Durumu Karışık 35.Bölüm
    S01E35 - İlişki Durumu Karışık 35.Bölüm
    Elif Can’dan boşanmak için Ayşegül’ün evini ister. Can bu durumu Ayşegül’den saklamaya çalışsa da, sonunda ortaya çıkar.
    İlişki Durumu Karışık 36.Bölüm
    S01E36 - İlişki Durumu Karışık 36.Bölüm
    Elif son kozunu da oynayarak İso’yu evlat edinmek ister. Can İso’yu Elif’in eline bırakmamak için boşanmaktan vazgeçer.
    İlişki Durumu Karışık 37.Bölüm
    S01E37 - İlişki Durumu Karışık 37.Bölüm
    Elif’in gelişiyle baba evini terk eden Ayşegül her şeyi geride bırakarak yeni bir başlangıç yapar; başka bir mahallede yeni bir hayata başlar.
    İlişki Durumu Karışık 38.Bölüm
    S01E38 - İlişki Durumu Karışık 38.Bölüm
    Can bir yandan mahalleden gerçek kimliğini saklayarak Ayşegül’le yakınlaşmak için çabalarken, Ayşegül de Can’a rağmen yeni hayatına devam etmeye çalışır.
    İlişki Durumu Karışık 39.Bölüm
    S01E39 - İlişki Durumu Karışık 39.Bölüm
    Ayşegül’ün yeni taşındığı mahalleye yıkım kararı alınmıştır. Ayşegül tam her şeye baştan başlarken gelen bu haberle kara kara ne yapacağını düşünmeye başlar.
    İlişki Durumu Karışık 40.Bölüm Final
    S01E40 - İlişki Durumu Karışık 40.Bölüm Final
    Elif’in nihayet Can’dan boşanmasıyla Ayşegül ve Can’ın arasında hiçbir engel kalmamıştır.
    İlişki Durumu: Evli 41.Bölüm
    S01E41 - İlişki Durumu: Evli 41.Bölüm
    İlişki Durumu: Evli 42.Bölüm
    S01E42 - İlişki Durumu: Evli 42.Bölüm
    Ceyda ile sevgili rolü yapmak zorunda kalan Can, Ceyda’nın kameraların önünde kendini öpmesiyle zor günler geçirir. Ayşegül’ün tepkisini çeken bu hareketi henüz affettiremeden eve yıldırım gibi bir çocuk düşer.
    İlişki Durumu: Evli 43.Bölüm
    S01E43 - İlişki Durumu: Evli 43.Bölüm
    Can, kameralar önünde Ceyda ile sevgili oyunu oynamak zorunda kalır. Ancak yolunda gitmeyecek hamleyi yapan Ceyda kameralar karşısında Can’ı öpünce işin içinden çıkılmaz hal alır. Olayın perde arkasını gören Ayşegül’ün tepkisine maruz kalan Can, henüz bu olayda kendini affettiremeden birde üstüne üstelik çocuk peydah olur.
    İlişki Durumu: Evli 44.Bölüm Final
    S01E44 - İlişki Durumu: Evli 44.Bölüm Final
    Can ve Ayşegül'ün umutları yeniden filizlenir. Gelen iş teklifi ile yeniden ekranlara dönecek olan Can'ı bekleyen başka bir sürpriz daha vardır. Ceyda ve Ayşegül arasında yeni bir savaş başlar.

    Hayran tepkileri

    • Eren Y.
      Çok güzel
    Back to Top