Hesabım
    Kırgın Çiçekler
    2. Sezon
    Puanım :
    Kırgın Çiçekler

    Sezon bilgisi:

    39 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    291 Fotoğraf | 38 Video
    Kırgın Çiçekler 88.Bölüm Fragmanı 1:00
    Kırgın Çiçekler 88.Bölüm Fragmanı
    352 gösterim
    Kırgın Çiçekler 87.Bölüm Fragmanı 0:45
    Kırgın Çiçekler 87.Bölüm Fragmanı
    328 gösterim
    Kırgın Çiçekler 86.Bölüm Fragmanı 0:45
    Kırgın Çiçekler 86.Bölüm Fragmanı
    665 gösterim
    • Fotoğraf Kırgın Çiçekler
    • Fotoğraf Kırgın Çiçekler
    • Fotoğraf Kırgın Çiçekler
    • Fotoğraf Kırgın Çiçekler
    • Fotoğraf Kırgın Çiçekler
    • Fotoğraf Kırgın Çiçekler
    • Fotoğraf Kırgın Çiçekler
    • Fotoğraf Kırgın Çiçekler
    • Fotoğraf Kırgın Çiçekler
    2. sezon bölümleri
    Kırgın Çiçekler 51.Bölüm
    S02E01 - Kırgın Çiçekler 51.Bölüm
    Toprak ve Feride kızları o halde görünce şok yaşarlar. Kan kaybından ölmek üzere olan kızlar, acil müdahale ile hastaneye götürülür. Polis her yerde suçluları ararken, Güney intikam almak ister.
    Kırgın Çiçekler 52.Bölüm
    S02E02 - Kırgın Çiçekler 52.Bölüm
    Hastaneden çıkan kızlar Meral’in yokluğuyla derin bir üzüntü içindedir. Bir yandan arkadaşlarına duydukları özlem diğer yandan Feride’nin yokluğu şartları zorlaştırır. Nazan’ın hayatındaki en büyük sırrı açığa çıkmak üzeredir.
    Kırgın Çiçekler 53.Bölüm
    S02E03 - Kırgın Çiçekler 53.Bölüm
    Neriman Nazan’ı tehdit eder. Nazan her şeyin ortaya çıkmasından çok korkmaktadır. Büyük fırsat yakaladığını düşünen Neriman karşısında Feride’yi bulunca tedirgin olur. Kemal ise Eylül’ün peşine düşer.
    Kırgın Çiçekler 54.Bölüm
    S02E04 - Kırgın Çiçekler 54.Bölüm
    Neriman, ağzını sıkı tutması karşılığında Nazan'dan para alır. Durumu öğrenen Feride, Neriman'ı köşeye sıkıştırır. Banu, erken doğum riskiyle hastaneye kaldırılır. Annesini ziyarete gelen Kader, kardeşinin para karşılığı başka bir aileye verileceğini öğrenir.
    Kırgın Çiçekler 55. Bölüm
    S02E05 - Kırgın Çiçekler 55. Bölüm
    Eylül, Cemre'yi okulda bulamayınca Songül ve Kader'e haber verir. Kızlar her yerde Cemre'yi aramaya başlar. Banu bebeğinden kurtulmanın yollarını aramaktadır. Meral hastaneden taburcu olup yurda döner.
    Kırgın Çiçekler 56. Bölüm
    S02E06 - Kırgın Çiçekler 56. Bölüm
    Hastaneye kardeşini ziyarete giden Kader, bebeği bulamayınca annesinin kapısına dayanır. Banu her şeyi bırakıp kaçmak üzeredir.
    Kırgın Çiçekler 57.Bölüm
    S02E07 - Kırgın Çiçekler 57.Bölüm
    Songül geçmişin acısıyla babasıyla yüzleşmekten kaçınır. Hapisten çıkan Defne, okulda dışlanır. Nazan kızını tekrar kabul ettirmek için okulda balo düzenler. Herkesin bir araya gelmesini fırsat bilen Defne, kızları rezil etmek için eline geçen fırsatı değerlendirerek herkesi şaşkınlığa uğratır.
    Kırgın Çiçekler 58.Bölüm
    S02E08 - Kırgın Çiçekler 58.Bölüm
    Feride, Özlem'den kurtulmanın yollarını ararken Toprak ve Özlem'in samimiyeti Feride'yi rahatsız eder. Eylül'ün halası Mesude'nin evine gelerek çok önemli bir haber verir. Mesude ve Eylül arasında ipler gerilir.
    Kırgın Çiçekler 59.Bölüm
    S02E10 - Kırgın Çiçekler 59.Bölüm
    Kader ve Meral, Cemre'ye haber vermeden çizimlerini moda yarışmasına gönderirler. Banu ve Mesude beraber iş kurmaya karar verir. Songül ise babasını kurtarmak için evliliğe razı olur. Gizlice yurdu terk ederken arkasından bir mektup bırakarak arkadaşlarını hüzne boğar.
    Kırgın Çiçekler 60.Bölüm
    S02E11 - Kırgın Çiçekler 60.Bölüm
    Songül'ün evlenmek üzere olduğunu öğrenen kızlar panik halinde Feride'ye haber verir. Durumu öğrenen Güney, Songül'ü kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır.
    Kırgın Çiçekler 61.Bölüm
    S02E12 - Kırgın Çiçekler 61.Bölüm
    Nazan, evlerini Cemre'ye bırakınca kalacak yer bulmak zorunda kalırlar. Sadullah, Selin'in şirketinde işe başlar. Selin'in planlarından habersiz olan Songül, babası iş bulduğu için çok mutludur.
    Kırgın Çiçekler 62.Bölüm
    S02E13 - Kırgın Çiçekler 62.Bölüm
    Kızlar tüm itirazlarına rağmen karakola götürülür. Sabıkalı olacakları düşüncesiyle korku içinde kalırlar. Nazan, teyzesinden paraların yerini öğrenemediği için çaresiz iş bulmak zorunda kalır.
    Kırgın Çiçekler 63.Bölüm
    S02E14 - Kırgın Çiçekler 63.Bölüm
    Kader kardeşinin ölümüyle bunalıma girer. Kızlar ve Feride, Kader'in yeniden hayata bağlanması uğraşmaktadır. Cenk, Kader'den uzaklaşır.
    Kırgın Çiçekler 64.Bölüm
    S02E15 - Kırgın Çiçekler 64.Bölüm
    Mesude, karnındaki bebeği doğurmak istemez. Düşük yapmak için uğraşırken kaza geçirir. Hastaneye koşan Eylül, annesinin kötürüm kaldığını öğrenir.
    Kırgın Çiçekler 65.Bölüm
    S02E16 - Kırgın Çiçekler 65.Bölüm
    Felç kalan Mesude, hastaneden evine getirilir. Durumu kullanan Kemal, Eylül’ün kızlarla eve girmesine engel olur. Kızlar, balayında olan Toprak ve Feride’yi rahatsız etmek istemez. Sadullah, Zehra’ya evlenme teklif edeceğini açıklar.
    Kırgın Çiçekler 66.Bölüm
    S02E17 - Kırgın Çiçekler 66.Bölüm
    Sadullah, Songül ve Zehra arasında kalır. Kızlar, Mesude ve çocukları Kemal'in eziyetinden kurtarmak için bir plan yapar. Zehra'nın olayı öğrenmesiyle işler karışır.
    Kırgın Çiçekler 67.Bölüm
    S02E18 - Kırgın Çiçekler 67.Bölüm
    Mert hastaneye kaldırılır. Meral polisi suçsuzluğuna ikna edemez ve tutuklanır. Mert’in annesi Meral’den davacı olunca Feride kızı kurtarmak için karşı dava açar. Eylül annesini görebilmek için her yolu denerken, Kemal, Mesude’yi koz olarak kullanır.
    Kırgın Çiçekler 68.Bölüm
    S02E19 - Kırgın Çiçekler 68.Bölüm
    Sadullah’ın evlilik kutlaması yapılırken Zehra ve Songül arasında ipler gerilir. Kemal, Mesude’nin yasal haklarını üzerine alır. Yetimhaneye gelerek Eylül’ü almak ister. Feride ve kızlar korku içinde köşeye sıkışır. Eylül, Kemal’le eve dönmemek için bir çözüm bulmak zorundadır.
    Kırgın Çiçekler 69.Bölüm
    S02E20 - Kırgın Çiçekler 69.Bölüm
    Kemal, Eylül’ü eve götürmek için polisle Atakan’ın kapısına dayanır. Feride, Eylül’ü kurtarmak için bir çözüm bulmak zorundadır. Defne gerçek ailesini bulmak için Neriman’la sıkı bir pazarlığa girer. Meral’in Mert’le buluşması kızlar tarafından tepki almasına yol açar.
    Kırgın Çiçekler 70.Bölüm
    S02E21 - Kırgın Çiçekler 70.Bölüm
    Sadullah, Songül’e oda cezası verir. Zehra, Songül’ün okulunu değiştirmesi için baskı yapar. Mert’in annesi davadan vazgeçmesi için Meral’e para teklif eder. Mesude’nin bir şekilde Eylül’ü kaçırdığını anlatmasından korkan Kemal, Mesude’yi kimsenin bilmediği bir bakım evine yerleştirir. Eylül, Kemal’den kurtulmak için bir çare düşünmek zorundadır.
    Kırgın Çiçekler 71.Bölüm
    S02E22 - Kırgın Çiçekler 71.Bölüm
    Eylül kendini büyük bir tehlikeye atarak Kemal’i yaralayıp kaçar. Gözü dönen Kemal silahla Eylül’ü kovalamaya başlar. Kızlar Mesude’nin kaybolduğunu anlayınca panik halinde aramaya başlarlar. Songül’ün okula geri döneceğini öğrenen Selin, Zehra’yı tehdit eder.
    Kırgın Çiçekler 72.Bölüm
    S02E23 - Kırgın Çiçekler 72.Bölüm
    Kızlar, Eylül’ü Kemal’in kaçırdığını öğrenerek, durumu polise bildirirler. Kemal sorguda tüm suçlamaları reddeder. Peşinde polis olduğu için Eylül’ün yanına gitmez. Eylül ise aç ve susuz bir şekilde yaşam mücadelesi vermektedir.
    Kırgın Çiçekler 73.Bölüm
    S02E24 - Kırgın Çiçekler 73.Bölüm
    Kemal tarafından kapana kıstırılan Cemre ve Serkan inşaat çukurunun içinde ölümle burun buruna gelir. Feride, Toprak ve kızlar Cemre’nin yokluğunu fark ederek telaşlanır. Güney ve Songül nikâh masasına oturunca Sadullah, Songül’ü evlatlıktan reddeder.
    Kırgın Çiçekler 74.Bölüm
    S02E25 - Kırgın Çiçekler 74.Bölüm
    Kızlar ve Feride Kemal’in verdiği adreste Eylül’ü bulamayınca korku içinde kalırlar. Kemal yalan söylediğini itiraf edince Mesude, Kemal’e saldırır. Umutlar tükenmek üzereyken polise gelen sürpriz bir ihbarla herkes şok olur. Ve polis Eylül’ü bulur.
    Kırgın Çiçekler 75.Bölüm
    S02E26 - Kırgın Çiçekler 75.Bölüm
    Kemal elini keserek hastaneden kaçar. Haberi alan kızlar korku içinde kalır. Defne'yi Kemal'in kaçırdığına ikna olan Nazan, Eylül'e cephe alır.
    Kırgın Çiçekler 76.Bölüm
    S02E27 - Kırgın Çiçekler 76.Bölüm
    Kemal’in tehdit telefonundan sonra Eylül korku içinde kalır. Feride kızları korumak için, üniversite sınavından sonra başka bir yurda göndermek ister. Kızlar başka çare kalmadığından kabul ederler.
    Kırgın Çiçekler 77.Bölüm
    S02E28 - Kırgın Çiçekler 77.Bölüm
    Zehra bebeği aldırmaya karar verdiğini açıklar. Sadullah, Zehra’ya engel olmak için istediği her şeyi kabul eder. Mesude ameliyata alınır. Hastanede gergin bekleyiş başlar. Mesude’nin durumu giderek kötüleşirken, Eylül annesini kaybetmenin acısıyla yüzleşir.
    Kırgın Çiçekler 78.Bölüm
    S02E29 - Kırgın Çiçekler 78.Bölüm
    Feride ve Toprak, Eylül'ü zor günlerinde yalnız bırakmazlar. Serkan, Eylül'ün ziyaretine gelerek ona hala âşık olduğunu söyler.
    Kırgın Çiçekler 79.Bölüm
    S02E30 - Kırgın Çiçekler 79.Bölüm
    Songül tefeciler tarafından rehin alınır. Güney, Songül'ün hayatını kurtarmak için iki saat içinde istedikleri parayı bulmak zorundadır.
    Kırgın Çiçekler 80.Bölüm
    S02E31 - Kırgın Çiçekler 80.Bölüm
    Eylül, Büşra’yı kurtarmak için Kemal’le görüşmeye razı olur. Ona kimse engel olmasın diye kızlara ve Serkan’a haber vermez. Eylül’ün korktuğunu anlayan Kemal, vazgeçmesin diye Büşra’ya zarar vermekle tehdit eder.
    Kırgın Çiçekler 81.Bölüm
    S02E32 - Kırgın Çiçekler 81.Bölüm
    Kemal, Büşra’yı serbest bırakarak Eylül’ü ve peşinden gelen Kader’i rehin alarak ortadan kaybolur. Herkes panik halde Eylül ve Kader’i ararken, Büşra polis tarafından bulununca gerçek açığa çıkar.
    Kırgın Çiçekler 82.Bölüm
    S02E33 - Kırgın Çiçekler 82.Bölüm
    Kızlar, Eylül’ü kaybetmenin acısıyla perişan haldedir. Kemal’in Eylül’ü takip etmek için yurttan bir kıza para verdiğini öğrenerek deliye dönerler. Selin, Güney’le barışmak için Zehra’nın kapısını çalar.
    Kırgın Çiçekler 83.Bölüm
    S02E34 - Kırgın Çiçekler 83.Bölüm
    Kızların Kemal'i öldürdüğünü sanan Nazan panikle kaçmaktadır. Zehra, kilitlendiği odadan çıkınca Songül'ün Güney'e yazdığı mektubu bularak soluğu Selin'in kapısında alır. Selin'le mektup karşılığı bir anlaşma yapar.
    Kırgın Çiçekler 84.Bölüm
    S02E35 - Kırgın Çiçekler 84.Bölüm
    Kızlar ve Feride, Eylül'ün yaşadığını öğrenip şoka girerler. Feride bu bilgiyi kendisinden saklayan Toprak'a çok kızar. Selin, Zehra'dan intikam almak için bir plan yaparak Zehra'yı evinden attırır. Yurda gelen bir avukat, çok zengin bir ailenin yıllar önce yurda verilen kızını aradığını bildirir.
    Kırgın Çiçekler 85.Bölüm
    S02E36 - Kırgın Çiçekler 85.Bölüm
    Zehra, Songül ve Güney’in sınav için bıraktığı parayı harcar. Songül çok zor durumda kalır. Kızlar, Meral’in hayal kırıklığı yaşamasından endişe ederlerken, Meral lüks yaşama hemen kendini kaptırır.
    Kırgın Çiçekler 86.Bölüm
    S02E37 - Kırgın Çiçekler 86.Bölüm
    Kader onu terk eden babasından nefret etmektedir. Sadri, Meral’i nüfusuna almak isteyip, yurttan almak ister. Macide, Meral’i mirasa ortak etmemek için elinden geleni yapmaya kararlıdır.
    Kırgın Çiçekler 87.Bölüm
    S02E38 - Kırgın Çiçekler 87.Bölüm
    Macide, Meral’in gerçek torun olup olmadığını anlamak için gizlice DNA testi yaptırmaya karar verir. Neriman, Banu’yu ziyarete hastaneye gider. Bilmeden tuzağa düşerek, herkesi tehlikeye atar.
    Kırgın Çiçekler 88.Bölüm
    S02E39 - Kırgın Çiçekler 88.Bölüm
    Gazete haberinde Meral'in Sadri'nin torunu olarak yazıldığını görünce şoka girer. O servette kendi hakkının olduğuna inanarak, öfkesini Meral'e yönlendirir. Kızlar, üniversite sınavı için heyecanlıdır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top