Hesabım
    Aşk Zamanı
    1. Sezon
    Aşk Zamanı

    Sezon bilgisi:

    9 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    60 Fotoğraf | 9 Video
    Yavuz Bingöl
    Yavuz Bingöl
    Deniz Uğur
    Deniz Uğur
    Bekir Aksoy
    Bekir Aksoy
    Ali Ersan Duru
    Ali Ersan Duru
    Aşk Zamanı 9.Bölüm Fragmanı 0:30
    Aşk Zamanı 9.Bölüm Fragmanı
    448 gösterim
    Aşk Zamanı 8.Bölüm Fragmanı 0:30
    Aşk Zamanı 8.Bölüm Fragmanı
    88 gösterim
    Aşk Zamanı 7.Bölüm Fragmanı 0:59
    Aşk Zamanı 7.Bölüm Fragmanı
    25 gösterim
    • Fotoğraf Aşk Zamanı
    • Fotoğraf Aşk Zamanı
    • Fotoğraf Aşk Zamanı
    • Fotoğraf Aşk Zamanı
    • Fotoğraf Aşk Zamanı
    • Fotoğraf Aşk Zamanı
    • Fotoğraf Aşk Zamanı
    • Fotoğraf Aşk Zamanı
    • Fotoğraf Aşk Zamanı
    1. sezon bölümleri
    Aşk Zamanı 1.Bölüm
    S01E01 - Aşk Zamanı 1.Bölüm
    Orhan, kızlarını daha kolay zapt edebileceği küçük bir kasabaya taşınmaya karar verir. Oysa bilmez ki; ne yaparsa yapsın eğer zamanı gelmişse, aşka engel olmaya onun bile gücü yetmez. Orhan ve kızlarını bu küçük kasabada yepyeni bir hayat beklemektedir.
    Aşk Zamanı 2.Bölüm
    S01E02 - Aşk Zamanı 2.Bölüm
    Orhan, her ne kadar kızlarını bu ufak kasabada daha kolay zapt edebileceğini düşünse de hayat kızlarının önüne yeni aşklar çıkarmaktadır. Sema, babasının düşmanı Yahya'nın adamı olduğunu bilmeden Fikret'le görüşmektedir.
    Aşk Zamanı 3.Bölüm
    S01E03 - Aşk Zamanı 3.Bölüm
    Babası her ne kadar İstanbul'a gitmesine, iş görüşmesi yapmasına karşıysa Sema da o kadar kararlıdır gitmeye. Kardeşleri, yokluğunu hissettirmeyeceklerdir güya ama daha baştan hengâmeli başlar bu yolculuk.
    Aşk Zamanı 4.Bölüm
    S01E04 - Aşk Zamanı 4.Bölüm
    Babasından habersiz İstanbul'a giden Sema'nın yakalanması yetmezmiş gibi, Orhan Yanar'ın evine bir de imzasız bir mektup bırakılır. Mektubun ulaşması gereken kişi yerine Orhan'ın eline geçmesi, evde zelzele yaratır.
    Aşk Zamanı 5.Bölüm
    S01E05 - Aşk Zamanı 5.Bölüm
    Kızları tarafından kendisine kurulan kumpastan habersiz olan Orhan, aşk mektubunun yarattığı etkiyle tıpkı gençliğindeki enerjik Orhan'a dönüşür ve Reyhan Başkan'ı yemeğe davet eder. Bu durum Emniyet Amiri Tekin'in hiç hoşuna gitmez. Öte yandan Orhan'ı takip etmesi için gönderilen Fikret'e, patronu Yahya tarafından yeni bir görev verilir.
    Aşk Zamanı 6.Bölüm
    S01E06 - Aşk Zamanı 6.Bölüm
    Orhan Yanar geçmişini unutmak istese de kâbusları hala devam etmektedir. Bu rüyaların yarattığı etkiyle çok stresli ve asabi olduğunu düşünür. Bu durumu değiştirmek için kolları sıvayan Orhan, artık başka bir adam olmaya karar verir. Böylesi hem kızları, hem de kasabadakiler için en iyisi olacaktır. Ama talihsizlik ve düşmanı Yahya, Orhan'ın peşini bırakmaz.
    Aşk Zamanı 7.Bölüm
    S01E07 - Aşk Zamanı 7.Bölüm
    Silahların çekildiği, Reyhan'ın Orhan'ı kurtardığı hengâmeli gece, Orhan ve Reyhan aşkının iyice ortaya çıkmasını sağlamıştır. İkinci baharını yaşayan çift bir araya gelip birbirlerine duydukları ilgiyi yüz yüze konuşmak istemektedirler.
    Aşk Zamanı 8.Bölüm
    S01E08 - Aşk Zamanı 8.Bölüm
    Sema, yediği tokadın acısıyla evden ayrılmıştır, Orhan çok üzgündür. Kızlar Sema'yı eve geri getirmek için çareler bulmaya çalışırlar. Levent, Eda'yı istemeye karar verir ve bu konuda Orhan'ı ikna etmek Reyhan'a düşer.
    Aşk Zamanı 9.Bölüm
    S01E09 - Aşk Zamanı 9.Bölüm
    Orhan Yanar'ın açtığı Yanar kafe tam gaz çalışmakta, kızlar işin başında deli gibi koşturmaktadır. Ancak bir sorun vardır. Yanar kafenin aşçısı yoktur. Birkaç iş görüşmesi sonunda bir türlü aşçı bulunamaz. Doğuştan aşçı olan Marcello ise Yanar kafenin kapısında iş istemekte, bir türlü Orhan'ı ikna edememektedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top