Hesabım
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu"
    1. Sezon
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu"

    Sezon bilgisi:

    22 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    166 Fotoğraf | 20 Video
    Gökhan Atalay
    Gökhan Atalay
    Rolü : Yunus Emre
    Payidar Tüfekçioğlu
    Payidar Tüfekçioğlu
    Rolü : Tapduk Emre
    Baran Akbulut
    Baran Akbulut
    Rolü : Molla Kasım
    Seda Tosun
    Seda Tosun
    Rolü : Bacım Sultan
    Yunus Emre ''Aşkın Yolculuğu'' 22.Bölüm Fragmanı 0:29
    Yunus Emre ''Aşkın Yolculuğu'' 22.Bölüm Fragmanı
    386 gösterim
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" - season 1 - episode 22 Dublajlı Fragman 0:29
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" - season 1 - episode 22 Dublajlı Fragman
    Yunus Emre ''Aşkın Yolculuğu'' 20.Bölüm Fragmanı 0:30
    Yunus Emre ''Aşkın Yolculuğu'' 20.Bölüm Fragmanı
    103 gösterim
    • Fotoğraf Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu"
    • Fotoğraf Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu"
    • Fotoğraf Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu"
    • Fotoğraf Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu"
    • Fotoğraf Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu"
    • Fotoğraf Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu"
    • Fotoğraf Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu"
    • Fotoğraf Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu"
    • Fotoğraf Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu"
    1. sezon bölümleri
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 1.Bölüm
    S01E01 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 1.Bölüm
    Anadolu Selçuklu Devleti içerisinde Moğol etkisi kendini devlet yönetimden dini fetvalara kadar her yerde göstermektedir. Moğolların arzuladığı gibi devleti idare ve sevk eden Anadolu Selçuklu Başveziri Muinuddin Pervane, makamlara yaptığı atamalara liyakati hiçe sayan bir tutum sergilemektedir. İdarenin ehil ellerde olmaması da toplum içerisinde ki birliği ve dirliği bozmaktadır.
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 2.Bölüm
    S01E02 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 2.Bölüm
    Yolda rastladığı cinayet davasının üzerine giden Kadı Yunus, cinayeti çözebilecek mi? Verdiği idam hükmünü reddeden Şeyh Tapduk Emre aslında kim? Tapduk Emre, Yunus’u verdiği idam kararından vazgeçirebilecek mi?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 3.Bölüm
    S01E03 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 3.Bölüm
    Yüzleşme! Kadı Yunus’un ahi Minberci Hasan’a verdiği idam hükmü, ahiler ile Yunus’un arasının açılmasına sebep olur. Ahiler Yunus için ne düşünüyorlar? Yunus kararını temyiz eden Şeyh Tapduk Emre’nin huzuruna çıktığında ne hissedecek?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 4.Bölüm
    S01E04 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 4.Bölüm
    İnfaz! Yunus şüphelerinin peşinden gidip gerçek katile ulaşabilecek mi? İdam hükmü hakkındaki son kararı, onun hayatının akışını nasıl değiştirecektir? Bir yanda ahiler diğer yanda saygın Şeyh Tapduk Emre? Peki Yunus ne yapacak?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 5.Bölüm
    S01E05 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 5.Bölüm
    Yaptığı hatanın büyüklüğünü anlayan Yunus, hatadan kurtulmasına vesile olan Tapduk Emre ile neler yaşayacak? Yunus kadılığı bırakıp Tapduk’a biat ederek onun dervişi mi olacak? Tapduk, Yunus’u dervişanlığa kabul edecek mi?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 6.Bölüm
    S01E06 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 6.Bölüm
    Adalet! Kadı Yunus içine düştüğü iç çatışmasını nasıl sonlandıracak? Tapduk Emre, Kadı Yunus’un aldığı karara nasıl tepki verecek? Kadı Yunus’un aldığı karar ahiler arasında ve tekkede nasıl karşılanacak? Yunus’un aldığı bu karar Bacım Sultan ile olan geleceğini nasıl şekillendirecek?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 7.Bölüm
    S01E07 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 7.Bölüm
    NEFİS Kadı Yunus ölmüş, Derviş Yunus olmuştur. Dervişlik hırkasını giyen Yunus’a Tapduk Emre’nin vereceği ilk görevi ne olacaktır? Yunus, çıktığı yolun zorluklarının farkında mıdır? Kira ise Bacım Sultan’ı çok şaşırtacaktır.
    Yunus Emre ''Aşkın Yolculuğu'' 8.Bölüm
    S01E08 - Yunus Emre ''Aşkın Yolculuğu'' 8.Bölüm
    Yunus’un dergahtaki ilk günleridir. Tapduk tarafından "ben bilmem" zikrini dilinden düşürmemesi öğütlenen Yunus yeni hayatına alışabilecek mi? Dergahın kıdemli dervişi Molla Kasım aralarına yeni katılan eski kadı Yunus’a karşı neler hissedecek?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 9.Bölüm
    S01E09 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 9.Bölüm
    ENDİŞE Nallıhan Hz. Hüseyin’i ve Kerbela’yı hatırlayacak, dergahtan her kapıya aşure bırakılacaktır. Yunus, Demirci Bayram’ı almadan, şeyhinin verdiği görevi yerine getirmeden mi dönecektir dergaha?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 10.Bölüm
    S01E10 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 10.Bölüm
    BEKLENMEDİK RASTLANTI Yunus, Demirci Bayram’ı ölmekten kurtarmıştır ama yeni görevi yüzünden isyanın eşiğindedir. Tapduk Emre, verdiği bu son görevle Yunus’a neyi öğretmek istemektedir?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 11.Bölüm
    S01E11 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 11.Bölüm
    ÜMİTSİZLİK Tapduk Emre’nin verdiği görevler Yunus’u canından bezdirmektedir. Yunus Nallıhan’da aradığını bulacak mıdır yoksa Yunus’un artık başka planları mı vardır?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 12.Bölüm
    S01E12 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 12.Bölüm
    DÖNÜŞ Dergahın basılacağını öğrenen Yunus, Konya’dan Nallıhan’a geri dönmüştür.Soluğu medreseden de arkadaşı Kadı İlyas’ın yanında alan Yunus, onu bu karardan döndürebilecek mi?Tapduk Emre, dergahın basılacağı haberini nasıl karşılayacak, derviş ve ahilerin buna tepkisi ne olacak?Bacım Sultan ise Yunus’un dönüşüyle neler hissedecektir?Lakin Yunus artık hep Nallıhan’da mı kalacaktır?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 13.Bölüm
    S01E13 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 13.Bölüm
    BASKIN! Yunus’un elinden dergahın basılmasını önlemek için hiç bir şey gelmemektedir. Kadı İlyas, Yunus’un isteğini bir kere daha geri çevirmiştir. Artık Yunus için Konya’ya dönmenin vakti gelmiştir. Peki Kadı İlyas neden dergahı basmak istemektedir? Tüm bu olanlar için Tapduk Emre nasıl bir yol izleyecektir?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 14.Bölüm
    S01E14 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 14.Bölüm
    ZİNDAN Tapduk Emre’yi zindanda gören Yunus, Ahi Mesud ve Molla Kasım şaşkınlık içerisindedirler. Kadı İlyas’ta şaşırmıştır ama belli etmeden teslim olmuş muamelesi yapmaktadır. Yunus ve Ahi Mesud, şeyhlerini zindandan çıkarmak için uğraşırlarken Hanım Ana, Bacım Sultan ve bütün dervişan merak içerisindedir. Peki Kadı İlyas’ın Yunus’a vereceği haber ne olacaktır?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 15.Bölüm
    S01E15 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 15.Bölüm
    RASTLAŞMA Tapduk Emre hem üzerine atılan iftiradan hem de kendi isteğiyle girdiği zindan dan kurtulmuştur. Yunus, Konya’da ki Başkadılığa doğru yola çıkmış ama yolda atından düşmüştür. Yunus, kuş uçmaz kervan geçmez bu yerde ne yapacak? Düştüğü yerde rastladığı yılanla baş başa kalan Yunus ondan kurtulabilecek mi?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 16.Bölüm
    S01E16 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 16.Bölüm
    RÜYA Yunus bir zamanlar idamına hükmettiği Minberci Hasan tarafından bulunarak dergâha getirilir. Tapduk Emre hanesinde Tabip Mikel ile tedavi ettiği Yunus’un başından bir an olsun ayrılmaz. Peki Yunus yattığı bu derin uykudan uyanabilecek midir? Rüyalarında yaşlanmış halini gören Yunus’un akıbeti ne olacaktır? Gözünün önünde günbegün eriyip bir türlü uyanamayan Yunus’un durumu Bacım Sultan’a ise iyice tesir etmektedir.
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 17.Bölüm
    S01E17 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 17.Bölüm
    İKAZ Yunus hala daha kendine gelememiş, baygın vaziyette yatmaktadır. Gördüğü rüyaların tesirinden Yunus’un vücudu tepkiler vermekte, bu durum Tapduk Emre ve ev ahalisini tedirgin etmektedir. Molla Kasım ise Yunus’un Bacım Sultan’a bu kadar yakın olmasından sebep daha fazla kıskançlık krizine tutulmaktadır. Peki Yunus’un bu uyku hali daha ne kadar devam edecektir?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 18.Bölüm
    S01E18 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 18.Bölüm
    ŞİFA Yunus hastalığından kurtulmuş, gözlerini açmıştır. Vücudunda hiç metanet kalmadığından Tapduk Emre ve ailesi bakımına devam etmektedir. Bacım Sultan ise sevinçlidir ama içinde nedenini bilmediği bir hüzün vardır. Molla Kasım, yeni şifa bulan Yunus’a bundan sonra nasıl davranacaktır?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 19.Bölüm
    S01E19 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 19.Bölüm
    KENDİNİ BUL! Yunus iyileşmiştir ama geçmişini hatırlamamaktadır. Yunusa karşı kıskançlıkla bilenen molla kasımın yeni hamlesi ne olacak? Bacım yunusun iyileşmesini nasıl karşılayacak?Kendini arayan Yunus, bulabilecek mi?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 20.Bölüm
    S01E20 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 20.Bölüm
    SIR Yunus kendini bulmuştur. Kim olduğunu, ne olduğunu, nerede olduğunu bilmektedir. Tapduk Emre’nin kendisine verdiği ‘Ben Bilmem’ zikrine devam edecektir. Peki Tapduk Emre, Yunus’un bundan sonra ki eğitiminde neler uygulayacaktır?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 21.Bölüm
    S01E21 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 21.Bölüm
    Yunus yeni vazifesini almış, sakalık postuna oturmuştur. Nallıhan sokaklarında sırtında kırbasıyla dolaşan Yunus, ahalinin durumuna artık derviş gözüyle şahit olacaktır. Yunus bu durumuna en çok kim şaşıracaktır? Şeyhi Tapduk Emre’nin sohbetinden her an istifade eden Derviş Yunus, bundan sonra işittikleri karşısında ne yapacaktır?
    Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 22.Bölüm Final
    S01E22 - Yunus Emre "Aşkın Yolculuğu" 22.Bölüm Final
    Yunus yeni vazifesini almış, sakalık postuna oturmuştur. Nallıhan sokaklarında sırtında kırbasıyla dolaşan Yunus, ahalinin durumuna artık derviş gözüyle şahit olacaktır. Yunus bu durumuna en çok kim şaşıracaktır? Şeyhi Tapduk Emre’nin sohbetinden her an istifade eden Derviş Yunus, bundan sonra işittikleri karşısında ne yapacaktır?

    Hayran tepkileri

    Back to Top