Hesabım
    Baba Candır
    2. Sezon
    Puanım :
    Baba Candır
    Üyeler
    3,1 2 oy

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    124 Fotoğraf | 25 Video
    Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı 0:39
    Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı
    264 gösterim
    Baba Candır 65.Bölüm Fragmanı 0:41
    Baba Candır 65.Bölüm Fragmanı
    147 gösterim
    Baba Candır 64.Bölüm Fragmanı 0:37
    Baba Candır 64.Bölüm Fragmanı
    96 gösterim
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    • Fotoğraf Baba Candır
    2. sezon bölümleri
    Baba Candır 42.Bölüm
    S02E01 - Baba Candır 42.Bölüm
    Ece ve Haluk ile Emrecan ve Ceylan evlenmesiyle Salih Baba huzura kavuşmuş ve hastalık belirtileri azalmıştır. Bu arada Salih’in beklenmedik bir misafiri çıkagelir.
    Baba Candır 43.Bölüm
    S02E02 - Baba Candır 43.Bölüm
    Haluk, evlendikten sonra başkan yardımcısı olan Ece’nin şirketteki tüm gücü eline geçirmesinden korkar. O yüzden Ece’ye bir oyun oynayan Haluk onun ev kadınlığı becerilerini test eder.
    Baba Candır 44.Bölüm
    S02E03 - Baba Candır 44.Bölüm
    Ece, Elif’in mahkemedeki avukat ile gizlice buluştuğunu görünce Elif’in kimliğiyle ilgili yalan söylediğine emin olur. Ceylan çalıştırdıkları otelin sahibi ile tanışınca kendini sevdirip terfi alır. Fakat Emrecan ve Ceylan yine başlarını belaya sokup otelden kovulma noktasına gelir.
    Baba Candır 45.Bölüm
    S02E04 - Baba Candır 45.Bölüm
    Ceylan ve Emrecan bebek sahibi olmaya kararlıdır. Fakat bu yolda onları kötü bir süpriz beklemektedir. Salih ve Elif'in evcilik oyunu aile hayatlarını nasıl etkileyecektir?
    Baba Candır 46.Bölüm
    S02E05 - Baba Candır 46.Bölüm
    Emrecan ve Ceylan, normal yollardan çocuk sahibi olamayacaklarını öğrenince, tüp bebek yöntemine karar verirler; ancak Emrecan, bunun icin gerekli olan parayı ailesinden istemeye çekindiği icin, yine çakma çantacı kötü adamların kapısını çalmak zorunda kalır.
    Baba Candır 47.Bölüm
    S02E06 - Baba Candır 47.Bölüm
    Kadir’in evinden kaçmayı başaran Elif, kızı Lara ile Salih’in evine sığınır. Elif’in gelmesiyle Kadir’in baskınından korkan Salih, çocuklarını evden uzak tutmaya çalışsa da tüm çocuklar babalarıyla yaptığı sözleşme gereği eve gelirler.
    Baba Candır 48.Bölüm
    S02E07 - Baba Candır 48.Bölüm
    Kocalarının tutuklandığını öğrenen Aslı, Ece ve Ceylan karakolda buluşur. Daha önce Haluk ile nezarethane tecrübesi olan Emrecan’a bu sefer Egemen de eşlik eder. Salih’le birlikte hastaneye giden Nermin, onları ziyarete gelen İsmail’den kaçmaya çalışırken hayatının hatasını yapar ve yanlış doktorun odasında kendini bulur.
    Baba Candır 49.Bölüm
    S02E08 - Baba Candır 49.Bölüm
    Haluk ve Ece, Ayşegül’ün eline geçen şirketlerini geri almaya çalışmaktadır. Bu yolda Haluk’un çılgınca planları olsa da sürpriz bir yardım ile holdinge gizli baskın yapar. Öte yandan Egemen’in babasının hastalığıyla ilgili şüpheleri artar.
    Baba Candır 50.Bölüm
    S02E09 - Baba Candır 50.Bölüm
    Salih çocuklarına hastalığını söylemeye karar verir. Egemen Elif’ten babasının hastalığı ilgili detayları öğrense de bunları kardeşleriyle paylaşmaz, kardeşlerine babalarının aşk hastalığına tutulduğunu söyler.
    Baba Candır 51.Bölüm
    S02E10 - Baba Candır 51.Bölüm
    Emrecan babasının hastalığını öğrendiğinde ne yapacak? Salih, kızını üzdüğüne inandığı Haluk'u affedebilecek mi? Ece ve Egemen babalarını mutlu etmek için nasıl bir yol izleyecek?
    Baba Candır 52.Bölüm
    S02E11 - Baba Candır 52.Bölüm
    Salih, Haluk'un bir başka kadınla yemek yediğini zannettiği için Haluk'u evden kovar. Ece ise asla Haluk'un başka bir kadınla görüşmeyeceğini bilse de babasının hastalığından dolayı onu daha fazla üzmek istemez ve susar.
    Baba Candır 53.Bölüm
    S02E12 - Baba Candır 53.Bölüm
    Salih'in hastalığını öğrenmeleriyle babalarına daha rahat dolu bir hayat sunmaya çalışan Egemen ve kardeşlerinin planları, babalarının onların oynadığı oyunu anlamasıyla bozulur. Bunun üzerine çocuklar yeni planlarını Haluk üzerinden kurmaya karar vereceklerdir.
    Baba Candır 54.Bölüm
    S02E13 - Baba Candır 54.Bölüm
    Ece ve Haluk şirketlerinin girdiği yeni ihale için çok heyecanlıdır. Ece, ihalede temkinli olmayı amaçlarken, Haluk babasının en büyük rakibine ihaleyi kaybetmemeye kararlıdır. Haluk'un girdiği büyük savaşta en kıymetli varlığını bile kaybetme riskini göze alır.
    Baba Candır 55.Bölüm
    S02E14 - Baba Candır 55.Bölüm
    Ece'nin Haluk'un baş rakibi Yıldırım Bey'in şirketinde çalışmaya başlaması Haluk'u altüst eder. Salih ise Haluk'un yine biricik kızını üzüp kaçırdığını zannettiği için Haluk ile birlikte kızını sorgulamaya gider. Ece'nin anlattıkları karşısında Salih'in tutumu ise oldukça şaşırtıcı olacaktır.
    Baba Candır 56.Bölüm
    S02E15 - Baba Candır 56.Bölüm
    Aralarında küskünlük devam eden çocuklar bunu Salih'ten saklamak için "mutlu çift" oyunu oynarlar. Salih bilgi yarışma programını izlerken böyle bir programa katılmanın onu çok mutlu edeceğini açıklayınca, çocuklar Salih'i bu programda yarıştırmak için kolları sıvarlar.
    Baba Candır 57.Bölüm
    S02E16 - Baba Candır 57.Bölüm
    Haluk, Ece ile girdiği bir iddia karşısında başkanlık koltuğunu Ece'ye kaptırır. Ece Haluk'a ders vermek için oturduğu başkanlık koltuğunda, Haluk'un büyük kandırmacası ile karşı karşıya gelir. Emrecan'a gelen oyunculuk tekliflerini menajeri olarak Ceylan değerlendirir. Ceylan Emrecan'ın büyük bir oyuncu olmasını isterken, kendi kıskançlığı ortaya çıkar.
    Baba Candır 58.Bölüm
    S02E17 - Baba Candır 58.Bölüm
    Haluk ve Ece başkanlık rövanşı için holdingte yeni bir iddaya girerler. Eski karakterini geride bırakıp hiçbir şeye gülmeyen Haluk'u güldürmek için Ece, Ceylan ve Emrecan türlü türlü oyunlar oynarlar. Fakat katıldığı futbol maçının finalinde yine herkes Haluk’u oyun oynuyor zannetse de Haluk bu sefer oyun oynamamaktadır.
    Baba Candır 59.Bölüm
    S02E18 - Baba Candır 59.Bölüm
    Çocuklar hala babalarının nerede olduğunu öğrenememiştir ve babalarının yerini öğrenmek için Nermin'i sıkıştırmaya başlarlar. Nermin, Salih'ten haber alamayınca merak ettiği için Aysima'yı Salih’in yanına gönderir. Nesrin, Salih ile baş başa vakit geçirmekten çok mutludur fakat Aysima'nın gelişi her şeyi altüst edecektir.
    Baba Candır 60.Bölüm
    S02E19 - Baba Candır 60.Bölüm
    Haluk’un hafızasının geri gelmesi için çabalayan Çelik ailesi, MR sonucunun temiz çıktığını öğrenmesiyle Haluk’un devam ettirdiği oyuna karşı onlar da bu oyunu devam ettirme kararı alır ve karşılıklı soğuk savaş başlar.
    Baba Candır 61.Bölüm
    S02E20 - Baba Candır 61.Bölüm
    Çocuklarıyla karşı karşıya gelen Salih köşe kapmaca oynar. Çocuklar görev yerlerine dağılır; köydeki herkese babalarını görüp görmediklerini sorarlar. Salih’in yerini bulmayı kafaya koymuşlardır.
    Baba Candır 62.Bölüm
    S02E21 - Baba Candır 62.Bölüm
    Baba olmayı kafasına koyan Haluk, tespihi, yumurta topuk ayakkabıları ve maço tavırlarıyla erkek çocuk sahibi olma yolunu kolaylaştırdığını düşünmekte ve Holding’de ‘Maço Haluk’ olarak yine fırtınalar estirmektedir. Salih’e bir türlü ulaşamayınca iyice meraklanan Nermin, Aysima ve çocuklarla birlikte Güzelce’ye Salih’in yanına gitmek için yola çıkar.
    Baba Candır 63.Bölüm
    S02E22 - Baba Candır 63.Bölüm
    Salih Güzelce ’ye gelen çocuklarını karşısına alıp artık kendi hayatlarına dönmeleri konusunda bir kez daha uyarır. Paşabahçe’ye geri dönmek üzere iken; Haluk ve çocuklar arasında çıkan gerginlik sonrasında Salih, yine ilişkilerine müdahale etmek zorunda kalır.
    Baba Candır 64.Bölüm
    S02E24 - Baba Candır 64.Bölüm
    Aktivitelerde aşırıya kaçan Haluk’un tüm vücudu tutulmuş, hareket edemez hale gelmiştir. Bu durum Ece ve çocuklar için eğlence konusu olur. Diğer tarafta, Salih peşini bırakmayan Nesrin ve onun annesiyle uğraşmaktadır.
    Baba Candır 65.Bölüm
    S02E25 - Baba Candır 65.Bölüm
    Çocukların gidişiyle beraber evi ve yufkacıyı satıp emekliye ayrılmayı planlayan Salih Usta’ya büyük sürpriz yaparlar. Kutlama için bütün aile hep birlikte tatile giderlerken, Aslı’nın sancıları başlar ve soluğu hastanede alırlar.
    Baba Candır 66.Bölüm Final
    S02E26 - Baba Candır 66.Bölüm Final
    Baba evinde toplanan çocuklar mangal partisi yapmaya karar verir. Yemeğe Aysima da eşlik eder. Çocukların ve Nermin’in aklında yine hain planlar vardır. Aysima ve Salih ile ayrı ayrı konuşup, onları hayırlı bir izdivaçla bir araya getirmek için uğraşacaklardır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top