Hesabım
    Analar ve Anneler
    1. Sezon
    Analar ve Anneler

    Sezon bilgisi:

    9 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 22 Ekim 2015
    39 Fotoğraf | 9 Video
    Hazar Ergüçlü
    Hazar Ergüçlü
    Nazan Kesal
    Nazan Kesal
    Okan Yalabık
    Okan Yalabık
    Ahmet Tansu Taşanlar
    Ahmet Tansu Taşanlar
    Analar ve Anneler 9.Bölüm Fragmanı 0:32
    Analar ve Anneler 9.Bölüm Fragmanı
    137 gösterim
    Analar ve Anneler 8.Bölüm Fragmanı 0:30
    Analar ve Anneler 8.Bölüm Fragmanı
    4 gösterim
    Analar ve Anneler 7.Bölüm Fragmanı 0:30
    Analar ve Anneler 7.Bölüm Fragmanı
    5 gösterim
    • Fotoğraf Analar ve Anneler
    • Fotoğraf Analar ve Anneler
    • Fotoğraf Analar ve Anneler
    • Fotoğraf Analar ve Anneler
    • Fotoğraf Analar ve Anneler
    • Fotoğraf Analar ve Anneler
    • Fotoğraf Analar ve Anneler
    • Fotoğraf Analar ve Anneler
    • Fotoğraf Analar ve Anneler
    1. sezon bölümleri
    Analar ve Anneler 1.Bölüm
    S01E01 - Analar ve Anneler 1.Bölüm
    Kader, yetmişli yılların başında, Anadolu'nun küçük bir köyünde yaşayan yetim bir genç kızdır. Hayatı sevdiği adama, Mustafa'ya kavuşmanın hayallerinden ibaret olan Kader, bir başkasının kendisine göz koyduğundan habersizdir. Kader ve Mustafa bir gece köyden beraberce kaçıp evlenmeye karar verdiklerinde, talihsiz bir olay yaşanır.
    Analar ve Anneler 2.Bölüm
    S01E02 - Analar ve Anneler 2.Bölüm
    Zeliha, Neriman'ın söylediği acımasız yalan sebebiyle her şeyi geride bırakarak ülkeden kaçmak üzereyken tarifsiz bir annelik içgüdüsü dönüşü olmayan yola çıkmasını engeller. Şimdi Zeliha, Tahsin'in yardımıyla bebeğinin peşine düşecektir. Gerçeklerden habersiz olan Kader ise Neriman'ın kucağına verdiği bebekle her an yakınlaşmakta, annelik içgüdüsüyle bebeğe bağlanmaktadır.
    Analar ve Anneler 3.Bölüm
    S01E03 - Analar ve Anneler 3.Bölüm
    Neriman'ın Zeliha'dan bebeğini kötü bir oyunla ayırdığını öğrenen Kader en doğru kararı vermek için Zeliha ve Tahsin'i bulmak ister. Kader, Murat bebeği Zeliha'ya verecek midir?
    Analar ve Anneler 4.Bölüm
    S01E04 - Analar ve Anneler 4.Bölüm
    Mustafa ve Kader bunca zaman sonra kavuşmuşlarken, önlerinde birden çok engel vardır. Mustafa, babası Salih'in Kader'e yaptıklarını öğrenince Salih'i vurmuştur. İkili, Salih'i oracıkta yaralı halde bırakıp, Murat'ı da yanlarına alarak kaçarlar.
    Analar ve Anneler 5.Bölüm
    S01E05 - Analar ve Anneler 5.Bölüm
    Kader Murat’ı cezaevindeki Zeliha’ya getirmiştir. Doğumdan sonra kucağından söküp alınan yavrusu Murat, ilk defa Zeliha’nın karşısındadır işte. Fakat Zeliha daha evladı Murat’a yaklaşamadan, Neriman’ın oyunu devreye girer ve Zeliha Kader’in gözleri önünde şişlenir.
    Analar ve Anneler 6.Bölüm
    S01E06 - Analar ve Anneler 6.Bölüm
    Zeliha cezaevinden çıkar. Mahkum olarak geçirdiği beş sene, Zeliha'yı çok daha korkusuz ve güçlü kılmıştır. Oğlu Murat'ı bulmak için doğruca Neriman'ın evine gider. Yıllar sonra Zeliha'yı karşısında gören Neriman, vicdanıyla son kez hesaplaşmak zorunda kalacaktır.
    Analar ve Anneler 7.Bölüm
    S01E07 - Analar ve Anneler 7.Bölüm
    Zeliha ve Tahsin'in seneler süren hasretleri bitse de, aşklarının önünde bambaşka engeller vardır artık. Zeliha'nın Tahsin diye bildiği, aşık olduğu adam Kerim Tınar ismiyle, zengin bir iş adamı olarak yaşamaktadır. Dahası Sevgi ile evlenmiştir.
    Analar ve Anneler 8.Bölüm
    S01E08 - Analar ve Anneler 8.Bölüm
    Zeliha, oğlu Murat'a hiç olmadığı kadar yakındır artık. Kader'in yaşadığı yeri bilmektedirler. Tahsin, Zeliha'nın oğluna kavuşması için elinden geleni yapacaktır, ancak Tahsin'in yıllardır sakladığı büyük sır da Komiser Ayhan tarafından ortaya çıkartılmak üzeredir.
    Analar ve Anneler 9.Bölüm Final
    S01E09 - Analar ve Anneler 9.Bölüm Final
    Murat'ın Kader'de mi kalacağı, Zeliha'yla mı gideceği belli oluyor! Kader ve Mustafa'nın yıllardır kurduğu hayal gerçekleşiyor ve bir araya geliyorlar, Halil ise sevdasının bedelini ödüyor. Zeliha ve Tahsin'de tüm zorluklara rağmen beraber olmak için mücadele ediyor ve karşılığını da alıyorlar. Hikayenin finalinde Komiser Ayhan Dumanlı'yı ise sürpriz bir final bekliyor!

    Hayran tepkileri

    Back to Top