Hesabım
    Yeter
    2. Sezon
    Puanım :
    Yeter

    Sezon bilgisi:

    14 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    124 Fotoğraf | 13 Video
    Yeter 40.Bölüm Fragmanı 0:30
    Yeter 40.Bölüm Fragmanı
    157 gösterim
    Yeter 39.Bölüm Fragmanı 0:31
    Yeter 39.Bölüm Fragmanı
    29 gösterim
    Yeter 38.Bölüm Fragmanı 0:31
    Yeter 38.Bölüm Fragmanı
    21 gösterim
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    • Fotoğraf Yeter
    2. sezon bölümleri
    Yeter 27.Bölüm
    S02E01 - Yeter 27.Bölüm
    O gece herkesin hayatında bir dönüm noktasıdır. Kalbi duran Yekta dakikalar sonra geri gelirken, Aylin ve çocukların bindiği helikopterin denize düşme haberi hepsini perişan eder. Handan ve Zafer ise ortalarda yoktur ve kimse nerede olduklarını bilmemektedir.
    Yeter 28.Bölüm
    S02E02 - Yeter 28.Bölüm
    Herkes tarafından öldü bilinen Aylin ve çocuklar, sahte isimlerle gözlerden uzak bir hayat yaşar. Yekta'nın röportajı büyük yankı uyandırır. Kamuoyunun Aylin'e hak vereceğini düşünen Miray, Yekta'nın sempati toplamasıyla şaşkına döner.
    Yeter 29.Bölüm
    S02E03 - Yeter 29.Bölüm
    Aylin ve çocukları özgürlüğüne kavuşturmak için kendi hayatından vazgeçen Zafer, Yekta ile gizli bir savaşa girer. Yekta ise, Zafer'in izini sürerek Aylin'lere adım adım yaklaşmaktadır.
    Yeter 30.Bölüm
    S02E04 - Yeter 30.Bölüm
    Aylin ve çocukları sağ salim karşısında gören Miray, ilk şoku atlattıktan sonra Yekta'ya ailesinin yaşadığını söylemek için yola çıkar. Yekta ise, Atlas'ın ona getirdiği çocukların sahte kimliğindeki bir detayı fark eder. Kimliklerdeki anne adı Leyla'dır.
    Yeter 31.Bölüm
    S02E05 - Yeter 31.Bölüm
    Atlas, Yekta ile bire bir hesaplaşak için Aylin ve çocukları uzaklaştırmaya karar verir. ANCAK Aylın kimsenin ondan beklemediği bir teklifle karşısına çıkarak bütün dengeleri bozar.
    Yeter 32.Bölüm
    S02E06 - Yeter 32.Bölüm
    Handan ve Yılmaz'ın prematüre bebeği beyin kanaması geçirir. Tanınmış cerrahların hepsi yurt dışında konferanstadır. Cerrahlığı bırakmış olan Yekta, ya bebeğin hayatını kurtarmayı deneyecek ya da Handan ve Yılmaz bebeklerini kaybedecektir.
    Yeter 33.Bölüm
    S02E07 - Yeter 33.Bölüm
    Yekta'nın özlem dolu ve anlayışlı tavrı Aylin'i allak bullak eder. Verdiği ölüm emrinin arkasında durmakta zorlanır. Aylin'in bir kere daha hiçbir şey kaybetmeden eski hayatına dönmesi Zahide, Filiz, Handan ve Yılmaz'ı deliye döndürürken; İdil'in paniğe kapılmasına sebep olur.
    Yeter 34.Bölüm
    S02E08 - Yeter 34.Bölüm
    O gece evde yaşanan gizemli olayın ardından gelen bir haber ile Yekta ve diğerleri daha bu şoku atlatamadan, Zafer'in sokak ortasında kalbinden vurulduğu haberiyle dehşete düşerler.
    Yeter 35.Bölüm
    S02E09 - Yeter 35.Bölüm
    Miray hem kendi, hem de Aylin'in ona emanet ettiği çocuklar için gerçeği öğrenmek zorundadır. Aylin'in katili Yekta mıdır?
    Yeter 36.Bölüm
    S02E10 - Yeter 36.Bölüm
    Yekta, çocuklarını koruyabilmek için cezaevine girmiştir. Yıllarca çalışarak inşa ettiği; ismi, mesleği, itibarı bir anda yerle bir olur. Kendini sıfır noktasında bulur. Ama o Yekta Harmanlı'dır. Bu dünyaya kaybetmek için değil; kazanmak için gelmiştir.
    Yeter 37.Bölüm
    S02E11 - Yeter 37.Bölüm
    Yılmaz'ın Atlas tarafından vurulmasıyla bütün aile perişan olurken, Handan onu ne kadar sevdiğini ve kaybetmekten korktuğunu anlar. Bu olay Yekta ve Atlas arasındaki gerilimi daha da yükseltir. Yekta eline geçen bu kozu en iyi şekilde kullanmaya kararlıdır.
    Yeter 38.Bölüm
    S02E12 - Yeter 38.Bölüm
    Hapishane günlerini çok iyi değerlendirmiş olan Yekta, hayat hikâyesini anlattığı kitabının tanıtımı için evinde bir parti verir. Yekta Miray'a mesajını kitabın içinde gizli bir cümleyle vermiştir, Miray onun için geç olmadan bu mesajı bulabilecek midir?
    Yeter 39.Bölüm
    S02E13 - Yeter 39.Bölüm
    Duru'nun okulundan bir telefon gelir. Öğrenecekleri Yekta için utanç vericidir. Diğer yandan Kaan'ın da sınav sonuçları açıklanır. Tam da Yekta'nın istediği ve Kaan'ın gerçekten hak ettiği gibi baştan aşağıya zayıftır.
    Yeter 40.Bölüm Final
    S02E14 - Yeter 40.Bölüm Final
    Yılmaz kendini yol ayırımında bulur. Atacağı adım herkesin hayatını alt üst edecektir. Handan’ı ve oğlunu kaybedeceğinin de farkındadır. Herkesin kaderi onun ellerindedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top