Hesabım
    Hayatımın Aşkı
    1. Sezon
    Hayatımın Aşkı

    Sezon bilgisi:

    17 Bölüm
    89 Fotoğraf | 13 Video
    Hande Doğandemir
    Hande Doğandemir
    Serkan Çayoğlu
    Serkan Çayoğlu
    Berk Hakman
    Berk Hakman
    Sadi Celil Cengiz
    Sadi Celil Cengiz
    Hayatımın Aşkı 17.Bölüm Fragmanı 0:55
    Hayatımın Aşkı 17.Bölüm Fragmanı
    678 gösterim
    Hayatımın Aşkı 15.Bölüm Fragmanı 0:53
    Hayatımın Aşkı 15.Bölüm Fragmanı
    267 gösterim
    Hayatımın Aşkı 14.Bölüm Fragmanı 1:02
    Hayatımın Aşkı 14.Bölüm Fragmanı
    202 gösterim
    • Fotoğraf Hayatımın Aşkı
    • Fotoğraf Hayatımın Aşkı
    • Fotoğraf Hayatımın Aşkı
    • Fotoğraf Hayatımın Aşkı
    • Fotoğraf Hayatımın Aşkı
    • Fotoğraf Hayatımın Aşkı
    • Fotoğraf Hayatımın Aşkı
    • Fotoğraf Hayatımın Aşkı
    • Fotoğraf Hayatımın Aşkı
    1. sezon bölümleri
    Hayatımın Aşkı 1.Bölüm
    S01E01 - Hayatımın Aşkı 1.Bölüm
    30 yaşına basmasına bir kaç gün kala Gökçe, yıllardır hayranı olduğu, yakışıklı, karizmatik ama bir o kadar da uzak patronu Demir’i sevgilisi yapmaya ant içer. Arkadaşlarının evlenmesine daha fazla seyirci kalmayacaktır! Demir’i elde etmek için daha yeni tanıştığı Kaan’ın yardımını da alarak eline geleni ardına koymaz.
    Hayatımın Aşkı 2.Bölüm
    S01E02 - Hayatımın Aşkı 2.Bölüm
    Çalıştığı ajansta, hiç beklemediği bir anda, sunum yapması istenir. Gökçe hazırlıksız olmasına rağmen, Demir’in gözüne girmek için sunumu yapmaya kararlıdır fakat müşterisinin kim olduğunu öğrenince şok olacaktır.
    Hayatımın Aşkı 3.Bölüm
    S01E03 - Hayatımın Aşkı 3.Bölüm
    Gökçe, Demir’in kendisine koşarak geleceğinden ve mutlu bir geleceğe adım atacaklarından çok emindir ancak yine şansı yaver gitmez ve ağabeyi Bartu çıkagelir.
    Hayatımın Aşkı 4.Bölüm
    S01E04 - Hayatımın Aşkı 4.Bölüm
    Gökçe, Demir’in Yeliz ile olan yakınlaşmasından dolayı oldukça mutsuz, Kaan ve Sema’dan teselli aramaktadır. Demir’e yakınlaşmak için yaptığı onca şeyden sonra hayal kırıklığına uğramıştır.
    Hayatımın Aşkı 5.Bölüm
    S01E05 - Hayatımın Aşkı 5.Bölüm
    Bartu karaborsacı bir arkadaşıyla beraber yasadışı işlere girip para kazanmak ister ama işler hiç umduğu gibi gitmez. Diğer yandan Sema, aldatıldığını düşünmektedir.
    Hayatımın Aşkı 6.Bölüm
    S01E06 - Hayatımın Aşkı 6.Bölüm
    Duru’nun beklenmedik ziyareti, Demir ve ailesinde şaşkınlık yaratır. Demir’den geçmişte yaşananlardan dolayı intikam almak isteyen Duru, şirkete bir ortak getirir ve Demir’in işi bırakmasına neden olur.
    Hayatımın Aşkı 7.Bölüm
    S01E07 - Hayatımın Aşkı 7.Bölüm
    Duru’nun beklenmedik ziyareti ile işten ayrılan Demir, yeni bir reklam ajansı kurma peşindedir. Bu yolda ona Gökçe eşlik eder. Gökçe, Demir’in bu zor zamanında bir an olsun yanından ayrılmaz ve işlerin yoluna girmesi için elinden geleni yapar.
    Hayatımın Aşkı 8.Bölüm
    S01E08 - Hayatımın Aşkı 8.Bölüm
    Duru, Demir ve Gökçe’nin arasını bozmak ve işlerini sekteye uğratmak için Ayça’yı görevlendirir. Kaan’ın, aynı evde yaşamak zorunda kaldığı Duru ile başı beladadır. Duru, Kaan’ın ilgisini çekebilmek için her yola başvurur.
    Hayatımın Aşkı 9.Bölüm
    S01E09 - Hayatımın Aşkı 9.Bölüm
    Ünlü moda tasarımcısı Azize Hanım, yeni koleksiyonunun tanıtımı için Demir ile anlaşır. Defile organize edilecektir ve organizasyondan Gökçe sorumludur. Gökçe sorumluluğun altından, ailesinin de yardımıyla kalkmayı başarır.
    Hayatımın Aşkı 10.Bölüm
    S01E10 - Hayatımın Aşkı 10.Bölüm
    Kaan, Ayça sayesinde Duru’nun gerçek yüzünü öğrendiğinde her şey bir anda tersine çevrilir. Kaan, artık Duru’yu tamamen hayatından çıkarmıştır. Duru’nun ise atacak son bir kurşunu vardır.
    Hayatımın Aşkı 11.Bölüm
    S01E11 - Hayatımın Aşkı 11.Bölüm
    Gökçe, hayatının aşkı Demir’e tam kavuşmuşken her şey alt üst olur. Aralarının bozulma sebebi Kaan’dır. Bu işten kârlı çıkan ise Demir’e abayı yakmış olan Ayça olacaktır.
    Hayatımın Aşkı 12.Bölüm
    S01E12 - Hayatımın Aşkı 12.Bölüm
    Şenkal Ailesi pikniğe gider sular durulmaz ve yine olanlar olur.
    Hayatımın Aşkı 13.Bölüm
    S01E13 - Hayatımın Aşkı 13.Bölüm
    Demir’in bir süredir peşinden koştuğu sırrı, Gökçe öğrenir. Öyle bir sırdır ki; Demir’in hayatını tamamen değiştirecektir. Demir’in zarar göreceğini düşünen Gökçe, bu sırrı saklamaya karar verir.
    Hayatımın Aşkı 14.Bölüm
    S01E14 - Hayatımın Aşkı 14.Bölüm
    Demir’in büyük sırrını ortaya çıkaran Gökçe’yi zor günler bekler. Gökçe’nin, Nesrin’le de yaşadığı talihsiz olay Demir’i çok sinirlendirir. Demir artık bir karar verecektir. Ya annesini dinleyecek ve Gökçe’yi hayatından çıkaracak ya da kalbinin sesini dinleyecektir.
    Hayatımın Aşkı 15.Bölüm
    S01E15 - Hayatımın Aşkı 15.Bölüm
    Kaan’ın yaptığı bir anlık hata, Gökçe’yi kendinden uzaklaştırmıştır. Artık eskisi gibi arkadaş da kalamayacaklardır. Kaan, yaşananlardan büyük pişmanlık duyar ve kendini affettirmek için elinden gelen her şeyi yapmaya karar verir.
    Hayatımın Aşkı 16.Bölüm
    S01E16 - Hayatımın Aşkı 16.Bölüm
    Demir ve Gökçe aşkı iyice alevlenir. Kaan ise Gökçe’ye kendini affettirmenin yolunu aramaktadır. İşler Kaan için daha da kötü gider.
    Hayatımın Aşkı 17.Bölüm Final
    S01E17 - Hayatımın Aşkı 17.Bölüm Final
    Demir’in Gökçe’ye duyduğu büyük aşk, onun bir karar almasına sebep olur ve evlenme teklifi edecektir. Kaan ise kendine bile itiraf edemediği aşkını Gökçe’ye ilan etmeye karar verir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top