Hesabım
    Hayat Bazen Tatlıdır
    1. Sezon
    Puanım :
    Hayat Bazen Tatlıdır
    Üyeler
    3,0 4 oy

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    241 Fotoğraf | 24 Video
    Birce Akalay
    Birce Akalay
    Ufuk Özkan
    Ufuk Özkan
    Kanbolat Görkem Arslan
    Kanbolat Görkem Arslan
    Hayat Bazen Tatlıdır 26.Bölüm Fragmanı 0:49
    Hayat Bazen Tatlıdır 26.Bölüm Fragmanı
    842 gösterim
    Hayat Bazen Tatlıdır 25.Bölüm Fragmanı 0:48
    Hayat Bazen Tatlıdır 25.Bölüm Fragmanı
    451 gösterim
    Hayat Bazen Tatlıdır 24.Bölüm Fragmanı 0:50
    Hayat Bazen Tatlıdır 24.Bölüm Fragmanı
    408 gösterim
    • Fotoğraf Hayat Bazen Tatlıdır
    • Fotoğraf Hayat Bazen Tatlıdır
    • Fotoğraf Hayat Bazen Tatlıdır
    • Fotoğraf Hayat Bazen Tatlıdır
    • Fotoğraf Hayat Bazen Tatlıdır
    • Fotoğraf Hayat Bazen Tatlıdır
    • Fotoğraf Hayat Bazen Tatlıdır
    • Fotoğraf Hayat Bazen Tatlıdır
    • Fotoğraf Hayat Bazen Tatlıdır
    1. sezon bölümleri
    Hayat Bazen Tatlıdır 1.Bölüm
    S01E01 - Hayat Bazen Tatlıdır 1.Bölüm
    Hayat Öğretmen, özel bir Lisede Edebiyat öğretmenliği yapmakta, kız kardeşi Gözde ise aynı okulda öğrenim görmektedir. Zengin ailelerin çocuklarının eğitim aldığı bu okulda eski bir mafya babası olan Cerrah’ın kardeşi Koray’ın, Gözde’ye olan takıntılı aşkı sonucu Hayat’ın işine son verilir.
    Hayat Bazen Tatlıdır 2.Bölüm
    S01E02 - Hayat Bazen Tatlıdır 2.Bölüm
    Burak ve Gözde arasındaki çekimi tehlikeli bulan Sevda, Gözde’ye diş bilerken, Cerrah’ın okula bağış yaptığı bilgisayarları Şerif’in oyun konsolu olarak kullanmasıyla okulda hareketli anlar yaşanır. Hayat, bu durum karşısında sessiz mi kalacak yoksa Şerif’in oyununu bozabilecek midir?
    Hayat Bazen Tatlıdır 3.Bölüm
    S01E03 - Hayat Bazen Tatlıdır 3.Bölüm
    Her şeye kendisinin sebep olduğunu düşünen Gözde, Burak’a destek olmak isterken Sevda’nın şimşeklerini üzerine çeker. Burak’ın hastanede olmasını fırsat bilen Koray ve arkadaşları ise Gedikpaşa Lisesi öğrencilerine meydan okurlar.
    Hayat Bazen Tatlıdır 4.Bölüm
    S01E04 - Hayat Bazen Tatlıdır 4.Bölüm
    Hiç hak etmediği bir ithamla karşılaşan Hayat’ı düştüğü durumdan kim kurtaracaktır? Hayat Hoca’nın kurtulması Burak’ı nasıl bir çıkmazın içine sürükleyecektir?
    Hayat Bazen Tatlıdır 5.Bölüm
    S01E05 - Hayat Bazen Tatlıdır 5.Bölüm
    Hayat öğretmeni zor durumda bıraktığını düşündüğü için kendini affedemeyen Onur, okulu bırakma kararı alıp, eski işi olan bar şarkıcılığına geri döner. Peki onu bu kararından kim vazgeçirecek, Hayat mı? Cerrah mı?
    Hayat Bazen Tatlıdır 6.Bölüm
    S01E06 - Hayat Bazen Tatlıdır 6.Bölüm
    Uğradıkları silahlı saldırıdan sonra Hayat, Gözde ve Koray’ı korumak için güvenli bir yere götüren Cerrah’a, Hayat’ın tepkisi ne olacaktır?
    Hayat Bazen Tatlıdır 7.Bölüm
    S01E07 - Hayat Bazen Tatlıdır 7.Bölüm
    Hayat, Cerrah’la bir daha görüşmeme kararı almıştır. Cerrah bu kararın üzüntüsünü yaşarken Hayat’ın da kafası karışıktır. Zeynep ve Gözde, Cerrah ve Hayat’ı yeniden bir araya getirmenin yollarını arar.
    Hayat Bazen Tatlıdır 8.Bölüm
    S01E08 - Hayat Bazen Tatlıdır 8.Bölüm
    Hayat Hoca, Burak ve ailesini yanına alır. Burak bu olanlar yüzünden yıkılmıştır. Arkadaşları Burak’a maddi destekte bulunmak için kafa kafaya verip plan yapar. En büyük hedefleri liseler arası şarkı yarışmasını kazanmak ve büyük ödülü Burak’a vererek borçlarını kapatmasına yardım etmektir.
    Hayat Bazen Tatlıdır 9.Bölüm
    S01E09 - Hayat Bazen Tatlıdır 9.Bölüm
    Koray ve Sevda, Burak ve Gözde’yi aynı evde görünce deliye döner. Burak, Sevda’ya evden atıldıkları için Hayat Hoca’nın onları yanına aldığını söylese de Sevda kahrolur. Koray ise, Gözde’yle ilgili yaşadığı bu şaşkınlığı üzerinden atamadan başka bir şok yaşar.
    Hayat Bazen Tatlıdır 10.Bölüm
    S01E10 - Hayat Bazen Tatlıdır 10.Bölüm
    Cerrah tutuklanır. Hayat, Zeynep’in evine gider; zorla evlendirileceği gerçeğini öğrenir. Hayat ve öğrencileri Zeynep’i evden kaçırır.
    Hayat Bazen Tatlıdır 11.Bölüm
    S01E11 - Hayat Bazen Tatlıdır 11.Bölüm
    Koray’ın bıçaklanması herkeste şok etkisi yaratır. Koray,Hayat Hoca’yı kurtarmak için kendisini feda edince çoğunluğun takdirini kazanır. Gözde, Koray’ın bir an önce iyileşmesi için dua edip üzüldükçe, Burak da Koray’ı kıskanmaya başlar.
    Hayat Bazen Tatlıdır 12.Bölüm
    S01E12 - Hayat Bazen Tatlıdır 12.Bölüm
    Okul başkanlığı üzerinden Koray ve Burak’ın Gözde için yarıştığı anlaşılınca ortalık karışır. Burak’la ilk defa karşı karşıya kalan Hayat, Gözde’den uzak durması için Burak’ı uyarır. Burak ise Gözde’ye kendini affettirmenin yollarını arar.
    Hayat Bazen Tatlıdır 13.Bölüm
    S01E13 - Hayat Bazen Tatlıdır 13.Bölüm
    Burak Gözde’yle Kartepe’de bir hafta sonu geçirmeyi teklif eder. Bu teklife önceleri sıcak bakmayan Gözde, Hayat’ın artan baskısına inat evet der. Bunu öğrenen Koray da Sevda’yla beraber aynı otele gider! Burak ve Gözde, karşılarında Koray ve Sevda’yı görünce şok olur! Ancak asıl büyük şoku ertesi gün yaşayacaklardır.
    Hayat Bazen Tatlıdır 14.Bölüm
    S01E14 - Hayat Bazen Tatlıdır 14.Bölüm
    Koray yeni bir planla sınıftakileri dostluk partisi için evine davet eder! Hayat, Gözde’nin kopya çekmesinin şokunu atlatamadan ona yalan söyleyip evden kaçmasına çok kızar. Fakat Gözde de ablasının yalan söyleyerek Kartepe’ye geldiğini fark edince abla kardeş arasında ipler gerilir.
    Hayat Bazen Tatlıdır 15.Bölüm
    S01E15 - Hayat Bazen Tatlıdır 15.Bölüm
    Hayat, Gözde’yi almak için Cerrah ile beraber bara gider. Fakat Gözde barda yoktur! Burak da nerde olduğunu bilmiyordur. Hayat ve Cerrah, hemen polise haber verir. Burak ise, Gözde’yi Koray’ın kaçırdığından şüphe edip Koray’ın evini basar.
    Hayat Bazen Tatlıdır 16.Bölüm
    S01E16 - Hayat Bazen Tatlıdır 16.Bölüm
    Burak ve Gözde, Hayat’ın görüşme yasağına karşı ise ilginç bir çözüm bulur. Emoji ve diğerleri Abidin ile Asya’nın arasını yapmak için Loçko’dan yardım ister. Loçko yakın arkadaşı ile sevdiği kız arasında kalır. Koray sevgililer günü için bir parti düzenler ve herkesi davet eder. Bu partide özellikle Burak ve Sevda arasında beklenmedik olaylar olacaktır.
    Hayat Bazen Tatlıdır 17.Bölüm
    S01E17 - Hayat Bazen Tatlıdır 17.Bölüm
    Hayat, Cerrah’ın evlenme teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Gözde ve Koray, Sevda ve Burak’ın yakınlaşması karşısında şoktadır! Gözde Burak’ı terk eder. Koray ise, bu olayla birlikte Sevda’yı kıskandığını ve ona karşı duyguları olduğunu fark eder.
    Hayat Bazen Tatlıdır 18.Bölüm
    S01E18 - Hayat Bazen Tatlıdır 18.Bölüm
    Hayat, Cerrah’ın sürprizi karşısında şaşkındır. Bu sırada Burak ve Gözde okulun bodrum katında yaşam mücadelesi veriyordur. Gözde’den haber alınamadığını öğrenen Hayat, deliye döner. Şerif, Birtanem’e evlenme teklifi edeyim derken, soluğu hastanede almıştır.
    Hayat Bazen Tatlıdır 19.Bölüm
    S01E19 - Hayat Bazen Tatlıdır 19.Bölüm
    Sevda, hastaneye kaldırılır. Herkes endişe içinde Sevda’nın iyi olduğu haberini beklerken, Koray Sevda’ya olan aşkını ilan etmek ister. Cerrah, Sevda’nın başına gelen kazanın Koray’la ilgisi olduğunu öğrenir.
    Hayat Bazen Tatlıdır 20.Bölüm
    S01E20 - Hayat Bazen Tatlıdır 20.Bölüm
    Koray, abisinin attığı tokatın intikamını almak için evde bulduğu nikah davetiyesinin peşine düşer. Abisinin büyük sırrına ulaşmak için Gözde’nin de yardımına ihtiyacı olur. Hayat ve Cerrah’ın nikah zamanı büyük bir sürpriz yaşanır.
    Hayat Bazen Tatlıdır 21.Bölüm
    S01E21 - Hayat Bazen Tatlıdır 21.Bölüm
    Hayat, Çanakkale Şehitleri Anma Günü için 10 B’yi Çanakkale gezisine götürür. Bu geziden çok etkilenen çocuklar, özellikle Hayat Hoca’nın ‘ziyaretten sonra ziyafet’ sözünü yerine getirdiği zaman şaşkına dönerler.
    Hayat Bazen Tatlıdır 22.Bölüm
    S01E22 - Hayat Bazen Tatlıdır 22.Bölüm
    Cerrah, olayların aslını Hayat’a anlatması için Savcı Tamer’i Hayat’ın karşısına çıkarmıştır, fakat işler hiç de umduğu gibi gitmez.
    Hayat Bazen Tatlıdır 24.Bölüm
    S01E24 - Hayat Bazen Tatlıdır 24.Bölüm
    Birtanem, Şerif’in annesine kendisini sevdirmek için uğraşırken, bilmeden büyük bir yanlış yapar! Nadir, doğal yaşam kampından okula getirdiği tavuklardan gizli gizli kazanç sağlarken Şerif’e yakalanır.
    Hayat Bazen Tatlıdır 25.Bölüm
    S01E25 - Hayat Bazen Tatlıdır 25.Bölüm
    Koray, Gedik Paşa Anadolu Lisesi’nden ayrılıp eski okuluna dönmeye karar verir. Loçko arkadaşlarından ve Asya’dan gizli taksicilik yaparken, arabasına hiç beklemediği biri biner.
    Hayat Bazen Tatlıdır 26.Bölüm Final
    S01E26 - Hayat Bazen Tatlıdır 26.Bölüm Final
    Merdivenden yuvarlanan Hayat’ın durumu kritiktir. Yoğun bakıma alınan Hayat öğretmen, ölümle yaşam arasındaki ince çizgide, gidip gelmekte yaşam savaşı vermektedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top