Hesabım
    Söz
    2. Sezon
    Söz

    Sezon bilgisi:

    39 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    230 Fotoğraf | 38 Video
    Burak Sevinç
    Burak Sevinç
    Eren Vurdem
    Eren Vurdem
    Aytaç Şaşmaz
    Aytaç Şaşmaz
    Çağan Atakan Arslan
    Çağan Atakan Arslan
    Söz 51. Bölüm Fragman 1:19
    Söz 51. Bölüm Fragman
    678 gösterim
    Söz 50.Bölüm Fragmanı 1:10
    Söz 50.Bölüm Fragmanı
    629 gösterim
    Söz 49.Bölüm Fragmanı 1:10
    Söz 49.Bölüm Fragmanı
    1.158 gösterim
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    • Fotoğraf Söz
    2. sezon bölümleri
    Söz 13.Bölüm
    S02E01 - Söz 13.Bölüm
    Yavuz büyük bir kararın eşiğindedir bir yanda her yerde terör estiren Çolak diğer yanda 5 özel kuvvet askerinin hayatı. Yavuz Çolak'ı teslim mi edecek yoksa askerleri karşısında değiş tokuş mu yapacaktır?
    Söz 14.Bölüm
    S02E02 - Söz 14.Bölüm
    Tayini çıkan Bahar’ın Karabayır’da kalmak için aradığı çözüm hiç beklenmedik birinden gelecektir. Çolak eski gücüne kavuşmaya devam ederken, Sancar ve adamları ise bir Türkmen köyüne doğru harekete geçer.
    Söz 15.Bölüm
    S02E03 - Söz 15.Bölüm
    Agâh ile işbirliği yapan Çolak oldukça tehlikeli silahlara ulaşmıştır. Bu silahları ele geçirmek için yapılan eş zamanlı operasyonda Karabatak ve Çaylak yurtdışındaki bir kumarhanede önemli bir istihbarat edinmek için uğraşırken, Yavuz’un liderliğindeki Tim ise büyük bir tehdidin ortasında bulur kendini.
    Söz 16.Bölüm
    S02E04 - Söz 16.Bölüm
    Büyük bir tehlikenin ortasında kalan Çaylak Su’yu kurtarmak için kendini feda etmek zorunda kalır. Sancar’ın verdiği görev Eylem ve Tim’i karşı karşıya getirecektir. Büyük Bey’in kim olduğuna dair şüpheler giderek artarken, Karabatak’ın edindiği bilgi sayesinde Tim, Büyük Bey ve Sancar’ı köşeye sıkıştırır.
    Söz 17.Bölüm
    S02E05 - Söz 17.Bölüm
    Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Çolak; Büyük Bey ve Agâh’a bir plan hazırlar. Tim’in düzenleyeceği operasyon işleri Çolak için epey zorlaştırır. Yavuz ise Büyük Bey’i yakalamak ve Bahar’ın hayatını kurtarmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.
    Söz 18.Bölüm
    S02E06 - Söz 18.Bölüm
    Ateş ve Avcı, Büyük Bey’in asistanını yakalamak üzere sınır ötesine giderler ama karşılarında Eylem’i bulacaklardır. Agâh, Büyük Bey’in yerine geçmenin planlarını yaparken, kendisini ispatlaması için verilen görev Tim ve Sancar’ı karşı karşıya getirir.
    Söz 19.Bölüm
    S02E07 - Söz 19.Bölüm
    Fransa’da patlamaya sebep olan Eylem, Sancar’ı öldürmenin planlarını yapar ancak mekâna döndüğünde karşılaştığı manzara, onu oldukça tehlikeli bir sürece sokacaktır. Ateş’in veda yemeğinde Tim’i büyük bir sürpriz beklerken, diğer tarafta Yavuz, beklenmedik bir tehditle burun buruna gelecektir.
    Söz 20.Bölüm
    S02E08 - Söz 20.Bölüm
    Yavuz ve Tim’dekilere ulaşamayan Bahar, Güler’in evinde geldiğinde yabancı bir misafirle karşılaşır. Yardım eli uzattıkları bu misafirin onlar için başka planları vardır. Restorandan gelen son telefon Yavuz’u hayati bir tercih yapmak zorunda bırakacaktır. 
    Söz 21.Bölüm
    S02E09 - Söz 21.Bölüm
    Ahmet Kartal’ın kaçırılmasıyla büyük bir şok yaşayan Fatma, Bahar ve Güler’in desteğiyle ayakta durmaya çalışırken, kendine gelen Eylem, terörist kadını yakalamak üzere peşine düşer.
    Söz 22.Bölüm
    S02E10 - Söz 22.Bölüm
    Agah ve Çolak’ın sınırın ötesinde uygulamaya başladığı yeni strateji tehlikeli bir noktaya gelmiştir. Çolak, bir yandan bölgede kendisine biçilen rolü oynarken bir yandan da Türk ordusuna karşı sivillerin aklını çelmeye çalışmaktadır.
    Söz 23.Bölüm
    S02E11 - Söz 23.Bölüm
    Tetikçi ile baş başa kalan Bahar ondan kurtulmanın bir yolunu aramaktadır. Yavuz’u da bu durumdan haberdar etmesi ile Tim ve Tetikçi karşı karşıya gelir. Yavuz ise Tetikçinin kendisi ile ilgili büyük bir sırrı sakladığından habersizdir.
    Söz 24.Bölüm
    S02E12 - Söz 24.Bölüm
    Çolak ve adamları Tim’in sınırı geçmemesi için elinden geleni yapar. Onun bu hamlesini savuşturmak isteyen Yavuz ve Tim, Türk Büyükelçiliğine ulaşmaya çalışır. Fakat Çolak kolay vazgeçmeyecektir. Sınır ötesindeki bu Türk toprağı, korunması gereken bir kaledir artık.
    Söz 25.Bölüm
    S02E13 - Söz 25.Bölüm
    Karabatak’ın ulaştırdığı istihbarat ile birlikte yola çıkan Tim, beklemediği bir yerde bulur kendini. Operasyonu tamamlamak için içlerinden biri kendini feda etmek zorundadır. Hepsi tereddüt etmeden kendini öne atsa da sadece biri bu zorlu görevi üstlenecektir.
    Söz 26.Bölüm
    S02E14 - Söz 26.Bölüm
    Annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından Yavuz sinirli ve gergin bir ruh haline bürünür. Bu gerginlik Bahar ile olan ilişkisine de yansıyacaktır. Tim’in yerini yabancı istihbarata söylemek zorunda kalan Eylem ise bu hamlesi ile Avcı ve Ateş’i karşı karşıya getirir.
    Söz 27.Bölüm
    S02E15 - Söz 27.Bölüm
    Daha önce kaçmayı başaran Agah'ın yeniden Yavuz'la karşı karşıya geleceği ortaya çıktı. İntihar etti zannettiği annesinin, ölüm emrini Agah'ın verdiğini yıllar sonra öğrenen Yavuz'un büyük hesaplaşması yeni bölümde ekrana gelecek. Merakla beklenen bölümde acaba Yavuz, annesi ve Agah'ın arasındaki neler olduğu öğrenebilecek mi?
    Söz 28.Bölüm
    S02E16 - Söz 28.Bölüm
    Aldığı lekeyle yıkılan Yavuz'a ikinci bir yıkım da Ankara'dan aldığı emirle geliyor. Yavuz için görevden uzaklaştırma emri çıkıyor. Silah arkadaşlarından ayrı düşen Yavuz'u neler beklemektedir?
    Söz 29.Bölüm
    S02E17 - Söz 29.Bölüm
    Yabancı Büyükelçi’nin gayretleriyle füzeleri alan Çolak, ele geçirdiği kodlar sayesinde füzeleri ateşlemeyi başarır. Füzelerden birisi Karabayır’ı vurmak için yola çıkmıştır bile.
    Söz 30.Bölüm
    S02E18 - Söz 30.Bölüm
    Tim tarafından darbe üstüne darbe yiyen Çolak kendine maddi kaynak sağlamak ve sözde masumiyetini kanıtlamak için Yabancı Büyükelçiyle birlikte yeni planlar yapar. Bu plan Tim’in Çolak’la ve beraberindeki terörle olan mücadelesini başka bir boyuta sürükleyecektir. Çolak giderek köşeye sıkışmaya başlamıştır.
    Söz 31.Bölüm
    S02E19 - Söz 31.Bölüm
    Çolak’ın röportaj hamlesi tüm dünya kamuoyunda büyük bir infiale neden olmuştur. Arkasına rüzgârı aldığını sanan Çolak hain planını devreye sokar. Çaylak ve Su’nun nişan töreninde aniden gelen bir haber üzerine Tim, Çolak’ın planını bertaraf etmek için harekete geçer. Yavuz ise Agah’la buluştuğu an, Baba-Oğul büyük bir tehlikenin içinde kalırlar.
    Söz 32.Bölüm
    S02E20 - Söz 32.Bölüm
    Canlı yayını engelleyen Tim, Çolak’ın yardımcısını ele geçirmiştir. Yardımcısını geri almak isteyen Çolak, büyükelçinin bütün itirazlarına rağmen, Yavuz’la yardımcısını takas etmeye karar verir. Fakat bu takas sandığı gibi kolay gerçekleşmeyecektir.
    Söz 33.Bölüm
    S02E21 - Söz 33.Bölüm
    Derman’ın planı sonucunda araçlarında bir bombayla kalan Kenan Müdür ve Erdem Yarbay bu kıskaçtan kurtulmak için riskli bir plan yapar. Bu planda timin de kritik bir görevi vardır. İkiye ayrılan tim, bir yandan uyuşturucu dolu kamyonu sağ salim emniyet güçlerine teslim etmek için uğraşırken, diğer yandan Kenan Müdür’ün arabasına koyulan bombayı imha etmek için mücadele eder.
    Söz 34.Bölüm
    S02E22 - Söz 34.Bölüm
    Keşif ekibine katılan Keşanlı ve Çaylak ise beklemedikleri bir saldırıyla karşı karşıya kalırlar. Çatlak ağır yaralanır. Üstelik bir harabede sıkışırlar ve yardım çağrılarını kimse duyamaz. Çaylak, Keşanlı'nın kollarında şehit olmak üzeredir.
    Söz 35.Bölüm
    S02E23 - Söz 35.Bölüm
    Hafız komutasındaki tim ise Çaylak ve Keşanlı’ya ulaşmayı başarır ama çok fazla kan kaybeden Çaylak’ın nabzı giderek düşmektedir. Hemen Türkiye’ye dönmeleri gerekmektedir. Fakat bu o kadar kolay olmaz. Yolda karşılaştıkları hain pusu Çaylak’ın yaşam mücadelesini giderek zorlaştırır. Çaylak’ı hayatta tutacağına söz veren Keşanlı, bu kıskaçtan kurtulmak için canını bile feda etmeye hazırdır.
    Söz 36.Bölüm
    S02E24 - Söz 36.Bölüm
    Tim, Çolak’ı ele geçirmenin gururunu yaşarken, Derman yeni ve daha büyük bir tehlike olarak sahne alır. Babasının gerçek kimliğini ve ölümüyle ilgili büyük sırrı öğrenen Bahar için Yavuz’la olan ilişkisi bambaşka bir hal alacaktır.
    Söz 37.Bölüm
    S02E25 - Söz 37.Bölüm
    Büyükelçinin ölümünden sonra Derman ve Selim yeni görevlendirmeleriyle harekete geçerler. Hem ülke sınırları içinde hem de sınır dışındaki birliklerimize yönelik yeni eylemler planlamaktadırlar. Tim bu saldırılıları önlemek için hayati bir görev alır. Zamanla yarışan Tim, Derman ve Selim’in başarılı olmalarını engellemek için var güçleriyle savaşırlar.
    Söz 38.Bölüm
    S02E26 - Söz 38.Bölüm
    Derman’ın yönettiği teröristler ise Karabayır’da büyük bir kanlı saldırı düzenler. Hafız önderliğindeki Tim bu saldırının daha da büyümesini önlerken yaşanan dehşetle acı bir şekilde yüzleşir.
    Söz 39.Bölüm
    S02E27 - Söz 39.Bölüm
    Yavuz’un tüm çabalarına rağmen Bahar kararından dönmemekte ısrarcıdır. Bahar’ın yapmak üzere olduğu hamle, Yavuz ve Bahar’ın ilişkisini geri dönülmez bir yola sokacaktır.
    Söz 40.Bölüm
    S02E29 - Söz 40.Bölüm
    Derman bir yandan Medusa planı için çalışırken diğer yandan ateşeden Dalgakıran harekâtını durdurmak için bir eylem emri alır. Derman, kutsal şehitliğimize saldıracaktır! Ama Tim buna izin vermemek için canını bile vermeye hazırdır.
    Söz 41.Bölüm
    S02E30 - Söz 41.Bölüm
    Ali Haydar’ı sonsuz yolculuğuna uğurlayan Tim’in artık tek bir gayesi vardır; Ali Haydar’ın kanını yerde bırakmayıp, katillerinden hesap sormaktır. Karabatak gizli bir görevle katillerin yerini tespit etmek için çok riskli bir göreve çıkar.
    Söz 42.Bölüm
    S02E31 - Söz 42.Bölüm
    Konvoyun köye ulaştığını öğrenen ataşe, en sağlam elemanlarından oluşturduğu bir ekibi köyü basmak için görevlendirir. Bu baskını önlemek için Keşanlı önderliğindeki Tim teröristlerin hiç beklemediği bir hamle yapacaktır. Bu esnada Yavuz ise büyük bir tehditle yüz yüze gelmiştir. Yavuz’u içinde bulunduğu tuzaktan kurtarmak için Tim seferber olacaktır.
    Söz 43.Bölüm
    S02E32 - Söz 43.Bölüm
    Kimliği deşifre olan Derman, Ataşe’yle kafa kafaya verip Medusa planını hızlandırma kararı alırlar. Tim’in bu planı önlemek için elindeki tek fırsat Ebu Zübeyir’e ulaşmaktır. Medusa planının şifrelerini para karşılığı satmayı kabul eden Ebu Zübeyir, Karabatak ve Eylem’in takibindedir. Ama Ataşe de yıllardır peşinde olduğu Ebu Zübeyir’e ulaşacak ve bilgi satmasını önlemek için her yolu deneyecektir.
    Söz 44.Bölüm
    S02E33 - Söz 44.Bölüm
    Agah’ın yıllar boyunca biriktirdiği Medusa ve yabancı bürokratların kirli işlerini ortaya seren bilgilerle dolu bir dosyanın Ankara’ya ulaştırılması gerekmektedir. Erdem ve Yavuz bu görev için birlikte hareket ederken, Ataşe bu bilgilerin yerine ulaşmaması için onları takip etmektedir.
    Söz 45.Bölüm
    S02E34 - Söz 45.Bölüm
    Erdem’in belgeleri yerine ulaştırmasıyla Ataşe ve Derman’ın etekleri tutuşmaya başlamıştır. Medusa ve terörle olan bağlantıları ortaya çıkmak üzeredir. Yapacakları eylemleri hızlandırma kararı alırlar.
    Söz 46.Bölüm
    S02E35 - Söz 46.Bölüm
    Medusa Planı’na dair bütün bilgilerin saklandığı gizli karargâhı ortaya çıkarmak için Eylem, Avcı ve Karabatak görevlendirilir. Gece bölgeye ulaşan Eylem, Avcı ve Karabatak’ı hain bir tuzak beklemektedir. Bu tuzak Avcı’yı ölümle burun buruna getirir.
    Söz 47.Bölüm
    S02E36 - Söz 47.Bölüm
    Derman büyük terör eylemi için hazırladığı bir gemiyi Türkiye sınırlarına yaklaşması için harekete geçirir. Geminin sınırlarımıza yaklaşması halinde büyük bir felaket ülkemizi beklemektedir. Tim artık zamanla yarışmaktadır.
    Söz 48.Bölüm
    S02E37 - Söz 48.Bölüm
    İkiye bölünen Tim, hemen arama tarama çalışmalarına başlar. Bu sırada Yavuz ve Erdem hastanede müşahede altında tutulan Ataşe’yi sorgulamak için yola koyulur.
    Söz 49.Bölüm
    S02E38 - Söz 49.Bölüm
    Artık sadece Derman’ın kontrolünde olan büyük terör eyleminin şehirlerdeki yapılanmasını çökertmek için Ataşe’den edinilen bilgiyle Eylem, Avcı ve Aşık harekete geçerken, Tim’in kalanı da Erdem önderliğinde ortak bir operasyonla ülke sularında seyreden bomba yüklü gemiye çıkartma yapar.
    Söz 50.Bölüm
    S02E39 - Söz 50.Bölüm
    Derman tam kurtuldum zannederken, artık üniformasıyla birlikte hayatını da vermeye hazır olan Yavuz hiç beklemediği bir anda onun karşısına çıkar. Tam o sırada Yavuz’un aldığı haber namlunun ucundaki Derman’la birlikte herkesi şok edecektir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top