Hesabım
    Meryem
    1. Sezon
    Meryem

    Sezon bilgisi:

    30 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 2 Ağustos 2019
    118 Fotoğraf | 29 Video
    Furkan Andıç
    Furkan Andıç
    Rolü : Savaş
    Ayça Ayşin Turan
    Ayça Ayşin Turan
    Rolü : Meryem
    Cemal Toktaş
    Cemal Toktaş
    Rolü : Oktay
    Açelya Topaloğlu
    Açelya Topaloğlu
    Rolü : Derin
    Meryem 30.Bölüm Fragmanı 1:08
    Meryem 30.Bölüm Fragmanı
    270 gösterim
    Meryem 29.Bölüm Fragmanı 0:50
    Meryem 29.Bölüm Fragmanı
    190 gösterim
    Meryem 28.Bölüm Fragmanı 0:51
    Meryem 28.Bölüm Fragmanı
    79 gösterim
    • Fotoğraf Meryem
    • Fotoğraf Meryem
    • Fotoğraf Meryem
    • Fotoğraf Meryem
    • Fotoğraf Meryem
    • Fotoğraf Meryem
    • Fotoğraf Meryem
    • Fotoğraf Meryem
    • Fotoğraf Meryem
    1. sezon bölümleri
    Meryem 1.Bölüm
    S01E01 - Meryem 1.Bölüm
    Oktay, sonunda savcı olacaktır. Sevgilisinden akşam yemeği daveti alan Meryem ise evlilik teklifi alacağını düşünerek havalara uçar. Meşhur Sargun Holding’in veliahttı Savaş Sargun da sevgilisine evlenme teklif etmeye hazırlanmaktadır. Babası Sevinç ile evlenmesine karşıdır ama Savaş babasının lafı ile aşkından vazgeçecek bir adam değildir.
    Meryem 2.Bölüm
    S01E02 - Meryem 2.Bölüm
    Oktay babasının yanında olacağı vaadiyle Meryem’in güvenini tekrar kazanır. Arif’in arkadaşı müsteşar Turan Ersoy olanları duyunca İstanbul’a gelmeye karar verir. Oktay, yaptıklarının ortaya çıkmaması için Meryem’in babasını etkisiz hale getirmeye çalışır.
    Meryem 3.Bölüm
    S01E03 - Meryem 3.Bölüm
    Turan’ın, Meryem’in yakını olduğunu öğrenen Savaş, bu işte babasının parmağı olduğunu anlar. Meryem’den sorularının cevaplarını alana kadar peşini bırakmayacaktır. Meryem’in ağzından laf alamayan Savaş, Meryem’i kaçırır. Oktay deliye döner. Sırrının açığa çıkacağını düşünen Oktay, her şeyi yapabilecek durumdadır.
    Meryem 4.Bölüm
    S01E04 - Meryem 4.Bölüm
    Savaş, Meryem’in birini koruduğunu düşünür ve gerçeklere ulaşmak için Meryem’i Gülümser’e açtırdığı catering şirketinde işe aldırır. Yurdal, Turan’ı alt etmek için Oktay’dan yardım ister. Oktay, göz boyamak için Arif’i özel bir kliniğe yerleştirir.
    Meryem 5.Bölüm
    S01E05 - Meryem 5.Bölüm
    Savaş, babasının ne kadar korktuğunu görür ama her zaman doğrulardan yanadır. Meryem’e onu çıkaranın Turan Ersoy olduğunu ve Oktay’ın babasından para aldığını ispatlamak için elinden geleni yapacaktır.
    Meryem 6.Bölüm
    S01E06 - Meryem 6.Bölüm
    Yurdal, Oktay’ın, Turan’ın evinden aldığı dosyanın ödemesini bu kez farklı bir yolla yapacaktır. Ama Savaş'ı hesaba katmamışlardır.
    Meryem 7.Bölüm
    S01E07 - Meryem 7.Bölüm
    Savaş gerçeğe adım adım yaklaşmaktadır, kazayı Meryem’in yapmadığından emindir. Gerçeklerle Meryem’i yüzleştirmeye de kararlıdır. Güçlü de boş durmaz.
    Meryem 8.Bölüm
    S01E08 - Meryem 8.Bölüm
    Savaş, Arif’i yeniden kliniğe aldırır. Meryem ona güvenmeye başlar. Güçlü, sonunda Burcu’yu ikna eder ve Burcu arşive girer. Delil torbasında buldukları ‘’Ş’’ harfli kol düğmesi onları hedefe daha da yaklaştırır. Kol düğmesinin tekrar gündeme geldiğini öğrenen Oktay ise deliye döner.
    Meryem 9.Bölüm
    S01E09 - Meryem 9.Bölüm
    İçini kimseye dökemeyen Meryem artık dayanamayıp Selma’ya kaza gecesi olanlarla ilgili bir itirafta bulunmak üzeredir. Uzak durması gereken Savaş ve Meryem olanlardan sonra artık çok daha yakınlardır. Arif ise konuşmak üzeredir ve ilk yapacağı şey Oktay’ın foyasını ortaya çıkarmaktır.
    Meryem 10.Bölüm
    S01E10 - Meryem 10.Bölüm
    Sevdikleri zarar gördükçe kendini daha da suçlayan Meryem, kaza gecesiyle ilgili gerçekleri yazdığı bir mektubu Sevinç’in mezarına bırakır ve yeni bir karar alır. Savaş, Meryem’i kararından vazgeçirmek ve ona gerçekleri göstermek için elinden geleni yapacaktır.
    Meryem 11.Bölüm
    S01E11 - Meryem 11.Bölüm
    Savaş ve Meryem, Arif’in son sözlerini duyan hemşirenin evine gitmişler, gerçekleri öğrenmek üzeredirler. Oktay ise Yurdal’dan yardım istemiştir. Yurdal, bu isteği geri çevirmez ama Oktay’ın iplerini eline alan bu defa o olur. Üstelik Derin de Yurdal’a tüm bildiklerini anlatmıştır. Oktay köşeye sıkışır.
    Meryem 12.Bölüm
    S01E12 - Meryem 12.Bölüm
    Oktay, Yurdal Sargun’u karşısına almayı göze almış, Meryem ve Savaş’ı birbirlerinden uzak tutmak için ne gerekirse yapmaya hazırdır. Nurten ise Gülümser’in gerçek kimliğini öğrenmiş, Oktay’a söylemeye çalışmaktadır. Beliz, Berk’in neyin peşinde olduğunu öğrenmek üzeredir. Öğrenecekleri herkesi hayatını değiştirecektir.
    Meryem 13.Bölüm
    S01E13 - Meryem 13.Bölüm
    Savaş kendisini affettirmek için Meryem’e gider, Selma’nın evinde onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Selma’nın eski kocası Mahmut Selma’yı kaçırmıştır. Durumun aciliyeti sebebiyle Meryem, Savaş, Güçlü ve Burcu aralarındaki sorunlara rağmen birlikte hareket etmeye karar verirler. Selma ile çocuğunu kocasının elinden kurtarmak için birlikte yola çıkarlar.
    Meryem 14.Bölüm
    S01E14 - Meryem 14.Bölüm
    Meryem’e artık taşıdığı yük ağır gelmekte, gerçekleri Savaş’a açıklamak için büyük bir istek duymaktadır fakat Oktay’ın yapabileceklerinden de ölesiye korkmaktadır da bir yandan. Nitekim korktuğu başına gelir ve hayatta en sevdiği insanlardan biri zarar görür.
    Meryem 15.Bölüm
    S01E15 - Meryem 15.Bölüm
    Hastanede geçen gergin saatler herkesi darmadağın eder. Meryem kahrolur. Mahmut kaçak durumdadır. Hem konuşmasını engellemek için polisten önce onu bulmak isteyen Oktay ve Ertan’dan hem de polisten kaçmaktadır. Güçlü de intikam için Mahmut’un peşine düşer. Burcu hem Güçlü’den hem de Oktay’dan önce Mahmut’a ulaşmaya çabalamaktadır.
    Meryem 16.Bölüm
    S01E16 - Meryem 16.Bölüm
    Güçlü Mahmut’u yakalamış, hapse girme tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştır. Bu durum sadece Oktay’ın işine gelmektedir. Burcu Güçlü’yü korumak için her şeyi yapmaya hazırdır. Savaş ve Meryem de öyle. Tüm bunların dışında Savaş ve Meryem arasındaki aşk git gide güçlenmektedir. Savaş’ın ağzından çıkan sevgi sözcükleri ikiliyi bambaşka duygulara sürükleyecektir.
    Meryem 17.Bölüm
    S01E17 - Meryem 17.Bölüm
    Derin, Savaş ve Meryem’in yakınlaştıklarını görür ve çılgına döner. Bu durum geri dönüşsüz bir hata yapmasına yol açacaktır. Meryem de Savaş da birbirlerine olan duygularını artık saklayamamaktadırlar. Yaşanan gelişmeler birbirlerine ne kadar aşık olduklarını anlamalarını sağlar.
    Meryem 18.Bölüm
    S01E18 - Meryem 18.Bölüm
    Meryem, Savaş’a olan aşkı ile sırrının yükünden kurtulmak istemektedir. Oktay’ın ise tek istediği Meryem’dir ve onun için her türlü kötülüğü yapmaya hazırdır. Meryem, sırrını açıkladığı bir itiraf videosu çeker. Meryem’in itiraf videosu tüm dengeleri değiştirmek üzeredir.
    Meryem 19.Bölüm
    S01E19 - Meryem 19.Bölüm
    Savaş, aylardır peşinde koştuğu sırrın aslında Meryem ile aralarına örülecek duvar olduğundan habersizdir. Meryem ise sırrı ortaya çıktığında Savaş’ın onu affetmeyeceğini bile bile Oktay’ı adalete teslim etmeye kararlıdır; ancak Savaş’ın katil olmasını da Oktay’ın ölmesini de istemez.
    Meryem 20.Bölüm
    S01E20 - Meryem 20.Bölüm
    Savaş, Meryem’in katil olmasını engellemek için peşine düşer. Oktay ise kaçmaya hazırlanmaktadır. Meryem’i karşısında görünce ne yapacağını bilemez. Meryem babasının hesabını sormaya kararlıdır. Oktay’ın kaçmasına göz yummaya niyeti yoktur.
    Meryem 21.Bölüm
    S01E21 - Meryem 21.Bölüm
    Savaş, Meryem’i korumak için onu uzaklaştırmaya karar verir ancak Oktay hakkındaki araştırma derinleştikçe tüm karakterleri ilgilendiren bilgiler ortaya çıkmaya başlamıştır.
    Meryem 22.Bölüm
    S01E22 - Meryem 22.Bölüm
    Derin, Nurten’le işbirliği yaparak kendi kuyusunu kazdığının farkında bile değildir. Nurten, Meryem’i öldürmeye kararlıdır. Derin ise içten içe bunu arzu etse de çekimser davranmaktadır. Derin’in bütün foyaları ortaya çıkmak üzeredir.
    Meryem 23.Bölüm
    S01E23 - Meryem 23.Bölüm
    Oktay, ikinci yaşamı için her şeyi yapmaya hazırdır ve hedefinde Savaş vardır. Üstelik bu defa çok daha tecrübeli ve yaşama aşkı ile doludur. Derin, annesi Suzan Şahika tarafından ona bakması için görevlendirilmiştir.
    Meryem 24.Bölüm
    S01E24 - Meryem 24.Bölüm
    Savaş, evlerini kurtarmak ve ailesini korumak için çabalarken bir yandan da peşlerindeki hayaletin kim olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Oktay Derin’e siyah bir zarf verir. Zarf kendisi gibi kara bir haber taşımaktadır. Oktay’ın planladığı bir cinayeti haber vermektedir. Bu habere göre tüm kahramanlarımızın tanıdığı biri tüm kahramanlarımızın tanıdığı başka birini öldürecektir.
    Meryem 25.Bölüm
    S01E25 - Meryem 25.Bölüm
    Güçlü, Kaan’a ulaşmış canı pahasına onunla yüzleşecektir. Savaş ve Meryem cesedi gördükten sonra Meryem’in kafasındaki soru işaretleri artmış ve Suzan’a gitmeye karar vermiştir. Oktay ise yeni bir notla Meryem’i tekrar tuzağa çekip ölmediğine dair kuşkuları arttıracaktır.
    Meryem 26.Bölüm
    S01E26 - Meryem 26.Bölüm
    Savaş, Oktay’ın yaşadığını ve Meryem’in kaybolduğunu aynı anda öğrenir. Meryem’i kurtarmak için Oktay’ın peşine düşer. Sadece Savaş değil; Güçlü, Burcu hatta Yurdal bile seferber olurlar. Suzan, Oktay’ın neler yaptığını duyunca onun arkasından çekilir ancak intikamından vazgeçmeyecektir. Derin ise hem Savaş hem de Oktay için korkmaktadır.
    Meryem 27.Bölüm
    S01E27 - Meryem 27.Bölüm
    Oktay birini öldürmek pahasına da olsa kendini kurtarmaya Meryem’i yanına alıp kaçmaya kararlıdır. Savaş, adım adım Meryem’e yaklaşırken aklındaki tek şey sevdiği kadına kavuşmaktır. Büyük karşılaşma gerçekleşmek üzeredir.
    Meryem 28.Bölüm
    S01E28 - Meryem 28.Bölüm
    Oktay’ın kaçacak yeri kalmamıştır ve son kalan parası ile kaçması gerekmektedir. Kaçarken yanında Meryem’i de götürmeye kararlıdır. Savaş ise hayatının geri kalanını Meryem ile geçirmeye ve onunla evlenmeye kararlıdır. Beliz, Savaş ile işbirliği yapıp Oktay’a ulaşacaktır. Çünkü Beliz’in Oktay’a bir sevgililer günü sürprizi vardır.
    Meryem 29.Bölüm
    S01E29 - Meryem 29.Bölüm
    Oktay’ın hapse girmesiyle Savaş ve Meryem için gergin günler bitmiş olur. Meryem ve Savaş, nikahları için gün saymaktadırlar. Burcu ise hayatı boyunca tuttuğu kinden kurtulmuştur. Güçlü’ye evet demek istemektedir ancak onu hayallerinden alıkoymak da istememektedir.
    Meryem 30.Bölüm Final
    S01E30 - Meryem 30.Bölüm Final
    Savaş, Meryem, Burcu ve Güçlü nikah için uzun bir yola çıkacaklardır. Fakat dört kişi değildirler, Meryem ve Savaş’ın bir bebeği olacaktır. Aylardır mutluluğun peşinde koşan Savaş ve Meryem kavuşacak, her şeye rağmen aşklarını doyasıya yaşayacaktır. Ama peşlerinde onları takip eden gizemli biri vardır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top