Hesabım
    Çocuklar Duymasın
    2. Sezon
    Çocuklar Duymasın

    Sezon bilgisi:

    32 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    126 Fotoğraf | 31 Video
    Tamer Karadağlı
    Tamer Karadağlı
    Pınar Altuğ Atacan
    Pınar Altuğ Atacan
    Zeyno Gönenç
    Zeyno Gönenç
    Volkan Severcan
    Volkan Severcan
    Çocuklar Duymasın 76.Bölüm Fragmanı 1:01
    Çocuklar Duymasın 76.Bölüm Fragmanı
    65 gösterim
    Çocuklar Duymasın 75.Bölüm Fragmanı 1:08
    Çocuklar Duymasın 75.Bölüm Fragmanı
    10 gösterim
    Çocuklar Duymasın 74.Bölüm Fragmanı 1:04
    Çocuklar Duymasın 74.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    • Fotoğraf Çocuklar Duymasın
    • Fotoğraf Çocuklar Duymasın
    • Fotoğraf Çocuklar Duymasın
    • Fotoğraf Çocuklar Duymasın
    • Fotoğraf Çocuklar Duymasın
    • Fotoğraf Çocuklar Duymasın
    • Fotoğraf Çocuklar Duymasın
    • Fotoğraf Çocuklar Duymasın
    • Fotoğraf Çocuklar Duymasın
    2. sezon bölümleri
    Çocuklar Duymasın 45.Bölüm
    S02E01 - Çocuklar Duymasın 45.Bölüm
    Yaz tatilinde Haluk’un başına çok kötü bir olay gelmiştir. Ancak Haluk, başından geçen bu kötü olayı herkesten saklar. Bu Haluk için o kadar büyük bir sırdır ki, Meltem’e bile söylemez. Haluk’un herkesten sakladığı sırrı büyük merak konusu olur. Başta Meltem olmak üzere, herkes Haluk’un sırrının peşine düşer.
    Çocuklar Duymasın 46.Bölüm
    S02E02 - Çocuklar Duymasın 46.Bölüm
    Havuç’un, Simay’la evlenmek istemesi üzerine Haluk harekete geçer ve Simay’ın ailesine aracı ile haber gönderir. Bu sırada Meltem, Havuç’un ani evlilik kararından hiç memnun değildir, bu yüzden Haluk’u da engellemeye çalışır. Ancak Havuç’un evlilik fikrini destekleyen Haluk, Simay’ın ailesiyle çoktan iletişime geçmiştir bile.
    Çocuklar Duymasın 47.Bölüm
    S02E03 - Çocuklar Duymasın 47.Bölüm
    Arda’nın kötü iftirasıyla tutuklanan Havuç aklanabilecek midir? Gerçekler ortaya ne zaman çıkacaktır? Haluk ve Meltem’in bundan sonra ne yapacakları büyük merak konusudur.
    Çocuklar Duymasın 48.Bölüm
    S02E04 - Çocuklar Duymasın 48.Bölüm
    Simay’ın annesi Sultan sürekli olarak Meltem’i taklit edince bir birinden komik anlar yaşanır. Havuç yepyeni bir işe atılır. Bunun üzerine Rıza, Simay’ı istemeye gelebileceklerini söyler. Herkes çok mutludur ancak başlarına geleceklerden habersizdir!
    Çocuklar Duymasın 49.Bölüm
    S02E05 - Çocuklar Duymasın 49.Bölüm
    Haluk ve Meltem, Karadenizli aileye kız istemeye gitmek için hazırlıklara başlar. Ancak bilmedikleri bir şey vardır. Haluk ve Meltem istemeye çekirdek aile gideceklerini zannederken, çevrelerindeki herkes istemeye gelmek için hazırlık yapmaktadır.
    Çocuklar Duymasın 50.Bölüm
    S02E06 - Çocuklar Duymasın 50.Bölüm
    İsteme törenine davetli olmayan ama atmosferi çok merak eden Hüseyin, Şükrü, Kadriye ve Hatice ise gizli gizli izlemek için Karadenizli ailenin evinin bahçesine gelir. Ancak içeride olup biteni gizlice öğrenmeye çalışırken evin hırçın köpeğine yakalanırlar. İsteme töreni hem evin içinde hem de evin dışında yaşananlarla bir birinden komik anlara sahne olur.
    Çocuklar Duymasın 51.Bölüm
    S02E07 - Çocuklar Duymasın 51.Bölüm
    Meltem, Sultan Hanım'ın sürekli kendisini taklit etmesinden çok rahatsızdır. Bu durumu normal karşılayan Haluk, Rıza Bey de kendisini taklit etmeye başlayınca küplere biner. Tüm bunlar yaşanırken şüpheli bir adam, Haluk ve Meltem’i gizlice takip etmeye başlar. Haluk ve Meltem’in yakın çevresini de takibe alan bu adamın kim olduğu büyük merak konusudur.
    Çocuklar Duymasın 52.Bölüm
    S02E08 - Çocuklar Duymasın 52.Bölüm
    Tuna yeni bir reklam filmi üzerinde çalışmaya başlar. Çok değerli bir tek taş yüzük için reklam kampanyası hazırlaması gerekmektedir. Herkes Tuna’nın reklam kampanyası için Haluk ve Meltem’in evinde bir araya gelir ve hep birlikte düşünmeye başlarlar.
    Çocuklar Duymasın 53.Bölüm
    S02E09 - Çocuklar Duymasın 53.Bölüm
    Geleneklerine ve göreneklerine bağlı bir kadın olan Sultan, Havuç ve Simay evlenmeden önce nişan bohçası alışverişine gitmek ister. Meltem bohça alışverişine gitmek istemese de ısrarlara dayanamaz ve kalabalık bir kadın grubuyla nişan bohçası alışverişine gider. Haluk, Meltem, Gönül ve Tuna nişan bohçalarını vermek için kız tarafının evine gider.
    Çocuklar Duymasın 54.Bölüm
    S02E10 - Çocuklar Duymasın 54.Bölüm
    Havuç’un Simay’ı aldattığı yönündeki söylentiler yayılınca, Taş Fırın Haluk olaya el koymak zorunda kalır. Aldatma söylentileri Karadenizli ailenin hiç hoşuna gitmez.
    Çocuklar Duymasın 55.Bölüm
    S02E11 - Çocuklar Duymasın 55.Bölüm
    Taş Fırın Haluk’un ve Meltem’in hayatına bir anda giren, hayatları hakkında en ufacık ayrıntıyı bile bilen Eray, herkesin kafasını karıştırmıştır. Hiç kimse Eray’ı hatırlamamaktadır ancak o, başta Gönül ve Tuna olmak üzere Haluk ve Meltem’in hayatındaki herkesi tanımaktadır. Haluk, Eray’ı tanımadığını söylese de Eray’ın hali ve tavrı hiç de uzak biri olmadığını göstermektedir.
    Çocuklar Duymasın 56.Bölüm
    S02E12 - Çocuklar Duymasın 56.Bölüm
    Sultan, Meltem’e küsmüştür. Meltem’in, Sultan’ın gönlünü alması hiç de kolay olmayacaktır. Meltem ve Sultan’ın küs olması, Havuç ve Simay’ın evlilik sürecine de zarar vereceğinden Meltem, Sultan’la barışmak için elinden geleni yapar. Sadece Meltem değil, başta Haluk olmak üzere, Gönül ve Tuna gibi Meltem’in yakın çevresinde olan herkes devreye girer.
    Çocuklar Duymasın 57.Bölüm
    S02E13 - Çocuklar Duymasın 57.Bölüm
    Gönül, Tuna’nın kendisi hakkında yazdığı mesajı öğrenince çok sinirlenmiştir. Zero Tuna’nın kendini affettirmesi için tek bir şansı vardır. Ancak bu sefer kendini affettirirken oldukça zorlanacaktır. Öte yandan Haluk, Havuç ve Simay için bir ev bulur. Bu sefer de Havuç ve Simay evi satın mı alsın yoksa kiralasın mı tartışmaları ortaya çıkar. Bütün bunlar yaşanırken, Arda ise Havuç’un mutluluğuna gölge düşürmek için en kötü planlarından birini devreye sokar.
    Çocuklar Duymasın 58.Bölüm
    S02E14 - Çocuklar Duymasın 58.Bölüm
    Taş Fırın Haluk, başta Meltem olmak üzere herkesten bir şeyler gizlemektedir. Gizli gizli birileriyle konuşmaktadır, bu da sonunda Meltem’in dikkatini çeker. Meltem, Haluk’un bir doktorla konuştuğunu öğrenir. Haluk’un bir hastalığı olduğunu ve kendisinden gizlediğini düşünen Meltem çok üzülür. Meltem, Haluk’la yüzleşir ve Haluk da gerçekleri anlatmak zorunda kalır.
    Çocuklar Duymasın 59.Bölüm
    S02E15 - Çocuklar Duymasın 59.Bölüm
    Taş Fırın Haluk, çok yakın bir arkadaşından bir hediye alır. Arkadaşı Haluk’a maket hediye etmiştir. Ancak sadece hediye etmekle kalmaz, ısrarla Haluk’un bu maketi yapmasını ister. Haluk, arkadaşını mutlu etmek adına maketi bitirdiğini söyler. Ancak arkadaşı maketi görmek isteyince ortalık karışır! Tuna, sosyal medyada adına sahte bir hesap açıldığını öğrenince küplere biner. Bu Tuna için büyük bir felakettir.
    Çocuklar Duymasın 60.Bölüm
    S02E16 - Çocuklar Duymasın 60.Bölüm
    Haluk’u hıçkırık tutar. Bir türlü geçmeyen bu hıçkırık Haluk’un gündelik hayatını etkilemeye başlayınca bir birinden komik anlar yaşanır. Arda, Havuç’u tehdit ederek susturmayı başarmıştır. Kendini çok çaresiz hisseden Havuç’un imdadına, babası Taş Fırın Haluk yetişir.
    Çocuklar Duymasın 61.Bölüm
    S02E17 - Çocuklar Duymasın 61.Bölüm
    Taş Fırın Haluk ve Zero Tuna, Tuna’nın sahte hesabını açan kişiye tuzak kurar. Haluk ve Tuna, kafede sahte hesabı açan kişiyi beklerken, sürpriz bir karşılaşma yaşanır. Meltem çok önemli bir karar vermiştir. Ama sır gibi sakladığı bu kararını sadece Haluk’la paylaşır.
    Çocuklar Duymasın 62.Bölüm
    S02E18 - Çocuklar Duymasın 62.Bölüm
    Sultan ile aynı evde yaşamak, Haluk ve Meltem’in bütün düzenini değiştirir. Sultan altın gününü bile Haluk ve Meltem’in evinde yapmaya kalkınca, ortalık karışır. Haluk ve Meltem’in, Sultan ve Rıza’yı barıştırmaktan başka çaresi yoktur.
    Çocuklar Duymasın 63.Bölüm
    S02E19 - Çocuklar Duymasın 63.Bölüm
    Her gün aynı saatte, aynı şeyleri yapmaktan sıkılan Meltem, rutinleri bozmaya karar verir. Böylece başta Taş Fırın Haluk olmak üzere herkes değişime açık hale gelecek, hiç kimse alışkanlıklarının esiri olmayacaktır. Ancak Haluk için alışkanlıklarından vazgeçmek hiç de kolay değildir. Yıllardır her gün aynı saatte kahvaltı yapan, aynı saatte televizyon izleyen, koltuğun hep aynı yerine oturan Haluk’un hayatı, evdeki rutinler bozulunca alt üst olur. Rutinler bozulunca herkesin görmeye alışkın olduğu Haluk gider, yerine bir günlüğüne bambaşka biri gelir.
    Çocuklar Duymasın 64.Bölüm
    S02E20 - Çocuklar Duymasın 64.Bölüm
    Taş Fırın Haluk ve Meltem, yılbaşını Gönül ve Tuna’nın davetiyle onların evinde kutlamaya karar verir. Yılbaşı akşamı ev sahipliği yapacak Gönül ve Tuna hemen parti organizasyonuna başlar. Bunu duyan Sultan ve Rıza da hemen rakip bir yılbaşı partisi organize eder. Sultan ve Rıza, Haluk ve Meltem’in kendi yılbaşı partilerine gelmesini istemektedir. Ama Haluk ve Meltem, Gönül ve Tuna’ya söz verdiği için ortalık karışır. Gönül ve Tuna da, Sultan ve Rıza da Haluk ve Meltem’i paylaşamaz. Haluk ve Meltem yılbaşı akşamı boyunca türlü bahanelerle iki ev arasında mekik dokur.
    Çocuklar Duymasın 65.Bölüm
    S02E21 - Çocuklar Duymasın 65.Bölüm
    Taş Fırın Haluk ve Meltem internette kanal açarlar. Karı koca birlikte eğlenceli videolar çekip, kanallarına yüklerler. Meltem’in video çekmek için bulduğu oyunlar kendisi ve izleyenler için çok eğlenceli olsa da bu durum bir müddet sonra Taş Fırın Haluk’u kızdırmaya başlar.
    Çocuklar Duymasın 66.Bölüm
    S02E22 - Çocuklar Duymasın 66.Bölüm
    Ünlü fenomen Halil Söyletmez, bir gün boyunca hiç tanımadığı bir ailenin evinde misafir olacaktır. Taş Fırın Haluk başta hiç istemese de, Meltem ve Zeynep’in ısrarlarına dayanamaz, Halil Söyletmez’in eve gelmesini kabul eder. Haluk hariç herkes Halil eve geleceği için çok heyecanlıdır. Ancak bilmedikleri bir şey vardır. Halil geldiğinde çok belalı bir misafir olacak ve başta Haluk olmak üzere herkesi çıldırtacak şakalar yapacaktır.
    Çocuklar Duymasın 67.Bölüm
    S02E23 - Çocuklar Duymasın 67.Bölüm
    Tuna, Haluk’a bir mont hediye eder. Ancak montun arkasında güvenlik alarmı kalmıştır. Haluk güvenlik alarmını fark etmez ve bütün gün o şekilde dolaşır. Haluk’un çevresindeki herkes güvenlik alarmını fark eder. Yakın çevresi Haluk’u uyaracakken Element ve Ercüment’in ortaya attığı bir fikir yüzünden ortalık karışır. Haluk ve Meltem, Meltem’in çok yakın bir arkadaşının doğum gününe gider. Gece, doğum gününde Haluk ve Meltem’in karşısına çıkar. Bundan sonra Haluk ve Meltem için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
    Çocuklar Duymasın 68.Bölüm
    S02E24 - Çocuklar Duymasın 68.Bölüm
    Sevgililer günü gelip çatmıştır ancak Taş Fırın Haluk ve Meltem’in henüz bir sevgililer günü planı yoktur. Taş Fırın Haluk hiç istemese de, ısrarlara dayanamaz ve Zero Tuna’nın organize ettiği sevgililer günü planına dahil olur. Rıza ve Sultan’ın da onların sevgililer günü planına dahil olmasıyla ekip iyice kalabalıklaşır.
    Çocuklar Duymasın 69.Bölüm
    S02E25 - Çocuklar Duymasın 69.Bölüm
    Taş Fırın Haluk ve Meltem’in hayatını alt üst etmeye hazırlanan Gece’nin planı da tıkır tıkır işlemektedir. Gece ne yapar eder ve Haluk ve Meltem’in evine gelir. Her şeyden habersiz eve gelen Meltem, Gece’nin eve geldiğini öğrenince ne yapacaktır? Gece, bu aileden ne istemektedir?
    Çocuklar Duymasın 70.Bölüm
    S02E26 - Çocuklar Duymasın 70.Bölüm
    Haluk’un iyiliği için Meltem’le buluşmak isteyen Gece, Meltem’den olumlu bir yanıt alamayınca, Haluk ve Meltem’in evine gelir. Kendisini Meltem’in üniversiteden arkadaşı olarak tanıştıran Gece, Haluk ve Emine’den beklediği ilgiyi görür. Meltem, Zeynep’le birlikte eve geldiğinde Gece ile karşılaşınca ne yapacaktır?
    Çocuklar Duymasın 71.Bölüm
    S02E27 - Çocuklar Duymasın 71.Bölüm
    Gece, kendisini Meltem’in arkadaşı olarak tanıtıp eve gelmiştir. Taş Fırın Haluk ve Emine, Meltem’in arkadaşı olan ve çok iyi niyetli gözüken Gece’ye son derece misafirperver davranır. Meltem, Zeynep’le birlikte eve geldiğinde karşısında Gece’yi görünce büyük bir şok yaşar. Uzun bir süredir onu tehdit eden kişi şimdi karşısındadır! Hem de en sevdiklerinin yanı başında.
    Çocuklar Duymasın 72.Bölüm
    S02E28 - Çocuklar Duymasın 72.Bölüm
    Gece ile buluşmaya giden Meltem, hayatı boyunca unutamayacağı kötü bir olay yaşar. Bunun üzerine eve çok kötü bir durumda gelen Meltem, başta Haluk olmak üzere hayatındaki herkesle arasına mesafe koyar, hiç kimseyle konuşmaz. Meltem ve Gece arasında geçen konuşma büyük bir merak konusudur. Haluk, Meltem’deki garipliği fark edip konuşmaya çalışınca, hiç beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalır. Meltem, Haluk’tan boşanmak istediğini ve artık onu sevmediğini söyler. Defalarca boşanma aşamasına gelen ama aralarındaki büyük aşk sayesinde evlilikleri yıkılmayan Haluk ve Meltem, bu sefer dönülmez bir yola girmiştir.
    Çocuklar Duymasın 73.Bölüm
    S02E29 - Çocuklar Duymasın 73.Bölüm
    Haluk ve Meltem’in bir zamanlar kabusu haline gelen Tutku geri döner. Uzun bir süre önce Haluk ve Meltem’in hayatından çıkan ve Haluk’a saplantılı derecede aşık olan Tutku neden geri dönmüştür? Haluk’a hala aşık mıdır? Tutku’nun amacı nedir?
    Çocuklar Duymasın 74.Bölüm
    S02E30 - Çocuklar Duymasın 74.Bölüm
    Haluk ve Meltem’in boşanacağını öğrenen Çocuk Esirgeme Kurumu’nun, Zeynep hakkında nasıl bir karar vereceği büyük bir merak konusudur. Kızlarından ayrılmak istemeyen Haluk ve Meltem bu konuda her türlü mücadeleye hazırlıklıdır.
    Çocuklar Duymasın 75.Bölüm
    S02E31 - Çocuklar Duymasın 75.Bölüm
    Tuna, Işıl’dan gelen güzel mesajlarla şoke olur. Bir yandan da Haluk, Meltem, Gönül ve Işıl’a vereceği saksafon konseri için de heyecanlı olan Tuna, aldığı mesajlardan sonra Işıl’a nasıl davranacaktır? O güzel mesajlar gerçekten Işıl’dan mı gelmektedir?
    Çocuklar Duymasın 76.Bölüm
    S02E32 - Çocuklar Duymasın 76.Bölüm
    Haluk’a takıntılı derecede aşık olan Tutku, Haluk’un çevresindeki herkese kendini yavaş yavaş affettirmeye başlar. Birkaç başarısız girişimden sonra Dominant Gönül’le de iletişim kurmayı başaran Tutku, artık Haluk’un karşısına çıkmak için en doğru zaman olduğunu düşünür. Tutku, Haluk’un şirkette olduğunu öğrenince hiç vakit kaybetmeden yola koyulur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top