Hesabım
    Seven Ne Yapmaz
    1. Sezon
    Puanım :
    Seven Ne Yapmaz

    Sezon bilgisi:

    11 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    85 Fotoğraf | 11 Video
    Yusuf Çim
    Yusuf Çim
    Seren Şirince
    Seren Şirince
    Feriha Ecem Çalık
    Feriha Ecem Çalık
    Serhat Parıl
    Serhat Parıl
    Seven Ne Yapmaz 11.Bölüm Fragmanı 0:36
    Seven Ne Yapmaz 11.Bölüm Fragmanı
    171 gösterim
    Seven Ne Yapmaz 10.Bölüm Fragmanı 0:36
    Seven Ne Yapmaz 10.Bölüm Fragmanı
    109 gösterim
    Seven Ne Yapmaz 9.Bölüm Fragmanı 0:35
    Seven Ne Yapmaz 9.Bölüm Fragmanı
    121 gösterim
    • Fotoğraf Seven Ne Yapmaz
    • Fotoğraf Seven Ne Yapmaz
    • Fotoğraf Seven Ne Yapmaz
    • Fotoğraf Seven Ne Yapmaz
    • Fotoğraf Seven Ne Yapmaz
    • Fotoğraf Seven Ne Yapmaz
    • Fotoğraf Seven Ne Yapmaz
    • Fotoğraf Seven Ne Yapmaz
    • Fotoğraf Seven Ne Yapmaz
    1. sezon bölümleri
    Seven Ne Yapmaz 1.Bölüm
    S01E01 - Seven Ne Yapmaz 1.Bölüm
    Annesiz ve babasız büyüdüğü halde yaşadığı köyün gözbebeği olan Nazlı, kendi ayakları üstünde durmayı başarabilen, cesur ve güzel bir genç kadındır. Ozan Nazlı'nın bu sahiciliğinden çok etkilenir ve Nazlı'ya karşı kendisinden hiç beklemediği duygular beslemeye başlar.
    Seven Ne Yapmaz 2.Bölüm
    S01E02 - Seven Ne Yapmaz 2.Bölüm
    Nazlı Ozan’dan intikam almak için harekete geçer. Ozan’ın yaptıkları yanına kar kalmayacaktır. Bütün mal varlığını ve hatta ailesiyle birlikte yaşadığı köşkü dahi kaybetmek üzere olan Ozan’ı hayatının sürprizi beklemektedir.
    Seven Ne Yapmaz 3.Bölüm
    S01E03 - Seven Ne Yapmaz 3.Bölüm
    Köşke yerleşen Gizem, Ekinsoy Ailesi'nin ve çalışanlarının köşkte kalmasına izin verir, tek şartı Ozan'ın müştemilata taşınmasıdır. Annesi Aliye Hanım'ın da telkinleriyle kaybettikleri her şeyi geri alabilmek için Ozan'ın Gizem'in gönlünü çelmesi ve onunla evlenmesi gerekiyordur.
    Seven Ne Yapmaz 4.Bölüm
    S01E04 - Seven Ne Yapmaz 4.Bölüm
    Arzu, Nazlı’ya Ozan’ın değişmediğini kanıtlamak için yaptığı planını devreye sokar. İstanbul’da Nazlı’ya ulaşmaya çalışırken dolandırılan, tüm parası çalınan Recep ise perişan durumdadır. İstanbul’un bir ucunda beş parasız olarak gözünü açmıştır.
    Seven Ne Yapmaz 5.Bölüm
    S01E05 - Seven Ne Yapmaz 5.Bölüm
    Tarık, Zeynep'in zarar görmemesi için parayı vermekten başka çareleri olmadığını söyler. Ozan'ın ne yapıp edip bir an önce parayı bulması gerekiyordur. Parayı bulmak için Gizem'i arar ama Gizem telefonlarına cevap vermiyordur. Diğer alternatif ise Sema'dır. Ama ondan parayı alırsa, Ozan bundan böyle Sema'nın kulu kölesi olmak zorunda kalacağını çok iyi biliyordur.
    Seven Ne Yapmaz 6.Bölüm
    S01E06 - Seven Ne Yapmaz 6.Bölüm
    Her şeyin yoluna girdiğini düşünen Ozan Nazlı’nın karşısına çıktığında beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Üstelik Recep de Nazlı’nın yanındadır. Nazlı Ozan’ı kovar. Recep’ten de köye dönmesini ister ama Recep gitmeyeceğini söyler, konuştukları bu parkta o gelinceye kadar bekleyecektir. Ozan köşkte ve şirkette Gizem’i bulamayınca endişelenir, ulaşmaya çalışır ama başaramaz.
    Seven Ne Yapmaz 7.Bölüm
    S01E07 - Seven Ne Yapmaz 7.Bölüm
    Ozan, Gizem’in dedesinin fotoğrafını bir diş macunu ilanında görünce şok olur, belki de her şey, Gizem bile sahtedir. Gizem ve Arzu bunu şiddetle reddederler ama ortada bir şeyler döndüğü kesindir. Yoksa hep şüphelendiği gibi Gizem aslında Nazlı mıdır?
    Seven Ne Yapmaz 8.Bölüm
    S01E08 - Seven Ne Yapmaz 8.Bölüm
    Ozan ortadan kaybolur. Oyunu ortaya çıkan Nazlı ise köye dönmeye karar verir. Fatma Ana ve oğullarına haber verir, köye dönüyorlardır. Aşkları her geçen gün büyüyen Mehmet ile Arzu, Nazlı'nın gitmesine engel olmak ve Ozan'ı bulmak için harekete geçerler. Nazlı'nın gideceğini duyan Recep de yaptığı albüm anlaşmasını umursamadan köye dönmeye kalkar. Yadigar, Recep'i vazgeçirmek için uğraşır ama başaramaz.
    Seven Ne Yapmaz 9.Bölüm
    S01E09 - Seven Ne Yapmaz 9.Bölüm
    Nikah faciasının üzerinden altı ay geçmiştir. Nazlı ve Ozan’ın yolları ayrılmıştır. Paraları, pulları, evleri, barkları ve en sonunda da umutları elinden alınan aşıklarımız, kendilerine yeni bir hayat kurma çabası içindedirler. Ozan taksicilik yapmaktadır. Bir yandan da zengin bir hayattan hızla en dibe düşen Aliye’nin bunalımlarıyla ve Zeynep ile uğraşmaktadır. Ozan’ın tek mutluluğu, her gün gizlene saklana da olsa Nazlı’yı görebilmektir. Hem fakir, hem de mutsuzdurlar.
    Seven Ne Yapmaz 10.Bölüm
    S01E10 - Seven Ne Yapmaz 10.Bölüm
    Ozan’la işyerinde tekrar karşılaşmak istemeyen Nazlı, istifa etmeye karar verir. Arzu, ayağına gelen fırsatı tepmemesini, Ozan’ı zaten unuttuysa neden bu kadar dert ettiğini söyleyerek vazgeçirmeye çalışır. Ama Nazlı kararlıdır. Nazlı dediğini yaparak, Serdar’a istifa etmek istediğini söyler. Ama Ebru ve Ozan’ı samimi bir şekilde görünce, bu kararından vazgeçer. Zaten işe ihtiyacı vardır, Ozan’dan korkan onun gibi olsun diyerek silahlarını kuşanır.
    Seven Ne Yapmaz 11.Bölüm Final
    S01E11 - Seven Ne Yapmaz 11.Bölüm Final
    Nazlı'nın kreminin test için laboratuvara gönderildiğini öğrenen Arzu, onu bir kez daha gaza getirir ve iş yerine gönderir. Nazlı gider ama kafası fazlasıyla karışık durumdadır. Bütün gece Ozan'ı düşünmüştür. Belki de Ozan'ın gerçekten iyi bir açıklaması vardır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top