Hesabım
    Ver Elini Aşk
    1. Sezon
    Puanım :
    Ver Elini Aşk

    Sezon bilgisi:

    11 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    43 Fotoğraf | 10 Video
    Ali İl
    Ali İl
    Sevda Erginci
    Sevda Erginci
    Köksal Engür
    Köksal Engür
    Asuman Dabak
    Asuman Dabak
    Ver Elini Aşk 10.Bölüm Fragmanı 1:02
    Ver Elini Aşk 10.Bölüm Fragmanı
    240 gösterim
    Ver Elini Aşk 9.Bölüm Fragmanı 1:07
    Ver Elini Aşk 9.Bölüm Fragmanı
    146 gösterim
    Ver Elini Aşk 8.Bölüm Fragmanı 0:48
    Ver Elini Aşk 8.Bölüm Fragmanı
    192 gösterim
    • Fotoğraf Ver Elini Aşk
    • Fotoğraf Ver Elini Aşk
    • Fotoğraf Ver Elini Aşk
    • Fotoğraf Ver Elini Aşk
    • Fotoğraf Ver Elini Aşk
    • Fotoğraf Ver Elini Aşk
    • Fotoğraf Ver Elini Aşk
    • Fotoğraf Ver Elini Aşk
    • Fotoğraf Ver Elini Aşk
    1. sezon bölümleri
    Ver Elini Aşk 1.Bölüm
    S01E01 - Ver Elini Aşk 1.Bölüm
    Kaan, Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 aylık kızıyla birlikte İstanbul’a döner. Dedesinin Kaan’ı evlendirmek istediği köylü kızı Ayperi ablasının peşinden İstanbul’a gelmiştir. Kader, Kaan ve Ayperi’yi İstanbul’da bir araya getirir.
    Ver Elini Aşk 2.Bölüm
    S01E02 - Ver Elini Aşk 2.Bölüm
    Kaan’ın bir bebeği olduğunu öğrenen ve soluğu torununun evinde alan Emin Ağa’ya karşı Kaan boş durmaz ve hayatlarını etkileyecek olan Ayperi ile evliyiz yalanını söyler.
    Ver Elini Aşk 3.Bölüm
    S01E03 - Ver Elini Aşk 3.Bölüm
    Kaan'la, Ayperi arasında geçen kavga Kaan’ın, Ayperi’yi işten kovması ile sonuçlanmış ve ikisi de ayrı ayrı yollara savrulmuştur. Her ne kadar Ayperi’ye çok kızgın olsa da Kaan’ın vicdanı onun sokakta kalmasına razı gelmez.
    Ver Elini Aşk 4.Bölüm
    S01E04 - Ver Elini Aşk 4.Bölüm
    Fedai ve Mine’nin başı büyük beladadır. Ablasına kavuştuğuna göre bir an önce köye dönme planı yapan Ayperi’yi kalmaya ikna etmek hiç de kolay olmayacaktır. Ayperi, ablasına kavuşmanın ve bir an önce onunla konuşmanın hayalini kurarken; Emin Ağa ve Ayten Teyze, Kiraz’ı susturmanın kendilerince bir yolunu bulur.
    Ver Elini Aşk 5.Bölüm
    S01E05 - Ver Elini Aşk 5.Bölüm
    Nazmiye, Selo, Mine ve Fedai’nin de Ayperi ile Kaan’ın evine gelmesi cümbüşü iyice arttırır. Mesut’un oyununun başarılı olamadığından habersiz olan Ayperi ve Kaan gayet mutluyken, tehlikeli bir gerçeğin açığa çıkmasıyla Kaan, kendisini güç bir durumun içinde bulur.
    Ver Elini Aşk 6.Bölüm
    S01E06 - Ver Elini Aşk 6.Bölüm
    Kaan’la imam nikahıyla evlenen Ayperi, Kaan’ın onu boşamasını ister. Ayperi’nin bu isteği, başı belada olan Kaan’ı çıldırtır ve iş inada biner. Ayperi Sue bebeğe diş buğdayı yapmak için kolları sıvar. Bu sırada Emin Ağa’nın kapısına dayanan beklenmedik misafirler herkes için büyük bir sürpriz olur.
    Ver Elini Aşk 7.Bölüm
    S01E07 - Ver Elini Aşk 7.Bölüm
    Emin Ağa ve Ayten, Ayperi ve Kaan’ı yakın markaja alır. İkili arasındaki en ufak bir yakınlık, Emin Ağa’nın gönlündeki düğünü yapması için bir işaret olacaktır. Ancak, beklenmedik anda yaşanan sürpriz bir gelişme, herkesin planlarını alt üst edecektir.
    Ver Elini Aşk 8.Bölüm
    S01E08 - Ver Elini Aşk 8.Bölüm
    Gerçekte Kaan’ın istemediği kız Sultan olduğunu öğrenmesi, Ayperi’yi yıkmıştır. Ancak Kaan, Ayperi’nin peşini bırakmamaya kararlıdır ve ne olursa olsun Ayperi’yi eve geri götürmek için uğraşır. İkili arasındaki aşk kıvılcımı giderek artarken Lalin ve Oğuz da "30 Yaşından Önce Yapılması Gereken 100 Şey" listesindeki maddeleri yapmaya başlarlar.
    Ver Elini Aşk 9.Bölüm
    S01E09 - Ver Elini Aşk 9.Bölüm
    Artık boşandıkları için Ayperi’nin gözünde yeniden "Kaan Bey" olan Kaan, köylü kızının gerçek duygularını ortaya çıkarmaya kararlıdır. Ayperi’yi kıskandırmak için elinden geleni yapan Kaan, türlü numaralara başvurur. Bu da eğlenceli anlara yol açar. Ancak Kaan’ın yüzleşeceği büyük sürpriz ve yakın zamanda ikilinin karşısına çıkacak beklenmedik misafir her şeyi yeniden tepetaklak edecektir.
    Ver Elini Aşk 10.Bölüm
    S01E10 - Ver Elini Aşk 10.Bölüm
    Kiraz, yaptığı hırsızlığın sebebini konaktakilere açıklamak zorunda kalmış ve Emin Ağa duydukları karşısında geçmişteki hesaplaşmaları hatırlayarak sinir krizi geçirmiştir. Lalin, Oğuz’un evine yerleşmesiyle ikili arasında işler de karışır. Hayri’ye yardımcı olmaya çalışan Kaan, ezeli düşman olan Emin Ağa ve Hayri’nin karşı karşıya gelmesine sebep olurken asıl bu buluşmanın beklenmeyen şahidi Ayperi’dir.
    Ver Elini Aşk 11.Bölüm Final
    S01E11 - Ver Elini Aşk 11.Bölüm Final
    Kaan Ayperi’nin dedesiyle kalmasına bozulur, onu ikna etmek için konuşmaya çalışır ama Ayperi Nuh der peygamber demez. Bunun üstüne Kaan, Mesut, Oğuz ve Lalin bir plan yaparlar, Ayperi’yi kaçırırlar. Ayperi bu kaçırma olayına çok kızsa da sonunda Kaan’a olan aşkını inkar etmekten vazgeçer.

    Hayran tepkileri

    Back to Top