Hesabım
    Klavye Delikanlıları
    1. Sezon
    Klavye Delikanlıları

    Sezon bilgisi:

    8 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    74 Fotoğraf | 8 Video
    Rasim Öztekin
    Rasim Öztekin
    Kaan Yıldırım
    Kaan Yıldırım
    Vildan Atasever
    Vildan Atasever
    Uraz Kaygılaroğlu
    Uraz Kaygılaroğlu
    Klavye Delikanlıları 8.Bölüm Fragmanı 0:46
    Klavye Delikanlıları 8.Bölüm Fragmanı
    240 gösterim
    Klavye Delikanlıları 7.Bölüm Fragmanı 0:57
    Klavye Delikanlıları 7.Bölüm Fragmanı
    122 gösterim
    Klavye Delikanlıları 6.Bölüm Fragmanı 0:42
    Klavye Delikanlıları 6.Bölüm Fragmanı
    144 gösterim
    • Fotoğraf Klavye Delikanlıları
    • Fotoğraf Klavye Delikanlıları
    • Fotoğraf Klavye Delikanlıları
    • Fotoğraf Klavye Delikanlıları
    • Fotoğraf Klavye Delikanlıları
    • Fotoğraf Klavye Delikanlıları
    • Fotoğraf Klavye Delikanlıları
    • Fotoğraf Klavye Delikanlıları
    • Fotoğraf Klavye Delikanlıları
    1. sezon bölümleri
    Klavye Delikanlıları 1.Bölüm
    S01E01 - Klavye Delikanlıları 1.Bölüm
    Bayram ailesinin bütçesine katkı olsun diye babasının zoruyla bir tamirhanede çıraklık yaparken, Kerem ise hem annesiyle beraber işlettikleri peynirci dükkanına bakıyor hem de akşamları korsan taksiye çıkıyordur. Trollük yaparak kazandıkları paranın dahi kurdukları hayalleri gerçekleştirmeye yetmeyeceğini düşündükleri günlerden geçerken, çocukluktan beri bizimkileri yoldan çıkaran Bayram’ın amca çocuğu Kuzen Volki Amerika’dan çıkagelir.
    Klavye Delikanlıları 2.Bölüm
    S01E02 - Klavye Delikanlıları 2.Bölüm
    Bizimkiler, takıldıkları polis çevirmesinden büyük bir şans eseri paçayı kurtarırlar. Hapse atılma korkuları yine ertelenmiş ve evren onlara güzel bir kıyak geçmiştir. Bu başarılarının ardından yeni hedef belirlemeleri gereken ekip, soluğu meşhur bir gece kulübünde alır. Hem başarılarını kutlayacak, hem de sosyetenin nabzını yakın mesafeden kollayacaklardır.
    Klavye Delikanlıları 3.Bölüm
    S01E03 - Klavye Delikanlıları 3.Bölüm
    Bizimkiler Güneş Hanım’a durumu izah edememeleri bir yana hem paralarından olmuşlar hem de Bayram’ın ağır depresyonuyla baş başa kalmışlardır. Ekip birbiriyle küs oldukları bedbaht günler geçirirken şantaj meselesi yüzünden itibarını kaybetmiş olan Hakan Baydar’ın soruşturması bitmemiş, “şantaj kaseti” olayı siber suçların gözetimi altına girmiştir.
    Klavye Delikanlıları 4.Bölüm
    S01E04 - Klavye Delikanlıları 4.Bölüm
    Seyran’ı bulan fakat ünlü playboyun adamları tarafından rehin alınan ekibi zor anlar beklemektedir. Ekip Seyran'ı bulduktan sonra kaçınılmaz ve sonu gelmez bir durumun içinde olmaktan kaçamaz.
    Klavye Delikanlıları 5.Bölüm
    S01E05 - Klavye Delikanlıları 5.Bölüm
    Bayram, sevdiğine kavuştuğunu düşünüp rahatlarken diğerleri planları mahvolmasın diye Seyran’a olan öfkelerini gizlemek için çabalamaktadır. Hiko Dayı, Nergis’in tuzağına düşmüş ve kendisini ne yapacağını bilemediği bir otel odasında bulmuştur. Neriman’ın menopozdan sonra değişimi devam etmektedir. Kamil, bu değişimden maddi zararla çıkmamak için elinden geleni yapar. Selen ise bu sıralarda, Kerem’in duymasından korktuğu bir akşam yemeğinin tam ortasındadır.
    Klavye Delikanlıları 6.Bölüm
    S01E06 - Klavye Delikanlıları 6.Bölüm
    Komiser Cevdet ve Komiser Sibel’in işbirliğiyle yakalanan Kerem, panik ataklar geçirse de durumu kurtarmak için çabalamakta, Selen ise Kerem’i tamamen kaybettiği gerçeğiyle yüzleşmek zorundadır. Bütün aksiliklere rağmen sıkı bir şekilde Sosyal Medya Olimpiyatları’na hazırlanmaya devam eden ekibimiz, yarışma için birbirinden eğlenceli kategoriler bulmaya ve sponsor aramaya etmektedir.
    Klavye Delikanlıları 7.Bölüm
    S01E07 - Klavye Delikanlıları 7.Bölüm
    Siber suçlar tarafından sorgulanan ekibin çete lideri olarak birbirlerinin isimlerini verdiği, Volki’nin hayatının aşkı Cansu’yu bulduğu tanıtımda Bayram, Seyran’a aşkını itiraf ediyor.
    Klavye Delikanlıları 8.Bölüm
    S01E08 - Klavye Delikanlıları 8.Bölüm
    Volkan sevgilisi Cansu’yu ekiple tanıştırmak isterken, Kerem ve Selen’i de barıştırmanın yollarını arar. Veli Dayıoğlu’nun istediği Selen çareyi Kerem’e kaçmakta bulur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top