Hesabım
    Aslan Ailem
    1. Sezon
    Aslan Ailem

    Sezon bilgisi:

    31 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    213 Fotoğraf | 28 Video
    Burcu Özberk
    Burcu Özberk
    Rolü : Burcu
    Akın Akınözü
    Akın Akınözü
    Rolü : Murat
    Zerrin Sümer
    Zerrin Sümer
    Rolü : Hayriye
    Hakan Salınmış
    Hakan Salınmış
    Rolü : Vedat
    Aslan Ailem 33.Bölüm Fragmanı 0:34
    Aslan Ailem 33.Bölüm Fragmanı
    404 gösterim
    Aslan Ailem 30.Bölüm Fragmanı 0:33
    Aslan Ailem 30.Bölüm Fragmanı
    241 gösterim
    Aslan Ailem 29.Bölüm Fragmanı 0:34
    Aslan Ailem 29.Bölüm Fragmanı
    288 gösterim
    • Fotoğraf Aslan Ailem
    • Fotoğraf Aslan Ailem
    • Fotoğraf Aslan Ailem
    • Fotoğraf Aslan Ailem
    • Fotoğraf Aslan Ailem
    • Fotoğraf Aslan Ailem
    • Fotoğraf Aslan Ailem
    • Fotoğraf Aslan Ailem
    • Fotoğraf Aslan Ailem
    1. sezon bölümleri
    Aslan Ailem 1.Bölüm
    S01E01 - Aslan Ailem 1.Bölüm
    Bir akşam Aslan ailesi tüm neşesiyle bahçede otururken bir kız çıkagelir. Çiftliğin boşaltılmasını ister. Vedat ve Hayriye dışında kimse bu kızın ne dediğini anlamamıştır. Zira Vedat’ın, Tayfun ile yıllar önceye dayanan bir sırrı vardır ve bundan ailesinin haberi yoktur.
    Aslan Ailem 2.Bölüm
    S01E02 - Aslan Ailem 2.Bölüm
    Murat, Burcu’nun peşinde olduğu çiftliğin kendi evi olduğundan habersiz, Burcu da aynı şekilde düşman olduğu ailenin Murat’ın ailesi olduğunu bilmemektedir. Murat, Tayfun Olgun dosyası üzerinde çalışırken bu kez Burcu Olgun’la ilgili sürpriz bir iddia ortaya çıkar. Şimdi hedefte sadece Tayfun Olgun değil kızı Burcu da vardır. Bu durum Murat ve Burcu arasında kılıçların çekilmesine neden olur.
    Aslan Ailem 3.Bölüm
    S01E03 - Aslan Ailem 3.Bölüm
    Hatice ve Murat aynı dakikalarda çiftliğin kendilerine ait olmadığını öğrenirler. Vedat, çiftlikle ilgili onlara yıllarca yalan söylemiştir. Vedat olanları izah etmeye çalışır ama Hatice affetmez. O yokmuş gibi davranmaya başlar. Murat ise Tayfun Olgun’un çiftliği neden babasına verdiğini sorgular.
    Aslan Ailem 4.Bölüm
    S01E04 - Aslan Ailem 4.Bölüm
    Vedat, yağmurda çadırı çöken, kıyafetleri ıslanan Burcu’ya yardım eder ancak bu durum ona çok pahalıya patlayacaktır. Babasıyla birlikte, Hatice’ye belli etmeden sorunu çözmeye çalışan Gayret’in ise en korktuğu şey başına gelecektir.
    Aslan Ailem 5.Bölüm
    S01E05 - Aslan Ailem 5.Bölüm
    Şeker komasına giren Vedat aile tarafından hastaneye yetiştirilirken içlerinden biri daha hastanelik olur. Aslan Çiftliği revir haline dönerken çiftlikle ilgili gerçeği sakladığı için kocasına ters davranan Hatice büyük bir vicdan azabı çeker. Vedat ise bu durumu sonuna kadar kullanacaktır.
    Aslan Ailem 6.Bölüm
    S01E06 - Aslan Ailem 6.Bölüm
    Umut, Mutlu ve Murat ağabeyleri Gayret’in netten tanıştığı dolandırıcıların izini sürmeye devam ederlerken kendilerini yine olayların içinde bulurlar. Ancak istediklerine ulaşacaklar mı?
    Aslan Ailem 7.Bölüm
    S01E07 - Aslan Ailem 7.Bölüm
    Mahir’in çiftlikte birlikte yaşayacaksınız kararı, Hatice ve Burcu arasındaki mücadeleyi daha da alevlendirir. İkisi de birbirlerini bezdirip çiftlikten göndermeye çalışırken, ilk kurbanları Gayret olur. Ama günün sonunda ikisi de başka bir kirli oyunun kurbanı olacaktır.
    Aslan Ailem 8.Bölüm
    S01E08 - Aslan Ailem 8.Bölüm
    Burcu kaçırılmış, Aslan Çiftliği’nden götürülürken, Burcu’yu kaçıran adamların hesaplamadığı bir gelişme olur ve son anda onları gören Hatice’yi de yanlarına katmak zorunda kalırlar. Burcu ve Hatice kapatıldıkları yerde mecburi bir dayanışma içine girip kaçış planları yaparken, ikilinin ortadan kaybolduğu anlaşılmış ve arama çalışmaları başlamıştır.
    Aslan Ailem 9.Bölüm
    S01E09 - Aslan Ailem 9.Bölüm
    Gayret, babasıyla birlikte aradıkları dükkanı bulur. Ancak bilmediği şey, dükkanla birlikte yeni, gerilimli ve hoşlanmayacağı sürprizlerin kendisini beklediğidir. Sevgi ise kendini Gayret’e hatırlatmak için akla hayale gelmeyecek denemeler yapar.
    Aslan Ailem 10.Bölüm
    S01E10 - Aslan Ailem 10.Bölüm
    Umut ve Pelin’in evlendiklerini öğrenen Aslan Ailesi ve Mahir Bey deliye dönerler. Umut ve Pelin her ne kadar yanlışlıkla evlendiklerini ve en kısa zamanda boşanacaklarını açıklasalar da; Mahir ve Hayriye, ikilinin aslında birbirlerinden etkilendiklerini keşfedeceklerdir.
    Aslan Ailem 13.Bölüm
    S01E13 - Aslan Ailem 13.Bölüm
    Bir akşam Aslan ailesi tüm neşesiyle bahçede otururken Burcu çıkagelir. Çiftliğin boşaltılmasını ister. Vedat ve Hayriye dışında kimse bu kızın ne dediğini anlamamıştır. Zira Vedat’ın, Tayfun ile yıllar önceye dayanan bir sırrı vardır ve bundan ailesinin haberi yoktur.
    Aslan Ailem 14.Bölüm
    S01E14 - Aslan Ailem 14.Bölüm
    Burcu’nun ve ailesinin baskısı altında bunalan Gayret aradığı huzuru Sevgi’de bulacaktır. Sevgi Gayret’le evlenme hayallerine kavuşmak üzeredir. Ailesi ile Burcu arasında kalan Murat ne yapacak?
    Aslan Ailem 15.Bölüm
    S01E15 - Aslan Ailem 15.Bölüm
    Çiftlikle ilgili ortaya çıkan yeni durumu kabullenmeye çalışan Burcu, babasıyla ilgili gizemli bir telefon alır. Babasına kavuşmak için harekete geçen Burcu’nun yolu, yine Murat’la kesişir. Bu arada zaman da gittikçe daralmaktadır.
    Aslan Ailem 16.Bölüm
    S01E16 - Aslan Ailem 16.Bölüm
    Hatice ve Burcu çiftlikte nasıl yaşayacaklarıyla ilgili kural ve yasaları belirlerken Mutlu’dan şahitlik etmesini ve telefona kaydetmesini isterler. Fakat çekilen görüntülerin başka kayıtlarla karışması Mutlu ve Rıfkı cephesinde bambaşka bir maceranın başlamasına sebep olur. Gelişen olayların sonunda kabak Hatice ve Burcu’nun başına patlayacaktır. Çıkan büyük kriz Murat’ın bile üstesinden gelemeyeceği bir boyuta gelecektir.
    Aslan Ailem 17.Bölüm
    S01E17 - Aslan Ailem 17.Bölüm
    Burcu ve Murat sanki kendileri evleniyormuş gibi heyecan yaşayıp, hayaller kurarken ailenin mutluluğu Pelin’in annesi Suzan’ın ani gelişi ile bozulur. Sosyetik bir kadın olan Suzan, kızının evli olduğundan habersizdir.
    Aslan Ailem 18.Bölüm
    S01E18 - Aslan Ailem 18.Bölüm
    Burcu ve Murat kendi evliliklerinin hayalini kurarlar... Ancak tam da bu sırada Murat’ın eski kız arkadaşı ortaya çıkar. Ece’nin de kışkırtmasıyla durumu tamamen yanlış anlayan Burcu, kendini bir anda polisiye bir operasyonun içinde bulacaktır. Günün sonunda iş tatlıya bağlanırken Burcu’yla Murat’ın Hatice’ye büyük bir sürprizleri vardır.
    Aslan Ailem 19.Bölüm
    S01E19 - Aslan Ailem 19.Bölüm
    Murat’ın Burcu’ya evlenme teklif ettiğini düşünen Hatice, Hayriye ve Vedat’la birlikte Burcu’yu bir dizi teste tabii tutar. Böylece Burcu’nun Murat’a iyi bir eş olmayacağını ispat edecektir. Fakat işler beklediği gibi gitmez.
    Aslan Ailem 20.Bölüm
    S01E20 - Aslan Ailem 20.Bölüm
    Suzan’ı Fransa’ya yolcu eden Umut ve Pelin ise sonunda evlerinde baş başa kalmışlardır. Ama beklenmeyen bir misafir çiftin bütün planlarını altüst eder. Bu arada çiftlikte kimsenin çözemediği gizemli bir olay baş gösterir. Burcu’nun bu gizemi ortaya çıkartmak için yaptığı plan, herkesi sarsacak ailevi bir sırrın açığa çıkmasına neden olacaktır.
    Aslan Ailem 21.Bölüm
    S01E21 - Aslan Ailem 21.Bölüm
    Olayların gittikçe sarpa sardığı bu süreçte ailedeki kriz yönetimini üstlenen Burcu ve Murat, adeta tüm ailenin ebeveynleri pozisyonuna girer. Aile büyüklerinin konuyu gizleme çabasına rağmen, sonunda gerçekler anlaşılacak ve evlatlık kardeşin kim olduğu ortaya çıkacak.
    Aslan Ailem 22.Bölüm
    S01E22 - Aslan Ailem 22.Bölüm
    Evlatlık olduğunu öğrenen Murat’ın bundan sonra ne yapacağı merak konusu olur. Aslan Ailesi ve Burcu, Murat’ın etrafında pervane olurlar. Bu arada, Umut ve Pelin’in arasında bir haber yüzünden rekabet başlar. Umut haber için her türlü riski göze alırken, Pelin haberle ilgili Burcu’dan yardım ister.
    Aslan Ailem 23.Bölüm
    S01E23 - Aslan Ailem 23.Bölüm
    Pelin ve Umut cephesinde ise Umut’un her şeyi yanlış yorumlayıp Pelin’i hamile sanması ikiliyi zor durumlara sokar. Rıfkı ve Mutlu’nun müdahaleleriyle Gayret ve Sevgi arasındaki ilişki bambaşka bir boyut kazanır.
    Aslan Ailem 24.Bölüm
    S01E24 - Aslan Ailem 24.Bölüm
    Burcu babasının, Murat’la evlenmesine karşı çıkacağından endişelidir. Bir yandan onay almak için babasına ulaşmaya çalışırken, diğer yandan da kaybettiği tek taşının telaşına düşer. Bütün bunlar olurken gelişecek beklenmedik bir olay, Murat için de Burcu için de önemli bir dönüm noktası olacaktır.
    Aslan Ailem 25.Bölüm
    S01E25 - Aslan Ailem 25.Bölüm
    Burcu, Umut ve Mutlu’nun para kazanmak adına yapacakları yeni iş atılımları, Murat’ın gerçek ailesine bir adım daha yakınlaşacağını düşündüğü bir detayın peşine düşmesi, Gayret’in Sevgi’ye beklenmedik yakınlaşması ve sürpriz doğum günü partisinin garip sürprizleri de beraberinde getireceği bir hafta yaşanacak.
    Aslan Ailem 26.Bölüm
    S01E26 - Aslan Ailem 26.Bölüm
    Murat’ın Savaş’la ilgili şüphelerini Burcu kıskançlığa yorar. Murat bir yandan kıskanmadığını kanıtlamaya çalışırken, diğer yandan da gerçek ailesini bulmak için araştırmalarına devam eder. Cem’le birlikte yakaladıkları bir ipucu Murat’ı gerçek ailesine götürecektir.
    Aslan Ailem 27.Bölüm
    S01E27 - Aslan Ailem 27.Bölüm
    Gayret Sevgi’ye ilan-ı aşk etmek niyetindedir. Murat’ın öğreneceği şok edici gerçek, hem kendisinin hem de Burcu’nun hayatını değiştirecektir.
    Aslan Ailem 28.Bölüm
    S01E28 - Aslan Ailem 28.Bölüm
    Umut’un gizemli tavırlarından şüphelenen Pelin, aldatıldığını düşünür ve bir dedektif gibi Umut’un peşine düşer. Sonunda hiç ummadığı bir şeyle karşılaşacaktır. Çiftlikte ise Vedat bir anda huy değiştirip aşırı sinirli bir adam haline gelir. Vedat’ın bu ani değişiminin ardında ne vardır?
    Aslan Ailem 29.Bölüm
    S01E29 - Aslan Ailem 29.Bölüm
    Sevgi’nin hayatının aşkı olduğunu anlayan Gayret ona açılmakta kararlıdır, ailenin erkekleri ona yardım etmek için seferber olurlar. Ancak Gayret’in açılma çabası yanlış anlaşılmalarla dolu bir dizi komik olaya sebep olacaktır.
    Aslan Ailem 30.Bölüm
    S01E30 - Aslan Ailem 30.Bölüm
    Kocasının dağınıklığından şikâyet eden Pelin, farkında olmadan Umut için önemli bir röportajın bulunduğu flash diskin kaybolmasına neden olur. Pelin yeniden röportaj yapmak için aynı kişiden randevu alamayınca Hatice ve Vedat hiç beklenmedik şekilde onun yardımına koşarlar.
    Aslan Ailem 31.Bölüm
    S01E31 - Aslan Ailem 31.Bölüm
    Burcu’nun evlilik öncesi temizlik ve ev sorumluluğunu abarttığı ve aileye kabus gibi bir titizlik yaşattığı sahneler ile evliliğe fazlasıyla hazır olduğudur.

    Hayran tepkileri

    Back to Top