Hesabım
    Avlu
    1. Sezon
    Puanım :
    Avlu

    Sezon bilgisi:

    12 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 29 Mart 2018
    79 Fotoğraf | 11 Video
    Demet Evgar
    Demet Evgar
    Rolü : Deniz Demir
    Nursel Köse
    Nursel Köse
    Rolü : Kudret Öztürk
    Ceren Moray
    Ceren Moray
    Rolü : Azra Kaya
    Kenan Ece
    Kenan Ece
    Avlu 11.Bölüm Fragmanı 0:51
    Avlu 11.Bölüm Fragmanı
    295 gösterim
    Avlu 10.Bölüm Fragmanı 0:46
    Avlu 10.Bölüm Fragmanı
    515 gösterim
    Avlu 9.Bölüm Fragmanı 0:55
    Avlu 9.Bölüm Fragmanı
    644 gösterim
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    • Fotoğraf Avlu
    1. sezon bölümleri
    Avlu 1.Bölüm
    S01E01 - Avlu 1.Bölüm
    Deniz uzun zamandır eşinden şiddet görmektedir. Bir gece evinden gelen bağırışmalar, bir el silah sesiyle bıçak gibi kesilir. Deniz, kavga sırasında eşi Hakan’ı vurduğu iddiasıyla tutuklanır.
    Avlu 2.Bölüm
    S01E02 - Avlu 2.Bölüm
    Nihal’i bıçakladığı düşünülen Deniz’in ise yalnızca bir şahidi vardır; kanlar içinde hastaneye kaldırılan müdür Nihal. Yaşanan bu olay içerdeki güç dengelerini değiştirecektir. Deniz daha ne olduğunu, nereye geldiğini anlayamadan diğer mahkumlar onun üzerine oyunlar oynamaya başlamıştır bile.
    Avlu 3.Bölüm
    S01E03 - Avlu 3.Bölüm
    Azra ve elemanları dışında hiç kimse, özellikle de Murat, Deniz’in masumiyetine inanmıyordur. Cinayet soruşturması sürerken kamera kayıtlarından çıkan görüntüler akıllara yeni sorular getirir. Bu sırada Azra’nın geçmişi peşini bırakmıyordur. Kudret ise ailesi üzerindeki kontrolü kaybetmeye başladığı için oldukça öfkelidir.
    Avlu 4.Bölüm
    S01E04 - Avlu 4.Bölüm
    Azra için yıllardır ertelediği bir görüşmeyi yapma zamanı artık gelmiştir. Bu, onu içten içe öldüren zehri akıtmak için belki de son fırsatıdır. Azra bunun gerginliğini yaşarken dışardan gelen haberler de Kudret’i pimi çekilmiş bir bombaya çevirmiştir. Deniz ise kendini bu ateş hattının tam orta yerinde bulacaktır.
    Avlu 5.Bölüm
    S01E05 - Avlu 5.Bölüm
    Beklenmeyen ihanetler istenmeyen sonuçlar doğurmakta, içerdeki dengeler hızla değişmektedir. Melis, Nihal’in cinayetini kendi yöntemleriyle çözmeye çalışırken Murat, Deniz’in masumiyetine inanmaya hazır gibidir ama bazı şartları vardır.
    Avlu 6.Bölüm
    S01E06 - Avlu 6.Bölüm
    Deniz uğradığı saldırıdan sonra yavaş yavaş kendine gelmeye başlar. Azra bu saldırının sebebini öğrendiğinde çok öfkelenir. Öte yandan, yanında güvenebileceği birinin olduğu hissi hoşuna gitmiştir.
    Avlu 7.Bölüm
    S01E07 - Avlu 7.Bölüm
    Kudret, gözünü karartmış bir halde etrafına dehşet saçmaya başlayıp tüm gözleri tekrar üstüne toplamıştır. Cezaevinde ise tatlı bir anneler günü telaşı devam eder.
    Avlu 8.Bölüm
    S01E08 - Avlu 8.Bölüm
    Savcının babasıyla ilgili dosyayı ele almasının ardından Ecem de cezaevine girmiştir. Deniz artık ne yapacağını şaşırmış haldedir. Kızını koruma iç güdüsü, Deniz’i olduğundan tamamen farklı birine dönüştürür. Bir yandan şimdiye kadar gördüğümüzden çok daha sert davranmaya başlar diğer yandan da herkese şüpheyle yaklaşır.
    Avlu 9.Bölüm
    S01E09 - Avlu 9.Bölüm
    Deniz sahip olduğu en değerli kişiye, Ecem’e verilen bu zararı kimsenin yanına bırakmaya niyeti yoktur. Üstelik yaşanan bu olay Deniz için olduğu kadar cezaevi yönetimi için de bardağı taşıran son damladır.
    Avlu 10.Bölüm
    S01E10 - Avlu 10.Bölüm
    Ecem’in ölüm haberi Deniz’i adeta bir enkaza çevirir. Cezaevindeki tüm kadınlar gelen haberle yasa boğulmuştur. Kudret olan biteni sadece izlemektedir. İçerdeki ölüm sessizliğini bozacak kişi ise Hakan olacaktır.
    Avlu 11.Bölüm
    S01E11 - Avlu 11.Bölüm
    Deniz, kızının sevgilisinin adını öğrendiği andan itibaren içindeki yas ve keder yerini öfke ve intikam isteğine bırakır. Artık amacı tek isteği kızının katilini bulmak ve hak ettiği cezayı vermektir.
    S01E12

    Hayran tepkileri

    Back to Top