Hesabım
    Yasak Elma
    5. Sezon
    Puanım :
    Yasak Elma

    Sezon bilgisi:

    36 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 13 Eylül 2021
    160 Fotoğraf | 36 Video
    Yasak Elma 146.Bölüm Fragmanı 1:01
    Yasak Elma 146.Bölüm Fragmanı
    35 gösterim
    Yasak Elma 145.Bölüm Fragmanı 0:45
    Yasak Elma 145.Bölüm Fragmanı
    5 gösterim
    Yasak Elma 144.Bölüm Fragmanı 0:44
    Yasak Elma 144.Bölüm Fragmanı
    4 gösterim
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    • Fotoğraf Yasak Elma
    5. sezon bölümleri
    Yasak Elma 111.Bölüm
    S05E01 - Yasak Elma 111.Bölüm
    Büyük patlamanın ardından altı ay geçmiştir ve artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Yıldız’ın hayatı bambaşka bir yöne doğru evrilirken, Ender’in gelmesi onun yaşadığı sorunlarla mücadele etmesine yardımcı olacaktır. Yıldız’ın hayatına yeni giren yan komşusu Kumru ise farklı karakteriyle herkesin hayatına bomba gibi düşer.
    Yasak Elma 112.Bölüm
    S05E02 - Yasak Elma 112.Bölüm
    Yıldız ve Ender’in tüm şüpheleri Feyza üstünde toplanırken, Çağatay ve Kumru ilişkisi devam ediyordur. Kumru’nun evinde yaşadığı sorun, Yıldız ve Kumru’nun daha da yakınlaşmasına yol açar. Kumru’nun babası Doğan, Kumru’nun gizli bir ilişki yaşadığından şüphelenip İstanbul’a döner.
    Yasak Elma 113.Bölüm
    S05E03 - Yasak Elma 113.Bölüm
    Ender, Çağatay’ın peşini bırakmamaya kararlıdır. Kumru’nun bir anlık dikkatsizliği en yakın arkadaşından gizlediklerini ortaya çıkarır. Yıldız’a Doğan’ın yanında gelen bir mesaj, Doğan’ın aradıklarını bulmasına yardımcı olacaktır.
    Yasak Elma 114.Bölüm
    S05E04 - Yasak Elma 114.Bölüm
    Doğan kızını korumak için Çağatay’a karşı hamle alır. Ender ise geçmişten gelen kişinin peşindedir. Yıldız, Ender’in de yardımıyla Çağatay’ın peşine düşer ama Çağatay’ın yaptığı büyük bir jest, kafasındaki şüphelerin silinmesini sağlar. Ancak yaşadığı bir tesadüf Yıldız’ın gözünü açmasını sağlayacaktır.
    Yasak Elma 115.Bölüm
    S05E05 - Yasak Elma 115.Bölüm
    Yıldız, ihanete uğradığını öğrendikten sonra bir daha asla eskisi gibi olmayacaktır. Çağatay ve Kumru’dan ayrı ayrı intikam almak için harekete geçer. Ender ise Doğan’la yakınlaştığı sırada beklenmedik bir sürprizle karşılaşır.
    Yasak Elma 116.Bölüm
    S05E06 - Yasak Elma 116.Bölüm
    Yıldız, Çağatay ve Kumru birlikteliğini belgelemek ve intikam planını harekete geçirmek için kolları sıvarken, Çağatay ve Kumru olacaklardan habersiz görüşmeye devam ederler. Arzu’nun gelişiyle sarsılan Ender, yeni bir düşman edineceğini anladığı için onu göndermenin yollarını arar.
    Yasak Elma 117.Bölüm
    S05E07 - Yasak Elma 117.Bölüm
    Çağatay ve Kumru ilişkisi için delil toplamaya devam eden Yıldız, Ender ve Asuman’ın başka planları vardır. Yıldız, Çağatay ve Kumru’dan intikam almak için bambaşka bir yol izleyecektir.
    Yasak Elma 118.Bölüm
    S05E08 - Yasak Elma 118.Bölüm
    Yıldız’ın, Çağatay ve Kumru ilişkisini ifşa etmesi herkesin hayatında bomba etkisi yapar. Çağatay ise Yıldız’ı geri kazanmaya çalışırken, yaptıklarının cezasını yalnızlığıyla öder. Doğan, intikam planı için kollarını sıvarken, Kumru beklenenin aksine başka bir hamle yapacaktır.
    Yasak Elma 119.Bölüm
    S05E09 - Yasak Elma 119.Bölüm
    Yıldız, Doğan’ın Çağatay ve Kumru ilişkisini herkesten önce bildiğini öğrenir ve Doğan’la yüzleşmeye gider. Doğan’ın söylediği bir sözle, Kumru’nun bir sırrı olduğunu anlar ve bu sırrın peşine düşer.
    Yasak Elma 120.Bölüm
    S05E10 - Yasak Elma 120.Bölüm
    Ender, Doğan’la ayrılığı sonrası Arzu’yu göndermeye yemin etmiştir. Çağatay, Yıldız’ın gönlünü alıp kendini affettirmeye çalışırken, Yıldız yeni hayatına adapte olmakla uğraşıyordur. Boşanma davasının seyrini gelen sürpriz bir tanık değiştirecektir.
    Yasak Elma 121.Bölüm
    S05E11 - Yasak Elma 121.Bölüm
    Doğan ve Yıldız’ın yakınlaşması herkesin dikkatini çekerken, Kumru bambaşka bir plan yaparak bütün dengeleri değiştirecektir. Yıldız, Kumru’nun şahitliğiyle boşanmayı kabul etmez. Kumru ise Çağatay ve Yıldız’ın bir an önce ayrılmasını istiyordur.
    Yasak Elma 122.Bölüm
    S05E12 - Yasak Elma 122.Bölüm
    Çağatay’ın mahkemede yaptığı açıklama sonrası Yıldız neye uğradığını şaşırır. Doğan bu olayın tesadüf olmadığından şüphelenirken, Çağatay ve Yıldız’ın ayrılmaması için kendince bir çözüm bulur.
    Yasak Elma 123.Bölüm
    S05E13 - Yasak Elma 123.Bölüm
    Çağatay, Doğan ve Yıldız’ın hamlelerinden sonra intikam yemini eder. Artık tek bir amacı vardır ve bu uğurda her şeyi yapacaktır. Bu sırada Yıldız, Çağatay’ın planını bozmak için harekete geçecektir.
    Yasak Elma 124.Bölüm
    S05E14 - Yasak Elma 124.Bölüm
    Yıldız’ın eve dönmesi, Çağatay’ın planını alt üst eder. Yıldız, Kumru’nun Çağatay’ı bir daha affetmeyeceğine emindir. Ne var ki Kumru’nun aklında başka bir şey vardır. Ve bu şey tam bir dönüm noktası olacaktır.
    Yasak Elma 125.Bölüm
    S05E15 - Yasak Elma 125.Bölüm
    Kumru Ömer’le yaklaşmaya devam ederken, Yıldız Kumru’nun davranışlarını şüpheli bularak araştırmaya başlar. Çağatay ise Yıldız’dan bir an önce boşanarak Kumru’nun oyununa bir son vermek istiyordur.
    Yasak Elma 126.Bölüm
    S05E16 - Yasak Elma 126.Bölüm
    Kumru, Yıldız’ı inandırmak için Ömer’le yakınlaşmaya devam ederken, Çağatay’la yaptığı tartışma onu bambaşka bir yola sokar.
    Yasak Elma 127.Bölüm
    S05E17 - Yasak Elma 127.Bölüm
    Kumru ve Çağatay’ın oynadığı oyun bir tek Yıldız’ın değil Ömer’in de canını yakmıştır.Yıldız yaşadığı şoku ve ihaneti kabul etmekte zorlanırken, Ömer’den haber alınamaz.
    Yasak Elma 128.Bölüm
    S05E18 - Yasak Elma 128.Bölüm
    Kumru ve Çağatay evlilik hazırlıklarını herkesin gözüne sokmaya çalışırlarken, Ender Doğan’ı etkilemek için bir plan yapar. Yıldız ise Doğan’la birlikte son gülen olmak ve intikamını almak için harekete geçecektir.
    Yasak Elma 129.Bölüm
    S05E19 - Yasak Elma 129.Bölüm
    Yıldız ve Doğan’ın ani evliliği tüm şimşekleri üstlerine çekmelerine neden olur. Ender uğradığı bu ihaneti affetmeyecektir. Doğan’ın evinde Kumru ve Yıldız savaşı başlamışken, Ender de kendine yeni bir yandaş arayışındadır.
    Yasak Elma 130.Bölüm
    S05E20 - Yasak Elma 130.Bölüm
    Çağatay Ender’in teklifi karşısında şaşırmış olsa da, kimseyle anlaşma yapmaya yanaşmaz. Herkes için kilit isim olan Sami’nin oğlu Ekin’e herkes kendi yöntemleriyle ulaşmaya çalışır. Kumru ne yaparsa yapsın, Doğan ve Yıldız’ın yakınlaşmasına mani olamaz.
    Yasak Elma 131.Bölüm
    S05E21 - Yasak Elma 131.Bölüm
    Çağatay ile Ender’in birlikteliklerini açıklamaları Yıldız ve Doğan’a büyük şok yaşatırken, Kumru hamileliğini söyleyememenin üzüntüsünü yaşıyordur. Yaşanılan talihsiz bir olay hiç umulmadık şekilde Kumru ve Yıldız’ı bir araya getirecektir.
    Yasak Elma 132.Bölüm
    S05E22 - Yasak Elma 132.Bölüm
    Yasak Elma 133.Bölüm
    S05E23 - Yasak Elma 133.Bölüm
    Yıldız, Kumru’yla ne yaşamış olursa olsun, vicdanını dinler ve Kumru’ya gördüklerini kimseye söylememeye söz verir. Yıldız evde Doğan’a olanları belli etmemeye çalışırken Ender, Doğan ve Yıldız’ın arasını bozmak için elinden geleni yapacaktır.
    Yasak Elma 134.Bölüm
    S05E24 - Yasak Elma 134.Bölüm
    Kumru kendi ayakları üstünde durmaya karar vererek, Ezgi’nin evinde yaşamaya başlar. Yıldız ise Doğan’ın gözüne girebilmek için Kumru’yu eve döndüren kişi olmak istiyordur. Ender ve Çağatay, Doğan ve Yıldız’ı ayırmak için ellerinden geleni yaparlarken, beklenmeyen misafir Handan gelir.
    Yasak Elma 135.Bölüm
    S05E25 - Yasak Elma 135.Bölüm
    Handan’ın gelmesiyle Yıldız bir düşman daha kazanmıştır. Ender ve Handan’ın Doğan ile Yıldız’ı ayırma çalışmaları tüm hızla ilerlerken hiç beklenmeyen biri Yıldız’ın yardımına koşacaktır.
    Yasak Elma 136.Bölüm
    S05E26 - Yasak Elma 136.Bölüm
    Yıldız, Doğan’a evet diyecekken, Doğan’ın bazı hareketlerinden rahatsız olarak ikilemde kalır. Çağatay ise ailesini kurtarmanın ve Yıldız’la barışmanın yollarını arıyordur. Handan’ın gerçek yüzü ve niyeti belli olur.
    Yasak Elma 137.Bölüm
    S05E27 - Yasak Elma 137.Bölüm
    Çağatay, Yıldız’ı kazanmak için elinden geleni yaparken, onun geri döneceğine emindir. Çağatay’ın Yıldız’la barışma çabası Ender’in kulağına gidince, farklı bir hamle yapmak ister. Yıldız, sonunda hayati bir karar verecektir.
    Yasak Elma 138.Bölüm
    S05E28 - Yasak Elma 138.Bölüm
    Çağatay Yıldız’ın ondan aldığı intikamın acılarını yaşarken, Ender de Doğan’ın bir açığını bulma peşindedir. Doğan ise Yıldız’la mutlu olmanın yolunun Ender ve Çağatay’dan kurtulmak olduğunu düşünüyordur.
    Yasak Elma 139.Bölüm
    S05E29 - Yasak Elma 139.Bölüm
    Yıldız Asuman’ın borçlarını Doğan’a belli etmeden kapatma derdine düşer. Ender, Doğan’ın gerçek yüzünü herkese göstermek ister. Ekin, Handan yüzünden Doğan’a karşı aşırı dolmuş durumdadır. Nihayet Handan’ın istediği olur ve Ekin’le Doğan karşı karşıya gelirler.
    Yasak Elma 140.Bölüm
    S05E30 - Yasak Elma 140.Bölüm
    Handan, Kumru’nun moral bozukluğunu fırsat bilip eve girip çıkmaya başlar ve ilk hedefinde Yıldız’la Asuman vardır. Doğan, Ekin’den kurtulurken, Kumru’ya Ekin’in onu terk ettiğini söyler.
    Yasak Elma 141.Bölüm
    S05E31 - Yasak Elma 141.Bölüm
    Ekin’in gelmesi Doğan üstünde şok etkisi yaratırken, Ekin’i kimin kurtardığı büyük bir şaibedir. Doğan ona ihanet eden kişiyi affetmezken Çağatay, Doğan’ın gerçek yüzünü Yıldız’a göstermek ister.
    Yasak Elma 142.Bölüm
    S05E32 - Yasak Elma 142.Bölüm
    Kumru ve Ekin’in evlenmesinin etkileri sürerken, Doğan belirli şartlar altında bu evliliği kabul edeceğini söyler. Yıldız, Kumru’dan kurtulacağı için seviniyordur. Ekin ve Çağatay’ın ise Doğan için başka planları vardır.
    Yasak Elma 143.Bölüm
    S05E33 - Yasak Elma 143.Bölüm
    Ekin ve Çağatay’ın Doğan için yaptığı plan suya düşünce, başka yollar aramaya başlarlar. Yıldız ve Ender, Handan’dan tamamen kurtulmak için plan yaparlarken, Handan’ın onlar için hazırladığı başka sürprizleri vardır.
    Yasak Elma 144.Bölüm
    S05E34 - Yasak Elma 144.Bölüm
    Ender ve Yıldız’ın Handan’dan kurtulmak için yaptıkları planın işe yaradığını düşünürlerken, Handan kendi planını çoktan devreye sokmuştur. Doğan da, Çağatay’ı Yıldız’ın hayatından tamamen çıkarmak ister.
    Yasak Elma 145.Bölüm
    S05E35 - Yasak Elma 145.Bölüm
    Handan’ın yeni ortak olması, Yıldız ve Ender’i şaşkına çevirir. Handan bundan sonra Yıldız ve Ender’e kök söktürmeye kararlıdır. Çağatay olan bitenin arkasında Doğan’ın olduğunu anlayarak ona ağır bir darbe indirmenin hazırlığını yapar.
    Yasak Elma 146.Bölüm
    S05E36 - Yasak Elma 146.Bölüm
    Çağatay’ın Doğan’a yaptıklarından sonra Doğan gözünü karartır ve Çağatay’dan ebediyen kurtulmaya karar verir. Ne yazık ki, planı sandığı gibi gitmeyecek ve büyük bir felaketle sonuçlanacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top