Hesabım
    4N1K İlk Aşk
    1. Sezon
    4N1K İlk Aşk

    Sezon bilgisi:

    12 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    101 Fotoğraf | 12 Video
    Beyti Engin
    Beyti Engin
    Gözde Mutluer
    Gözde Mutluer
    Atakan Hoşgören
    Atakan Hoşgören
    Burak Yörük
    Burak Yörük
    4N1K İlk Aşk 12.Bölüm Fragmanı 0:44
    4N1K İlk Aşk 12.Bölüm Fragmanı
    1.652 gösterim
    4N1K İlk Aşk 11.Bölüm Fragmanı 0:39
    4N1K İlk Aşk 11.Bölüm Fragmanı
    925 gösterim
    4N1K İlk Aşk 10.Bölüm Fragmanı 0:47
    4N1K İlk Aşk 10.Bölüm Fragmanı
    755 gösterim
    • Fotoğraf 4N1K İlk Aşk
    • Fotoğraf 4N1K İlk Aşk
    • Fotoğraf 4N1K İlk Aşk
    • Fotoğraf 4N1K İlk Aşk
    • Fotoğraf 4N1K İlk Aşk
    • Fotoğraf 4N1K İlk Aşk
    • Fotoğraf 4N1K İlk Aşk
    • Fotoğraf 4N1K İlk Aşk
    • Fotoğraf 4N1K İlk Aşk
    1. sezon bölümleri
    4N1K İlk Aşk 1.Bölüm
    S01E01 - 4N1K İlk Aşk 1.Bölüm
    Yaprak’ın yolu, en telaşlı, en zor gününde Barış’la kesişir. Barış başkalarına bir masal prensi gibi gelebilir ama Yaprak oldum olası masallardan nefret etmektedir. Barış, Yaprak’ın, bir insanda tahammül edemediği şeylerin beden bulmuş hali gibidir. Yaprak, çocukluktan beri arkadaş olan beş kişilik bir gruptaki tek kızdır ve etrafındaki kızlara hiç benzememektedir.
    4N1K İlk Aşk 2.Bölüm
    S01E02 - 4N1K İlk Aşk 2.Bölüm
    Barış’ın sürekli Yaprak’ın etrafında olması sonunda Ali’yi harekete geçirir. Yaprak için yazdığı İlk Aşk adlı şarkısını bitiren Ali, bestesini ilk dinleyenin aşık olduğu kız olacağını açıklar. Sırtındaki gitarı gören Barış fırsatı kaçırmaz, Ali’ye meydan okur. İkili gitarla karşılıklı kapışır. Fakat bu kapışma Ali’nin planlarını alt üst eder.
    4N1K İlk Aşk 3.Bölüm
    S01E03 - 4N1K İlk Aşk 3.Bölüm
    Akşam Barış’la aynı odada uyuduklarını itiraf edemeyen Yaprak, onun serbest kalmasını sağlayamaz. Üstelik anne ve babası Barış’ın erkek arkadaşı olduğunu karakolda herkese ilan etmiştir. Ali başta olma üzere tüm ekip bu duruma çok bozulur. Yaprak, hem onları Barış’ın erkek arkadaşı olmadığına, hem de suçsuz olduğu için onu kurtarmaları gerektiğine ikna etmek zorundadır.
    4N1K İlk Aşk 4.Bölüm
    S01E04 - 4N1K İlk Aşk 4.Bölüm
    Yaptıkları yüzünden pişman olan Barış, Yaprak’a kendini affettirmek için her yolu dener. Hatta sürprizlerle dolu bir mektup bile yazmayı başarır. Annesi ile yüzleşen Sinan, ona rest çeker. Ece’ye gittikçe daha çok kapılan Sinan annesi ile müdürü ayırdığına emindir. Fizik hocasının icadı yalan makinesi ise okulda işlerin daha da karışmasına neden olur.
    4N1K İlk Aşk 5.Bölüm
    S01E05 - 4N1K İlk Aşk 5.Bölüm
    Yaprak’ın zamanında müdahalesi Ali’yi gitmekten vazgeçirmiştir. Ancak Yaprak’ın söyledikleri Ali’nin kalbini ona açmasını iyice imkansız hale getirir. Tekrar bir araya gelen ekip, önce Barış’a aklını başına getirecek bir oyun hazırlarlar. Sonra da Ali, Bade’ye hayatının dersini verir. Kendini aklamaya çalışan Ela, Tekin’i suçsuzluğuna inandıramaz.
    4N1K İlk Aşk 6.Bölüm
    S01E06 - 4N1K İlk Aşk 6.Bölüm
    Ali çok kan kaybetmiştir. Barış’la Yaprak onu zar zor hastaneye yetiştirmeyi başarılar. Ali’nin uğradığı saldırı ve yaralanma haberi okulda bomba etkisi yaratır. Tüm çete ve onu sevenler soluğu hastanede alır. Ela, Tekin ve Jülide de gelirler. Jülide, Ali’ye olanlar için Ela’yı suçlar. Çok kan kaybeden Ali için özellikle ilk 24 saat çok kritiktir. Onu uyandırmak için herkes kendince seferber olur.
    4N1K İlk Aşk 7.Bölüm
    S01E07 - 4N1K İlk Aşk 7.Bölüm
    Tuzağa düşürülen arkadaşlarının intikamını almak isteyen saldırganlar günlüğü kurye ile Ali’ye gönderirler. Ela öğretmenin günlüğü Ali yerine bir tesadüfle Barış’ın eline geçer. Yaprak’ın ise başı devamsızlıktan derttedir. Hastanede Ali’nin yanında olması ona pahalıya patlamıştır.
    4N1K İlk Aşk 8.Bölüm
    S01E08 - 4N1K İlk Aşk 8.Bölüm
    Barış, Yaprak’ın babasını ikna etme yolu bulmuştur, üstelik bu bahane ile sürekli Yaprak’la da birlikte olabilecektir. Sürekli Barış’ın yoluna çıkmasından sıkılan Ali, onu buluşmaya çağırır. Barış Ali’yi korkaklıkla suçlarken, Ali ise ondan Yaprak’ı en az kendisi kadar sevdiğini ispatlarsa aradan çekileceğini söyler.
    4N1K İlk Aşk 9.Bölüm
    S01E09 - 4N1K İlk Aşk 9.Bölüm
    Ela Hoca ile konuşurlarken yakalanan Yaprak ve Barış zor durumda kalır. Ela Hoca’nın anlattıklarından etkilenen Ali, ona yardım etmeye karar veriyor. Oğlunu bulmak için Ali çeteyi seferber ediyor. Yaprak ile Barış’ın sürekli yan yana bulan çete duruma el koyuyor. Kendine mesafe koyan çete ile Yaprak’ın arası ilk kez bozuluyor.
    4N1K İlk Aşk 10.Bölüm
    S01E10 - 4N1K İlk Aşk 10.Bölüm
    Barış’ın Yaprak’a duygularını bilen Ali, ikili arasında onları çözmeye çalışır. Her ikisinin de kendisinden bir şey sakladığına iyice emin olur. Oğuz’un ailesinin kötüleşen mali durumu gizlenemez durumdadır. Çete ona destek olmak için bir plan yapar. Herkes dört koldan Oğuz’lara yardım etmek için seferber olur.
    4N1K İlk Aşk 11.Bölüm
    S01E11 - 4N1K İlk Aşk 11.Bölüm
    Okul gündemine Yaprak- Barış aşkı bomba gibi düşer. Babasını affetmeyen Ece, çetenin operasyonu ile geceyi Melike’nin evinde saklanarak geçirir. Gökhan’ın Merve kıskançlığı bu kez başını büyük derde sokar. Jülide ise Yaprak’ı Ali ile ilgili konuşmak için yanına çağırır.
    4N1K İlk Aşk 12.Bölüm
    S01E12 - 4N1K İlk Aşk 12.Bölüm
    Tekin ile Ela’nın giderek yakınlaştığını fark eden Jülide, son kozunu oynayıp okula müfettişleri gönderir. Müdür, Sinan ve Ece’nin aşkına tam onay vermese de olumlu bir adım atar. Yaprak, Ali ile hem karşılaşmamak hem de yüzleşmemek için okula gitmez. Ancak Barış’tan kaçmak o kadar kolay değildir. Ali sonunda gerçekleri öğrenir. Şimdi sıra Yaprak’a gelmiştir. Gökhan, Merve’nin son dakika hamlesi ile karakoldan kurtulur. Fakat Ece’nin başına beklenmedik bir olay gelir. Ali, tüm duygularını Yaprak’a açıklar. Peki Yaprak’ın tepkisi ne olacak? Sadece Ali’nin değil Barış’ın da aşkını öğrenen Yaprak hangisini seçecek?

    Hayran tepkileri

    Back to Top