Hesabım
    Bir Zamanlar Çukurova
    1. Sezon
    Puanım :
    Bir Zamanlar Çukurova

    Sezon bilgisi:

    35 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 13 Eylül 2018
    275 Fotoğraf | 35 Video
    Hilal Altınbilek
    Hilal Altınbilek
    Rolü : Züleyha
    Murat Ünalmış
    Murat Ünalmış
    Rolü : Demir Yaman
    Bülent Polat
    Bülent Polat
    Rolü : Gaffur
    Sibel Taşçıoğlu
    Sibel Taşçıoğlu
    Rolü : Sermin Yaman
    Bir Zamanlar Çukurova 35.Bölüm Fragmanı 1:00
    Bir Zamanlar Çukurova 35.Bölüm Fragmanı
    165 gösterim
    Bir Zamanlar Çukurova 34.Bölüm Fragmanı 0:40
    Bir Zamanlar Çukurova 34.Bölüm Fragmanı
    30 gösterim
    Bir Zamanlar Çukurova 33.Bölüm Fragmanı 0:40
    Bir Zamanlar Çukurova 33.Bölüm Fragmanı
    36 gösterim
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    1. sezon bölümleri
    Bir Zamankar Çukurova 1.Bölüm
    S01E01 - Bir Zamankar Çukurova 1.Bölüm
    Kocasından kalan toprakları atmaca gibi koruyan Hünkar ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir'in hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi çiftliğin Kahyası Gaffur olacaktır. Dizinin ilk bölümünde Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği'nde işe başlar. Ancak Çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir.
    Bir Zamankar Çukurova 2.Bölüm
    S01E02 - Bir Zamankar Çukurova 2.Bölüm
    Züleyha ve Yılmaz'ın herkesten kaçıp sığındıkları Yaman Çiftliği'nde işler bekledikleri gibi gitmez. Kıskançlık, öfke ve hırstan gözü dönmüş insanlara karşı zorlu bir mücadele başlıyor. Hünkar, Züleyha ve Yılmaz'ın büyük sırrını öğrenince gücü ve vicdanı arasında zor kararlar almak zorunda kalır. Oğlu Demir'in Züleyha'ya olan aşkının da farkında olduğundan, atacağı her adımdan emin olmak ister.
    Bir Zamankar Çukurova 3.Bölüm
    S01E03 - Bir Zamankar Çukurova 3.Bölüm
    Yaman Çiftliği'nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Hünkar, verdiği beklenmedik kararlarla seyircinin nefesini keserken, Züleyha tüm çaresizliği ile ona şefkat gösterene sığınıyor. Yılmaz'ı bekleyen zorluklar ise kan donduran cinsten. Züleyha ve Yılmaz'ın başının dertte olması Gaffur'u ve Saniye'yi oldukça sevindirirken duruma üzülen isim Gülten oluyor. Gülten'in Yılmaz'a olan aşkı bu bölümde iyice açığa çıkıyor. Fakat öğreneceğini gerçeklerle yıkılması da an meselesi!
    Bir Zamankar Çukurova 4.Bölüm
    S01E04 - Bir Zamankar Çukurova 4.Bölüm
    Geçmiş, gün yüzüne çıkarken, mücadele de yeniden başlıyor. Hünkar'ın ihbarıyla yakalanan Yılmaz'ın hapse girmesi, Yaman Çiftliği'nde her şeyi tamamen değiştirdi. Züleyha, Yılmaz'ın hayatına karşılık Demir ile nikah masasına oturacak mı? Yoksa hem kendisi, hem bebeği, hem de Yılmaz için ölümü mü seçecek?
    Bir Zamankar Çukurova 5.Bölüm
    S01E05 - Bir Zamankar Çukurova 5.Bölüm
    Artık sabrını koruyamayan Demir’in, Züleyha’ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha’nın kaçışı, Demir’in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak. Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak?
    Bir Zamankar Çukurova 6.Bölüm
    S01E06 - Bir Zamankar Çukurova 6.Bölüm
    Züleyha ile evlenen Demir’in, Yılmaz’a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir’in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği.
    Bir Zamankar Çukurova 7.Bölüm
    S01E07 - Bir Zamankar Çukurova 7.Bölüm
    Yılmaz aftan yararlanırken, Demir Züleyha'yı Yılmaz'a kaptırmanın stresini yaşamaktadır. Yamanlar çiftliği bir kez daha derinden sarsılacaktır.
    Bir Zamankar Çukurova 8.Bölüm
    S01E08 - Bir Zamankar Çukurova 8.Bölüm
    Demir ile Yılmaz'ın mücadelesi alev alıyor! Demir’i ırgatların sakladığından şüphelenen Yılmaz, huğları acımasızca yaktırıyor. Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkar, yaptıklarından pişman oluyor. Peki, bu pişmanlık hangi değişikliklere gebe olacak?
    Bir Zamankar Çukurova 9.Bölüm
    S01E09 - Bir Zamankar Çukurova 9.Bölüm
    Yılmaz’ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli’nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz’ı durdurabilecek mi?
    Bir Zamankar Çukurova 10.Bölüm
    S01E10 - Bir Zamankar Çukurova 10.Bölüm
    Züleyha, öldü sandığı Yılmaz'ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verecek! Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek. 'Uhuletle ve suhuletle' ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz'ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor. Hünkar'ın yeni planı ne?
    Bir Zamankar Çukurova 11.Bölüm
    S01E11 - Bir Zamankar Çukurova 11.Bölüm
    Annesi olmadan yolunu şaşıracağını söyleyen Demir’in, Yılmaz’dan alacağı intikam çok acı olur. İkilinin öfkesi, artık daha tehlikeli bir hal almaya başlar.
    Bir Zamankar Çukurova 12.Bölüm
    S01E12 - Bir Zamankar Çukurova 12.Bölüm
    Kurduğu oyundan çok pişman olan Hünkar, Yılmaz’ın, Demir’i vuracağından korkuyor. Bir aile faciasını önlemek için Yılmaz’la konuşmaya karar veren Hünkar, yalanlarına yenilerini ekleyip durumu daha da çıkılmaz bir hale getiriyor.
    Bir Zamankar Çukurova 13.Bölüm
    S01E13 - Bir Zamankar Çukurova 13.Bölüm
    Yüzleştiği acı gerçeklerden sonra, ‘Hayallerimiz vardı, çocuğumuz olacaktı’ diyerek acı çeken Yılmaz, intikam ateşini yeniden alevlendirir. Fekeli’nin öldüğünü sanan Hünkar, onu karşısında görünce çok şaşırır. Bu büyük karşılaşma, büyük sürprizleri de beraberinde getirecektir.
    Bir Zamankar Çukurova 14.Bölüm
    S01E14 - Bir Zamankar Çukurova 14.Bölüm
    Yılmaz’ın Adana’daki durdurulamaz yükselişi, Demir ve Cengaver’i çileden çıkartıyor! Yılmaz ve Fekeli’den tamamen kurtulmak için Çukurova’yı yerle bir eden ikiliyi, şimdi daha büyük sorunlar bekliyor.
    Bir Zamankar Çukurova 15.Bölüm
    S01E15 - Bir Zamankar Çukurova 15.Bölüm
    Demir ve Yılmaz karşılaşmasının ardından, Yılmaz ortadan kayboluyor. Fekeli, Yılmaz’ın uzun süre yokluğundan şüphelenip, adamlarına her yeri aratıyor. Bir haber çıkmayınca ise Fekeli, Yamanlar’ın konağını basıyor.
    Bir Zamankar Çukurova 16.Bölüm
    S01E16 - Bir Zamankar Çukurova 16.Bölüm
    Sırlar bir bir ortaya çıkıyor, yer yerinden oynuyor. Kendi kafasına göre iş yapan Gaffur, bunun bedelini nasıl ödeyecek? Uhuletle ve suhuletle, Yamanların Demir’ini bitirme operasyonlarına devam eden Fekeli ve Yılmaz’ın sıradaki planları ne?
    Bir Zamankar Çukurova 17.Bölüm
    S01E17 - Bir Zamankar Çukurova 17.Bölüm
    Çukurova’da uykular kaçıyor! Hünkar ile Fekeli, olaylı gecenin ardından, yıllar sonra ilk defa karşılıklı konuşacak. Hakikate ve adalete bir kez olsun sırtını dönmeyen Fekeli, söyledikleri ve söylemedikleri ile Hünkar’ı soru işaretlerine boğacak.
    Bir Zamankar Çukurova 18.Bölüm
    S01E18 - Bir Zamankar Çukurova 18.Bölüm
    Çukurova’da taşlar yerinden oynadı! Demir Yaman, büyük sırlarının tek ortağı annesi Hünkar’dan hangi gerçeği gizlemeye çalışıyor? Son nefesini vermeden Hünkar’la görüşmek isteyen Hüsamettin Sözübir’in söyleyemeden öldüğü gerçek, cenazesinde mi ortaya çıkacak?
    Bir Zamankar Çukurova 19.Bölüm
    S01E19 - Bir Zamankar Çukurova 19.Bölüm
    Çukurova’da sesler yükseliyor! Gizlediği sırların ağırlığıyla sessiz kalanlar, gerçekleri haykırıyor, yer yerinden oynuyor. Züleyha’nın Demir’e “Karısını elinden aldığın bir şoför parçasının, buraya, Çukurova’ya bey olmasını hazmedemiyorsun” cümlesi hangi felakete gebe? Kimsenin duymasını istemediği bu gerçeği, Züleyha’dan duyan Demir Yaman kime silah çekecek?
    Bir Zamankar Çukurova 20.Bölüm
    S01E20 - Bir Zamankar Çukurova 20.Bölüm
    Gaffur, Demir ile yaptığı işbirliğini Hünkar’a itiraf edebilecek mi? Hünkar, oğlunun karıştığı diğer olayları öğrenecek mi? Fekeli’nin masum olabileceği şüphesi iyice içini kemiren Hünkar, bir kez daha 20 yıllık sırrın kalan tek şahidi Ali Rıza’nın peşine düşecektir.
    Bir Zamankar Çukurova 21.Bölüm
    S01E21 - Bir Zamankar Çukurova 21.Bölüm
    Demir, doğduğu, büyüdüğü, bu yaşa kadar hiç ayrılmadığı konaktan yıllar sonra Züleyha, oğlu Adnan ve mürebbiye Nimet ile birlikte gidiyor. Sonunda yakasını Hünkar’dan sıyırdığını düşünen Züleyha, bu fırsatı değerlendiriyor ve ipleri eline alıyor. Tabi ki bu radikal değişikliğin keyfini sürecek tek kişi o değil. Gaffur da Saniye’ye rağmen harekte geçiyor.
    Bir Zamankar Çukurova 22.Bölüm
    S01E22 - Bir Zamankar Çukurova 22.Bölüm
    Gerçekler bir bir ortaya çıkıyor. Çukurova’da herkesin bildiği ama dile gelmeyen acı gerçekler bu bölümde gün yüzüne çıkıyor! Üstü türlü oyunlarla kapatılmaya çalışılan hakikatler çok can yakacak. Büyük Hanım’ın ortadan kaybolması tüm konağı ayağa kaldırmıştı! Neyse ki Demir Yaman, annesi Hünkar’ı ahalinin de yardımıyla buluyor.
    Bir Zamankar Çukurova 23.Bölüm
    S01E23 - Bir Zamankar Çukurova 23.Bölüm
    Demir atma töreninde Züleyha hakkında duyduklarıyla öfke nöbetine sürüklenen Demir, can dostu Cengaver’e kafa atıyor. Şoka uğrayan Cengaver ne olursa olsun her zaman arkasında durduğu arkadaşını silecek mi? İki sevdayı birden kalbine sığdırmaya çalışan Yılmaz, Çukurova’yı dedikodu kazanına çeviren olaylardan sonra nasıl bir karar verecek?
    Bir Zamankar Çukurova 24.Bölüm
    S01E24 - Bir Zamankar Çukurova 24.Bölüm
    Küçük konağı Yılmaz’ın satın aldığını öğrenen Demir çılgına dönüyor ve kontrolünü yitiriyor. Demir’in dizginlenemeyen öfkesinden nasibini alan da yine masum biri oluyor. Olaylar silsilesinin ardından ilk defa baş başa kalan Demir ve Fekeli yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak?
    Bir Zamanlar Çukurova 25.Bölüm
    S01E25 - Bir Zamanlar Çukurova 25.Bölüm
    Züleyha ve Müjgan, fena halde kaza yapan arabada ölümle burun burunayken Çukurova ahalisinin merak ettiği başka bir soru var; ikisinin Yılmaz’ın arabasında ne işi var? Hünkar ve Fekeli neler olup bittiğini anlamaya çalışmak için tekrar aynı masaya oturuyor. Fakat bilmedikleri bir şey var, yalnız değiller. Hünkar ve Fekeli’yi takip edip onları yaylım ateşine tutanlar kim?
    Bir Zamanlar Çukurova 26.Bölüm
    S01E26 - Bir Zamanlar Çukurova 26.Bölüm
    Borçları, en yakın dostu sandığı Demir Yaman yüzünden ayyuka çıkan Cengaver, Yılmaz ile tokalaşıyor. Seher ile Gaffur’un yakınlaşması, Saniye’nin dikkatini çekecek mi? Gaffur’un aslında kendisi için aldığı altın küpeleri, Saniye’nin kulağında gören Seher’in yeni hain planları neler?
    Bir Zamanlar Çukurova 27.Bölüm
    S01E27 - Bir Zamanlar Çukurova 27.Bölüm
    Yılmaz ve Müjgan tam mutluluğun kapısını aralamışken çıkagelen Züleyha, heveslerini kursaklarında mı bırakacak? Demir ve Yılmaz yeniden karşı karşıya. Ortada ise ikisinin de canı pahasına gözlerini bile kırpmayacakları Züleyha ve Adnan bebek var. Her karşılaşma gittikçe daha da tehlikeli bir hal almaya başlıyor, kurşunlar havada uçuşuyor. Bir kez daha çaresiz bir şekilde Züleyha ve Müjgan arasında kalan Yılmaz ne yapacak?
    Bir Zamanlar Çukurova 28.Bölüm
    S01E28 - Bir Zamanlar Çukurova 28.Bölüm
    Çukurova’da kilitler vuruluyor! Hünkar’ın ölümden döndürdüğü Züleyha’yı artık daha zor günler bekliyor. Felaketten felakete sürüklenen Züleyha artık yaşamak istemiyor, yaşadığı her saniye onu mahvediyor.
    Bir Zamanlar Çukurova 29.Bölüm
    S01E29 - Bir Zamanlar Çukurova 29.Bölüm
    Müjgan’ın güvenini geri kazanmayı başaran Yılmaz’ı kemiren soru işaretleri cevap bulacak mı? Züleyha’nın, Yılmaz’a her şeyi anlattığı mektubu ilk açan kim olacak? Tüm bunlar olurken Gaffur Seher’le daha da yakınlaşıyor. Öyle ki bu artık tehlikeli bir hal almaya başlıyor. Konakta olup biten her şeyden haberi olan Saniye, bu duruma nasıl tepki verecek?
    Bir Zamanlar Çukurova 30.Bölüm
    S01E30 - Bir Zamanlar Çukurova 30.Bölüm
    Küllerinden doğmaya başlayan Fekeli ve Hünkar aşkı tekrar filizlenecek mi? Aile değerlerini her şeyin önünde tutan Adana'nın en güçlü iki ismi aşkları için ne kadar ileri gidebilecek? Hünkar ve Fekeli arasında olup bitenleri sezenler bu birlikteliğe nasıl tepki verecek? Özgürlüğü adım adım elinden alınan Züleyha'nın yeni planları neler? Yelkenleri yavaş yavaş ve temkinli bir şekilde indiren Demir Yaman'ın yeni bir şartı var.
    Bir Zamanlar Çukurova 31.Bölüm
    S01E31 - Bir Zamanlar Çukurova 31.Bölüm
    Bir zamanlar en yakın dostu olan Cengaver’in yardımıyla, Yılmaz’a bir kez daha yenilen Demir Yaman çılgına döner. Hesap sormak için Cengaver’in kapısına giden Demir Yaman, öğrendiği başka bir gerçekle alt üst oluyor. Saniye’nin göz hapsindeki Seher zor anlar yaşarken, Fadik bambaşka dünyalarda gezmektedir. Fadik’teki bu değişikliğin sebebi ne? Eline yeni bir koz geçen Gaffur, pusuda bekler.
    Bir Zamanlar Çukurova 32.Bölüm
    S01E32 - Bir Zamanlar Çukurova 32.Bölüm
    Sabah yatağında Seher’i bulan Demir, bu şoku atlamadan bir de görüldüklerini farkeder! Asla aralarında bir şey geçmediğini söylese de, geceyi hatırlamıyor olması Demir’i zorlamaktadır. Üstelik Ercüment de zehirli bir sarmaşık gibi Konak’taki herkesi kendisine bulaştırmanın bir yolunu aramaktadır.
    Bir Zamanlar Çukurova 33.Bölüm
    S01E33 - Bir Zamanlar Çukurova 33.Bölüm
    Patlayan silah arkasından birçok karmaşık olayı getirir. Yılmaz yaralı olmasına rağmen Ercüment’i durdurabilecek mi? Patlayan silah, jandarmayı tekrar Demir’in peşine mi düşürecek?
    Bir Zamanlar Çukurova 34.Bölüm
    S01E34 - Bir Zamanlar Çukurova 34.Bölüm
    Çukurova’da herkesin hayatını alt üst eden gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Demir’in Adnan’ın, Yılmaz’ın oğlu olduğunu en başından bu yana bildiğini öğrenmesi Hünkar için büyük bir şok olur. Ancak anne-oğul bu konuda birbirlerini anlayarak, geleceğe dair plan yapmaya başlayacaktır. Bu gerçek ikisinin arasında kalmaya devam edecektir. Demir, şimdi Seher’den nasıl kurtulacağını bulmak zorundadır. Annesi ile birlikte Seher ile yüzleşirler. Seher, Hünkar ve Demir karşısında daha fazla direnemez ve bebeğin Gaffur’dan olduğunu söyler.
    Bir Zamanlar Çukurova 35.Bölüm
    S01E35 - Bir Zamanlar Çukurova 35.Bölüm
    Müjgan telli duvaklı gelin olur! Düğün öncesinde Yılmaz ve Demir karşılaşır. Yine silahlar çekilir. Demir’in silahı bırakması gerektiğini konuşmak için Hünkar’a giden Fekeli, onu da düğüne davet eder. Konak’ta ise işler çığırından çıkmıştır. Züleyha’nın hamileliği tüm sırların da ortaya çıkmasını tetikleyecektir. Demir en başından bu yana tüm yalanlardan haberdar olduğunu itiraf eder. Züleyha’yı iffetsizlikle suçlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top