Hesabım
    Bir Zamanlar Çukurova
    2. Sezon
    Puanım :
    Bir Zamanlar Çukurova

    Sezon bilgisi:

    28 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 19 Eylül 2019
    216 Fotoğraf | 27 Video
    Hilal Altınbilek
    Hilal Altınbilek
    Rolü : Züleyha
    Murat Ünalmış
    Murat Ünalmış
    Rolü : Demir Yaman
    Bülent Polat
    Bülent Polat
    Rolü : Gaffur
    Sibel Taşçıoğlu
    Sibel Taşçıoğlu
    Rolü : Sermin Yaman
    Bir Zamanlar Çukurova 62.Bölüm Fragmanı 1:10
    Bir Zamanlar Çukurova 62.Bölüm Fragmanı
    44 gösterim
    Bir Zamanlar Çukurova 61.Bölüm Fragmanı 0:52
    Bir Zamanlar Çukurova 61.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    Bir Zamanlar Çukurova 60.Bölüm Fragmanı 0:56
    Bir Zamanlar Çukurova 60.Bölüm Fragmanı
    8 gösterim
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    • Fotoğraf Bir Zamanlar Çukurova
    2. sezon bölümleri
    Bir Zamanlar Çukurova 36.Bölüm
    S02E01 - Bir Zamanlar Çukurova 36.Bölüm
    Yılmaz, Müjgan ile hayatında yepyeni bir sayfa açmak için çıktığı yolda düğün sonrası öğrendikleriyle alt üst olur. Hünkar’ın Züleyha’yı kendi hayatına karşılık Demir’le evlendirdiğini öğrenmek Yılmaz’ı yıkmıştır. Ama Müjgan’a bir şey belli etmemek için kendini zorlar ama başaramaz.
    Bir Zamanlar Çukurova 37.Bölüm
    S02E02 - Bir Zamanlar Çukurova 37.Bölüm
    Şermin ile yakınlaşmak için her fırsatı değerlendiren Hatip en sonunda onu, yazlık evine götürüyor. Hatip ve Şermin arasındaki samimiyet git gide artarken, kendisine atılan iftiranın hesabını sormak için Cengaver de oraya gider ve silahlar çekilir. Aynı gün, Cengaver'in oğlunun sünneti var. Ve Adana'nın tüm ileri gelenleri düğün sahibi olarak Cengaver'i beklerken, oğlu da babasının ve getireceği bisikletin yolunu gözlüyor.
    Bir Zamanlar Çukurova 38.Bölüm
    S02E03 - Bir Zamanlar Çukurova 38.Bölüm
    Evlendiği sabah öğrendikleri ile alt üst olan Yılmaz, özür dilemek için Züleyha’yla buluşmuştu. İki aşığın onca gözyaşı, onca öfke, onca acıdan sonraki ilk yine bir korkulu an ile sona erdi. Cezaevinden firar eder Demir, aşıkları buluyor! Yılmaz ve Züleyha birbirlerine söyleyecekleri hiçbir şeyi söyleyemeden yine ayrılmak zorunda kalıyor.
    Bir Zamanlar Çukurova 39.Bölüm
    S02E04 - Bir Zamanlar Çukurova 39.Bölüm
    Demir cezaevindeyken gitmeyeceğine söz veren Züleyha, evin hanımı olmaya kararlı. Fekeli, maalesef İstanbul'dan Adana'ya Prof. Dr. Behzat Hekimoğlu'nun kendini vurduğu haberini vermek zorunda kalıyor. Müjgan ve Yılmaz apar topar İstanbul'a giderler ve dönüşlerinde Behice'yi de yanlarında getirirler.
    Bir Zamanlar Çukurova 40.Bölüm
    S02E05 - Bir Zamanlar Çukurova 40.Bölüm
    Züleyha’ya kaçalım demek için gitmişken, Müjgan’a bunu yapamayacağına karar veren Yılmaz, dönüş yolunda baygın vaziyette Züleyha’yı bulmuştur. Onu hastaneye yetiştirmeye çalışırken, gözünü açan Züleyha, Adnan’ı sayıklar. Yılmaz, geri döner ve Adnan’ın hayatını kurtarır. Yılmaz henüz gerçekleri bilmese de Züleyha, Adnan ve Yılmaz ilk kez yan yanadır! Ve ilk kez birbirlerine sarılırlar! Hastaneye ulaştıklarında da Yılmaz Adnan’ı bırakamaz. Ta ki, Hünkar gelene dek.
    Bir Zamanlar Çukurova 41.Bölüm
    S02E06 - Bir Zamanlar Çukurova 41.Bölüm
    Züleyha bir yandan masumiyeti ispat etmeye çalışmaktadır. Ancak bir yandan da Hünkar'ı her an kaçacağına dair korkutmaya devam edecektir. Şermin, Sabahattin'i tamamen kaybetmek istemezken, bir de onun başhekim olduğunu öğrenir. Artık, boşanmamaya kararlıdır.
    Bir Zamanlar Çukurova 42.Bölüm
    S02E07 - Bir Zamanlar Çukurova 42.Bölüm
    Bir yandan Yılmaz ile hayallerine yeniden kavuşmak için fırsat kollayan Züleyha bir yandan da masumiyetinin ortaya çıkmasının keyfini sürüyor. Hünkar'ın kendisine yaptığı her şeyin intikamını almak için kolları sıvayan Züleyha'nın en büyük desteği de Gülten oluyor. Yılmaz ile aralarındaki iletişim sağlayan Gülten, bir yandan da Züleyha'nın en yakın arkadaşı haline geliyor.
    Bir Zamanlar Çukurova 43.Bölüm
    S02E08 - Bir Zamanlar Çukurova 43.Bölüm
    Züleyha ve Yılmaz kaderlerini geri almak için son adımı atacakken, Müjgan'ın hamilelik haberi durumu değiştirdi. Müjgan'a Züleyha ile gideceğini itiraf etmek üzereyken baba olacağını öğrenince, tek kelime edemedi! Kendini adeta kaderin akışına bıraktı!
    Bir Zamanlar Çukurova 44.Bölüm
    S02E09 - Bir Zamanlar Çukurova 44.Bölüm
    Demir bir yandan suçluları bulmaya çalışırken, bir yandan da kaybettiği itibarını geri kazanmak zorundadır. Çünkü başta Vali olmak üzere, herkes yaşananların sorumlusu olarak Demir’i görmektedir.
    Bir Zamanlar Çukurova 45.Bölüm
    S02E10 - Bir Zamanlar Çukurova 45.Bölüm
    Barışmak için her iki taraf yanyana da gelse bu buluşma iki taraf içinde hayırlı olmaz. Evde ki buluşmadan sonra Yılmaz tekrardan bir adım atar Demir ile arasında ki sular durulmaz.
    Bir Zamanlar Çukurova 46.Bölüm
    S02E11 - Bir Zamanlar Çukurova 46.Bölüm
    Yılmaz’ın burnunun dibine taşınması bile Demir’i fabrika için gereken parayı bulma isteğinden vazgeçirmez. Tüm önceliği o tesisleri açmaktır! Bunun için gerekirse, tüm arazilerini satışa çıkaracaktır. Ancak Hünkar, bu duruma müsaade etmemek için Züleyha’yı Yılmaz’ın yanı başında bırakmayı bile göze alarak harekete geçer! Demir’e ne bir karış toprak sattıracaktır, ne de o ortaklıkta kalmasına müsaade edecektir.
    Bir Zamanlar Çukurova 47.Bölüm
    S02E12 - Bir Zamanlar Çukurova 47.Bölüm
    Fekeli Hünkar Yaman'a çok büyük bir teklifte bulunur. Hünkar Yaman'ın bu teklife ne cevap vereceği merak söz konusudur. Öte yandan Yılmaz ve Züleyha hala birbirlerinden vazgeçmemişlerdir. Ve ufak bir kıvılcım tekrar onları bir araya getirir.
    Bir Zamanlar Çukurova 48.Bölüm
    S02E13 - Bir Zamanlar Çukurova 48.Bölüm
    Gazete haberinin peşi sıra gelen teklif Demir’i çıldırtmıştır! Annesini de onunla ilgili hiçbir şeyi de görecek gözü yoktur! Bu öfkeden Gaffur ve Saniye de nasibini alacaktır! Karı koca zor bir seçim yapmak zorundadır.
    Bir Zamanlar Çukurova 49.Bölüm
    S02E14 - Bir Zamanlar Çukurova 49.Bölüm
    Bir yandan Yılmaz’dan vazgeçmek istemeyen, bir yandan da yaptıklarını bir türlü hazmedemeyen Müjgan, küçük konaktaki hayatıyla birlikte savaşın içinde yer almaya başlar. Behice’nin verdiği akıl ile artık gözünü Züleyha’dan ayırmayacaktır. Çetin’le evlenmesinin doğru olmayacağına inancı süren Gülten, Rüstem’le buluşup bir an önce evlenmek için hazırlıklara başlar. Tüm bu olan biten Çetin’i daha çok çileden çıkaracaktır.
    Bir Zamanlar Çukurova 50.Bölüm
    S02E15 - Bir Zamanlar Çukurova 50.Bölüm
    Sabahattin ve Züleyha dertleşirken yan odaya malzeme almaya giren Müjgan her şeyi duymuştur. Adnan’ın Yılmaz’ın oğlu olduğunu öğrenmek, artık Züleyha’ya karşı önlenemez bir öfke yansıtmasına neden olacaktır. Müjgan bu sırla yaşamaya çalışırken, Yaman Holding’in 35. Kuruluş yıldönümünde Züleyha, Demir ve Hünkar, birlikte Çukurova’lıları ağırlar ve gazeteler mutlu aile tablosunun boy boy fotoğraflarını yayınlar.
    Bir Zamanlar Çukurova 51.Bölüm
    S02E16 - Bir Zamanlar Çukurova 51.Bölüm
    Müjgan ve Züleyha aynı anda doğuma girerler. İki taraf da diğer doğumun da başladığını bilmeden geldiğinden, doğumhanenin kapısında Demir ve Yılmaz yine birbirine girer. Fekeli ve Hünkar da, kalp kırıklıklarını bir kenara bırakıp evlatlarını birer kenara çeker. İki aile aralarındaki tüm savaşa rağmen, şimdi aynı şey için dua ederek o kapıda hayatlarının en uzun bekleyişini yaşar!
    Bir Zamanlar Çukurova 52.Bölüm
    S02E17 - Bir Zamanlar Çukurova 52.Bölüm
    Leyla Bebek’e hoşgeldin diyenlerle adeta dolup taşan konak, aynı anda yangın ve Adnan sesleriyle doldu! Bahçenin arka tarafında ahırlarda yangın olduğu haberi ile Adnan’ın ortada olmadığı ve ahırlara girdiği haberi aynı anda duyuldu! Züleyha’nın çığlıklarla kendini alevlerin içine atmasına Hünkar ve Demir güçlükle engel olmaya çalışır.
    Bir Zamanlar Çukurova 53.Bölüm
    S02E18 - Bir Zamanlar Çukurova 53.Bölüm
    Müjgan artık neredeyse evden çıkmaz ve oğlunu gözünün önünden ayırmaz hale gelir. Dernek başkanlığı yarışına iddialı giren Behice, bir yandan da yeğenini mantıksız davrandığına ikna etmeye çalışmaktadır. Behice, evde huzuru sağlamaya çalışırken, Çukurova’da iktidar sahibi olabilmek için tüm kozlarını kullanmaya kararlıdır.
    Bir Zamanlar Çukurova 54.Bölüm
    S02E19 - Bir Zamanlar Çukurova 54.Bölüm
    Hünkar'ın sırrı ortaya çıkmasın diye yardım istemeye geldiği Fekeli, gözyaşları ile dinlediği gerçeklerin hemen ardından yere yığılır! Hünkar konağa dönerken eve gelen Behice, Fekeli'yi hastaneye yetiştirmeye çalışır.
    Bir Zamanlar Çukurova 55Bölüm
    S02E20 - Bir Zamanlar Çukurova 55Bölüm
    Müjgan, otomobilin içinde Züleyha’nın sabah boynunda gördüğü fuları bulunca, konakta yine iki aile karşı karşıya gelir. Müjgan, elinde Züleyha’nın fuları ile kapıya dayanınca Demir de Züleyha’ya hesap sorar. Müjgan ise ne olursa olsun, ikisinin görüştükleri fikrinden vazgeçmeyecektir. Müjgan şüphelerinde haklı mıdır?
    Bir Zamanlar Çukurova 56.Bölüm
    S02E21 - Bir Zamanlar Çukurova 56.Bölüm
    Yılmaz'ın telefon konuşmasını duyup, takip eden Müjgan, aradığı delile kavuşuyor! Tüm şüphelerinin kendi kuruntusu olduğunu söyleyenlere karşı gördüklerini videoya kaydeder. Yamanlar'ın hasretle karşıladığı konukları, pek çok konuya aydınlık getirecektir. Komşu konaktan da merakla izlenen misafir, heyecanla da karşılanır. Ancak heyecanın sebebi mutluluk ve şaşkınlıktan çok, bilinmezliktendir.
    Bir Zamanlar Çukurova 57.Bölüm
    S02E22 - Bir Zamanlar Çukurova 57.Bölüm
    Çukurova'da sular durulurken; Gülten'in düğünü yaklaşır. İki ailede kız isteme ve söz telaşı başlar. İki ailenin yakınlığı Müjganı yeni bir sinir krizinin eşiğine getirir. Züleyha'ya savaş ilan eden Müjgan dernek toplantısında Hünkar ve Züleyha'nın karşısına çıkarak savaşına devam edecektir.
    Bir Zamanlar Çukurova 58.Bölüm
    S02E23 - Bir Zamanlar Çukurova 58.Bölüm
    Demir'in Züleyha'yı alıp gitmesi Yılmaz'ı çileden çıkarır. O da silahını eline alır. Fekeli bir yandan Züleyha'yı bulmaya bir yandan Yılmaz ve Demir'in karşılaşmamasını sağlamaya çalışacaktır. Olan biten her şey Behice ve Müjgan arasında da iplerin gerilmesine neden olur. Müjgan, yaptıklarının sonuçları karşısında Yılmaz'ı tamamen kaybedebileceğini anlar. Hünkar ise ilk kez neden olduklarından dolayı bu kadar pişman olacaktır. Şimdi tek amacı oğlunu da Züleyha'yı da bu kabustan çıkarmaktır.
    Bir Zamanlar Çukurova 59.Bölüm
    S02E24 - Bir Zamanlar Çukurova 59.Bölüm
    Züleyha perişan halde eve ulaşır. Ancak Demir'in öfkesi dinecek gibi değildir. Züleyha'yı elleriyle öldürememiştir ama yaşatmaya da niyeti yoktur. Hünkar yine araya girmeye kalkar ama Demir'i kimse durduramaz. Züleyha bir kez daha çiftlikten uzaklaştırılır.
    Bir Zamanlar Çukurova 60.Bölüm
    S02E25 - Bir Zamanlar Çukurova 60.Bölüm
    Züleyha, evlatlarından ayrı kalmanın acısıyla haykırarak konağı terk ederken, Hünkar da evlat acısıyla gözyaşları içinde hastaneye koşacaktır. Hünkar’ı evlat sınavında hiç yalnız bırakmayan ise tesadüfen orada bulunan Fekeli olacaktır.
    Bir Zamanlar Çukurova 61.Bölüm
    S02E26 - Bir Zamanlar Çukurova 61.Bölüm
    Yılmaz, Züleyha’nın mahkemesindeyken, oğlunu halası Behice ile birlikte çiftlikteki küçük konağa, kendi evlerine yollayan Müjgan, yaptıklarının vicdan azabı ile aldığı kararı uygulayacaktır. Müjgan, oğluna ve Yılmaz’a bir mektup bırakarak bileklerini keserek, hayatına son vermek isteyecektir.
    Bir Zamanlar Çukurova 62.Bölüm
    S02E27 - Bir Zamanlar Çukurova 62.Bölüm
    Züleyha'nın hastaneye kaldırıldığı haberi şehre yayılınca Hünkar da Yılmaz da koşarak hastaneye gider. Yılmaz geldiğinde henüz kendine gelmemiş olan Züleyha, Hünkar odadayken gözlerini aralar. Ve ondan çok zor bir konuda söz vermesini ister. Hünkar her ne kadar dirense de Züleyha'nın gözyaşlarına ve yalvarmalarına daha fazla karşı gelemez ve istediğini yapacağına dair söz verir.
    Bir Zamanlar Çukurova 63.Bölüm
    S02E28 - Bir Zamanlar Çukurova 63.Bölüm
    Yeminini bozduğunu söyleyerek Züleyha’nın odasına giren Behice, elinde şırınga, üzerinde hemşire kıyafetiyle amacına ulaşabilecek mi? Kapıda bekleyen askerleri de uzaklaştıran Behice, Züleyha kendisini görünce ne yapacak?

    Hayran tepkileri

    Back to Top