Hesabım
    Bir Umut Yeter
    Bir Umut Yeter
    Yayında
    Başlangıç Tarihi: 2018 | Dram
    Yaratıcı: Melis Civelek
    Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç, Hazal Subaşı
    Ülke Türkiye
    Üyeler
    3,1 1 Puanlama, 1 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet ve Detaylar

    Bir Umut Yeter, bebekleri olmayan bir ailenin kıyıya vuran sandalda buldukları bebekten sonra değişen hayatlarını konu ediyor. Yılmaz askerlikten malulen emekli olduktan sonra Köyceğiz’e yerleşir. Issız bir adada yalnız bir hayat yaşamayı düşlerken gönlünü Elif’e kaptırır. Elif’le birlikte hayata tutunan Yılmaz’ın hayatındaki tek eksik bir çocuktur. Fakat peş peşe kaybettikleri bebekler Elif ve Yılmaz’ı perişan eder. Bebeğini kaybettiği günün ertesi sabahı, kıyıya vuran sandalın içerisinde buldukları bebek ikisinin de dünyasını değiştirir. Elif, bebeği tanrının kendisine bir hediyesi olarak görür ve onu çocuğu yerine koyar. Yılmaz ise bunun yanlış bir karar olduğunu düşünmektedir. Bu olay, Yılmaz, Elif ve kaybolan çocuğunu arayan Derya’nın hayatlarının kesişmesine neden olur.

    Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu ise Melis Civelek’in kaleme aldığı Bir Umut Yeter'in başrollerini Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Serhat Tutumluer, Cem Uçan, Yağmur Özbasmacı Mermer, Feyza Civelek, Irman Örnek, Selahattin Paşalı, Serpil Gül, Yiğit Tuncay gibi isimler yer alıyor.

    1 Sezon
    5 Bölüm

    Son Videolar

    Bir Umut Yeter 5.Bölüm Fragmanı 1:01
    Bir Umut Yeter 5.Bölüm Fragmanı
    104 gösterim
    Bir Umut Yeter 4.Bölüm Fragmanı 0:56
    Bir Umut Yeter 4.Bölüm Fragmanı
    155 gösterim
    Bir Umut Yeter 3.Bölüm Fragmanı 0:56
    Bir Umut Yeter 3.Bölüm Fragmanı
    129 gösterim
    • Fotoğraf Bir Umut Yeter

    İzleyici eleştirisi

    Moshe Sepiashvili
    Moshe Sepiashvili

    Takipçi 72 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    20 Kasım 2023 tarihinde eklendi
    https://www.youtube.com/watch?v=JyeSoNcZMNE&list=PLL90fPKC3U4AI_tn8azg_VSnoVshnr57C סיכום ופרטים A Hope Is Enough עוסק בחייה המשתנים של משפחה ללא תינוק לאחר שמצאו את התינוק על סירה שנשטפה לחוף. לאחר שיילמאז פרש משירות צבאי עקב מוגבלות, הוא התיישב בקויצ'יז. בזמן שהוא חולם לחיות חיים בודדים ...
    Devamını oku

    Hayran tepkileri

    • Gülgün Coşan
      Hayat ışığım isimli yabancı filmden esinlenen senarist Melis Civelek dizine Çerkez toplumunu aşağılayıcı ifade tarzınızdan dolayı sizi şiddetle kıniyorum ve Çerkez toplumundan Özür dilemenizi bekliyorum. Konu dizinin derhal yayından kaldırılmasını talep ediyorum.çalıntı senaryolar yazan senaristlerle çalıştığı için Kanal D yönetimini de ayrıca kınıyorum.
    • Kadir Eroğlu
      Konu ve konum ile güzel 1 dizi olmasına ragmen ; 10.10.18 tarihli bölümde ; repliklerde ÇERKES HALKI nı alçaltıcı deyimlere yer verilmesinden dolayı ; yönetmeni-senaristi ve yayın kanalı nı ; şiddetle KINIYORUM..
    • nazmi bağcı
      hayat ışığım filminden esinlenerek yapılmış bir dizifilm çok başarılı idibakalım dizimiz tutacak mı
    Back to Top