Hesabım
    Bir Deli Rüzgar
    1. Sezon
    Puanım :
    Bir Deli Rüzgar

    Sezon bilgisi:

    6 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 15 Eylül 2018
    23 Fotoğraf | 6 Video
    Hatice Aslan
    Hatice Aslan
    Pınar Deniz
    Pınar Deniz
    Berk Cankat
    Berk Cankat
    Almila Ada
    Almila Ada
    Bir Deli Rüzgar 6.Bölüm Fragmanı 0:41
    Bir Deli Rüzgar 6.Bölüm Fragmanı
    209 gösterim
    Bir Deli Rüzgar 5.Bölüm Fragmanı 0:45
    Bir Deli Rüzgar 5.Bölüm Fragmanı
    228 gösterim
    Bir Deli Rüzgar 4.Bölüm Fragmanı 0:40
    Bir Deli Rüzgar 4.Bölüm Fragmanı
    168 gösterim
    • Fotoğraf Bir Deli Rüzgar
    • Fotoğraf Bir Deli Rüzgar
    • Fotoğraf Bir Deli Rüzgar
    • Fotoğraf Bir Deli Rüzgar
    • Fotoğraf Bir Deli Rüzgar
    • Fotoğraf Bir Deli Rüzgar
    • Fotoğraf Bir Deli Rüzgar
    • Fotoğraf Bir Deli Rüzgar
    • Fotoğraf Bir Deli Rüzgar
    1. sezon bölümleri
    Bir Deli Rüzgar 1.Bölüm
    S01E01 - Bir Deli Rüzgar 1.Bölüm
    Melike Candan, ağır bedeller ödeyerek en dipten en zirveye tırmanmış, 70’lerde ve 80’lerde assolistlik mertebesine ulaşmış bir yıldızdır. Melike’nin bugünkü yaşamı ise bambaşkadır. Bir gün tuvaletçi olarak çalıştığı barda tıpkı kendisinin ilk günlerindeki gibi gözünü en yükseğe dikmiş Gökçe Yücel ile karşılaşır. O zirvenin nasıl bir yer olduğunu bilen Melike’nin amacı Gökçe’yi uyarmaktır. Ancak zirvenin ihtişamı Gökçe’nin kulaklarını tıkarken hayat Melike’nin karşısına geçmişini çıkarmaya devam edecektir.
    Bir Deli Rüzgar 2.Bölüm
    S01E02 - Bir Deli Rüzgar 2.Bölüm
    Melike, Gökçe yüzünden vurulduğunda, Gökçe ilk sahnesine çıkar ve sahne sonrası kimse Gökçe’ye ulaşamaz. Uğur yüzünden Gökçe ve Tunahan’ın arası açılmaya başlar. Uğur, Gökçe’ye müzik dünyasının önemli bir ismiyle görüşme ayarlar fakat Uğur’un bu görüşmeyle ilgili planları farklıdır. Melike ise hayatta kalma savaşı verirken onu bekleyen kötü bir sürpriz olacaktır. Hiçbir şeyden haberi olmayan Gökçe ise hayallerine yaklaştığını zannederken hiçbir şey Gökçe’nin hayal ettiği gibi olmayacaktır.
    Bir Deli Rüzgar 3.Bölüm
    S01E03 - Bir Deli Rüzgar 3.Bölüm
    Gökçe’nin Eren Yıldız’la olan görüşmesi istediği gibi gitmez. Hayallerinden vazgeçecek durumdayken Melike ilk kez şarkıcı kimliğiyle Gökçe’ye yardımcı olur ve onu kampa alır. Gökçe, Melike ve Tunahan sayesinde tekrar hayalleri için mücadelesine devam eder. Bu sefer Eren Yıldız’ın karşısında sesiyle de kimliğiyle de farklı çıkacaktır. Fakat Gökçe bu uğurda istemeden de olsa başına bela alacaktır. Gökçe’nin Melis Rengin yüzünden Uğur’la arası açılacak fakat her şeye rağmen tam Uğur’a güvenecekken, onun gerçekte kim olduğunu öğrenecektir.
    Bir Deli Rüzgar 4.Bölüm
    S01E04 - Bir Deli Rüzgar 4.Bölüm
    Tunahan’ın Melike’yi korumak için Uğur’a kafa tutması, hayatlarına daha da fazla zorluk olarak yansır. Ancak zorlukların içinden sürpriz bir yardımcı ile çıkarlar. Gerçeğin ortaya çıkmasının ağırlığı ile sarsılan Gökçe’nin attığı hızlı adım, onu bambaşka belaların içine sokar. Gökçe’nin içine girdiği durum Tunahan ve Uğur’u tekrar karşı karşıya getirir.
    Bir Deli Rüzgar 5.Bölüm
    S01E05 - Bir Deli Rüzgar 5.Bölüm
    Uğur’un Gökçe’yi elinden almasına sinirlenen Ayhan, yeni planını devreye sokar. Bu plan, Uğur ve Tunahan’ı aynı safta yer alacakları bir arbedeye sokacak, aradaki buzların az da olsa erimesine sebebiyet verecektir. Melike Uğur’a tüm gerçekleri anlatmanın bir yolunu bulur. Uğur’un duydukları karşısında gireceği yol onu bambaşka bir sır ile karşılaştıracaktır.
    Bir Deli Rüzgar 6.Bölüm Final
    S01E06 - Bir Deli Rüzgar 6.Bölüm Final
    Gökçe, Ayhan’ın yıllardır beklediği soruyu sorması ile allak bullak olmuştur. Gökçe’nin en büyük zaafını fark etmiş olan Ayhan’ın planı tıkır tıkır işlerken, Gökçe ve Uğur’un arasında gerginliğe sebep olacaktır. Melike’nin mektubu ile sarsılan Uğur hayatlarını zindan eden adamın yaşama ihtimaline sarılacak ve kendini bir kovalamacanın içine sokacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top