Hesabım
    İkizler Memo - Can
    1. Sezon
    İkizler Memo - Can

    Sezon bilgisi:

    25 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    88 Fotoğraf | 25 Video
    Emir Berke Zincidi
    Emir Berke Zincidi
    Rolü : Memo Caneri / Can Alkanlar
    Nehir Erdoğan
    Nehir Erdoğan
    Rolü : Melek Caneri
    Burak Hakkı
    Burak Hakkı
    Rolü : Onur Alkanlar
    Özgürcan Çevik
    Özgürcan Çevik
    Rolü : Osman Caneri
    İkizler Memo - Can 25.Bölüm Fragmanı 0:45
    İkizler Memo - Can 25.Bölüm Fragmanı
    72 gösterim
    İkizler Memo - Can 24.Bölüm Fragmanı 1:06
    İkizler Memo - Can 24.Bölüm Fragmanı
    44 gösterim
    İkizler Memo - Can 23.Bölüm Fragmanı 0:39
    İkizler Memo - Can 23.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    • Fotoğraf İkizler Memo - Can
    • Fotoğraf İkizler Memo - Can
    • Fotoğraf İkizler Memo - Can
    • Fotoğraf İkizler Memo - Can
    • Fotoğraf İkizler Memo - Can
    • Fotoğraf İkizler Memo - Can
    • Fotoğraf İkizler Memo - Can
    • Fotoğraf İkizler Memo - Can
    • Fotoğraf İkizler Memo - Can
    1. sezon bölümleri
    İkizler Memo - Can 1.Bölüm
    S01E01 - İkizler Memo - Can 1.Bölüm
    Can, dadılarla büyümüş, çok iyi eğitim almış, babası Onur ve dedesi Mümtaz ile yaşamakta olan bir çocuktur. Annesini kaybetmiştir ve bunun acısını çok derinden yaşamaktadır. Babasının sevgilisi Sibel’den hiç hoşlanmaz, Sibel de onu eğitim için yurtdışına göndermeye çalışmaktadır. Can onca varlığın içinde yalnız ve sıkıcı bir hayat sürmektedir.
    İkizler Memo - Can 2.Bölüm
    S01E02 - İkizler Memo - Can 2.Bölüm
    Memo Can’ın, Can Memo’nun hayatına kaldığı yerden devam eder. Çocuklardaki farklılık, aileleri tarafından da şaşkınlık konusu olur. Memo, Can’ın kolejinde ortalığı birbirine katarken Can’ın Memo’nun okulunda akıllı uslu bir çocuk olması öğretmenler tarafından da yadırganır. Ama kimse iki çocuğun yer değiştirdiğini aklına getirmez. Bu işten tek kuşkulanan Memo’nun arkadaşı Çiğdem’dir.
    İkizler Memo - Can 3.Bölüm
    S01E03 - İkizler Memo - Can 3.Bölüm
    Onur’la evlenemediği için bu durumdan Can'ı sorumlu tutan Sibel yeni planlar peşindedir. Mahallede ise Melek’i kurtarma çabaları sürmektedir. Osman ve Can para kazanabilmek için her yolu denerler. Memo’nun arkadaşları da onlara yardım eder. Ama ameliyat için gereken paranın ancak küçük bir kısmını kazanabilmişlerdir. Ancak bir akşam Melek ‘in kapısının önüne konan bir çanta ise her şeyi değiştirecektir.
    İkizler Memo - Can 4.Bölüm
    S01E04 - İkizler Memo - Can 4.Bölüm
    Sibel, Onur’a evlenmek için baskı yapar. Can duruma tepki gösterir. Onur, Can’ın tepkisi nedeniyle Sibel’den ayrılır. Bunu kendine yediremeyen Sibel, Onur’dan koparmaya çalıştığı parayı bu sefer Can’ı kaçırıp fidye yoluyla almaya karar verir. Sibel mafyaya başvurur. Mafya Can’ı kaçırır. Bunu gören Memo kardeşini kurtarmak için peşlerine düşer.
    İkizler Memo - Can 5.Bölüm
    S01E05 - İkizler Memo - Can 5.Bölüm
    Melek’in tedavisi için kemoterapi alması gerekmektedir. Ancak ilaçlar çok pahalıdır. Memo ve Can, Melek’i kurtarmak için beraber para kazanmaya çalışırlar.
    İkizler Memo - Can 6.Bölüm
    S01E06 - İkizler Memo - Can 6.Bölüm
    Melek, Onur’dan çok etkilenmektedir. Ancak, mahallede bir hayranı daha vardır. Çiğdem’in kuzeni Zeynep bir süreliğine mahalleye gelir. Memo’nun, Zeynep’e ilgi göstermesi Çiğdem’in hiç hoşuna gitmez. Memo, Karadul Neriman ve Mahmut için bir plan yapar. Bu plan mahalleyi birbirine katacak türdendir.
    İkizler Memo - Can 7.Bölüm
    S01E07 - İkizler Memo - Can 7.Bölüm
    Melek ve Osman’ın malikanede davetli olduğu yemek kötü bir haberle bölünür. Osman, Yaren’i görebilmek için kadın kılığına girer. Ancak Mahmut eve gelince işler karışır.
    İkizler Memo - Can 8.Bölüm
    S01E08 - İkizler Memo - Can 8.Bölüm
    Memo, Mahmut ve Neriman’ın arasını düzeltmeye çalışırken olaylar tam tersi gelişir. Hayati, Yarenle nişan gününü tüm mahalleye anons eder. Bunu duyan Osman’ın dünya başına yıkılır. Melek ve Onur aşkı ise doludizgin ilerler. Ancak bazı gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlayacaktır.
    İkizler Memo - Can 9.Bölüm
    S01E09 - İkizler Memo - Can 9.Bölüm
    Melek yıllardır içinde biriktirdiği duygularla yüzleşirken, Onur da kaybettiği oğluyla kavuşacaktır. Memo ve Can için ise, yeni bir hayatın kapıları açılmaktadır. Ancak Memo, bu hayata alışmakta zorluk çeker.
    İkizler Memo - Can 10.Bölüm
    S01E10 - İkizler Memo - Can 10.Bölüm
    Mahmut, Osman’ı yemek yapıp mahallede satması için yönlendirir. Büyük ümitlerle başladığı bu iş Osman’ın başına yine belalar açacaktır. Onur ve Melek’i bir arada görmek isteyen ikizler, anne ve babalarına sevimli bir oyun oynayacaktır.
    İkizler Memo - Can 11.Bölüm
    S01E11 - İkizler Memo - Can 11.Bölüm
    Mahmut’un kahvesine filmciler gelir. Yönetmen, Yaren’i de filmde oynatmak ister. O esnada kahvenin önünden geçmekte olan Osman çekilen sahneyi gerçek zannederek müdahale eder.
    İkizler Memo - Can 12.Bölüm
    S01E12 - İkizler Memo - Can 12.Bölüm
    Mahallede yerel seçim telaşı vardır. Prostat muhtarlığa adaylığını koyar. Memo ve arkadaşları seçim anketi düzenler. Memo ve arkadaşlarının çıkardığı mahalle gazetesi yayınladığı haberler nedeniyle mahalleliyi birbirine düşürür. Onur, Melek ve ikizler hafta sonu tatili için Kartalkaya’ya gitmeye karar verirler. Ancak peşlerinde onları takip eden tehlikeli biri de olacaktır.
    İkizler Memo - Can 13.Bölüm
    S01E13 - İkizler Memo - Can 13.Bölüm
    İkizler, anne ve babalarıyla Kartepe’ye tatile giderler. Memo ve Can’ın yürüyüşe çıktığı sırada çığ düşer. Çocuklar karda kaybolur. Herkes elbirliği ile İkizler’i aramaya başlar. Bunu duyan Osman İstanbul’dan kamyonetine atladığı gibi Kartepe’nin yolunu tutar.
    İkizler Memo - Can 14.Bölüm
    S01E14 - İkizler Memo - Can 14.Bölüm
    Sibel, İbrahim’i kullanıp Alkanlar malikanesine tekrar girmeyi planlar. Malikhanenin bahçesine bağlanan koyun ortalığı bir anda karıştıracaktır. Melek topladığı kağıtların içinde bir koli kitap bulur. Bu kitaplar Melek’e yeni bir yol açacaktır.
    İkizler Memo - Can 15.Bölüm
    S01E15 - İkizler Memo - Can 15.Bölüm
    Sahaf Kerem, Melek’ten etkilenmiştir. Melek de bu yeni yabancının desteğinden hoşnuttur. Onur ise bu durumu çok kıskanır. Melek kağıt toplamayı bırakmaya karar verir. Artık kitap alıp satacaktır. Bu konuda ona Sahaf Kerem yardımcı olur.
    İkizler Memo - Can 16.Bölüm
    S01E16 - İkizler Memo - Can 16.Bölüm
    Osman ortada yoktur. Herkes onu arar. Osman'ın böbrek mafyasının elinde olduğu anlaşılır. Kerem, Melek’e Osman’ın bulunmasında yardım eder. Çocukların biyolojik annesi Dilek geri döner. Çocuklarını çok özleyen Dilek onları bulmak ister.
    İkizler Memo- Can 17.Bölüm
    S01E17 - İkizler Memo- Can 17.Bölüm
    İkizlerin top oynadığı sahaya inşaat yapılması kararı çıkar. Çocuklar maça başlayamadan kepçeler gelir ve sahaya girer. İkizler kepçenin lastiğini indirecekken Can kepçenin altında kalır. Can hastaneye kaldırılır. Önemli bir ameliyata alınır. Durumu ciddidir. Memo, Onur ve Melek hastanede Can’dan gelecek iyi bir haber beklemektedir. Onur kazadan dolayı Melek’i suçlar.
    İkizler Memo - Can 18.Bölüm
    S01E18 - İkizler Memo - Can 18.Bölüm
    Malikhaneye çok güzel bir kadın olan Afet gelir. Kendisi Can’ın fizyoterapistidir. Altan kadına kayıtsız kalamaz. Matmazel Altan’ı Afet’ten kıskanır. Osman başını yine belaya sokar. Ancak bu sefer kuyruklu bir beladır. Engerek Ali lakaplı mafya babasının adamlarını dövmüştür. Engerek Ali’nin ise ona bir teklifi olur.
    İkizler Memo - Can 19.Bölüm
    S01E19 - İkizler Memo - Can 19.Bölüm
    Osman, Yaren’e evlenme teklifi eder. Bu teklif karşısında evet cevabını veren Yaren, kendisini nikah masasında bulur. Osman ve Yaren nikah günü alır. Nikahın olacağını Mahmut’tan saklarlar ama Mahmut bir şekilde öğrenip nikah dairesini basar. Düğün günü gelir. Mümtaz’ın da yardımıyla Osman, Yaren’e dillere destan bir düğün yapar.
    İkizler Memo - Can 20.Bölüm
    S01E20 - İkizler Memo - Can 20.Bölüm
    Çiğdem ve Memo bir gün parkta balon satan bir kız görür. Kız üvey babası tarafından zorla çalıştırılıp, şiddet görmektedir. Memo ve Çiğdem bu gidişe bir dur demek ister. Çocuklar balon satan kız Duru'yu çocuk esirgeme kurumuna götürür. Duru'nun ailesini bulurlar.
    İkizler Memo - Can 21.Bölüm
    S01E21 - İkizler Memo - Can 21.Bölüm
    Dilek, Melek'i uzaklaştırma kararına uymadığı için göz altına aldırır. Memo, Dilek’e Melek’i bir daha görmeyeceğini yeter ki şikayetinden vazgeçmesini söyler. Osman evde bir mektup bulur. Bu mektup Mahmut’un eski sevgilisine aittir. Osman, Mahmut’tan kurtulmanın yolunu bulmuştur.
    İkizler Memo - Can 22.Bölüm
    S01E22 - İkizler Memo - Can 22.Bölüm
    Mahmut eski aşkı Fahriye ile görüşür. Yaren ise Mahmut ve Fahriye’nin ilişkilerini kıskanır. Onlara engel olmaya çalışır. Osman ise Mahmut’tan kurtulmak için bu ilişkiyi destekler.
    İkizler Memo - Can 23.Bölüm
    S01E23 - İkizler Memo - Can 23.Bölüm
    Memo ve arkadaşları şans eseri tarihi eser kaçakçılarının eline düşerler. Fahriye ev sahibiyle sorun yaşar ve Mahmut’un evine taşınır. Ezman ve adamları Asuman’ı Ökkeş’e istemeye gelirler.
    İkizler Memo - Can 24.Bölüm
    S01E24 - İkizler Memo - Can 24.Bölüm
    Yaren, Mahmut ve Fahriye’nin nikahını elinde tüfekle basar ama geç kalmıştır. Yaren yanlışlıkla Hamdi’yi vurur. Öte yandan mahallenin erkekleri Mahmut’un evliliğini kutlamak için eğlenceye gider. Hanımlar bu eğlenceyi basınca olanlar olur.
    İkizler Memo - Can 25.Bölüm
    S01E25 - İkizler Memo - Can 25.Bölüm
    Can, Sude’ye sırılsıklam aşık olmuştur. Memo her zaman olduğu gibi bu işe de burnunu sokar. Matmazel - Altan aşkı malikaneyi karıştırmaya devam eder.

    Hayran tepkileri

    Back to Top