Hesabım
    Şahin Tepesi
    1. Sezon
    Puanım :
    Şahin Tepesi

    Sezon bilgisi:

    6 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    50 Fotoğraf | 6 Video
    Zerrin Tekindor
    Zerrin Tekindor
    Boran Kuzum
    Boran Kuzum
    Aybüke Pusat
    Aybüke Pusat
    Ebru Özkan
    Ebru Özkan
    Şahin Tepesi 6.Bölüm Fragmanı 0:41
    Şahin Tepesi 6.Bölüm Fragmanı
    43 gösterim
    Şahin Tepesi 5.Bölüm Fragmanı 0:55
    Şahin Tepesi 5.Bölüm Fragmanı
    149 gösterim
    Şahin Tepesi 4.Bölüm Fragmanı 0:45
    Şahin Tepesi 4.Bölüm Fragmanı
    145 gösterim
    • Fotoğraf Şahin Tepesi
    • Fotoğraf Şahin Tepesi
    • Fotoğraf Şahin Tepesi
    • Fotoğraf Şahin Tepesi
    • Fotoğraf Şahin Tepesi
    • Fotoğraf Şahin Tepesi
    • Fotoğraf Şahin Tepesi
    • Fotoğraf Şahin Tepesi
    • Fotoğraf Şahin Tepesi
    1. sezon bölümleri
    Şahin Tepesi 1.Bölüm
    S01E01 - Şahin Tepesi 1.Bölüm
    Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir’i, hem de sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek’in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Omuzlarında en az Tuna’nınki kadar büyük bir sır yükü taşıyan Melek’in son anda verdiği karar, herkesin hayatındaki dengeleri alt üst edecektir.
    Şahin Tepesi 2.Bölüm
    S01E02 - Şahin Tepesi 2.Bölüm
    Melek’in, yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı baba evine dönmeye karar vermesi Tuna ile arasındaki güç savaşının başlangıcı olur. Tuna hem kocası Demir’in eski aşkının yakınlarında olmasından hem de Melek’in, babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Verda ve Cem de annelerinin bu kararına karşı çıksalar da sonunda uymak zorunda kalırlar.
    Şahin Tepesi 3.Bölüm
    S01E03 - Şahin Tepesi 3.Bölüm
    Annesine kendisini affettirmeye çalışan Cem, Ayça’dan gelecek haberle yeniden dağılır. Cem’in yardımına sırdaşı Deniz yetişir. Mete’nin baskılarıyla darmadağın olan Deniz ise ona yardım edebilecek kişinin Cem olduğunu düşünür. Deniz ve Cem’in Mete’ye oynayacağı oyun daha büyük bir tehlikenin habercisi olacaktır.
    Şahin Tepesi 4.Bölüm
    S01E04 - Şahin Tepesi 4.Bölüm
    Tuna, büyük sırrının Mete’nin koz olarak kullandığını öğrendiğinde büyük panik yaşar. Mete ise beklenmedik bir olayla köşkten uzaklaşmak zorunda kalır. Bu durum Tuna’ya zaman kazandırırken Mete’yi durdurmak için harekete geçmesini sağlayacaktır.
    Şahin Tepesi 5.Bölüm
    S01E05 - Şahin Tepesi 5.Bölüm
    Cem’in başı Ayça yüzünden derttedir. Ortadan kaybolan kardeşini arayan Mehmet, köşke geldiğinde karşılaştığı Verda için büyük bir tehlike oluşturur. Verda’yı Mehmet’in elinden kurtaran Efe yaralanır. Efe için endişelenen Verda’nın telaşı ve yardımı ikili arasında duygusal anların yaşanmasına neden olur. Bu anlar büyük aşkın habercisidir.
    Şahin Tepesi 6.Bölüm Final
    S01E06 - Şahin Tepesi 6.Bölüm Final
    Mete’nin Tuna’ya rağmen attığı büyük adım köşkteki bütün dengeleri değiştirir. Deniz ve Mete’nin ilişkisinden çok Tuna’nın bu birlikteliğe karşı çıkmadığını gören Demir ve Efe bir şekilde buna ikna olurken Ceylan’ın ablasına olan tutumu diğerlerinden farklı olur. Deniz’in çaresizliği ve teslimiyeti Tuna’yı farklı arayışların içine sürükler.

    Hayran tepkileri

    Back to Top