Hesabım
    Kardeş Çocukları
    1. Sezon
    Kardeş Çocukları

    Sezon bilgisi:

    17 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    124 Fotoğraf | 17 Video
    Mehmet Aslantuğ
    Mehmet Aslantuğ
    Ayça Bingöl
    Ayça Bingöl
    Nur Fettahoğlu
    Nur Fettahoğlu
    Furkan Andıç
    Furkan Andıç
    Kardeş Çocukları 17.Bölüm Fragmanı 0:53
    Kardeş Çocukları 17.Bölüm Fragmanı
    87 gösterim
    Kardeş Çocukları 16.Bölüm Fragmanı 0:51
    Kardeş Çocukları 16.Bölüm Fragmanı
    16 gösterim
    Kardeş Çocukları 15.Bölüm Fragmanı 0:46
    Kardeş Çocukları 15.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    • Fotoğraf Kardeş Çocukları
    • Fotoğraf Kardeş Çocukları
    • Fotoğraf Kardeş Çocukları
    • Fotoğraf Kardeş Çocukları
    • Fotoğraf Kardeş Çocukları
    • Fotoğraf Kardeş Çocukları
    • Fotoğraf Kardeş Çocukları
    • Fotoğraf Kardeş Çocukları
    • Fotoğraf Kardeş Çocukları
    1. sezon bölümleri
    Kardeş Çocukları 1.Bölüm
    S01E01 - Kardeş Çocukları 1.Bölüm
    Ümran ve biricik kızı Hayat, adını kömür karasından alan Karalılar köyünde yaşayan sıradan bir anne kızdır. Derme çatma yuvalarına sığdırdıkları küçük mutlulukları, ailenin hastalıklı bir ruha sahip reisi Cemal’in gölgesindedir. Ümran, kızını kocasının eziyetlerinden korumak için kanatlarının arasından ayırmaz ama kolu kanadı geçmişten gelen ölümsüz bir sırla kırıktır.
    Kardeş Çocukları 2.Bölüm
    S01E02 - Kardeş Çocukları 2.Bölüm
    Hayat’ın teyze evindeki ilk gecesi, yaşadığı travmaların gölgesinde olaylı geçer. Hayal’in sıcaklığı ile kızlar arasında hızlı bir bağ kurulurken, Volkan’ın şeytan tüyü Hayat’ı da yakalamaya başlar. Kafasında onlarca cevapsız soruyla, annesine kavuşmak için gün sayarken, bir yandan teyzesinin buzlarını kırmaya çalışan Hayat’ın yolu bir anda Yıldırım’a çıkar. Yıldırım’ın, Karay ailesiyle olan sürpriz bağı, onu adım adım hayatının en büyük gerçeğine yaklaştırmaktadır.
    Kardeş Çocukları 3.Bölüm
    S01E03 - Kardeş Çocukları 3.Bölüm
    Ümran, Hayat’la birlikte köye geri döner ama ne köy, ne de Hayat eskisi gibi değildir. Hayat, yaşadıklarının acısını var gücüyle annesinden çıkarırken, onlardan kurtulduğu için rahat bir nefes alan Umay ise başını nasıl bir belaya soktuğunun farkında olmadan, hayatındaki tüm krizleri yönettiğini sanır.
    Kardeş Çocukları 4.Bölüm
    S01E04 - Kardeş Çocukları 4.Bölüm
    Ümran, köyde Cemal dehşeti yaşarken Umay ise yıllar sonra karşısında bulduğu Yıldırım’la hayatının sınavını verir. Yıldırım’ın teyzesi için sıradan biri olmadığının farkında olan Hayat geçmişin peşine düşer. Hayat’ın artık kendileriyle yaşayacağını kabullenmek zorunda kalan Umay, onu kendi dünyasına alıştırmak için adeta baştan yaratır.
    Kardeş Çocukları 5.Bölüm
    S01E05 - Kardeş Çocukları 5.Bölüm
    Yıldırım ve Ümran’ın sürpriz karşılaşmalarıyla birlikte gizli gerçekler çorap söküğü gibi çözülmeye başlar. Ümran’ı bir anda Hayat’ın annesi olarak karşısında bulmak da, Umay’ın kim olduğunu anlamak da Yıldırım için sarsıcı olur. Hayatının şokunu yaşayan Ümran ise, geçmişin bitmek bilmez öfkesi ve acısıyla baş başa, üstelik büyük sırrını korumak için Umay’la iş birliği yapmak zorundadır.
    Kardeş Çocukları 6.Bölüm
    S01E06 - Kardeş Çocukları 6.Bölüm
    Ümran ve Yıldırım, yıllar sonra geçmişin hesaplaşmasına dalarken, Umay Hayat’a geçmişle ilgili bambaşka bir hikaye anlatır. Umay’ın tuzağına düşen Hayat, annesiyle ilgili yeni bir hayal kırıklığının pençesinde, bir kez daha dağılır. İki kız kardeşin gerçek hikayesine kulak misafiri olan Volkan ise öğrendiklerinin ağırlığıyla büyük bir karar vermek üzeredir.
    Kardeş Çocukları 7.Bölüm
    S01E07 - Kardeş Çocukları 7.Bölüm
    Hayat’ın olaylı gecesi, Yıldırım’ı geçmişle ilgili ağır bir yüzleşmeye sürükler. Cemal’in tehlikeli oyunu ise, geceyi Ümran için kabusa çevirir. Olaylı gecenin yankıları, ertesi gün de devam ederken Umay, Reşat’ın beklenmedik hamlesiyle alt üst olur. Reşat, Umay’ın Yıldırım’la ilgili bir şeyler sakladığından emin, sırların peşindeyken Ümran da Cemal’le ilgili gerçeklerin peşine düşer.
    Kardeş Çocukları 8.Bölüm
    S01E08 - Kardeş Çocukları 8.Bölüm
    Cemal’den kurtulmasına ramak kala yakalanan Umay’ın kaderi, Yıldırım’ın iki dudağının arasındayken, Reşat’ın da gelmesiyle işler sarpa sarar. Umay, kendini kurtarmak için yeni bir girdabın içine düşerken, Ümran ise Cemal’le ilgili korkunç gerçeğe adım adım yaklaşmaktadır. Diğer yanda, Hayal’in aşk itirafıyla sarsılan Volkan’ın verdiği karar, iki kızı da alt üst eden yeni bir dönemi başlatır.
    Kardeş Çocukları 9.Bölüm
    S01E09 - Kardeş Çocukları 9.Bölüm
    Cemal’in yaşadığını gözleriyle gören ve Umay’la akıl almaz iş birliklerini öğrenen Ümran’ın her ikisiyle de yüzleşmesi çok ağır olur. Ümran, gerçekler ve yalanlar arasında büyük bir seçim yapmak zorundayken, Umay’ın kendi geleceğini Ümran’ın eline bırakmaya hiç niyeti yoktur.
    Kardeş Çocukları 10.Bölüm
    S01E10 - Kardeş Çocukları 10.Bölüm
    Yıldırım’ın Cemal’i Eşref adıyla tanıyor olması Ümran’ı her ikisine karşı çok zor durumda bırakır. Cemal’i Yıldırım’dan uzak tutmak Ümran için gerçek bir sınava dönüşür. Ümran’ı Yıldırım’dan kıskanmaya başlayan Cemal, giderek daha tehlikeli bir hal alırken, Umay ve Reşat arasında başlayan şirket krizi ise beklenmedik sürprizlere gebedir.
    Kardeş Çocukları 11.Bölüm
    S01E11 - Kardeş Çocukları 11.Bölüm
    Bir zaaf anında, Cansel’in ağına düşen Reşat ise Umay’ı cezalandırmak için riskli kararlar almaya devam eder. Reşat ve Umay arasında soğuk savaş başlarken, Umay ve Ümran arasındaki savaş ise alev alır. Umay, Hayat’ın kendisine tavır alıp annesine sarılmasını kıskanmaya başlar. Diğer yanda İdil, Volkan ve Hayat arasında yaşananları Hayal’in gözüne sokarken, Yıldırım’ın Ümran’a olan ilgisinden rahatsız olan Rezzan kendini bir anda geçmişten gelen büyük sırla yüz yüze bulur. Ümran ve Umay arasında kıran kırana annelik savaşı başlarken, Yıldırım’ın attığı beklenmedik adımla, Hayat’ın kalbindeki ‘’Umay Karay efsanesinin’’ sonu gelir.
    Kardeş Çocukları 12.Bölüm
    S01E12 - Kardeş Çocukları 12.Bölüm
    Arka arkaya ortaya dökülen gerçeklerin ardından, Hayat’ın evden ayrılmaya karar vermesiyle Ümran ve Umay tehlikeli bir savaşa girer. Hayat ve Ümran’ın kararlılığı karşısında, Umay en güçlü silahını kullanmaktan çekinmez. Annesiyle birlikte yeni bir sayfa açmaya kararlı olan Hayat’ın, Yıldırım’a olan öfkesi ise artık Ümran için yıkıcı bir haldedir.
    Kardeş Çocukları 13.Bölüm
    S01E13 - Kardeş Çocukları 13.Bölüm
    Reşat ve Cansel’in görüntüleri Umay’ın eline evliliğini yönetme gücü verir. Her zamankinden daha güçlü olan Umay, Reşat’ın ipini çekmek üzeredir. Yaşananlar iki anne arasındaki Hayat savaşını kızıştırırken, Yıldırım ise her ikisini de köşeye sıkıştıran gerçeklerin peşine düşer. Cemal’in Yıldırım için giderek daha büyük bir tehdit haline gelmesi Ümran’ı hayatının en zor kararlarından birini almaya iterken, Hayal’in doğum günü herkes için büyük sürprizlere gebedir.
    Kardeş Çocukları 14.Bölüm
    S01E14 - Kardeş Çocukları 14.Bölüm
    Umay ve Yıldırım’ın görüntüleri, Karay’ların üzerinde patlayan bir bombaya dönüşürken, Ümran Cemal’in yanında hayatının en uzun gecesini yaşar. Hayal ve Hayat, Volkan’ın vedasının şokunu yaşarken kendilerini bir anda evde kopan kıyametin ortasında bulur. Bütün gece annesinden haber alamayan Hayat, Ümran’ı bulduğunda ise yeni bir kabusa uyanır.
    Kardeş Çocukları 15.Bölüm
    S01E15 - Kardeş Çocukları 15.Bölüm
    Çocuğunun doğduğundan artık emin olan Yıldırım’ın Ümran’la da Umay’la da yüzleşmesi hepsi için yıkıcı olur. Umay, adım adım köşeye sıkışırken Ümran artık onun yalanlarını taşımakta zorlanmaktadır. Yalanlar ve gerçekler arasında sıkışıp kalan Ümran hiç beklemediği bir tehditle burun buruna gelirken, Hayat annesinin kendisinden bir şeyler gizlediğinin farkındadır.
    Kardeş Çocukları 16.Bölüm
    S01E16 - Kardeş Çocukları 16.Bölüm
    Yıldırım tarafından köşeye sıkıştırılan Umay, kendini kurtarmak için yeni bir oyun kurarken, annesine gelen gizemli mektupların peşine düşen Hayat’ın attığı fevri adım Ümran ve Yıldırım’ı karşı karşıya getirir. Bir oğlu olduğuna inanan Yıldırım, var gücüyle sahte ipuçlarını takip ederken, Ümran ise Umay’ın oyunlarından habersiz mektupların peşindedir.
    Kardeş Çocukları 17.Bölüm
    S01E17 - Kardeş Çocukları 17.Bölüm
    Savaş’ı görüp, bir kez daha Umay’ın oyununa geldiğini anlayan Ümran çılgına döner. Yıldırım’ın gözünü açmaya çalışır fakat hiç ummadığı bir tepki alır. Hayat’ın da devreye girmesiyle birlikte Umay’ın oyunu tamamen raydan çıkar. Savaş’ın, Umay’ın tüm ikazlarına rağmen Hayat’la tanışması, Umay için de sürpriz olan bir süreci başlatır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top