Hesabım
    Hercai
    2. Sezon
    Puanım :
    Hercai
    Üyeler
    2,9 1 oy

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 20 Eylül 2019
    161 Fotoğraf | 26 Video
    Akın Akınözü
    Akın Akınözü
    Ebru Şahin (II)
    Ebru Şahin (II)
    Gülçin Santırcıoğlu
    Gülçin Santırcıoğlu
    Serhat Tutumluer
    Serhat Tutumluer
    Hercai 37.Bölüm Fragmanı 0:55
    Hercai 37.Bölüm Fragmanı
    106 gösterim
    Hercai 37.Bölüm Fragmanı 0:55
    Hercai 37.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    Hercai 36.Bölüm Fragmanı 0:53
    Hercai 36.Bölüm Fragmanı
    32 gösterim
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    • Fotoğraf Hercai
    2. sezon bölümleri
    Hercai 13.Bölüm
    S02E01 - Hercai 13.Bölüm
    Reyyan’a evlilik teklif eden Miran, Reyyan’ın sorusu karşısında ne cevap verecek? Sevdası uğruna çocukluğundan beri kulağına fısıldanan intikamından vazgeçebilecek mi? Yoksa kalbindeki kin, sevdasına galip mi gelecek?
    Hercai 14.Bölüm
    S02E02 - Hercai 14.Bölüm
    Hazar'ın kızını korumak için verdiği savaşa rağmen Reyyan'ın evlilik kararı Şadoğlu ailesine bomba gibi düşer. Tüm aile Reyyan'ı gözden çıkarmışken Zehra ve Hazar bir kere daha Reyyan için harekete geçer.
    Hercai 15.Bölüm
    S02E03 - Hercai 15.Bölüm
    Bu aşkı intikama dahil edeceğim diyen Azize Aslanbey, kurduğu oyunla yeni bir başlangıç yapmak isteyen Miran ve Reyyan’ın Aslanbey konağına geri dönmesini sağlar. Her şey planladığı gibi gitmesine rağmen Azize Aslanbey gerçekten bu oyunun kazananı olacak mıdır?
    Hercai 16.Bölüm
    S02E04 - Hercai 16.Bölüm
    Miran, Reyyan'ı bulabilmek için yıllardır sürdürdüğü düşmanlığı göz ardı ederek Hazar Şadoğlu'yla iş birliği yapar. Hazar ve Miran'ın, Reyyan için bir arada hareket etmesi ikiliyi yakınlaştırırken daha önce hiç konuşulmayan gerçekler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlar.
    Hercai 17.Bölüm
    S02E05 - Hercai 17.Bölüm
    Geçmişin pişmanlığıyla kalplerinde oluşan yaraları beraber iyileştirmeye başlayan Reyyan ve Miran yaşanan tüm kötü olaylara rağmen aralarındaki bağı güçlendirmek ve sevdalarını herkese kabul ettirmek için çıktıkları yolda savaşmaya devam eder.
    Hercai 18.Bölüm
    S02E06 - Hercai 18.Bölüm
    Reyyan’ın gelinliğiyle atıldığı meydana Miran Aslanbey’in eşi olarak dönmesine içerleyen Azize, Miran’a Reyyan’ın kendisiyle Azat’ın hayatı için evlendiğini söylemiş ve Reyyan’ın nottan bahsetmesi üzerine zor durumda kalmıştır. Son olanlar Reyyan ile Miran’ın birbirlerine olan aşkını ve güvenini daha da kuvvetlendirirken hırs içindeki Azize’nin Miran’ın sormuş olduğu soruya vereceği cevap bundan sonra yaşanacakların kaderini değiştirir.
    Hercai 19.Bölüm
    S02E07 - Hercai 19.Bölüm
    Bugüne kadar oynadığı oyunlarla her istediğine sahip olan Azize Aslanbey, Miran ve Reyyan'ın aşkı karşısında daha fazla direnemez ve yıllardır Miran'ın üzerinde kurmuş olduğu hakimiyet parçalanmaya başlar.
    Hercai 20.Bölüm
    S02E08 - Hercai 20.Bölüm
    Azize'nin intikam sevdası uğruna masum insanların hayatlarını cehenneme çevirmesine artık seyirci kalamayan Esma, Azize'yi durdurmak için Dilşah'ın kendisine emanet ettiği mektubu Hazar'a teslim eder.
    Hercai 21.Bölüm
    S02E09 - Hercai 21.Bölüm
    Miran’a inanmasıyla başta Zehra dahil tüm Şadoğlu ailesini karşısına alan Reyyan, annesinin attığı tokatla yıkılır. Yaşadığı sevdanın tüm yükünü taşımaya hazır hissettiğini düşünürken annesinin verdiği tepki Reyyan’ı derinden yaralar ve babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar.
    Hercai 22.Bölüm
    S02E10 - Hercai 22.Bölüm
    Yıllar önce Dilşah’a vermiş olduğu sözün altında ezilen Esma, bu intikam oyununu sonlandırmak ve Hazar’la Miran’ı bir araya getirmek için elindeki mektubu Zehra’ya teslim eder. Miran’ın gerçekte Hazar’ın oğlu olduğunu öğrenen Zehra, acaba Hazar’a mektubu teslim edip, Miran’ı içinde bulunduğu cehennemden çıkarıp kurtarabilecek midir?
    Hercai 23.Bölüm
    S02E11 - Hercai 23.Bölüm
    Mektubun babasının masumiyetini ispatlayacağını öğrenen Reyyan, Miran'la beraber gerçeklerin peşine düşer. Miran mektubun varlığına inanmazken Reyyan gerçekleri ortaya çıkarıp Miran'a ve Aslanbey ailesine bugüne kadar bildikleri gerçeklerin yanlış olduğunu kanıtlamak ister.
    Hercai 24.Bölüm
    S02E12 - Hercai 24.Bölüm
    Reyyan'ın geçmişle ilgili doğruları bulma çabası Miran'ı inanmadığı gerçeklerin peşinde sürükler ama Miran söz verdiği gibi Reyyan'ın yanında olur. Dilşah'ın yüzüğünün peşine düşen Reyyan aldığı beklenmedik cevapla yıkılır. Fakat görünmeyen bir el Reyyan ve Miran için bambaşka bir geçmişin kapılarını aralar.
    Hercai 25.Bölüm
    S02E13 - Hercai 25.Bölüm
    Miran için bardağı taşıran son damla, Reyyan'ın bu zamana kadar sözüne güvenmemesi ve Elif'in gerçekleri söylemesine rağmen oyun kurduğunu düşünmesi olur. Hazar'ın gerçeği itiraf etmesi Reyyan ve Miran arasındaki tüm dengeleri değiştirir. Bir yandan Miran'a kendisini affettirmeye çalışan Reyyan diğer taraftan ailesinin söylemiş olduğu yalanın hayal kırıklığıyla baş etmeye çalışır. Elif'in Şadoğlu konağına gittiğini öğrenen Azize kontrolünü kaybeder.
    Hercai 26.Bölüm
    S02E14 - Hercai 26.Bölüm
    Şadoğlu konağında ise yaptıklarının ortaya çıkmasından sonra Nasuh’un cezasını kestiği Yaren, bu cezadan kurtulmak için düşmanla iş birliği yapar. Konaktaki itibarını kaybeden Yaren, acaba bu hamlesiyle eski dokunulmazlığını geri kazanabilecek midir?
    Hercai 27.Bölüm
    S02E15 - Hercai 27.Bölüm
    Sevdiği adamın geçmişin bilinmezliğinde savrulmasına izin vermeyen Reyyan, Miran’ın çıktığı bu yolculukta en büyük destekçisi olur. Diğer yandan Şükran’ın varlığıyla iyice kapana kısılan Azize, harekete geçmeden önce Elif’i konaktan göndermek ister. Azize’nin baskılarına daha fazla dayanamayan Elif zor da olsa yurt dışına gitmeyi kabul eder.
    Hercai 28.Bölüm
    S02E16 - Hercai 28.Bölüm
    Elif’in, Azat’la evlenmesi Aslanbey ailesinde deprem etkisi yaratırken, Şadoğlu ailesinde bayram havası yaşanmaktadır. Azize Aslanbey’le girdiği savaşta sonunda büyük bir zafer elde eden Nasuh, Azize’nin artık intikam oyununda sona geldiğine emindir. Tüm ısrarlara rağmen Aslanbey konağına dönmek istemeyen Elif, Reyyan’ın da araya girmesiyle evliliği konusunda Miran’ı ikna eder.
    Hercai 29.Bölüm
    S02E17 - Hercai 29.Bölüm
    En kıymetlisi elinden alınan Azize, Nasuh’un canını yakmak için hırsına yenik düşerek içinde Elif’in olduğunu bilmeden çiftliği ateşe vermiştir. Yangın haberi Aslanbeyler ve Şadoğulları’na bomba gibi düşer. Azize yaptığı bu hatadan ötürü kahrolsa da Elif’in düştüğü bu durumdan Sultan’ı sorumlu tutar.
    Hercai 30.Bölüm
    S02E18 - Hercai 30.Bölüm
    Filipos babasının vasiyetini gerçekleştirmek için geldiği Aslanbey konağında Dilşah'ın yüzüğünü yaptıran kişinin Hazar Şadoğlu olduğunu açıklar ve olanlar için Azize Aslanbey'i hedef gösterir. Azize hazırlıksız yakalandığı bu durumun içinden çıkmak ve Miran'ı yeniden kendine inandırmak için zor bir seçim yapmak zorunda kalır.
    Hercai 31.Bölüm
    S02E19 - Hercai 31.Bölüm
    Miran, Hazar’ın verdiği mektubun gerçekliğini kabul etmekte zorlanır ama artık göz ardı edemeyeceği bu durum karşısında babaannesiyle yüzleşmeye karar verir. Azize hazırlıksız yakalandığı bu durumun içinden çıkmak için yeni bir oyun kurmaya çalışsa da Miran’ın sarsılan güveni Azize’nin başarılı olmasını engeller.
    Hercai 32.Bölüm
    S02E20 - Hercai 32.Bölüm
    Kızının ve Miran’ın ayrı kaldıkları her an acı çekmesine dayanamayan Hazar, intikamı bitirmek uğruna bile olsa bu sevdanın yarım kalmasına razı olmaz ve ikiliyi bir araya getirmek için kolları sıvar. Azize’nin kurduğu oyunla Aslanbey konağına geri dönmek zorunda kalan Elif’in duydukları canını fena halde yakar. Artık sevdiklerinin hayatını babaannesinin oyunlarıyla tehlikeye girmesini istemeyen Elif, intikamı bitirmek için Azize’nin hiç beklemediği bir karşılık verir.
    Hercai 33.Bölüm
    S02E21 - Hercai 33.Bölüm
    Miran ve Reyyan geçirdikleri ilk sevgililer gününü kutlarken geçmişle ilgili aldıkları başka bir not tüm kutlamanın tadını kaçırır. Miran notun kimden geldiğini çözmeye çalışırken Harun'la oteldeki sürpriz karşılaşmaları Miran'ın notla ilgili şüphelerini Harun'a çevirmesine neden olur ama otelde yaşanan tesadüfler bununla da sınırlı kalmaz. Hazar ve Miran'ın ortaklık anlaşması devam ederken, Miran kendisine gelen notu araştırması için Hazar'la iş birliği yapar.
    Hercai 34.Bölüm
    S02E22 - Hercai 34.Bölüm
    Annesinin ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenen Miran, aldığı intikamın bir yalan üzerine kurulu olduğuna emin olur. Henüz Reyyan’a yaptıklarının vicdan muhakemesini tamamlayamamışken bir de bu gerçeklerin ağırlığı altında ezilen Miran zor da olsa Reyyan’a gidebileceğini söyler.
    Hercai 35.Bölüm
    S02E23 - Hercai 35.Bölüm
    Azize konaktan ayrılırken Miran'ın ileride çok pişman olacağını söylese de Miran için artık intikamın anlamı değişmiştir.Yıllardır aynı gerçeğe inanan Azize ve Miran intikam hikayesinde girdikleri yol ayrımında bundan sonra birbirleriyle de savaşacaktır. Acaba Azize Aslanbey, Miran'ı yeniden kendi yolunda yürümesi için ikna edebilecek midir?
    Hercai 36.Bölüm
    S02E24 - Hercai 36.Bölüm
    Hazar’ın öz kızı olmadığını öğrenen Reyyan’ın dünyası başına yıkılır. Bunca sene Şadoğlu konağına ait hissetmeyen ve bir gün kuş olup uçmak isteyen Reyyan, dedesinin kendisine neden bir yabancı gibi davrandığını şimdi daha iyi anlamaktadır.
    Hercai 37.Bölüm
    S02E25 - Hercai 37.Bölüm
    Yalanlardan uzak, yeni bir hayatın kapıları açmak isten Reyyan'ın verdiği karar hem ailesini hem de Miran'ı derinden etkiler. Sevdiği kadının zor zamanlarında yanına olup destek vermek isten Miran, Reyyan'ın acısını hafifletmek için kolları sıvar. Verdiği kararın ardından nereden başlayacağını bilemeyen Reyyan'a destek Fırat'tan gelir.
    Hercai 37.Bölüm
    S02E26 - Hercai 37.Bölüm
    Geçirdiği kaza sonrası herkesi endişelendiren Reyyan, gizemli bir kişi tarafından kurtarılır ama gizemli kişinin ardında bıraktığı iz Miran’ın şüphelenmesine neden olur. Yaşananlardan sonra babasıyla bir kere daha yüzleşen Reyyan, gerçeği kabul etmekte zorlanırken Miran’ın desteğiyle ailesinden uzak kalamayacağının farkına varır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top