Hesabım
    Zalim İstanbul
    3. Sezon
    Puanım :
    Zalim İstanbul

    Sezon bilgisi:

    30 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    148 Fotoğraf | 30 Video
    Zalim İstanbul 39.Bölüm Fragman 1:09
    Zalim İstanbul 39.Bölüm Fragman
    86 gösterim
    Zalim İstanbul 38.Bölüm Fragman 0:59
    Zalim İstanbul 38.Bölüm Fragman
    35 gösterim
    Zalim İstanbul 37.Bölüm Fragman 0:59
    Zalim İstanbul 37.Bölüm Fragman
    41 gösterim
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    • Fotoğraf Zalim İstanbul
    3. sezon bölümleri
    Zalim İstanbul 10.Bölüm
    S03E01 - Zalim İstanbul 10.Bölüm
    Şeniz, Cemre ve Nedim’i herkesten önce bulmak için elindeki tüm imkanları kullanır. Tabii bu arada Cenk’e yakalandığının farkında değildir. Cenk annesinden bir adım öne geçtiğinde ise artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
    Zalim İstanbul 11.Bölüm
    S03E02 - Zalim İstanbul 11.Bölüm
    Cenk’in Cemre ile beklenmedik karşılaşması kaçma kovalamacaya dönüşür. Cemre, Cenk’e asla güvenmez, ne niyetle orada olduğuna inanmaz ve sert bir yüzleşmenin ardından onu atlatmayı başarıp pansiyona döner. Nedim, onu tanıyan pansiyoncudan korkmuş, Cemre’yi uyarmaya çalışır fakat Cemre, Cenk paniğindedir, onu dinlemez, tek derdi hemen o gece oradan kaçmalarıdır.
    Zalim İstanbul 12.Bölüm
    S03E03 - Zalim İstanbul 12.Bölüm
    Cemre kendi dünyasına kapanmışken kendini yine Nedim’in yanı başında bulur. Agah ise Cemre’yi uzak tutmak için daha büyük bir önlem alma arayışına girer. Ne yaparsa yapsın annesinin Cemre'den vazgeçmediğini gören Ceren ise, onu hayatlarından tamamen çıkarmaya kararlıdır. Seher duruma el koyar ve Ceren’in yanında tavır alır ta ki Ceren’i Nedime eziyet ederken kendi gözleri ile görene kadar.
    Zalim İstanbul 13.Bölüm
    S03E04 - Zalim İstanbul 13.Bölüm
    Ceren'i, Nedim'e eziyet ederken yakalayan Seher kızından hesap sorarken, Agah ana kız kavgasının ortasına düşer. Seher, kızının bir yanda Nedime eziyetinin, bir yanda dilinden düşürmediği Cenk’in hesabını sormaya kararlıdır.
    Zalim İstanbul 14.Bölüm
    S03E05 - Zalim İstanbul 14.Bölüm
    Agah oğlunu ret etme noktasına gelirken Şeniz, Seher’e ve kızlarına oğlunu yem etmemeye kararlıdır. Şeniz oğlu için Agahı bile karşısına almayı göze alır ancak Cenk için geri dönüş yoktur. Cenk, Agah tarafından soyadının tanıdığı tüm imtiyazlardan men edilirken Cemre asıl hedefe kitlenmiştir
    Zalim İstanbul 15.Bölüm
    S03E06 - Zalim İstanbul 15.Bölüm
    Cemre ve Cenk Agah’ın kararının altında yatan nedenleri sorgularken işin altında Şeniz olmasından şüphelenirler. Ancak, Şeniz in gündemi Cemre ve Cenk’i göremeyecek kadar doludur. Şeniz, Agah’ a hesap vermekle meşguldür.
    Zalim İstanbul 16.Bölüm
    S03E07 - Zalim İstanbul 16.Bölüm
    Cemre, Nedim’in köşkten gönderilmesinin şokunu yaşarken, nereye ve neden gönderildiğinin peşine düşer. Seher, Ceren’den babalık testi yapılacağını öğrenip soluğu Agâh’ın yanında almıştır. Agâh, Seher’e açıklama yapamazken Seher’i içine düşürdüğü kurtla gönderir.
    Zalim İstanbul 17.Bölüm
    S03E08 - Zalim İstanbul 17.Bölüm
    Ceren, Cenk ile girdikleri yolun köşkten ve paradan çok uzakta olduğunu fark etmesi ile yönünü değiştirir. Duydukları ile ortalığı yangın yerine çeviren Civan, Cenk’i karşısında bulduğunda artık ok yaydan çıkmıştır. Agâh testin sonucu ile Civan’ın önüne geçerken, Ceren durumun şaşkınlığını yaşar. Cemre, Cenk’in bıraktığı mektubun peşine düşer. Cenk mektubun annesi tarafından alınmış olduğunu düşünürken, mektubu okuyan kişi beklemediği anda karşısına çıkacaktır. Şeniz tüm gücüyle Agah‘ın üzerine esmek için hazırlanmaktadır.
    Zalim İstanbul 18.Bölüm
    S03E09 - Zalim İstanbul 18.Bölüm
    Nedim ertesi gün köşke geldiğinde ise Şeniz’ in en büyük kâbusu da gerçek olur. Şeniz ve Cenk için kıyamet artık Nedim’in iki dudağı arasındadır. Cemre aynı çatı altında yanına yaklaşamadığı Nedim’i ayakta görmenin sevincini uzaktan da olsa yaşar. Cenk ise neden hala evli kaldıklarını sorgulayacak ve Cemreyi köşeye sıkıştıracaktır.
    Zalim İstanbul 19.Bölüm
    S03E10 - Zalim İstanbul 19.Bölüm
    Ceren, Nedim’i karşısında görmenin şaşkınlığını yaşayamadan Nedim’den duyduklarının şokuna girer. Şeniz planın kusursuz işlemekte olduğunu düşünürken Damla’nın hamlesi onu beklemediği yerden vuracaktır. Damla, macerasına Civan’ı da ortak ederken, Agah köşkte fırtına gibi esmektedir. Cemre, Nedim ile aynı çatı altında olmanın baskısını her saniye yaşar.
    Zalim İstanbul 20.Bölüm
    S03E11 - Zalim İstanbul 20.Bölüm
    Cemre Nedim’in yaptıklarına inanamazken, Cenk öfke ile karşısına çıkar. Nedim’in, Cenk ve Cemreye evden ne zaman taşınacaklarını sorması Cenk için son damladır. Cenk kararlıdır; Nedim savaş istiyorsa, savaşacaktır.
    Zalim İstanbul 21.Bölüm
    S03E12 - Zalim İstanbul 21.Bölüm
    Cenk, gözü önünde Nedim ve Cemre arasında yaşananlar karşısında daha fazla sakin kalamaz. Nedim ise varlığını tüm köşke hissettirmek için izleyeceği yol onu istemeden de olsa amcası ile karşı karşıya getirecektir. Şeniz, Karaçayların serveti söz konusu olduğunda, tek bir kuruş dahi vermeye gönüllü değildir ve bu uğurda önündeki tüm engelleri aşacak planını devreye sokar.
    Zalim İstanbul 22.Bölüm
    S03E13 - Zalim İstanbul 22.Bölüm
    Nedim ve Ceren’i karşılarında gören Cenk ve Cemre şok olur. Dördü aynı mekânda sessizlik anlarında bile patlamaya hazır bomba gibidir. Nedim ve Cemre için dayanılması güç bir eziyete dönen bu tatil, Cenk’in bardağındaki son damla olur. Ceren için eğlenceli başlayan balayı ise, en büyük kabusu ile son bulur.
    Zalim İstanbul 23.Bölüm
    S03E14 - Zalim İstanbul 23.Bölüm
    Ceren bebeğini kaybetmenin acısı ile tek sorumlu gördüğü kişiye; Şeniz’e karşı tüm silahlarını kuşanacaktır. Ama bunu tek başına yapamayacağını bilenCeren, önce arkasını sağlama almalıdır. Cemre ise kardeşinin acısını paylaşırken, Nedim ve Ceren’ in boşanacakları haberi ile alt üst olur. Ceren elinden kalan tek kozu oynamaya karar verir.
    Zalim İstanbul 24.Bölüm
    S03E15 - Zalim İstanbul 24.Bölüm
    Ceren, Nedim’in kaydı izlediğini anlar. Nedim’e kendini anlatmayı denese de Nedim, Ceren’i arkada bırakmaya kararlıdır. Ceren ise, boşanmamak için her şeyi yapmaya hazırdır. Agah oğlu ve yeğenin karşı karşıya kaldığında olabilecekleri kendi gözleriyle görmüştür.
    Zalim İstanbul 25.Bölüm
    S03E16 - Zalim İstanbul 25.Bölüm
    Ceren’in kendine yapılanların hesabını sormak için tek şansı artık Nedim’dir. Nedim Ceren’in uzattığı ele şüphe ile yaklaşır. Agah öğrendiklerinin şokunu atlatamadan köşkü alt üst edecek sırra doğru ilerliyordur.
    Zalim İstanbul 26.Bölüm
    S03E17 - Zalim İstanbul 26.Bölüm
    Cenk’in itirafı köşkün altını üstüne getirecek yolun başlangıcıdır. Bu itiraf Agâh’ı yıkarken, Cenk yaptıklarının cezasını kendisine kesecektir. Herkesin korku dolu bakışları arasında silahı başına dayayan Cenk geçmişiyle hesaplaşmanın bedelini ağır ödeyecektir.
    Zalim İstanbul 27.Bölüm
    S03E18 - Zalim İstanbul 27.Bölüm
    Cenk, olanların şokunu üstünden atamamışken babasını karşısında bulur. Agah’ın, Cemre ile yaptığı konuşma ise üçünü de sarsacaktır. Şeniz hatalarının bedelini öderken çaresizlik onu son noktasına taşıyacaktır.
    Zalim İstanbul 28.Bölüm
    S03E19 - Zalim İstanbul 28.Bölüm
    Ceren Nedim’e elini uzatmıştır. Cemre Nedim için çırpınsa da karşısında Ceren’i bulacaktır. Mahkeme günü geldiğinde ise, mahkemeye son anda gelen kişi ile kimsenin beklemediği olacaktır.
    Zalim İstanbul 29.Bölüm
    S03E20 - Zalim İstanbul 29.Bölüm
    Nedim, kasten yaralama suçuyla yargılandığı mahkemeden Şeniz’in ifadesi ile ceza almadan kurtulur. Nedim mahkemeden çıkar çıkmaz intikama giden yolda çok daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemeye devam eder. Cemre, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğunu eline geçen DNA raporu ile öğrenir. Nedim’in intikam yolunda gözünü karartması ve tüm aileye savaş açması, Cenk’i çileden çıkarır.
    Zalim İstanbul 30.Bölüm
    S03E21 - Zalim İstanbul 30.Bölüm
    Şeniz oğlunu kaybetmeyi göze alamaz ve kokteyl gecesi Cemre’yi susturur. Cenk onunla konuşmak isteyen Cemreyi aramaktadır, bu durum Nedim’in de dikkatini çeker. Şenizin planı umduğu gibi ilerlemez. Cenk Cemre’nin yokluğunun izini sürerken Nedim cep telefonuna gelen mesaj ile şok olur.
    Zalim İstanbul 31.Bölüm
    S03E22 - Zalim İstanbul 31.Bölüm
    Agah, Cemre’yi kaçıranları yakalatmıştır. Adamları sorguya çekerken okların Şeniz’i göstermesi an meselesidir. Öte yandan Cemre, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğu gerçeğini ikisine de söylemeye kararlıdır. Şeniz, Cemre’nin hiç beklemediği anda onu sevdikleriyle vurmaya hazırlanmaktadır.
    Zalim İstanbul 32.Bölüm
    S03E23 - Zalim İstanbul 32.Bölüm
    Cemre kendine yeni bir hayat kurmak için iş aramaya başlar. Bu yolda yalnız olmaya kararlıdır. Ancak çok sevdiği bir arkadaşı ile yollarının kesişmesi Cemre’yi hayallerinin peşinden gitmek için yüreklendirir. Ancak aldığı bir haber, yeni işinin sevincini yakınlarıyla paylaşmasına bile izin vermez. ​
    Zalim İstanbul 33.Bölüm
    S03E24 - Zalim İstanbul 33.Bölüm
    Agâh öğrendiği gerçekle yıkılır. Şeniz Agâh’ın kaydı dinlediğinde habersiz ona ulaşmaya çalışırken Agâh tüm gemileri yakmıştır. Ceren Şeniz’in çöküşünü keyifle izlerken köşkte bebeğin varlığı tüm dengesini bozacaktır.
    Zalim İstanbul 34.Bölüm
    S03E25 - Zalim İstanbul 34.Bölüm
    Cenk ve Damla annelerinin gözleri önündeki düşüşüyle şoka girer. Agah tüm sorumluluğu üstüne alarak yaşadığı ihaneti unutmaya çalışmaktadır. Damla ve Cenk ise Şeniz ölüm kalım savaşı verirken Agah’ın karşısına geçerler.
    Zalim İstanbul 35.Bölüm
    S03E26 - Zalim İstanbul 35.Bölüm
    Cenk’in itirafı ile yıkılan Cemre, itirafın ardından öğrenecekleriyle de sarsılacaktır. Öğrendiklerine tahammül edemeyen Cemre çözümü uzaklaşmakta bulur. Nedim, Cemre’nin güvenini yeniden kazanmaya çalışırken Cenk, hatalarıyla yüzleşmektedir.
    Zalim İstanbul 36.Bölüm
    S03E27 - Zalim İstanbul 36.Bölüm
    Nedim ve Cemre öğrendikleri gerçekle şaşkına dönerler. Başak bebekle birlikte köşke döndüğünde ise Ceren’i hayatının şoku beklemektedir. Ceren bebeğini kucağına alamadan Başak bebekle birlikte ortadan kaybolur.
    Zalim İstanbul 37.Bölüm
    S03E28 - Zalim İstanbul 37.Bölüm
    Agah’ın yumruğu köşkü yerinden oynatmıştır. Ceren bir anda kendini kapıda bulurken, Seher ve Cemre duruma sessiz kalmayacaktır. Ceren ona yapılanın acısını sonuna kadar çıkartmaya kararlıdır. Cemre kardeşini bebeğine kavuşturmaya çalışırken Ceren’ in planını öğrenir.
    Zalim İstanbul 38.Bölüm
    S03E29 - Zalim İstanbul 38.Bölüm
    Cenk’in kendi oğlu olmamasını öğrenen ve kalbi dayanmayan Agah hayatını kaybeder. Nedim Cemre’nin gerçeği bildiği halde saklıyor olmasını bir türlü affedemez. Cemre, Özge ile konuştuktan sonra duygularını sorgulamaya başlar ve bir karar alır. Aldığı kararı muhatabına açıklar ancak sebebini bilmediği bir engelle karşı karşıya kalıp, reddedilir.
    Zalim İstanbul 39.Bölüm Final
    S03E30 - Zalim İstanbul 39.Bölüm Final
    Ölüm zamanı geldiğinde, Cenk artık mutludur. Umut, canından çok sevdiği iki insan olan Cemre ve Nedim'e emanettir artık.

    Hayran tepkileri

    Back to Top