Hesabım
    Her Yerde Sen
    1. Sezon
    Puanım :
    Her Yerde Sen

    Özet

    Her Yerde Sen, aynı evde hak iddia eden birbirlerini tanımayan genç bir kadın ile adamın hikayesini konu ediyor. Birbirlerini tanımayan Selin ile Demir, kendilerini birden aynı evde yaşarken bulur. Evde hakları olduğunu iddia eden Selin ile Demir, uzlaşamayınca ikisi de eve yerleşmeye karar verir. Bir de birinin çalıştığı şirkete diğerininn yönetici olarak girmesi olaylaırn daha da karışık bir hal almasına neden olur.

    Sezon bilgisi:

    23 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 14 Haziran 2018
    146 Fotoğraf | 23 Video
    Furkan Andıç
    Furkan Andıç
    Aybüke Pusat
    Aybüke Pusat
    Ali Yağcı
    Ali Yağcı
    Aslıhan Malbora
    Aslıhan Malbora
    Her Yerde Sen 23.Bölüm Fragmanı 0:45
    Her Yerde Sen 23.Bölüm Fragmanı
    121 gösterim
    Her Yerde Sen 22.Bölüm Fragmanı 0:44
    Her Yerde Sen 22.Bölüm Fragmanı
    45 gösterim
    Her Yerde Sen 21.Bölüm Fragmanı 0:43
    Her Yerde Sen 21.Bölüm Fragmanı
    26 gösterim
    • Fotoğraf Her Yerde Sen
    • Fotoğraf Her Yerde Sen
    • Fotoğraf Her Yerde Sen
    • Fotoğraf Her Yerde Sen
    • Fotoğraf Her Yerde Sen
    • Fotoğraf Her Yerde Sen
    • Fotoğraf Her Yerde Sen
    • Fotoğraf Her Yerde Sen
    • Fotoğraf Her Yerde Sen
    1. sezon bölümleri
    Her Yerde Sen 1.Bölüm
    S01E01 - Her Yerde Sen 1.Bölüm
    Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir ile Selin birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır
    Her Yerde Sen 2.Bölüm
    S01E02 - Her Yerde Sen 2.Bölüm
    Selin ve Demir evin tek sahibi olmak için mücadele verirken, Firuze ve Leyla ortak bir çözüm aramak için onları yemeğe davet eder. Şirkette ise Demir’i uzaklaştırmak için Operasyon Çita’nın ilk aşaması başlatılır.
    Her Yerde Sen 3.Bölüm
    S01E03 - Her Yerde Sen 3.Bölüm
    Hırsızı şikayet etmek için karakola giden Selin ve Demir’in nezarete düşmesi daha büyük sorunlara yol açar. Firuze ve Leyla aynı evi paylaşamayan Selin ve Demir’i yakınlaştırmak için yeni bir plan kurar. Şirket en büyük müşterisini kaybetme tehlikesiyle karşılaşınca, Demir durumu tek başına çözmek için harekete geçer. Ancak Selin ve ekip kendi çözüm planını uygulamaya koyunca işler karışır.
    Her Yerde Sen 4.Bölüm
    S01E04 - Her Yerde Sen 4.Bölüm
    Yıldırım’ın Artemim ekibini arşiv odasında yakalaması şirkette büyük bir krize yol açar. Krizin sorumlularından hesap soran Demir, Selin’den zor bir karar vermesini ister. Firuze ve Leyla kendilerini kurtaracak aşkı başlatmak için daha büyük bir hazırlıkla yeniden harekete geçerken Artemim ekibi Demir’i göndermek için planlar yapar. Ancak sürpriz bir gelişme Operasyon Çita’yı tehlikeye atacaktır.
    Her Yerde Sen 5.Bölüm
    S01E05 - Her Yerde Sen 5.Bölüm
    Demir’le yakınlaşmaya çalışan Alara’nın eve sürpriz ziyareti Selin’in hiç hoşuna gitmez ancak gecenin devamında Demir ve Selin’i daha büyük sürprizler beklemektedir. Selin’in ailesinin gelişi ile telaşa kapılan Firuze ve Leyla durumu idare etmeye çalışırken ortalığı iyice karıştırır.
    Her Yerde Sen 6.Bölüm
    S01E06 - Her Yerde Sen 6.Bölüm
    Demir, ailesine karşı güç durumda kalan Selin’e destek olurken, Selin onun kendisi için katlandığı sıkıntıları görür ve Demir hakkındaki fikirleri değişmeye başlar. İbo ve Ayda yakınlaşması devam ederken Uzay’ın Happy Pie’a borç takıp kaçtığı anlaşılır. Burak kendisine gönderilen fotoğrafları çeken kişi ile ilgili şok edici bir ipucu bulur. Alara ise kendi oyununu kurmaya başlarken Selin engeline takılacaktır.
    Her Yerde Sen 7.Bölüm
    S01E07 - Her Yerde Sen 7.Bölüm
    Söylediği yalanların altında ezilen Selin’e yine Demir destek olur. Vicdanı daha çok sızlayan Selin her şeyi itiraf etmeye hazırlanır. Demir’le aralarında duygular yükselirken, Selin için hazırlanan sürpriz doğum günü sakladıkları sırları tehlikeye atacaktır.
    Her Yerde Sen 8.Bölüm
    S01E08 - Her Yerde Sen 8.Bölüm
    Süpriz doğum gününde Demir’le ilgili sırları saklamak için ter döken Selin, tehlikeli bir konukla karşılaşır. Alara’nın sırlarını öğrendiğini duyan Demir, harekete geçer. Selin ve Demir giderek yakınlaşırken, Selin’den gelen itiraf Demir’i ani bir karar almaya iter.
    Her Yerde Sen 9.Bölüm
    S01E09 - Her Yerde Sen 9.Bölüm
    Vedat’ın hoşlandığı kadının Selin olduğunu öğrenen Demir, yalanıyla buna yol açan Selin’e çok kızar ve Paris’teki sunumu bir uzaklaşma fırsatı olarak görür. Demir’in tepkisini çözemeyen Selin, onun Alara ile gidecek olmasını sindiremez. Alara, Paris seyahati için bir sürü plan yaparken Demir’in koyduğu mesafeyi farkeden Vedat, onu yüzleşmeye çağırır.
    Her Yerde Sen 10.Bölüm
    S01E10 - Her Yerde Sen 10.Bölüm
    Demir’le Selin Paris gezisi konusunda aralarında tartışırken Alara’nın iki günlük tatil planına takılırlar. Ancak bu sefer tüm şirket davetlidir. Demir ve Selin aşka giden yolu bulacaktır.
    Her Yerde Sen 11.Bölüm
    S01E11 - Her Yerde Sen 11.Bölüm
    Demir’le Selin aşkın yolunu bulmuşken çok geçmeden ilk sınavları ile karşılaşırlar. Şirketteki aşk yasağı Demir’i prensipleri ve duyguları arasında bir seçim yapmaya zorlar. Demir karar vermeye çalışırken, Selin ilişkilerinin geleceği konusunda umutla endişe arasında gidip gelmektedir.
    Her Yerde Sen 12.Bölüm
    S01E12 - Her Yerde Sen 12.Bölüm
    Bütün sırların ortaya dökülmesi Demir’i derinden yaralarken Demir’in tepkisi Selin için büyük bir şok olur. Selin’in üzüntüsü ile hırslanan Burak büyük bir kumar oynar. Demir hayatının kontrolünü yeniden kazanmaya uğraşırken prensiplerine sığınsa da karşısında hep Selin’i bulur.
    Her Yerde Sen 13.Bölüm
    S01E13 - Her Yerde Sen 13.Bölüm
    Demir giderek güç kaybeder. Demir’e aşkını itiraf eden Selin onu geri kazanmak için uğraşır, ancak Demir araya mesafe koymak istemektedir. Bünyamin aralarındaki sorunları çözmeye uğraşırken Demir’in kilitlerini açmaya başlar. Ancak kolay teslim olmayan Demir’in son sınavı Selin’e hayranlığını saklamayan biri olacaktır.
    Her Yerde Sen 14.Bölüm
    S01E14 - Her Yerde Sen 14.Bölüm
    Demir ve Selin yeni başlayan ilişkilerinde mutludur ancak tüm müşterilerin Burak’ın tarafında kalması Demir’i zor duruma sokar. Demir yeni müşteriler almak için uğraşırken Selin’in işte yaşadığı bir soruna müdahale eder ve Selin’le aralarının gerilmesine neden olur. Burak ise Demir’e karşı koz ararken aklını kurcalayan sorulara cevap olabilecek bir sır yakalar. Burak’ın girişimleriyle Demir hazır olmadığı bir sınavla karşı karşıya kalacaktır.
    Her Yerde Sen 15.Bölüm
    S01E15 - Her Yerde Sen 15.Bölüm
    Eylül’ün beklenmedik gelişiyle sarsılan Demir geçmişiyle yüz yüze kalır ve Eylül ile hesaplaşırken bu durumun Selin’le ilişkisine yansımasına engel olmaya çalışır. Demir’in sıkıntısını gören Selin farklı bir öneriyle gelir. Şirkette ise Eylül’ün gelişi merak uyandırırken olumlu gelişmelere neden olur. Bünyamin’in radarına yakalanan İbo verilen ödevi yapabilmek için Demir’den yardım ister. Burak ise Eylül’e dostluk gösterirken Selin’e dürüst davranmayı seçecektir.
    Her Yerde Sen 16.Bölüm
    S01E16 - Her Yerde Sen 16.Bölüm
    Eylül’ün beklenmedik gelişiyle sarsılan Demir geçmişiyle yüz yüze kalır ve Eylül ile hesaplaşırken bu durumun Selin’le ilişkisine yansımasına engel olmaya çalışır. Demir’in sıkıntısını gören Selin farklı bir öneriyle gelir. Şirkette ise Eylül’ün gelişi merak uyandırırken olumlu gelişmelere neden olur. Bünyamin’in radarına yakalanan İbo verilen ödevi yapabilmek için Demir’den yardım ister. Burak ise Eylül’e dostluk gösterirken Selin’e dürüst davranmayı seçecektir.
    Her Yerde Sen 17.Bölüm
    S01E17 - Her Yerde Sen 17.Bölüm
    Evde Eylül ile karşılaşmak Demir için tatsız bir sürpriz olurken Eylül de Demir’in hayatındaki kadının Selin olduğunu keşfeder. Demir, Eylül’ü Selin’den uzak durması için uyarır. Merve, Bora ile ilgili büyük bir şok yaşar ve işyerinde sinir krizi geçirir.
    Her Yerde Sen 18.Bölüm
    S01E18 - Her Yerde Sen 18.Bölüm
    Köşkte mahsur kaldıkları gecede Selin, Eylül’ü tanımaya çalışırken Demir en çok bundan endişe duymaktadır. Selin Eylül’le yakınlaşırken Burak da Demir’le yüzleşir. Her şeyini kaybetmek üzere olan Demir bir fırsat daha yakalar ve Selin’i alıp uzaklara götürmek için plan yapar. Ancak ince ince yaptığı plan hiç beklemediği bir engele takılacaktır.
    Her Yerde Sen 19.Bölüm
    S01E19 - Her Yerde Sen 19.Bölüm
    Selin, keşfettiği sırrın buzdağının görünen kısmı olduğunu farkedince darmadağın olur. Öğrendiklerinin altında ezilmemeye ve çatışan duygularıyla başa çıkmaya çalışan Selin kimi zaman öfkesine kimi zaman aşkına sığınır. Demir, Selin’i kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yapar. Eylül ise Selin’le yüzleşecek ve tehlikeli bir hamle ile Artemim’i kurtarmayı deneyecektir.
    Her Yerde Sen 20.Bölüm
    S01E20 - Her Yerde Sen 20.Bölüm
    Selin, öğrendiklerini sindirmek için evden gider ve Ayda’da kalmaya başlar. Yalnız kalan Demir’e ise arkadaşları destek olur. Bir arada kalamayan ve birbirinden kopamayan Selin’le Demir mutlu bir olay vesilesiyle yaşadıkları karmaşaya bir ara verirler. Özel hayatındaki krizi çözmeye çalışırken şirketteki krizle de başa çıkmaya çalışan Demir, beklemediği yerden vurulunca kıyamet kopar ve zor bir karar almak zorunda kalır.
    Her Yerde Sen 21.Bölüm
    S01E21 - Her Yerde Sen 21.Bölüm
    Evden ayrılan Demir tüm sorunları çözmek için harekete geçer. Şirketteki ağırlığını artırması, Burak’la arasındaki gerilimi yükseltir ve Demir’e karşı yeniden harekete geçmesine neden olur. Evde yalnız kalamayan Selin ise sürekli arkadaşlarını davet etmektedir. Sürpriz bir misafirin gelişi Selin’i sevindirirken Demir engeliyle karşılaşır. Eylül’ün kendisinden uzaklaştığını düşünen Burak ani bir kararla yeni sorunlara yol açar.
    Her Yerde Sen 22.Bölüm
    S01E22 - Her Yerde Sen 22.Bölüm
    Eylül’ün evindeki karşılaşma yüzünden herkes Burak’a tepkilidir. Demir, artık Selin’le aralarındaki problemleri tamamen çözmek için radikal bir karar alır, yeni kurallar koyar. Selin bu yeni kurallara uymamak için, Demir ise uymasını sağlamak için elinden geleni yapacaktır. Şirkette işler yoluna girerken Artemim’i başka bir tehlike beklemektedir.
    Her Yerde Sen 23.Bölüm Final
    S01E23 - Her Yerde Sen 23.Bölüm Final
    Artemim, mali soruşturma geçirirken Demir, Burak ve Eylül şirketle ilgili önemli bir karar alır. Bütün ekip Muharrem ve Leyla için bir araya gelir. Bu mutlu günde Demir Selin’e, Selin de Demir’e sürpriz yapmak için kolları sıvar. Ancak birbirlerine sürpriz yapmak, sandıkları kadar kolay olmayacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top