Hesabım
    Afili Aşk
    1. Sezon
    Puanım :
    Afili Aşk

    Özet

    Bir tekstil atölyesinde çalışan Ayşe, iki abisi ile birlikte zor bir yaşam sürmektedir. Her şeye rağmen hayata güzel bakar, çünkü hayatında Berk gibi mükemmel ve anlayışlı bir sevgilisi vardır. Ancak, Ayşe’nin ailesi Ayşe için farklı bir gelecek düşünmektedir.Kerem ise, Ayşe’nin çalıştığı yerin patronunun ele avuca sığmaz çapkın oğludur. Kerem yaşadığı kötü bir olayla tövbe edip işinde gücünde olan birisi olmaya karar verir. Ayşe ve Kerem’in yolları kesiştiğinde bütün planlar bozulacaktır.

    Sezon bilgisi:

    37 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 12 Haziran 2019
    178 Fotoğraf | 38 Video
    Burcu Özberk
    Burcu Özberk
    Çağlar Ertuğrul
    Çağlar Ertuğrul
    Yılmaz Kunt
    Yılmaz Kunt
    Benian Dönmez
    Benian Dönmez
    Afili Aşk 37.Bölüm Fragmanı 1:05
    Afili Aşk 37.Bölüm Fragmanı
    47 gösterim
    Afili Aşk 36.Bölüm Fragmanı 0:55
    Afili Aşk 36.Bölüm Fragmanı
    29 gösterim
    Afili Aşk 35.Bölüm Fragmanı 1:02
    Afili Aşk 35.Bölüm Fragmanı
    40 gösterim
    • Fotoğraf Afili Aşk
    • Fotoğraf Afili Aşk
    • Fotoğraf Afili Aşk
    • Fotoğraf Afili Aşk
    • Fotoğraf Afili Aşk
    • Fotoğraf Afili Aşk
    • Fotoğraf Afili Aşk
    • Fotoğraf Afili Aşk
    • Fotoğraf Afili Aşk
    1. sezon bölümleri
    Afili Aşk 1.Bölüm
    S01E01 - Afili Aşk 1.Bölüm
    Bir tekstil atölyesinde çalışan Ayşe, iki abisi ile birlikte zor bir yaşam sürmektedir. Her şeye rağmen hayata güzel bakar, çünkü hayatında Berk gibi mükemmel ve anlayışlı bir sevgilisi vardır. Ayşe’nin ailesi Ayşe için farklı bir gelecek düşünmektedir. Kerem ise, Ayşe’nin çalıştığı yerin patronunun ele avuca sığmaz çapkın oğludur. Kerem yaşadığı kötü bir olayla tövbe edip işinde gücünde olan birisi olmaya karar verir. Ayşe ve Kerem’in yolları kesiştiğinde bütün planlar bozulacaktır.
    Afili Aşk 2.Bölüm
    S01E02 - Afili Aşk 2.Bölüm
    Ayşe’nin söylediği yalan başta Kerem olmak üzere herkesin hayatını etkiler. Aile meclisi kurulur ve karar verilir. Ayşe ve Kerem evlenecektir. Bu olaylardan sonradan haberi olan Kerem ise kendini aklama derdine düşer ama oğlunun çapkınlıklarından bıkıp usanmış olan babasını ikna edemez. Kerem bu işten kurtulmak için her yolu deneyecektir.
    Afili Aşk 3.Bölüm
    S01E03 - Afili Aşk 3.Bölüm
    Berk’in her şeyi anlatması Ayşe ve Kerem’i çok zor bir durumun içine sokar. Ayşe ve Kerem yalan aşklarını başta Rıza ve Muhsin olmak üzere herkese ispat etmek zorunda kalacaktır. Mecburiyetten bir arada olan ve birbirinden nefret eden ikili için aşklarını ispat etmek sandıkları kadar kolay olmayacaktır.
    Afili Aşk 4.Bölüm
    S01E04 - Afili Aşk 4.Bölüm
    Ayşe sayesinde babasına yakalanmaktan kurtulan Kerem için sıkıyönetim günleri başlar. Yiğiterlerin evini sürpriz bir şekilde basan böceklerle gündem hızla değişir. Aile bir süreliğine evi boşaltmak zorunda kalır. Ayşe ve Kerem geceyi Ayşe’nin ailesinde geçirecektir.
    Afili Aşk 5.Bölüm
    S01E05 - Afili Aşk 5.Bölüm
    Ayşe için zor günler başlar. Başta ailesi ve işi olmak üzere yavaş yavaş her şeyini kaybeder. Görüntüleri servis edilen Ayşe çok zor bir durumla karşı karşıya kalır. Bu kriz aileleri de etkiler. Kerem ise bu işin peşini bırakmamaya niyetlidir.
    Afili Aşk 6.Bölüm
    S01E06 - Afili Aşk 6.Bölüm
    Ceyda’nın aldığı kayıtlar Ayşe ve Kerem’i dönülmez bir çıkmazın içine sokar. Ayşe ve Kerem bu kez çok ciddi bir sorunla karşı karşıyadır. İpleri ele geçiren Ceyda, ikiliyi elinde oynatmaya başlar. Ceyda yetmez gibi Sabri de Ayşe’nin başına bela olur.
    Afili Aşk 7.Bölüm
    S01E07 - Afili Aşk 7.Bölüm
    Ayşe’nin evlilik yüzüğünü kaybetmesi ile Kerem ve Ayşe bambaşka bir krizin içine düşer. İkili dışardan gelen tehlikelere karşı büyük bir sınavla karşı karşıya kalırken asıl büyük sınavı ise kendi içlerinde yaşayacaktır.
    Afili Aşk 8. Bölüm
    S01E08 - Afili Aşk 8. Bölüm
    Ayşe, Kerem'in ilgisini yavaş yavaş fark etmeye başlıyor! Kerem, önceden yaptığı çapkınlıkları artık yapmamaya başlar. İkili arasında hızla gelişen bu hisler, anlaşmalarının da bozulmasına neden olur. Peki ikili arasında bundan sonra neler yaşanacak? 
    Afili Aşk 8. Bölüm
    S01E08 - Afili Aşk 8. Bölüm
    Afili Aşk 9.Bölüm
    S01E09 - Afili Aşk 9.Bölüm
    Abisine boşanmak istediğini söyleyen Ayşe, Kerem’in son dakika hamlesiyle şoke olur. Kerem Ayşe’yi boşanmaktan vazgeçirebilecek midir? Kerem ve Ayşe boşanma kriziyle yüz yüzeyken şirkette de onlar için bir plan yapılmaktadır. Kerem ve Ayşe’nin başrollerde olduğu bir sosyal medya kampanyasına hazırlanan Modamu, Kerem ve Ayşe’nin aşkını herkese gösterecektir.
    Afili Aşk 10.Bölüm
    S01E10 - Afili Aşk 10.Bölüm
    Ayşe kendine bir matematik hocası bulur ancak bu hoca karizmasıyla Kerem’i rahatsız eder. Ayşe listesini tek tek yerine getirirken Kerem, Ayşe’nin listesindeki dördüncü maddeyi görür ama şifreli yazıldığı için ne olduğunu anlayamaz.
    Afili Aşk 11.Bölüm
    S01E11 - Afili Aşk 11.Bölüm
    Ayşe hayatının teklifi ile karşı karşıyadır. Bir menajerlik şirketi Ayşe ile anlaşmak ister. Ayşe’nin bütün hayatını değiştirecek olan bu teklif, Kerem’in hiç hoşuna gitmez. Kerem Ayşe’nin yeni kariyerine engel olmaya çalışırken kendini sürekli Ayşe’nin yanında bulur.
    Afili Aşk 12.Bölüm
    S01E12 - Afili Aşk 12.Bölüm
    Buse’den gelen bir telefon, ikisini daha da yakınlaştıracak olayların başlangıcı olacaktır. Ayşe cephesinde de durum farklı değildir. Kerem’den soğumak için onun nasıl güvenilmez bir insan olduğunu durmadan kendisine hatırlatsa da aralarındaki çekim ikisini de zorlayacaktır.
    Afili Aşk 13.Bölüm
    S01E13 - Afili Aşk 13.Bölüm
    Kerem kendi ayaklarının üzerinde durayım derken kendini Özkayalı’ların evinde bulur. Ayşe, Kerem rüzgarıyla oradan oraya savrulurken Kerem’e doğru yönü gösterebilecek mi?
    Afili Aşk 14.Bölüm
    S01E14 - Afili Aşk 14.Bölüm
    Kerem ve Ayşe olayın üzüntüsü ve pişmanlığını yaşar. Muhsin uyandığında ise büyük korkulu bir bekleyiş başlar. Kerem ve Ayşe bunun hesabını Muhsin’e nasıl verecektir?
    Afili Aşk 15.Bölüm
    S01E15 - Afili Aşk 15.Bölüm
    Ayşe’ye menajerinden gelen büyük iş teklifi hayatını bambaşka bir noktaya taşıyacaktır. Kerem ve Ayşe kimseye duyurmadan ve evlilik oyunu ortaya çıkmadan evliliklerini bitirebilecek midir? Beklenmedik bir anda Muhsin’den gelen telefonla Kerem ve Ayşe daha da sarsılacaktır.
    Afili Aşk 16.Bölüm
    S01E16 - Afili Aşk 16.Bölüm
    Kerem ve Ayşe, Muhsin’in kararından kendilerini sorumlu tutarken bir yandan da kendi ayrılık kararı konusunda ikileme düşerler. İkili ayrılmaya çalışırken belli etmeseler de gittikçe yakınlaşmaktadır. Ancak Ceyda’nın eline geçen büyük bir koz Ayşe’yi köşeye sıkıştıracaktır. Ayşe şimdi zor bir seçim yapmak zorundadır.
    Afili Aşk 17.Bölüm
    S01E17 - Afili Aşk 17.Bölüm
    Muhsin’in evi terk etmesi ise Kerem ve Ayşe’yi yeni bir maceranın içine sürükler. Muhsin’i eve döndürme operasyonu için kolları sıvarlar. Yelda ve Muhsin için romantik bir gece hazırlayan Ayşe ve Kerem, hazırladıkları ortamda mahsur kalırlar. Baş başa geçirmek zorunda kalacakları bu gece geçmişle ilgili şok edici bir sırrı açığa çıkaracaktır.
    Afili Aşk 18.Bölüm
    S01E18 - Afili Aşk 18.Bölüm
    Muhsin ve Yelda'nın arasında büyük bir yanlış anlaşılma olur. Büyük bir kavga patlak verir. Tabii ki bundan en çok etkilenen yine Kerem’dir. Kerem bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterken, bu durumu daha da karıştıracaktır. Ayşe, Kerem'in herkesin içinde yapacağı yanlış bir kararı engellemek için sürpriz bir hamle yapar. Kâğıt kuğu ise herkesin kaderini değiştireceği ana doğru elden ele gezmektedir.
    Afili Aşk 19.Bölüm
    S01E19 - Afili Aşk 19.Bölüm
    Terapistten gelen rapor Kerem ve Ayşe’yi şaşırtır. Rapordan çıkan sonuç ikiliyi nasıl etkileyecektir? İkilimiz bir türlü dile getirmedikleri ilk aşk meselesini bir an bile akıllardan çıkaramazlar. Kerem bu duruma artık son vermek için Volkan’la harekete geçer.
    Afili Aşk 20.Bölüm
    S01E20 - Afili Aşk 20.Bölüm
    Ceyda ise hazırladığı kuğu konseptinin Kerem ve Ayşe için ne ifade ettiğini öğrenir ve çılgına döner. Ceyda işini şansa bırakmama kararı alır. Kerem ve Ayşe’nin kaderi Ceyda’nın iki dudağının arasındadır. Kerem ve Ayşe’nin çocukluklarından beri olan kaderi mi galip gelecektir, yoksa Ceyda mı?
    Afili Aşk 21.Bölüm
    S01E21 - Afili Aşk 21.Bölüm
    Ayşe, Kerem’in beklenmedik hamlesi ve öpücüğü karşısında şaşkındır. Kerem’in ortaya attığı centilmenlik anlaşması yine Kerem eliyle bozulmuştur. Ayşe bunun anlamını sorgulamaya başlar. Ayşe kendi duygularının farkındadır ama Kerem’den emin olmak için ondan gelecek hamleyi bekler.
    Afili Aşk 22.Bölüm
    S01E22 - Afili Aşk 22.Bölüm
    Ayşe bambaşka biri olur. Ayşe’nin değişen davranışları herkesi şaşırtır ve üzer. Kerem, Ayşe’nin bu davranışlarından kötü etkilenmeye başlar ve kararını sorgular. İpler iyice kopma noktasına gelmektedir.
    Afili Aşk 23.Bölüm
    S01E23 - Afili Aşk 23.Bölüm
    Modamu Ayşe’nin magazine verdiği demeçler yüzünden zor duruma düşer. Kerem hem şirketin, hem de Ayşe’nin kötüye giden imajını düzeltmek için sosyal sorumluluk projesi başlatır; ama, sosyal medyada da peşlerini bırakmayan troller işleri zorlaştırır. Kerem ve Ayşe hem aşkları için, hem de şirket için omuz omuza mücadele verirler. Ancak hiçbir şey kolay olmayacaktır.
    Afili Aşk 24.Bölüm
    S01E24 - Afili Aşk 24.Bölüm
    Kerem hiç ayrılmayacakları bir formülün peşindedir. İki aileyi sıkı sıkı birbirine bağlayacak bu formül ise yine geçmişte gizlidir. Muhsin ve Ayşe’nin babası Kenan arasında geçmişte yaşanan bir olayın üzerine gitmeye karar verir ve araştırır. Kerem’in öğrendikleri bu iki aileyi bir arada tutmak için yeterli olacak mıdır?
    Afili Aşk 25.Bölüm
    S01E25 - Afili Aşk 25.Bölüm
    Ayşe her şeye rağmen Yelda’ya kendini sevdirme derdindedir. Bunu fark eden Yelda, titizlikle bir plan hazırlar. Bu planın farkında olmayan Ayşe, kendini adeta külkedisi masalının içinde bulur. Yakışıklı prens Kerem ve iyi kalpli külkedisi Ayşe herkese ve her şeye rağmen sonsuza dek mutlu yaşayacakları bir dünya hayal ederken hiç beklemedikleri şekilde tuzağa düşerler.
    Afiili Aşk 26.Bölüm
    S01E26 - Afiili Aşk 26.Bölüm
    Muhsin’in geçmişte yaptıkları bir gölge gibi onları takip eder. Kerem bu geçmişin stresiyle baş etmeye çalışır. Ayşe ise Kerem’in yaşadığı stresin iş ile ilgili olduğu düşüncesine kapılır. Hem Kerem hem de şirketteki çalışanlara motivasyon günü düzenler. Modamu’da motivasyon günü, büyük sürprizlere ve şüphelere sebep olur.
    Afiili Aşk 27.Bölüm
    S01E27 - Afiili Aşk 27.Bölüm
    Bekarlığa veda partisinden sonra ikili arasında başlayan inatlaşma büyür ve bütün şirketin dahil olduğu büyük bir düelloya dönüşür. Evlendikten sonra “kadınlar ne ister, erkekler ne ister” sorularının listeleri şirketteki kadın ve erkek çalışanlara sunulur. Bu mücadelenin kazananı kim olacak Ayşe mi, yoksa Kerem mi?
    Afiili Aşk 28.Bölüm
    S01E28 - Afiili Aşk 28.Bölüm
    Modamu çalışanları yılbaşını karşılamaya hazırlanır. Çalışanlar bir parti beklentisi içindedir. Kerem bir bahane bulup kutlamaları iptal ettirir. Buna anlam veremeyen Ayşe, Kerem’in sakladığı bir şeyler olduğunu fark eder ve bunun peşine düşer.
    Afiili Aşk 29.Bölüm
    S01E29 - Afiili Aşk 29.Bölüm
    Rıza, Yiğiterlere karşı sıkıyönetim ilan ederken, Yiğiterlerin tarafta da sular durulmaz. Ailelerinin kavgasına Ayşe ve Kerem’in kavgası karışınca ayrılırlar. Kerem Ayşe'nin yokluğu ile sınanır. Ayşe’nin ise içi kan ağlasa da Kerem’i affetmeye niyeti yoktur. Kerem bu ayrılığı kabullenemez.
    Afiili Aşk 30.Bölüm
    S01E30 - Afiili Aşk 30.Bölüm
    Modamu’ya Amerikalı ortakların gönderdiği denetmen, Kerem’in yöneticiliğini gözden geçirmesine sebep olur. Kerem bütün hayatını gözden geçirirken tüm sevdiklerini tek tek karşısında bulacaktır. Artık nefesler tutulmuş, mahkeme günü gelip çatmıştır. İkinci defa hakim karşısına çıkan Kerem ve Ayşe, ne yapacaktır? Aşkları mı yoksa inatları mı kazanacaktır?
    Afiili Aşk 31.Bölüm
    S01E31 - Afiili Aşk 31.Bölüm
    Ayşe’nin Modamu'nun yüzü olması onları mecburen bir araya gelmek zorunda bırakır. Kerem ve Ayşe yeni bir savaş içine girerler. Kerem, Ayşe'yi şirketten uzaklaştırma yolu için eski çapkınlıklarına ve umursamaz hallerine devam eder. Ayşe de boş durmaz kendi yöntemleriyle karşılık verir.
    Afiili Aşk 32.Bölüm
    S01E32 - Afiili Aşk 32.Bölüm
    Ayşe Kerem'in o gece kıskandığı için geldiğini düşünürken, gerçeği öğrenir ve hayal kırıklığı yaşar. Kerem şirket için yaptığı sözleşmeyi bahane ederek Ayşe’ye seçeneklerini sunar. Ayşe bu karmaşadan bir an evvel kurtulmak için bir karar verecektir.
    Afili Aşk 33.Bölüm
    S01E33 - Afili Aşk 33.Bölüm
    Ayşe, zorlu bir gecenin ardından gördüğü kabusun içinde hapsolur. Ayşe’nin kulağına gelen söylentiler Kerem ve Ceyda’nın sevgili olduğu yönünde olsa da, Ayşe, bunun kıskandırmak için yapılan bir hamle olduğunu düşünmektedir.
    Afili Aşk 34.Bölüm
    S01E34 - Afili Aşk 34.Bölüm
    Kerem ve Ayşe yaşadıkları efsane aşka bile kafa tutarlar. Kerem inatçı Ayşe daha inatçıdır. Kerem Ceyda ile Ayşe de Ömer’le mutluluk pozları verir. Ancak Kerem’in kafasında bazı soru işaretleri vardır. Ömer’in Ayşe ile hatıralarının olduğu yüzüğün hikayesi Kerem’i kuşkulandırır. Kerem Ömer ile ilgili düşüncelerinde haklı çıkacak mı? Ayşe Ömer’in desteğiyle, atölyedeki işleri lehine çevirmek için çalışır ama her seferinde Kerem engeline takılır.
    Afili Aşk 35.Bölüm
    S01E35 - Afili Aşk 35.Bölüm
    Kerem ölüm kalım savaşı verirken Ayşe ve ailesinin endişeli bekleyişi sürer. Rıza Kerem’in başına gelenlerden kendini sorumlu tutar, Muhsin’e dostluk elini uzatır. Ancak bu sefer Yiğiter ailesi tepkilidir.
    Afili Aşk 36.Bölüm
    S01E36 - Afili Aşk 36.Bölüm
    Kerem’in kararı Ayşe’yi alt üst eder. Kerem’in aklından geçenleri kimse bilmese de, Ayşe’nin Kerem’i kaybetmeye niyeti yoktur. Ayşe Kerem’i geri kazanmak için akılları durduracak bir planı uygulamaya başlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top