Hesabım
    Kuruluş Osman
    3. Sezon
    Kuruluş Osman

    Sezon bilgisi:

    34 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 6 Ekim 2021
    267 Fotoğraf | 34 Video
    Burak Özçivit
    Burak Özçivit
    Nurettin Sönmez
    Nurettin Sönmez
    Rolü : Bamsi Beyrek
    Ragıp Savaş
    Ragıp Savaş
    Rolü : Dündar Bey
    Emre Basalak
    Emre Basalak
    Rolü : Gündüz Bey
    Kuruluş Osman 98.Bölüm Fragmanı 0:49
    Kuruluş Osman 98.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    Kuruluş Osman 97.Bölüm Fragmanı 0:50
    Kuruluş Osman 97.Bölüm Fragmanı
    11 gösterim
    Kuruluş Osman 96.Bölüm Fragmanı 0:50
    Kuruluş Osman 96.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    • Fotoğraf Kuruluş Osman
    3. sezon bölümleri
    Kuruluş Osman 65.Bölüm
    S03E01 - Kuruluş Osman 65.Bölüm
    Osman Bey'in beyliği günden güne büyürken bölgedeki etkisi sonucunda düşmanları da büyümektedir. Osman Bey'in yeni hamlesi sadece İnegöl Tekfuru Aya Nikola'nın değil; Harmankaya Tekfuru Mikhael Kosses ve Bilecik Tekfuru Rogatus Laskaris'in yanı sıra Bizans İmparatoru ve Katolik dünyasının da karşısına çıkmasına neden olur.
    Kuruluş Osman 66.Bölüm
    S03E02 - Kuruluş Osman 66.Bölüm
    Osman Bey'in Ortodoks dünyasının önemli din adamlarından birini kaçırmasının ardından Bitinya'da sular bulanmıştır. Mihail Koses, Rogatus Laskaris ve Aya Nikola, ittifak kararı almalarına rağmen Papaz Gregor'u bulup ele geçirmek için ayrı ayrı planlar yapmaktadırlar.
    Kuruluş Osman 67.Bölüm
    S03E03 - Kuruluş Osman 67.Bölüm
    Katalan esirin saldırı emrini Tekfur Kosses'in verdiğini itiraf etmesinin ardından, Osman Bey obada kendisini ziyarete gelen tekfurla esiri yüzleştirir. Tekfur Kosses, üzerine atılan suçu kabul etmezken, tekfurlar arasındaki çekişmeyi gören Osman Bey durumu lehine çevirmek için bir plan yapar.
    Kuruluş Osman 68.Bölüm
    S03E04 - Kuruluş Osman 68.Bölüm
    Osman Bey'in kurduğu oyunla Papaz Gregor'u geri alması tekfurların büyük hayal kırıklığı yaşamasına neden olur. Bu gelişme üzerine, Tekfur Nikola, Tekfur Kosses ve Tekfur Rogatus, Papaz Gregor'u Osman Bey'in elinden alabilmek için birlikte hareket etme kararı alır.
    Kuruluş Osman 69.Bölüm
    S03E05 - Kuruluş Osman 69.Bölüm
    Osman Bey'e karşı tek şanslarının güçlerini birleştirmek olduğunu gören tekfurlar Nikola, Kosses ve Rogatus artık aynı masada dost olarak oturmaktadır. Osman Bey'i toplantılarına davet eden tekfurları büyük bir sürpriz beklemektedir.
    Kuruluş Osman 70.Bölüm
    S03E06 - Kuruluş Osman 70.Bölüm
    'Kuruluş Osman'ın 70'inci bölümünde Osman Bey'in yaptığı fetih ve tekfurların kervanına el koyması bölgede büyük yankı uyandırırken, tekfurlar günden güne büyüyen Osman Bey'i ve oğlu Orhan'ı ortadan kaldırmak için hain bir plan yapar.
    Kuruluş Osman 71.Bölüm
    S03E07 - Kuruluş Osman 71.Bölüm
    Osman Bey'in Nikea'da zehirlenmesi ve eş zamanlı olarak Kayı Obası'na düzenlenen saldırı, Kayıların ciddi bir darbe almasına yol açar. Nikola'nın zehirli tuzağını zekice bir hamleyle bertaraf eden Osman Bey, saldırının hesabını sormak için önce Tekfur Rogatus'un karşısına dikilir!
    Kuruluş Osman 72.Bölüm
    S03E08 - Kuruluş Osman 72.Bölüm
    Osman Bey ve Alpleri, gizlice girdikleri Bilecik Kalesi'nde ölümcül bir operasyona girişir. Osman Bey'in kaleye sızmasını sağladığı ve Tekfur Rotagus'a ulaşmayı başaran Turgut Bey ise büyük bir tehlikenin pençesindedir.
    Kuruluş Osman 73.Bölüm
    S03E09 - Kuruluş Osman 73.Bölüm
    Söğüt saldırısını boşa çıkaran ve Papaz Gregor'un cezasını kesen Osman Bey, tekfurları köşeye sıkıştırmıştır. İznik Valisi Saguros'un Söğüt'e yapacağı ziyaret tekfurlara bekledikleri fırsatı verir.
    Kuruluş Osman 74.Bölüm
    S03E10 - Kuruluş Osman 74.Bölüm
    İnegöl'ün madenlerini ele geçiren Osman Bey'e tekfurların kurduğu tuzak sonucunda yaşanan patlama ortalığı karıştırır. Peşlerindeki askerlerinden daha fazla kaçamayan Turgut Bey ve Mari ise Tekfur Nikola'ya yakalanır.
    Kuruluş Osman 75.Bölüm
    S03E11 - Kuruluş Osman 75.Bölüm
    Şeyh Edebalı, Tekfur Kosses'in saldırısına uğramış, Osman Bey İnegöl Kalesi'nde sıkışıp kalmış ve Boran Alp ise Vezir Alemşah'ın eline düşmüştür! Bu zor durumdan çıkmak için tüm becerisini kullanan Osman Bey, gücünü tekfurlarla birleştiren Vezir Alemşah'a karşı stratejisini kurar.
    Kuruluş Osman 76.Bölüm
    S03E12 - Kuruluş Osman 76.Bölüm
    Osman Bey ağır yaralı vaziyette olmasına rağmen Vezir Alemşah'ın adamlarından kurtulup bir mağaraya sığınmayı başarır. Osman Bey sığındığı mağarada ölüm kalım savaşı verirken, onun yokluğunda Kayı Obası'nın başsız kalmasını istemeyen Gündüz Bey posta oturur.
    Kuruluş Osman 77.Bölüm
    S03E13 - Kuruluş Osman 77.Bölüm
    Kayı Alplerinin kaçırıldığını öğrenen Vezir Alemşah küplere biner ve Şeyh Edebalı'yı zindana atar. Osman Bey, Şeyh Edebalı'yı kurtarmak için stratejisini belirlerken, Vezir Alemşah ve tekfurların ittifakını bozmayı planlayarak İnegöl pazarını hedef alır.
    Kuruluş Osman 78.Bölüm
    S03E14 - Kuruluş Osman 78.Bölüm
    Vezir Alemşah'ı Bilecik Kalesi'nde köşeye sıkıştıran Osman Bey hiç beklemediği bir tuzağa düşerken, Tekfur Kosses de Tekfur Nikola'nın eline geçer.Osman Bey ve alpleri esir edilip ağır işkenceden geçirilir. Vezir Alemşah, Osman Bey ve alplerinin bir an önce öldürülmesine karar verir!
    Kuruluş Osman 79.Bölüm
    S03E15 - Kuruluş Osman 79.Bölüm
    Göktuğ'u şehit eden Geyhatu, emrindeki nökerlerle Selçuklu askerlerini alt ederek Osman Bey'i ele geçirir. Tekfur Nikola, Kosses'i Konstantinopolis'e götürüp imparatora teslim etmek isterken, Turgut Bey ve alpleri Nikola'yı engellemek için harekete geçer ancak Turgut Bey, Nikola tarafından yakalanır.
    Kuruluş Osman 80.Bölüm
    S03E16 - Kuruluş Osman 80.Bölüm
    Sürgün yolunda Julia ve askerleri tarafından saldırıya uğrayan Kayı hatunları, Selcan Hatun'un ağır yaralanması ile kahrolur. Geyhatu'nun kurduğu tuzakla Sultan Mesud'un canına kast etmiş gibi görünen Osman Bey ise saraydan kaçmak için zekice bir plan yapmak zorundadır.
    Kuruluş Osman 81.Bölüm
    S03E17 - Kuruluş Osman 81.Bölüm
    Osman Bey'in Geyhatu'yla karşı karşıya geldiğini öğrenen Gündüz Bey, geri dönülmez bir yola girer. Geyhatu, Osman Bey'i ortadan kaldırmak için bütün imkanlarını seferber etmişken, Bitinya'daki yegâne hakim güç olmak için tekfurları ortadan kaldırmayı planlar.
    Kuruluş Osman 82.Bölüm
    S03E18 - Kuruluş Osman 82.Bölüm
    Tekfur Nikola'nın canını bağışlayıp kendisi ile birlikte hareket etmeye ikna eden Osman Bey, Geyhatu ve Vezir Alemşah'ın ittifakına karşı harekete geçer. Diğer yanda Geyhatu, köşeye sıkıştırdığı Gündüz Bey'den Alpleri ile birlikte ordusuna katılmasını ister.
    Kuruluş Osman 83.Bölüm
    S03E19 - Kuruluş Osman 83.Bölüm
    Gündüz Bey'le hesaplaşmasının ardından Geyhatu'nun dev Moğol ordusunun başına geçerek bölgeyi kana bulamasını engellemek isteyen Osman Bey, Geyhatu'yu Bitinya'dan söküp atmaya ant içer.
    Kuruluş Osman 84.Bölüm
    S03E20 - Kuruluş Osman 84.Bölüm
    Osman Bey Geyhatu'yu gafil avlamışken birden karşısında Vezir Alemşah'ı bulur. Büyük bir cenderenin içindedirler. Osman Bey Geyhatu'yu yakalamak için cendereden sıyrılır.
    Kuruluş Osman 85.Bölüm
    S03E21 - Kuruluş Osman 85.Bölüm
    Osman Bey hedefleri doğrultusunda nasıl bir strateji izleyecektir? Konur'dan şüphelenen Vezir Alemşah, Konur Alp'in Osman Bey'le olan ilişkisini ortaya çıkarır. Konur'u bekleyen büyük tehlike nedir?
    Kuruluş Osman 86.Bölüm
    S03E22 - Kuruluş Osman 86.Bölüm
    Sultan Mesud kendisine suikast girişiminde bulunduğunu düşündüğü Osman Bey hakkında ne karar verecektir? Osman Bey'in infazını ertelediği Geyhatu'nun kaderi ne olacak?
    Kuruluş Osman 87.Bölüm
    S03E23 - Kuruluş Osman 87.Bölüm
    Usta ise Osman'a karşı İbrahim Fakih rolünü layıkıyla oynamaya devam eder. Nikola, Cornelia ve Barkın'la büyük bir şeytan üçgeni oluşturan Usta'nın ölüm defterindeki isim artık Oğuz'un Işığı Şeyh Edebalı'dır.
    Kuruluş Osman 88.Bölüm
    S03E24 - Kuruluş Osman 88.Bölüm
    Osman Bey, kıyasıya çarpıştığı maskeli düşmanını elinden kaçırır. Buna Barkın sebep olur. Osman Bey Barkın'a karşı nasıl bir tavır alacaktır? Söğüt'teki patlama da ağır yaralanan Şeyh Edebalı ayrıca zehirlenmiştir. Edebalı'yı iyileştirmek için çareler aranmaktadır.
    Kuruluş Osman 89.Bölüm
    S03E25 - Kuruluş Osman 89.Bölüm
    Selcan Ana'ya yapılan saldırı bütün Kayı Obasını galeyana getirmiştir. Osman Bey bu işin peşini bırakmayacaktır. Osman Bey meseleyi çözmek için ne yapacaktır? Malhun Hatun ve Bala Hatun, Cornelia'nın Selcan Ana'yı koruma numarasıyla kendisini aklamaya çalıştığını fark ederler.
    Kuruluş Osman 90.Bölüm
    S03E26 - Kuruluş Osman 90.Bölüm
    Osman Bey'in ilk hedefi İnegöl Kalesi, sonra Konstantiniyye, ardından cihan hakimiyeti oldu. Osman Bey, cihan hakimiyeti yolunda durmadan çalışmaları ve savaşmaları gerektiğine dair mesaj verdi. Osman Bey, oğullarının da kendi yolunda gitmesi için onlara öğüt verdi.
    Kuruluş Osman 91.Bölüm
    S03E27 - Kuruluş Osman 91.Bölüm
    Bilecik'te yapılan düğün hazırlığı bütün hızıyla devam eder. Bilecik Tekfuru Justinyanus, Osman Bey ve ailesini öldürmek için nasıl bir hamle yapacaktır? Osman Bey ve Hatunları düğün davetlisi kisvesiyle kaleye girerler. Niyetleri Bilecik'i fethetmektir fakat hesap etmedikleri bir şey vardır.
    Kuruluş Osman 92.Bölüm
    S03E28 - Kuruluş Osman 92.Bölüm
    Nikola esir edilerek Kayı obasına götürülür. Osman Bey'in yeni planı ne olacaktır? Karanlığın elçisi Usta Arius ve Bizans Komutanı Romanos bu toprakları nasıl şekillendireceklerini konuşurken, ortaya ateş gibi düşen bir haber gelir.
    Kuruluş Osman 93.Bölüm
    S03E29 - Kuruluş Osman 93.Bölüm
    Mancınıklardan İnegöl surlarına ateş ve barut yağarken içerde ise Nikola ve Romanos, Osman Bey'i püskürtmek için çareler aramaktadır. Osman Bey'in yaptığı hangi hamle Nikola ve Romanos'u zora sokacaktır? İnegöl'ün fethi için mancınıklar atıldığında İnegöl ahalisinin Türklere karşı tavrı nasıl olacaktır.
    Kuruluş Osman 94.Bölüm
    S03E30 - Kuruluş Osman 94.Bölüm
    Kuruluş Osman'da Osman Bey ve Alpları kapısını kırdıkları İnegöl Kalesi'nde ilerlerken kaleyi ele geçirmek üzere olan Gündüz Bey, ağır yara alır. Gündüz Bey, İnegöl surlarında Kayı Sancağının dalgalandığını görebilecek midir?
    Kuruluş Osman 95.Bölüm
    S03E31 - Kuruluş Osman 95.Bölüm
    Osman Bey, Bursa'ya giden yolu açmak için nasıl bir yol izleyecektir? Osman Bey, topraklarını genişlettikçe düşmanlar da artmıştır. İnegöl'ün fethiyle iyice tedirgin olan Kostantiniyye kendi varlığını artık tehlikede görmektedir.
    Kuruluş Osman 96.Bölüm
    S03E32 - Kuruluş Osman 96.Bölüm
    Osman Bey ve Çobanoğlu Ali Bey arasındaki gerilim devam etmektedir. Turgut Bey'in, Atabey Ahmet cinayetine adının karışması ve Osman Bey'in Turgut Bey'i teslim etmemesiyle Romanos ve Cebe'nin oyunu işlemektedir.
    Kuruluş Osman 97.Bölüm
    S03E33 - Kuruluş Osman 97.Bölüm
    Osman Bey, Moğol Komutanı Cebe ve Ramanos'un kurduğu tuzaktan, kurduğu oyunla kurtulur. Cebe'yi ele geçirirken Romanos son anda elinden kaçar. Osman Bey, Cebe'den bütün gerçeği öğrenebilecek midir?
    Kuruluş Osman 98.Bölüm
    S03E34 - Kuruluş Osman 98.Bölüm
    Osman Bey için artık hedef Yenişehir'dir. Osman Bey ve Alpleri Yenişehir'i kuşatırken Bala, Malhun, Ayşe, Aygül Hatunlar ve bacılar da boş durmayacaktır. Kılık değiştirerek kaleye sızan Hatunlar düşmanı içerden çökertebilecek midir? Düşmanla kıyasıya savaşırken okla yaralanan Aygül Hatun'un akıbeti ne olacaktır?

    Hayran tepkileri

    Back to Top