Hesabım
    Şampiyon
    1. Sezon
    Puanım :
    Şampiyon

    Sezon bilgisi:

    34 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 12 Eylül 2019
    150 Fotoğraf | 33 Video
    Tolgahan Sayışman
    Tolgahan Sayışman
    Halit Özgür Sarı
    Halit Özgür Sarı
    İlayda Alişan
    İlayda Alişan
    Yıldız Çağrı Atiksoy
    Yıldız Çağrı Atiksoy
    Şampiyon 34.Bölüm Fragmanı 1:05
    Şampiyon 34.Bölüm Fragmanı
    62 gösterim
    Şampiyon 33.Bölüm Fragmanı 1:00
    Şampiyon 33.Bölüm Fragmanı
    19 gösterim
    Şampiyon 32.Bölüm Fragmanı 0:59
    Şampiyon 32.Bölüm Fragmanı
    18 gösterim
    • Fotoğraf Şampiyon
    • Fotoğraf Şampiyon
    • Fotoğraf Şampiyon
    • Fotoğraf Şampiyon
    • Fotoğraf Şampiyon
    • Fotoğraf Şampiyon
    • Fotoğraf Şampiyon
    • Fotoğraf Şampiyon
    • Fotoğraf Şampiyon
    1. sezon bölümleri
    Şampiyon 1.Bölüm
    S01E01 - Şampiyon 1.Bölüm
    Artvin, büyük ve önemli bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, diğer yandaysa Türkiye’nin en sevilen şampiyon boksörü Necdet Suphi Özer vardır. Fırat, az sonra çıkacağı maçın yanı sıra farklı bir heyecan daha yaşamaktadır. Karısı Eylül hamiledir ve çift, doktorların çok riskli olarak gördüğü doğum için gün saymaktadır.
    Şampiyon 2.Bölüm
    S01E02 - Şampiyon 2.Bölüm
    Fırat, yıllardır kaçmaya çalıştığı geçmişiyle, ölümüne sebep olduğu Necdet Suphi’nin yıkılmış ailesiyle karşı karşıyadır. Üstelik oğluna bu durumu açıklamak hepsinden daha ağırdır şampiyon için. Kafkas’ın yıllar sonra birdenbire karşılarına çıkışı, Özer ailesinde infial yaratır. Babasının ölümüyle yaşadığı travmayı bir türlü atlatamayan Kerem’in öfkesi, Kafkas’ı karşısında gördüğü andan itibaren daha da kontrol edilemez bir hal alır.
    Şampiyon 3.Bölüm
    S01E03 - Şampiyon 3.Bölüm
    Fırat, Kado’nun da yönlendirmesiyle, Zafer’in tüm itirazlarına rağmen yasadışı dövüşlere katılmayı kabul eder. Dövüşü kazanıp, aldığı parayla Güneş’i rahat ettirebileceği bir ev tutmak ve koşullarını iyileştirdiğini sosyal hizmetlere ispat etmek isteyen Fırat için, Tansel kötü bir sürpriz hazırlamaktadır. Suna Tansel’in tüm oyunlarından bihaber, bir oğlu babadan ayırmak zorunda olmakla, ona daha güvenli ve iyi koşullar sağlamak arasındaki vicdani gitgeli yaşamaktadır.
    Şampiyon 4.Bölüm
    S01E04 - Şampiyon 4.Bölüm
    Yaman hoca ile çalışmak isteyen Kerem pes etmez. Spor salonunda kapısında adeta nöbet tutar. Sonunda Yaman onu neden kabul etmeyeceğini Kerem’e anlatır. Tansel’in Fırat’ı tehdit ettiğini öğrenen Suna çok kızgındır. İkisi bu yüzden gerilir. Suna Tansel’in telefonlarına çıkmaz.
    Şampiyon 5.Bölüm
    S01E05 - Şampiyon 5.Bölüm
    Güneş Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ait yetiştirme yurtlarından birine yerleştirilmiş, hasret ve merak içerisinde babasını, onun verdiği sözü gerçekleştirmesini beklemektedir. Fırat da aynı şekilde söz verdiği üzere, güneş batmadan oğlunu alıp eve getirme mücadelesine girer. Fakat değil onu almak, yüzünü dahi görmek için büyük mücadele vermesi gerekmektedir. Suna ise bu süreçte baba oğul arasındaki güçlü bağa şahit olacaktır.
    Şampiyon 6.Bölüm
    S01E06 - Şampiyon 6.Bölüm
    Suna, babasının yokluğunda Güneş’le ilgilenmeyi sürdürürken bir yandan da Fırat’la ilgili iç hesaplaşma yaşamaktadır. Ve ilk defa 7 yıl önceki maçta abisinin yerine Fırat’ın da ölebileceği ihtimalini düşünür. Fırat’ın suçsuz olabileceği gerçeği Mücella cephesinde de işlerin karışmasına sebep olur. Tansel’den aldığı parayla yetinmeyen Mücella, kocasıyla arasının bozulduğu ve yuvasının yıkılmak üzere olduğu bahanesiyle Tansel’in kapısına dayanır. Fakat bu hareketi ona pahalıya mal olacaktır.
    Şampiyon 7.Bölüm
    S01E07 - Şampiyon 7.Bölüm
    Aladağlı’nın varlığından haberdar olan Yaman, Fırat ve ailesi adına endişelenmeye başlar. Bu endişesinin sebebi, ikilinin yıllar önce Belene kampında tanışıyor olmasıdır. Yaman detaya girmeden Aladağlı’nın kim olduğunu ailesine özetler. Derviş’in, bu hayatta karşılaşabilecekleri en tehlikeli insan olduğunu söyler. Bu yüzden Fırat’a da, oğlu Zafer’e de Derviş Aladağlı’dan uzak durmaları gerektiğini sıkı sıkı tembihler. Tüm bunlar olurken Tansel’le ilişkisini sonlandıran Suna, bu durumu ailesine de açar. Fakat annesinin tepkisi beklediğinden de sert olur.
    Şampiyon 8.Bölüm
    S01E08 - Şampiyon 8.Bölüm
    Zafer, salonun kapanmasındaki sorumluyu veya sorumluları bulmaya çalışırken uzun zamandır ihmal ettiği Selvi’den de hiç beklenmedik bir tepki görür ve Selvi Zafer’e evlerine gelip onu ailesinden istemesi için 2 gün mühlet verir. Diğer tarafta Fırat ise, Yaman’a verdiği sözü tutarak Derviş Aladağlı’nın teklifini kabul eder ve ikili ilk defa karşı karşıya gelirler. Yaman’ın Bulgaristan’daki Belene kampında beraber zulüm gördüğü, çocukluk ve gençlik arkadaşı olan Derviş’le aralarının neden ve nasıl bozulduğuna, Derviş’in nasıl olup da Yaman’la düşman olduğuna dair sır perdesi ise yavaş yavaş aralanmaya başlayacaktır.
    Şampiyon 9.Bölüm
    S01E09 - Şampiyon 9.Bölüm
    Zafer’in Selvi’yi istemeye gitmek yerine Fırat’ın maçına gitmesi ikilinin ilişkisinin bitmesine sebep olur. Fırat ikisinin arasını düzeltmeye kararlıdır. Fırat’ın da onu köşede istememesi Zafer’in duygularını allak bullak etmiştir.
    Şampiyon 10.Bölüm
    S01E10 - Şampiyon 10.Bölüm
    Kerem’e siniri geçmeyen Tansel onun hassas noktasını bulmuştur. Adamları Nesli’yi kaçırır. Suna Fırat’ı eve davet eder. Amacı abisinin ölümündeki asıl suçlunun Tansel olduğunu Fırat’ın suçsuz olduğunu ailesine anlatmaktır. Ancak şok bir gelişme ile karşılaşacaklarından haberi yoktur.
    Şampiyon 11.Bölüm
    S01E11 - Şampiyon 11.Bölüm
    Zafer Selvi’nin babası ile konuşup onu ikna etmeye çalışır. Fakat Tahsin’in ikna olmaya niyeti yoktur. Zafer’in başka bir planı vardır. Bu plan işi daha da zorlaştıracaktır. Necdet Suphi’nin ölümü ile ilgili itiraflardan sonra Suna ve Kerem’in yüzüne bakmaya utanan Gülten ile Harun evden ayrılmaya karar verirler.
    Şampiyon 12.Bölüm
    S01E12 - Şampiyon 12.Bölüm
    Mücella’dan Derviş ile ilgili büyük bir sır öğrenen Tansel şok olur. Derviş’i devirip yerine geçmek için Derviş’in düşmanıyla iş birliği yapar. Derviş’in adamı Rüzgar Fırat’ın polis için çalıştığını düşündüğünü Derviş’e söyler. Bunun üzerine Derviş’in Fırat için bir planı vardır. Bu plan Fırat’ı zora sokacaktır.
    Şampiyon 13.Bölüm
    S01E13 - Şampiyon 13.Bölüm
    Zafer, olup bitenlerden habersiz, salon tayfasını turnuva için hazırlamaktadır. Fakat maça çıktıklarında bir sürprizle karşılaşırlar. Rakip takımın başında Fırat vardır ve çalıştırdığı takımsa bir hayli güçlüdür. Fırat yıllar yılı omuz omuza verdiği dostu Zafer’le karşı karşıyadır şimdi. Üstelik Zafer’in salonu ayakta tutmak için turnuvadan kazanacağı paraya çok ihtiyacı varken… Fırat turnuva sonrasında soluğu Tansel’in yanında alır. Onun Nesli’yi kaçırıp, bu sayede edindiği silahla, Kerem’e tehditler savurduğunu öğrenmiştir.
    Şampiyon 14.Bölüm
    S01E14 - Şampiyon 14.Bölüm
    Derviş, Suna’nın evine gelip, kendisinden kurtuluş olmadığı mesajını verir. Fırat’ı işlerin başına geçireceğini söyler. Düşünüp cevabını iletmesi için Fırat’a bir gün süre tanır. Olanları anlamaya çalışan Zafer, Fırat’la konuşur ve gerçekleri öğrenir. Fırat, Derviş’le alakalı olan planını Zafer’e açıklar ve ondan yardım ister. Zafer, Fırat’ı yatıştırmaya çalışır. Zafer, Fırat’ı kararından vaz mı geçirecek? Yoksa dostuna yardım mı edecek?
    Şampiyon 15.Bölüm
    S01E15 - Şampiyon 15.Bölüm
    Fırat, Ratko ile maç yapmaya karar verir, kaçmaktan vazgeçer. Çünkü bu mesele artık milli bir meseledir. Derviş’in Güneşi kaçıramaması için de Güneş’i güvenli bir yere saklar.
    Şampiyon 16.Bölüm
    S01E16 - Şampiyon 16.Bölüm
    Fırat ve Zafer, Şahin’i kurtarmaya giderler. Ancak son anda yetişirler. Şahin yoğun bakıma alınır. Fırat bunun hesabını sormak için Tansel’in ofisine gider. Yaman salonun gençleri de Şahin’in başına gelenlerden Kerem’i sorumlu tutarlar. Zafer de ona sahip çıkamadığı için çok üzgündür.
    Şampiyon 17.Bölüm
    S01E17 - Şampiyon 17.Bölüm
    Derviş soğumayan intikam ateşini dindirebilmek için Yaman’ın salonunu adamlarına yaktırır. Fakat salonda en değerli varlıklarından birinin olduğundan habersizdir.
    Şampiyon 18.Bölüm
    S01E18 - Şampiyon 18.Bölüm
    Zafer, Selvi ile nişanı için salonu organize etmiştir. Her şey çok güzeldir. Ancak Zafer nişan yüzüklerini kaybeder. Fırat’ın bu konuda çok duygusal bir çözümü olacaktır. Kerem ile Şeref maça çıkacaktır. Kerem’in kendisi için bu maça çıkacağını bir şekilde öğrenen Şahin onu bu maçta yalnız bırakmayacaktır.
    Şampiyon 19.Bölüm
    S01E19 - Şampiyon 19.Bölüm
    Derviş Aladağlı’nın hapishanede öldüğü haberi gelmiştir. Herkes şoktadır. Zafer, Fırat’a yeni bir maç ayarlamaya çalışmaktadır. Ancak hiçbir organizasyon olumlu cevap vermez. O sırada hiç ummadık birinden maç teklifi gelir.
    Şampiyon 20.Bölüm
    S01E20 - Şampiyon 20.Bölüm
    Kerem, Burak’la yapacağı zorlu maça hazırlanmaktadır ama aklı, gönlü tamamen Steiger ve Fırat maçındadır. O ringde Fırat’ın yerine kendisi olmayı hayal etmektedir. Bu sebeple içten içe Fırat’ı kıskanmaya başlar. Neyse ki aklını olmasa da gönlünü toparlayacak gelişmeler olur hayatında.
    Şampiyon 21.Bölüm
    S01E21 - Şampiyon 21.Bölüm
    Elif ve Tansel’in gündemi her zaman olduğu gibi Derviş’ten kalan kasadır. Nihayet kasa açılır ve içinde ne olduğuna dair kafalarındaki sır perdesi aralanır. Kasayı açmak konusunda Elif’i ikna eden Tansel’in keyfine diyecek yoktur. Çünkü bir taraftan Kafkas’ın rahatsızlığı, bir taraftan ise ona günbegün cephe alan Kerem’in tutumu ortadadır.
    Şampiyon 22.Bölüm
    S01E22 - Şampiyon 22.Bölüm
    Fırat’la arası açılan tek kişi Suna değildir. Zafer de Fırat’ın bu ani kararı sonrasında oldukça tepkilidir. Çünkü sözleşme konusunda köşeye sıkışmıştır. Zafer tazminat şartlarını yerine getirebilmek için hiç beklenmedik bir hamle yapar.
    Şampiyon 23.Bölüm
    S01E23 - Şampiyon 23.Bölüm
    Fırat ve Elif ikilisi maça çıkmaları konusunda Steiger ve ekibini ikna ederler. Fakat köşe ekibi oluşturma konusunda Zafer’i ikna edemezler. Çünkü Zafer, Kerem’in yenilgisi sonrası kendisini suçlamaktadır. Kerem’in hayatını kurtarabilecekken elindeki havluyu atmadığı için vicdanen rahatsızlık duymaktadır.
    Şampiyon 24.Bölüm
    S01E24 - Şampiyon 24.Bölüm
    Kerem cephesinde sular durgundur. Bu durgunluk Kerem’in canını bir hayli sıkmaktadır. Bir an önce ayağa kalkma çabasındadır. Suna, Elif’in Fırat’a menajerlik yaptığını öğrenir. Bu durum canını bir hayli sıkar. Tansel’e gider ve artık bir an önce Elif’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmasını ister.
    Şampiyon 25.Bölüm
    S01E25 - Şampiyon 25.Bölüm
    Zafer, tefeciye olan borcunu bitirmek için kafes dövüşlerine devam etmektedir. Bu durum Tansel’in kulağına gider. Zafer için kötü bir planı vardır. Paraların yerini öğrenen Elif ikilemde kalmıştır. Suna’ya Fırat’ı sevdiğini ve onun için mücadele edeceğini söyler.
    Şampiyon 26.Bölüm
    S01E26 - Şampiyon 26.Bölüm
    Selvi, Zafer’in kafes dövüşüne çıktığını öğrenmiştir. Nişanlısının çıkacağı son maç sırasında kafes dövüşünün yapıldığı mekana gider ve onu dövüşürken görür. Artık karşısındaki kişi o çok sevdiği, vicdanlı, merhametli adam değildir, gözünü hırs bürümüş, acımasız bir dövüşçüdür. Bu durum Selvi’nin Zafer’le alakalı gelecek planını gözden geçirmesine sebep olur.
    Şampiyon 27.Bölüm
    S01E27 - Şampiyon 27.Bölüm
    Fırat, Elif için Suna’dan yardım istemiş ve Suna, çok kan kaybeden Elif’i tedavi etmek üzere “Yaman eve” gelmiştir. Bu sırada eve dönen Zafer, Suna ve Fırat’ı yaralı haldeki Elif’in başında bulur ve Fırat’la da münakaşa eder. Yaşanan tartışma büyür ve Fırat’la Zafer arasında kısa süreli bir arbede yaşanır. Bu arbedenin neticesinde Zafer, Fırat’a evden gitmesini söyler.
    Şampiyon 28.Bölüm
    S01E28 - Şampiyon 28.Bölüm
    Selvi’nin gönlünü almaya giden Zafer, onu başka bir erkekle konuşurken görünce hayal kırıklığı yaşar.. Konuştuğu kişinin butikte ortak iş üretmek için gelen müşterisi olduğuna aldırmaksızın, yaşadıkları ayrılığı bu adamın varlığına bağlar.. Selvi’nin bir başkasına karşı duyguları olduğunu düşünür.. Ancak bir yanı da yıllarını birlikte geçirdiği kadının asla böyle bir şey yapmayacağını fısıldamaktadır.
    Şampiyon 29.Bölüm
    S01E29 - Şampiyon 29.Bölüm
    Tansel cephesinde ise Suna ile evlenme planları suya düşmüştür. Tansel Suna’dan bunun intikamını almak için babasının eski borçlarını ortaya çıkarıp elinde ne var ne yok her şeyini almaya karar verir. Tansel’den gelen tebligatı alan Kerem deliye dönmüştür. Soluğu Tansel’in yanında alır.
    Şampiyon 30.Bölüm
    S01E30 - Şampiyon 30.Bölüm
    Fransa cephesinde Fırat, Zafer ve Kado üçlüsünün işleri sandıkları kadar kolay gitmez. Yapılan anlaşma çerçevesinde üçlüye çalışmaları için verilen salon şehrin banliyösündeki, neredeyse yıkılacak vaziyette, eski, tali durumdaki bir salondur. Fakat Fırat, salonu Artvin günlerindeki Yaman’la tanıştığı o salona benzetir.
    Şampiyon 31.Bölüm
    S01E31 - Şampiyon 31.Bölüm
    Fırat ve diğerlerine büyük bir haber gelir. WBC’de Dünya şampiyonu olan efsanevi İrlanda asıllı İngiliz boksör Sean McVardy Fırat’a maç teklifinde bulunur. Zafer ve diğerleri bu haberle birlikte çılgına dönerler. Yaman’ın bir vasiyeti daha gerçekleşecektir bu sayede. Fakat Fırat düşüncelidir. Oğlunu bu halde bırakıp gitmek istemez. Önceliği onun sağlığıdır ve böylesi bir süreçte onun elini bırakmayacaktır.
    Şampiyon 32.Bölüm
    S01E32 - Şampiyon 32.Bölüm
    Tansel, Fırat’ın sağ kurtulduğu bilgisini alır almaz, son kozunu oynamaya karar vermiş, hem Fırat’ı, hem de Suna’yı kalplerinden vuracak bir plan hazırlamıştır. Kendisine yaşattıkları acıyı, kalbindeki yarayı her ikisine de tattırmaya kararlıdır. Önce Güneş’i, sonrasında da Kerem’i öldürecektir. İlk defa silahı kendi eline alır ve intikamını bizzat kendi elleriyle yapmak için sinsice Güneş ve Kerem’in yanına sokulur.
    Şampiyon 33.Bölüm
    S01E33 - Şampiyon 33.Bölüm
    Zafer bir yandan evlilik hazırlıklarını sürdürürken, diğer yandan kendisine olan güvenini yitiren Fırat’ı ayağa kaldırmaya çalışmaktadır. Ama Fırat’ın Zafer’den sakladığı çok önemli bir gerçek vardır. Onu bokstan tamamen koparacak olan bir gerçek! Düğün gününe kadar bu gerçeği herkesten saklar. Böylesi bir zamanda kendi derdiyle kimseyi üzmek niyetinde değildir.
    Şampiyon 34.Bölüm Final
    S01E34 - Şampiyon 34.Bölüm Final
    Kerem, Türkiye Şampiyonası için gelen teklifi kabul etmiştir. Nesli’yle evliliklerinin daha ilk gününde o da Fırat gibi soluk almaksızın çalışmalara başlar. Üstelik aynı evde yaşadığı hocası Zafer, ona bir an olsun nefes aldırmamaktadır. İkilinin yanı sıra James McVardy de işi sıkı tutmaktadır. Kamuoyunda son birkaç haftadır çıkan aleyhteki haberler canını bir hayli sıkmış, Fırat’a karşı adeta içten içe nefret besler hale gelmiş ve bu maça intikam maçı olarak bakmaya başlamıştır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top