Hesabım
    The Last Of Us
    Üye Eleştirileri
    Basın Eleştirileri
    Ortalama puan
    4,0
    35 Puanlama
    The Last Of Us hakkında görüşlerin ?

    5 Kullanıcı yorumları

    5
    3 Eleştiri
    4
    1 Eleştiri
    3
    1 Eleştiri
    2
    0 Eleştiri
    1
    0 Eleştiri
    0
    0 Eleştiri
    fatih kaçar
    fatih kaçar

    Takip Et! Eleştirisini Oku

    Dizi eleştirileri
    4,0
    25 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Dizi mükemmel ama her pazartesi günü bir bölümün yayınlanması hiç iiyi değil çoğu izleyecinin bildiği üzere yani bu sisteme göre olsa bile bari 80 dk olabilir bölümler!
    Serkan Agdeve
    Serkan Agdeve

    Takip Et! 3 Eleştirisini Oku

    Dizi eleştirileri
    5,0
    16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    Oyunla bire bir ilerliyor, gayet akıcı çok sevdim. Tek sıkıntı şu Last of Us Part II'yi oynamayanlar için dizinin ilerleyen bölümlerinde spoiler olacak onu dikkate alarak izleyin.
    M W
    M W

    Takip Et! Eleştirisini Oku

    Dizi eleştirileri
    5,0
    17 Ocak 2023 tarihinde eklendi
    "Diziyi izlemeyin oyunu oynamazsınız, oyunu oynamayın izleyemezsiniz" diyenler gelmeden seri seri gönderin izleyelim muhteşem!
    Ediz Sözüer
    Ediz Sözüer

    Takip Et! 3 Eleştirisini Oku

    Dizi eleştirileri
    3,0
    22 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    Deneyimler kişiye özeldir. Benim deneyimim şöyle kısaca: Büyük beklenti ve heyecanla ve belki de gözümüzde fazla büyüterek başladık diziye ama bu bölüm mesela bir saat süresi var ama tek bir aksiyon sahnesi yok. Atlı kaçış sahnesini aksiyondan saymazsanız... Diğer sahneler de oldukça ağır ve kasvetli hatta sıkıcı. Bakın ben öyle aksiyon delisi değilim, iyi işlenmiş ve derinliğiyle sürükleyen ve heyecan veren bir senaryoyu takdir ederim ama bu gerçekten iyi hissettirmiyor bana... Vasat kısacası. Öyle yüksek puanları hak ettiği kanaatinde değilim.

    Dram, duygusal değil bu dizinin kategorisi, IMDB sayfasında, aksiyon, macera ve drama olarak belirtilmiş. Yan ve destek unsur olarak olabilir ve dozunda iyi olur dramatik ve duygusal sahneler bu tür dizilerde. Yoksa kategorisinden çıkar başka bir şey olur. Yahu 1 saatlik bölümde tek bir aksiyon sahnesi yok diyorum. Birileri katılmıyorum diyor. Tamam da neye katılmıyorsun? Ben uygun değil diyorum bu dizinin formatına. Zaten 3. bölümde 1 saat 15 dakika eşcinselliğe övgü yaptılar! Her şeyin belli bir dozu vardır. Bu dizide zaten dramatik öğeler de drama açısından bile bence sıkıcı ve kasvetli. Yoksa sürekli aksiyon sahnesi niye yok demiyoruz. Ama aksiyon sahnesi neden hiç yok da dedirtmesinler diyoruz! Çok şey mi istiyoruz?!

    Dizi şüphe uyandıracak bir abartı düzeyinde övülüyor muhtelif platformlarda. İnternette hem yazı hem video olarak, her bir bölüm icin ayrı ve çok detaylı ve bir sürü medhiyelerle dolu incelemeler yayınlanıyor! Ben de işin içinde baska bir iş olduğundan şüpheleniyorum. Oyunun ismini ve şöhretini kullanarak dramatik, dokunaklı sahneler perdesi altında işi ucuza getirme kurnazlığı! Yahu doğru dürüst efekt olmazsa, aksiyon sahnesi olmazsa ucuz maliyetli iş olur. Bu kadar basit. İnsaf yani, bu oyunun şanına ve şöhretine uygun mudur yayınlanan bölümler... Heyecan, gerilim, korku ve aksiyon en az %80 oranında olması gerekirken %5 i bile bulamıyoruz. Bu durum canımızı sıkıyor ve bu yapım böyle olmamalı denilince de birileri katılmıyor bize! Töbe yarabbi!

    Bu yazdıklarımı her bölüm yayınlandığında gecikmeden seyredeyim diye alarm kurmuş biri olarak yazdığımı bilerek okuyun. Ona göre anlayın lütfen.
    Celine
    Celine

    Takip Et! Eleştirisini Oku

    Dizi eleştirileri
    5,0
    13 Şubat 2023 tarihinde eklendi
    5/5 10 uzerinden olsa 10/10 verirdim. Gelmis gecmis en iyi oyun uyarlamasi dizi. Effektleri, sinematografisi, oyunculari ve surukleyici hikayesiyle mukemmel. HBO’nun en iyi islerinden diyebilirim.
    Back to Top