Hesabım
    Arıza
    1. Sezon
    Puanım :
    Arıza

    Sezon bilgisi:

    30 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 13 Eylül 2020
    291 Fotoğraf | 31 Video
    Tolga Sarıtaş
    Tolga Sarıtaş
    Ayça Ayşin Turan
    Ayça Ayşin Turan
    Ahmet Mümtaz Taylan
    Ahmet Mümtaz Taylan
    Olgun Toker
    Olgun Toker
    Arıza 30.Bölüm Fragmanı 1:02
    Arıza 30.Bölüm Fragmanı
    53 gösterim
    Arıza 29.Bölüm Fragmanı 0:57
    Arıza 29.Bölüm Fragmanı
    45 gösterim
    Arıza 28.Bölüm Fragmanı 0:57
    Arıza 28.Bölüm Fragmanı
    26 gösterim
    • Fotoğraf Arıza
    • Fotoğraf Arıza
    • Fotoğraf Arıza
    • Fotoğraf Arıza
    • Fotoğraf Arıza
    • Fotoğraf Arıza
    • Fotoğraf Arıza
    • Fotoğraf Arıza
    • Fotoğraf Arıza
    1. sezon bölümleri
    Arıza 1.Bölüm
    S01E01 - Arıza 1.Bölüm
    Kulaksız mahallesinde taksici Ali Rıza Altay’ın evi telaşlıdır. Ali Rıza ertesi gün kız kardeşi Nihan’ı evlendiriyordur. Nihan’ın ikizi Mert de tezkeresini alıp gece gelir. Tüm bu telaşın arasında Ali Rıza ekmek parası için direksiyon sallamaya devam ediyordur.
    Arıza 2.Bölüm
    S01E02 - Arıza 2.Bölüm
    Kız kardeşinin katillerinden hesap sormak için yeni bir yol arayan Ali Rıza, Muzaffer’e gider. Zamanında Ersoyluların başını çektiği büyük suç şebekesini çökertmeye çalışan ama başarısız olan Muzaffer’in Ali Rıza’ya bambaşka bir teklifi vardır.
    Arıza 3.Bölüm
    S01E03 - Arıza 3.Bölüm
    Ali Rıza’nın Yaşar’ı etkisiz hale getirmesi ve tırları dağıtması suç dünyasında büyük yankı yapar. Burak ise sarsılan itibarını geri kazanmak için harekete geçer, hedefi Sabri’dir. Herkes Sabri’yi Burak’ın elinden kurtarmak için seferber olur.
    Arıza 4.Bölüm
    S01E04 - Arıza 4.Bölüm
    Ali Rıza ve Burak birbirlerine meydan okurken, Avukat Füsun’un şikayeti üzerine Haşmet ve Murat’ın emniyette oldukları haberi gelir. Konsorsiyum üyeleri ise toplanarak Sabri’nin Burak tarafından alınmasından duydukları rahatsızlığı ifade ederler.
    Arıza 5.Bölüm
    S01E05 - Arıza 5.Bölüm
    Ali Rıza verdiği cevaplarla Haşmet’in güvenini kazanır ve Haşmet’in sağ kolu olur. Haşmet, Rıza’ya kaleyi içerden çökertmek için konsorsiyuma girmesini ve Ersoylularla el sıkışmasını söyler. Geçmişin izlerini süren Halide ise ‘ Sadi Aksoy’ un peşine düşer ama Sadi Aksoy’un peşine düşen sadece Halide değildir.
    Arıza 6.Bölüm
    S01E06 - Arıza 6.Bölüm
    Konsorsiyum bir araya geldiğinde Galip’in Ali Rıza’ya ne ceza vereceği düşünülürken, Burak’ın yaptıkları gün yüzüne çıkar. Bunun üzerine Galip, iki genci birlikte çalışmaları karşılığında affeder. İkilinin yeni görevi bir an evvel Salman’ın sevkiyatını gerçekleştirmektir. Görev günü geldiğinde ise Haşmet ve Ali Rıza’yı, Burak’ın tasarladığı bir sürpriz beklemektedir.
    Arıza 7.Bölüm
    S01E07 - Arıza 7.Bölüm
    li Rıza ilk olarak Burak’ın depodan silahları nasıl çaldığının peşine düşer. Burak ise konsorsiyum toplantısında vadettikleriyle dikkatleri üzerine çeker ve Burak için konsorsiyum da koltuk sahibi olma şansı doğar. Ali Rıza ise Burak’ın sakladığı silahların peşine düşer ve sonunda silahlara ulaşır. Ama Burak’ın da Ali Rıza için hazırladığı acımasız bir sürprizi vardır.
    Arıza 8.Bölüm
    S01E08 - Arıza 8.Bölüm
    Halide yurt dışında doktorluk yapabilmek için başvuruda bulunduğu uluslararası bir yardım kuruluşu tarafından kabul edilir. Haşmet ise kızını ve konsorsiyumdaki herkesin ailesini koruyabilmek adına zorlu bir görev üstlenir. Ali Rıza ise bu görevde Haşmet’in dediklerini yapmakla yükümlüdür. Görevin sonunda ise Ali Rıza ve Haşmet’i karşılıklı bir sürpriz beklemektedir.
    Arıza 9.Bölüm
    S01E09 - Arıza 9.Bölüm
    Cabir kardeşini öldüren Ali Rıza’yı aklına kazır ve onu acı çektirmeden öldürmeyeceğini söyler. Ali Rıza’nın ailesi ise başlarındaki bela geçene kadar Haşmet’in evine yerleşme kararı alır. Cabir konsorsiyumdaki herkesi sevdikleriyle tehdit edince, Ali Rıza Cabir’e gidip teslim olur.
    Arıza 10.Bölüm
    S01E10 - Arıza 10.Bölüm
    Ali Rıza, Cabir’in vurduğu Mert’i hastaneye yetiştirir. Mert ameliyata alınır. Cabir, Mert’in ameliyattan sağ çıktığını öğrenince adamlarıyla hastaneye gelir sonrasında ise Ali Rıza ve Muzaffer tarafından yakalanır. Ali Rıza, Cabir’le işinin bitmediğini, Cabir sayesinde konsorsiyumu dize getirebileceği Muzaffer’e söyler ve planını açıklar.
    Arıza 11.Bölüm
    S01E11 - Arıza 11.Bölüm
    Şehmuz’a gelen bir haber geceye gölge düşürür. Burak konsorsiyumun dışında kalınca kendisine yeni bir iş ortağı bulur. Halide ise yeni açacağı polikliniğin heyecanı içerisindedir, Haşmet ise bu durumdan memnun değildir.
    Arıza 12.Bölüm
    S01E12 - Arıza 12.Bölüm
    Halide yeni polikliniğine Nihan’ın adını vererek herkesi çok mutlu eder. Burak konsorsiyuma rakip olacak yeni bir ortaklığın temellerini atar, ilk kurban olarak da kendilerine Ali Rıza’yı seçer. Hasan, Haşmet’ ten sürpriz bir şekilde Ali Rıza’nın gizli görevini öğrenir. Ali Rıza ise Haşmet’in karşısına dikilir ve Halide’yle birbirlerini sevdiklerini söyler.
    Arıza 13.Bölüm
    S01E13 - Arıza 13.Bölüm
    Aşçı İsmail’den Muzaffer’i öğrenen Fuat, Muzaffer’i mekânında ziyaret eder. Burak ise ortaklarıyla birlikte konsorsiyum üyelerinin yakın adamlarını kendi saflarına çekebilme derdindedir. Ali Rıza, Haşmet’in has adamlarından Yavuz’u korumaya çalışırken, kendisini Numan’ın peşinde bulur. Numan’ı yaka paça yakalayan Ali Rıza, özel bir tim tarafından ormanda başına çuval geçirilerek kaçırılır.
    Arıza 14.Bölüm
    S01E14 - Arıza 14.Bölüm
    Ali Rıza konsorsiyum toplantısında başına gelenleri anlatır ama kimin yaptığını bilmediğini söyler, Fuat ise bu işi kimin yaptığını açıklar. Halide ise Ali Rıza’dan duyduklarıyla şoke olur; Ali Rıza Halide’ye, ‘Biz olamayız’ der. Ali Rıza Numan’ın deposunu iç edince Numan, Burak’tan para ister. Melek ise artık kararını vermiştir, öğrendiği büyük sırrı Haşmet’le paylaşacaktır.
    Arıza 15.Bölüm
    S01E15 - Arıza 15.Bölüm
    Ali Rıza apar topar Halide’yi hastaneye yetiştirir. Haberi alan Haşmet, kızına bir şey olursa kimseyi sağ koymayacağını söyler. Burak ise Ali Rıza’dan önce Numan’a ulaşmak ister ama başarılı olamaz çünkü Ali Rıza, Numan’ı yakalamış ve öldürmüştür. Oğlundan bir türlü haber alamayan Fuat ise konsorsiyumu toplar, Haşmet’le Ali Rıza’nın oğlunu öldürmüş olabileceğini söyler.
    Arıza 16.Bölüm
    S01E16 - Arıza 16.Bölüm
    Haşmet ve Halide ailelerinin katilinin kim olduğuna dair önemli bir bilgi edinirler ve öğrendiklerinden sonra büyük bir acı yaşarlar. Bu acı Haşmet için yeni bir savaşın fitilini ateşler; artık hedefte Fuat Ersoylu vardır.
    Arıza 17.Bölüm
    S01E17 - Arıza 17.Bölüm
    Halide’nin Burak’ın elinde olduğunu öğrenen Haşmet, son çareyi İhtiyar’ın huzuruna çıkmakta bulur. Ali Rıza dört koldan Halide’ye ulaşmaya çalışırken; Burak babasının yokluğunda durmak bilmez ve kendi saflarında olmayan herkese saldırılar düzenler. Bu saldırıların hedeflerinden biri de taksi durağı olur. Mithat ve Melek başlarına gelenlerden sonra yeni planlar yapmaya devam ederler.
    Arıza 18.Bölüm
    S01E18 - Arıza 18.Bölüm
    Ali Rıza, intikam için Ahmet ve Erol’un peşine düşer. Fatih ise herkesin katıldığı bir törenle gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlanır. İhtiyar’ın yeni dönem için almış olduğu kararlar konsorsiyum toplantısına damga vurur. Artık tüm dengeler alt üst olmuştur.
    Arıza 19.Bölüm
    S01E19 - Arıza 19.Bölüm
    Haşmet, Fuat’ı karşısına alır ve geçmişteki acımasız ihanetinin hesabını sormaya başlar, fakat Fuat kolay çözülecek gibi değildir. Muzaffer’in ise Ali Rıza’dan bir isteği vardır ve eğer bu isteğini yerine getirmezse diye Muzaffer, onu en kıymetlisi üzerinden tehdit etmiştir.
    Arıza 20.Bölüm
    S01E20 - Arıza 20.Bölüm
    Fuat Ersoylu, Burak’ın isteği üzerine sade bir törenle defnedilir. İhtiyar’ın sağ kolu Safir ise Ali Rıza’yla temasa geçer ve Ali Rıza’ya ilk vazifesini verir. Burak babasının ölmeden önce kendisine söylediği bir isimin peşine düşer.
    Arıza 21.Bölüm
    S01E21 - Arıza 21.Bölüm
    Burak, abisinin babasını sattığını öğrendikten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Babasıyla ilgili her geçen gün yeni bir şey öğrenen Ali Rıza’nın aklı ise iyiden iyiye karışır.
    Arıza 22.Bölüm
    S01E22 - Arıza 22.Bölüm
    Halide ve Ali Rıza gelecekleri adına önemli bir karar verirler. İhtiyar’ın elinden sürpriz bir şekilde kaçırılan Balaban, Ali Rıza’yla bir anlaşma yapmak ister. Burak ise Balaban’la çoktan yeni bir anlaşma yapmış, işe koyulmuştur.
    Arıza 23.Bölüm
    S01E23 - Arıza 23.Bölüm
    Ali Rıza, Balaban’ı arayarak Halide’nin yerini öğrenmeye çalışır ama Balaban, Halide’yi kendisinin kaçırmadığını söyler. İhtiyar ise bu işin arkasında Balaban’ın olduğunu düşünür ve Burak’a, Balaban’ı kendisine getirmesini emreder.
    Arıza 24.Bölüm
    S01E24 - Arıza 24.Bölüm
    İhtiyar, Balaban’ın şartını kabul eder ve konsorsiyumda yeni bir dönem başlar. Ali Rıza, Halide’nin başına gelenlerden sonra Balaban’ın peşini bırakmamaya karar verir. Konsorsiyum toplandığında ise Ali Rıza yaptıklarıyla herkesi şoke eder.
    Arıza 25.Bölüm
    S01E25 - Arıza 25.Bölüm
    Zorlu rakibini yenen Ali Rıza; Selim’e ulaşarak Balaban’ın ailesi ve kendi babası hakkında yeni bilgiler öğrenir. Mithat, Balaban, Burak ve Murat’ın oluşturduğu ittifak ise yeni bir plan yaparak, Haşmet ve Ali Rıza’yı dize getirmeyi hedefler. Haşmet’in Ali Rıza’ya kırgın olduğunu bilen İhtiyar, Haşmet’i karşısına alır ve büyük sırrını açıklar, ’Ali Rıza benim oğlum’ der.
    Arıza 26.Bölüm
    S01E26 - Arıza 26.Bölüm
    Herkesin gözü kulağı hastanede Haşmet ve Mert’ten gelecek haberlerdedir. İhtiyar tüm bu yaşananlardan sonra Mithat’ı konsorsiyumun başından alır, masayı da lağveder. Herkes tarafını seçip plan yapmaya koyulurken, Ali Rıza eski bir dostuyla birlikte Mithatların gizli toplantısını basar.
    Arıza 27.Bölüm
    S01E27 - Arıza 27.Bölüm
    Haşmet evine yapılan saldırının ardından, Mithat’tan yakalayıp kendisine teslim etmesini ister. Burak ve Balaban ise Ali Rıza’nın her daim kendilerinden önce hareket etmesini içlerindeki casusa bağlarlar. Melek, Haşmet’i karşısına alarak büyük sırrı açıklar; "Aileni katleden tetikçiler Murat ve Burak’tı" der. Aslan ise Ali Rıza’nın babasının telefonundan gelen sinyaller sayesinde bir adrese ulaşır. Adrese gittikleri zaman ise ortalık birbirine girer ve acı bir sürpriz ile karşılaşırlar.
    Arıza 28.Bölüm
    S01E28 - Arıza 28.Bölüm
    Ali Rıza yaralı haldeki babasını evine getirir, yıllar sonra Mehmet Emin’i karşısında gören ev halkı ne yapacağını şaşırır. Haşmet, Murat’a maziyi sorarken, Murat hiç hesapta olmayan bir işe kalkışır. Rukiye ise cesaretini toplayarak, Ali Rıza’ya gerçeği açıklar. İhtiyar, Ali Rıza’nın kendisine söylediklerinden sonra sürpriz bir karar vererek Burak’ın gücüne güç katar. Balaban yeni planı sayesinde Haşmet ve Ali Rıza’nın sonunu hazırlamayı düşünürken, başına geleceklerden bihaberdir.
    Arıza 29.Bölüm
    S01E29 - Arıza 29.Bölüm
    Ali Rıza Balaban’dan intikamını almış, sıra Burak’a gelmiştir. Burak ise bir yandan sayılı günleri kalan İhtiyar’dan kendisine kalacak güce kavuşmak için yanıp tutuşmakta, bir yandan da Ali Rıza ve Haşmet’in işini bitirme planları yapmaktadır.
    Arıza 30.Bölüm Final
    S01E30 - Arıza 30.Bölüm Final
    Burak ve Muzaffer, depodan çalınan paraların izini sürmenin bir yolunu bulurlar. Burak uğradıkları baskın yüzünden hayalini kurduğu güce kavuşamamanın hayal kırıklığını yaşamaktadır. Bu baskında ayrıca, verdikleri kayıpların yanı sıra can yoldaşı Fiko da ağır yaralanmıştır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top