Hesabım
    Sadakatsiz
    2. Sezon
    Puanım :
    Sadakatsiz

    Sezon bilgisi:

    29 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 29 Eylül 2021
    217 Fotoğraf | 29 Video
    Cansu Dere
    Cansu Dere
    Rolü : Asya Yilma
    Caner Cindoruk
    Caner Cindoruk
    Rolü : Volkan Arslan
    Melis Sezen
    Melis Sezen
    Rolü : Derin Güçlü
    Özge Özder
    Özge Özder
    Rolü : Derya Samanli
    Sadakatsiz 60.Bölüm Fragmanı 0:45
    Sadakatsiz 60.Bölüm Fragmanı
    47 gösterim
    Sadakatsiz 59.Bölüm Fragmanı 0:48
    Sadakatsiz 59.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    Sadakatsiz 58.Bölüm Fragmanı 0:52
    Sadakatsiz 58.Bölüm Fragmanı
    18 gösterim
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    • Fotoğraf Sadakatsiz
    2. sezon bölümleri
    S02E01 -
    Acil serviste doktorluk yapmaya karar veren Asya, oğlu Ali'nin de mutlu olduğunu düşündüğü yeni bir hayat yaşamaktadır. Volkan ise kazanın ardından tekerlekli sandalyeye bağlı kalan Derin ile Tekirdağ'da kalmıştır. Aradan geçen aylar sonra, Bahar ve Melih'in düğününe giderken yolda yaşadığı olay Asya'nın hayatında yeni bir sayfa açarken, Ali'nin sakladığı gerçek Asya'yı sarsacaktır.
    Sadakatsiz 33.Bölüm
    S02E02 - Sadakatsiz 33.Bölüm
    Asya, Ali'nin maruz kaldığı zorbalığı öğrenmenin sarsıntısı ile oğlu için harekete geçer. Verdiği karar Volkan'ı, hatta Tekirdağ'ı sarsacakken, kazada hayatını kurtardığı hastanın kendisinden başka kimseyi hatırlamadığını fark eder.
    Sadakatsiz 34.Bölüm
    S02E03 - Sadakatsiz 34.Bölüm
    Asya, geçmişini hatırlamaya çalışan esrarengiz hastasına yardım etmeye çalışırken onun pesine düşen Kadir isimli adamdan habersizdir. Volkan'ı da rahatsız eden bu durum onu dönüp dolaşıp Asya'nın peşine düşmeye iterken, yürüdüğünü herkesten saklayan Derin'in ise bu adamı görmesi ve geçmişten tanıyor olması dengeleri değiştirecek bir başlangıç olacaktır.
    Sadakatsiz 35.Bölüm
    S02E04 - Sadakatsiz 35.Bölüm
    Asya, isminin Aras olduğu ortaya çıkan esrarengiz yabancı ile yakından ilgilenirken, Aras kendisi ile yeni şeyler keşfedecektir... Diğer yandan Derin'in yürüdüğünü ifşa edip etmemesi kararı Melih'in aklını kurcalarken, Volkan'ın şahit olacağı olay, herkes için geri dönülmesi imkansız gerilimli günlerin başlangıcı olacaktır.
    Sadakatsiz 36.Bölüm
    S02E05 - Sadakatsiz 36.Bölüm
    Asya, Aras’ın kendisine olan duygularını açması ve onu öpmesi ile allak bullak olmuştur. Volkan ise Aras'a duyduğu öfke ve kıskançlığı durduramaz haldedir. Duygularını tartmak için zamana ihtiyacı olan Asya’nın vereceği karar onun için yeni bir mücadelenin habercisi olacaktır.
    Sadakatsiz 37.Bölüm
    S02E06 - Sadakatsiz 37.Bölüm
    Volkan'ın tek amacı artık Derin'den uzak olmak ve Asya ile yeniden bir araya gelmektir. Tam Aras geçmişine dair ipuçlarını hatırlamaya başlamışken, geçmişi onu bulacak ve herkes için Tekirdağ'da yepyeni bir sayfa açılacaktır.
    Sadakatsiz 38.Bölüm
    S02E07 - Sadakatsiz 38.Bölüm
    Asya, boşanma kararı alan Volkan’ın kıskançlıkları ile uğraşırken, babasının etkisi altında kalan Ali, problem çıkarmaya devam eder. Demir ve Gönül cephesini de etkileyen bu olay aileler arası gerilime sebep olacaktır. Leyla ismindeki gizemli kadın, Tekirdağ’da Aras’ı ararken, Derin'in planı ona engel olabilecek midir?
    Sadakatsız 39.Bölüm
    S02E08 - Sadakatsız 39.Bölüm
    Volkan, Aras'ın evli olduğunu öğrenince onunla ilgili detaylı bir araştırma yapmaya soyunur ve onun carpıcı geçmişi ile yüz yüze kalır. Aras'la ilgili gerçeği öğrenen Asya ise onunla yüzleşmeye hazırdır.
    Sadakatsiz 39.Bölüm
    S02E09 - Sadakatsiz 39.Bölüm
    Asya, Aras ile ilişkisini noktaladıktan sonra tüm ipler bir anda kopar. Derin ise Volkan’ın bu sebepten Asya ile yakınlaşmasına katlanamaz. Aras ile karşılaşması bazı gerçeklerin ortaya çıkmasına sebep olacakken, Aras Leyla'yı da alıp Tekirdağ’dan gitmeye karar verir.
    Sadakatsiz 41.Bölüm
    S02E10 - Sadakatsiz 41.Bölüm
    Aras'ın kim olduğu haberi, Tekirdağ'a dönüşü ve hastaneyi satın alması büyük ses getirir. Yankılar devam ederken Asya kendisi için çok önemli bir karar alır.
    Sadakatsiz 42.Bölüm
    S02E11 - Sadakatsiz 42.Bölüm
    Leyla'nın, Asya ve Aras'ı fotoğraflarla tehdit etmesi üzerine gözler Aras'ın boşanma davasının sonucuna çevrilir. Aras'ın Londra'ya dava için dönmesinin ardından gergin günler yaşayan Asya için Ali'yle yaşadığı problemlere çözüm aramak öncelik iken, Derya'nın doğum gününde gelen ani bir haber herkesi derinden üzecektir. Volkan'a sürpriz bir ziyaretçi gelirken, Aras'ın mahkeme sonrası Tekirdağ'a dönüşü ile dava sonucu merak konusu olur.
    Sadakatsiz 43.Bölüm
    S02E12 - Sadakatsiz 43.Bölüm
    Leyla'ya yeni planında sürpriz bir isim eşlik ederken, Derin ve Volkan ilişkisini daha karmaşık hale getirecek bir olay yaşanır. Ali, annesine tepki verip babasına yaklaşırken Asya oğlu için kendi hayatından ödün vererek yeni bir fedakarlık yapacak midir? Yoksa Aras'a "evet" demeye hazır mıdır?
    Sadakatsiz 44.Bölüm
    S02E13 - Sadakatsiz 44.Bölüm
    Leyla ve Asya’nın yaralı halde bulunduğu olayda tüm oklar Derin’i gösterirken, Derin geçmişinden ötürü en yakınlarını bile suçsuzluğuna inandırmakta zorlanır.
    Sadakatsiz 45.Bölüm
    S02E14 - Sadakatsiz 45.Bölüm
    Asya’nın Aras’ın evlilik teklifini kabul etmesi, Volkan ve Ali cephesinde soğuk rüzgarlar estirse de Asya kararından dönmemeye kararlıdır. Volkan ile Derin’in boşanma davası yeni bir dönemece doğru ilerlerken Haluk’un Aras’ın geçmişi konusundaki ketum tavrı soru işaretlerini derinleştirir. Aras’ın Ali’yle bir araya gelmek üzere yarattığı fırsat gerilimi bir kez daha yükseltirken, Asya’nın yeni seneye dair umutlarını bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?
    Sadakatsiz 46.Bölüm
    S02E15 - Sadakatsiz 46.Bölüm
    Ali’nin geçirdiği kaza, Asya ve Volkan’ın birbirlerine kenetlenmelerine neden olurken, Aras’ın daha önce görülmeyen bir tarafını ortaya çıkarır. Volkan’ın Asya’nın hayatını kontrol etmek için yaptığı hamle büyük bir engele takılırken, yangından kurtulan kişinin ortaya çıkışı tüm dengeleri değiştirecek bir sır perdesini aralar. Kaza sonrası Ali ve İpek’in bağlarının giderek kuvvetlenmesi yeni bir belanın habercisi midir?
    Sadakatsiz 47.Bölüm
    S02E16 - Sadakatsiz 47.Bölüm
    Asya yaşananların ardından çareyi Aras ile arasına mesafe koymakta bulurken, Aras Asya’nın güvenini yeniden kazanmaya kararlıdır. Derin’in başına açtığı belayı çözmek için girdiği yol onu daha da büyük bir tehlikenin içine sokar. Volkan ve Leyla yeni bir iş birliği içine girerken, Ali’nin Aras hakkındaki hangi sözleri herkesi dehşete düşürecektir?
    Sadakatsiz 48.Bölüm
    S02E17 - Sadakatsiz 48.Bölüm
    Ali’nin Aras’a attığı iftira Asya’yı zor bir yol ayrımına getirmiştir. Derin hayatını kurtaran yabancının desteğiyle Nadir’in peşine düşer. Haluk Aras’ın geçmişi konusunda giderek köşeye sıkışırken, Melih ve Bahar’ın alacağı karar herkesi şaşkınlığa uğratır.
    Sadakatsiz 49.Bölüm
    S02E18 - Sadakatsiz 49.Bölüm
    Asya, Aras ile evlenme kararlarını herkese duyururken, Ali’nin verdiği tepki şaşkınlığa yol açar. Selçuk ve Nil gelecekleri için büyük bir adım atmaya hazırlanırken, Volkan’ın Derin ve Onur ilişkisine tepkisi merak uyandırır. Beklenmedik bir ölüm tüm Tekirdağ’ı yasa boğarken, hangi önemli gelişme Asya ve Aras’ı büyük bir kararın eşiğine getirecektir?
    Sadakatsiz 50.Bölüm
    S02E19 - Sadakatsiz 50.Bölüm
    Haluk’un ölümünün ardından herkes tarafından suçlanan Asya ve Aras, zor bir dönemece girmiştir. Yaşananlardan Aras’ı sorumlu tutan Selçuk’un hamlesi, Nil ve Selçuk’un arasında soğuk rüzgarlar estirir. Volkan’ın evine yerleşen Derin’in Ali konusunda atacağı adım merak konusu olurken, yaşanan hangi beklenmedik gelişme Asya’yı yeni bir yol ayrımına getirir?
    Sadakatsiz 51.Bölüm
    S02E20 - Sadakatsiz 51.Bölüm
    Hastanede yaşadığı problem karşısında gerçeği ortaya çıkarmaya kararlı olan Asya’nın hamlesi, herkesi ters köşeye düşürür. Asya’nın aklına soktuğu şüphe Derin’i Volkan ile yüzleşmeye iterken, Gönül Asya’nın gidişine engel olmaya yine de kararlıdır. Ceren konusunda köşeye sıkışan Selçuk, Nil ile mutlu olabileceği bir çare arar.
    Sadakatsiz 52.Bölüm
    S02E21 - Sadakatsiz 52.Bölüm
    Asya, Tekirdağ’da kalmasına sebep olan, yıllardır huzurunu kaçıran herkese karşı açtığı savaşta emin adımlarla ilerler. Asya’nın hamleleri, Derin’in Volkan’la ilişkisini korumak için yeni yollara başvurmasına sebep olur. Selçuk, Ceren ile daha önce tatmadığı bir duygu yaşarken, Nil’i de mutlu etmenin yollarını aramaktadır.
    Sadakatsiz 53.Bölüm
    S02E22 - Sadakatsiz 53.Bölüm
    Derin’e yakalanması ile köşeye sıkışan Volkan, hem Derin’i sakinleştirmek hem de Asya’yla yeniden kurduğunu düşündüğü yakınlığı korumak için uğraşır. Derin, Asya konusunda daha da hırslanırken, Volkan’ı elinde tutmak için attığı adımlar ayağına dolanmak üzeredir.
    Sadakatsiz 54.Bölüm
    S02E23 - Sadakatsiz 54.Bölüm
    Asya’nın Derin konusunda Onur’u uyarması, Derin’i daha da köşeye sıkıştırır. Gönül hastane yönetimini eline alır almaz hedefine Asya’yı yerleştirse de Asya’nın intikam oyunları yeni başlamıştır.
    Sadakatsiz 55.Bölüm
    S02E24 - Sadakatsiz 55.Bölüm
    Volkan’ı ikna etmeye kararlı olan Asya’nın hamlesi her zamankinden daha büyük olurken, birinin tüm yaşananlara şahit olması oyunu yeniden değiştirecektir. Asya ve Volkan’ı gören kişi kimdir?
    Sadakatsız 56.Bölüm
    S02E25 - Sadakatsız 56.Bölüm
    Asya ve Volkan’ın yakınlaşmasının etkileri büyürken, geçmişten gelen bir tanıdık Derya’yı derinden etkiler. Gönül, Volkan’ın yaptığı harcamaları kontrol altına almak için önlem alırken, Derin Volkan’ı elinde tutmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.
    Sadakatsız 57.Bölüm
    S02E26 - Sadakatsız 57.Bölüm
    Selçuk’un bir anlık öfkesi ona pahalıya patlarken, Ceren yaşadığı büyük tehlikeyi atlatabilecek midir? Yüzleşmek için Asya ve Ali’nin karşısına çıkan Derin’i yeni bir yol ayrımı beklerken, Volkan hangi beklenmedik acı ile sarsılacaktır?
    Sadakatsiz 58.Bölüm
    S02E27 - Sadakatsiz 58.Bölüm
    Asya ve Ali’nin gizemli bir şekilde ortadan kayboluşu ile tüm gözler Derin’e çevrilir. Derin’in şüpheli tavırları onu bir kez daha suçlu konumuna düşürürken, Volkan her yerde Asya ve Ali’yi aramaktadır. Onur, bu zor süreçte Derin’e destek olurken, Gönül’den de yardım ister.
    Sadakatsiz 59.Bölüm
    S02E28 - Sadakatsiz 59.Bölüm
    Volkan’ın yaralanması ile Asya, Ali’nin babasını kaybetme ihtimaliyle sarsılır. Sürpriz bir haber alan Nil ve Selçuk yeni bir yol ayrımına gelir. En zor zamanında yanında bir kez daha Onur’u bulan Derin, ummadığı bir anın içine çekilir.
    Sadakatsiz 60.Bölüm Final
    S02E29 - Sadakatsiz 60.Bölüm Final
    Yaşananlar tüm dengeleri yine ve yeniden değiştirirken, herkes kendi sonuna giden taşları kendi elleriyle döşemiştir. Asya, Volkan ve Derin’e büyük bedeller ödeten savaşın sonu yaklaşmıştır. Kimi zaman aşk için, kimi zaman evlatlar için, kimi zaman huzurlu bir nefes için verilen bu mücadelede herkes yol ayrımındadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top