Hesabım
    Sol Yanım
    1. Sezon
    Puanım :
    Sol Yanım

    Sezon bilgisi:

    12 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 26 Kasım 2020
    113 Fotoğraf | 11 Video
    Özge Yağız
    Özge Yağız
    Tolga Mendi
    Tolga Mendi
    Cemre Baysel
    Cemre Baysel
    Emre Bey
    Emre Bey
    Sol Yanım 12.Bölüm Fragmanı Final 1:00
    Sol Yanım 12.Bölüm Fragmanı Final
    61 gösterim
    Sol Yanım 11.Bölüm Fragmanı 0:59
    Sol Yanım 11.Bölüm Fragmanı
    53 gösterim
    Sol Yanım 10.Bölüm Fragmanı 1:00
    Sol Yanım 10.Bölüm Fragmanı
    65 gösterim
    • Fotoğraf Sol Yanım
    • Fotoğraf Sol Yanım
    • Fotoğraf Sol Yanım
    • Fotoğraf Sol Yanım
    • Fotoğraf Sol Yanım
    • Fotoğraf Sol Yanım
    • Fotoğraf Sol Yanım
    • Fotoğraf Sol Yanım
    • Fotoğraf Sol Yanım
    1. sezon bölümleri
    Sol Yanım 1.Bölüm
    S01E01 - Sol Yanım 1.Bölüm
    Annesinin bakımıyla ilgilenmenin yanı sıra, lüks bir otelde çalışan ve özel bir üniversitede burslu okuyan Serra; genç yaşına rağmen büyük sorumluluklar üstlenmek zorunda kalmıştır. Aynı üniversitede okuyan varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim ise derslerine olan ilgisizliği ve eğlence düşkünlüğü ile ailesinden ve özellikle babası İhsan Kutlusay’dan tepki görmektedir.
    Sol Yanım 2.Bölüm
    S01E02 - Sol Yanım 2.Bölüm
    Asena ve Selim arasındaki soğuk savaş devam ederken; Biricik’in Kutlusay Malikanesi’ne sürpriz ziyareti Asena’nın yeni planının fitilini ateşleyecek. Selim’e takıntılı biçimde aşık olan Hülya’nın beklenmedik hareketiyle Selim’in okuldaki ünü tehlikeye girecek. Serra, tüm iyi niyetiyle olaya müdahale ederken soyadının itibar kaybından korkan İhsan Kutlusay’ın öfkesi durdurulamayacak.
    Sol Yanım 3.Bölüm
    S01E03 - Sol Yanım 3.Bölüm
    Burak’ın gizlediği hayatını öğrendiği Serra’ya ilgisi artarken; Selim ve Serra birbirlerini tanıdıkça ilişkileri daha samimi bir hal alacak. Selim’in notlarındaki yükseliş ikilinin birbiriyle daha sık vakit geçirmelerine olanak sağlayacak. Barbar, Burak’ı Serra’dan uzak tutmak için elinden geleni ardına koymazken; Nazlım, Barbar’ın Serra’ya ilgisini kıskanacak.
    Sol Yanım 4.Bölüm
    S01E04 - Sol Yanım 4.Bölüm
    Biricik, Serra ile ilgili gerçeği öğrenince bunu koz olarak kullanır. İhsan’ın oğlu Selim’e sürekli örnek gösterdiği Mert Tekin, okula konferans vermeye gelince kendisiyle ilgilenme görevi Serra’ya verilir. Serra’yı Mert Tekin’le birlikte gören Selim, duygularının farkına varır ve ikisinin yaşadığı tartışma Selim’in sürpriz biçimde Serra’yı öpmesiyle sonuçlanır!
    Sol Yanım 5.Bölüm
    S01E05 - Sol Yanım 5.Bölüm
    Selim ve Serra’nın sürpriz ilişkisi okulun gündemini meşgul ederken; çiçeği burnunda aşıklar şehirde romantik anlar geçirir. Serra, duygularını ilk defa itiraf ederken; aşk sarhoşluğuna kapılan Selim ise öfkesinden arınmış ve etrafına neşe saçmaktadır. Serra ve Selim’in ilişkisini hazmedemeyen Biricik, Serra’yı Selim konusunda uyarır.
    Sol Yanım 6.Bölüm
    S01E06 - Sol Yanım 6.Bölüm
    Serra’nın üst üste hayal kırıklığı yaşaması kendini sorgulamasına sebep olur ve Selim’in çevresindeki kızlarla yarışamayacağına inanır. Selim ise Biricik’in girişimlerine aldırış etmeden Serra’yı birlikte yemek yemeye ikna edince aşk yeniden alev alır. Kızının Selim’e aşık olduğunu gören Nilgün, Selim’in kapılarına gelmesini engelleyemez.
    Sol Yanım 7.Bölüm
    S01E07 - Sol Yanım 7.Bölüm
    İhsan’ın kendisinden yıllardır sakladığı sırrı öğrenen Selim, babasına çok kızarak doğum günü partisini terk eder. Selim’in yaşadığı hayal kırıklığı karşısında Serra, acısını dindirmek için ona destek olur.
    Sol Yanım 8.Bölüm
    S01E08 - Sol Yanım 8.Bölüm
    Nilgün, Serra’nın İhsan tarafından eve bırakıldığını görünce kızına İhsan hakkında sorular sorar ve Kutlusay Ailesi hakkında uyarır. İhsan, Serra’nın Nilgün’ün kızı olduğunu görünce büyük bir şaşkınlık yaşar. Nilgün kızının bir Kutlusay tarafından üzülmesine izin vermemeye kararlıdır. Serra’nın kendisiyle aynı hataya düşmemesi için elinden geleni yapmaya karar verir.
    Sol Yanım 9.Bölüm
    S01E09 - Sol Yanım 9.Bölüm
    Kutlusay Malikanesi’nde geçen zor gecenin ardından Selim’in kendisine Biricik’in saatiyle ilgili imalı sorular sorması Serra’yı yaralar. Selim, Nazlım’la konuşup gerçeği öğrenince Ali’den hesap sorar ve Asena’nın yaptıklarını anlatmasını ister. Nilgün ise kızına hırsız iması yapılmasından son derece rahatsızdır. İhsan’la konuşmak için ofisin yolunu tutar.
    Sol Yanım 10.Bölüm
    S01E10 - Sol Yanım 10.Bölüm
    Otel odasında yaşadıkları tartışmadan sonra Selim ve Serra’nın yolları yeniden ayrılma noktasına gelir. Serra, annesinin İhsan’la geçmişini öğrenir ve bu sırrı kendisinden sakladığı için annesinden hesap sorar.
    Sol Yanım 11.Bölüm
    S01E11 - Sol Yanım 11.Bölüm
    Burak’ın götürdüğü kulüpte Selim’i Biricik’le yan yana gören Serra çok şaşırır. Biricik’in Selim’e koşulsuz sevgisi, Serra’yı kendini sorgulamaya iter. Serra, Selim’e sevgisini hissettirmek için çabalar ve onu geri kazanmak için cesur adımlar atar.
    Sol Yanım 12.Bölüm Final
    S01E12 - Sol Yanım 12.Bölüm Final
    İhsan, oynadığı oyunların ardından Asena’ya tüm kapıları kapatır. Bunun üzerine Asena daha da hırslanarak Nilgün’e gider. İhsan’la evliliklerinin son bulmasının sebebinin Nilgün olduğunu düşünen Asena, Nilgün’e suçlamalarda bulunur. İhsan ve Nilgün arasındaki aşk yeniden alev alır ve ikili aradıkları huzuru birbirinde bulur. Her şey yoluna girmişken, Erkan’ın dönüşü olayların akışını değiştirir. Onur, bir kızı olduğunu öğrenince Nil ile mutlu evlilikleri büyük bir sınavla karşı karşıya kalır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top