Hesabım
    Kardeşlerim
    2. Sezon
    Puanım :
    Kardeşlerim

    Sezon bilgisi:

    38 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 11 Eylül 2021
    317 Fotoğraf | 36 Video
    Kardeşlerim 55.Bölüm Fragmanı 0:50
    Kardeşlerim 55.Bölüm Fragmanı
    70 gösterim
    Kardeşlerim 54.Bölüm Fragmanı 0:49
    Kardeşlerim 54.Bölüm Fragmanı
    36 gösterim
    Kardeşlerim 53.Bölüm Fragmanı 0:49
    Kardeşlerim 53.Bölüm Fragmanı
    8 gösterim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    • Fotoğraf Kardeşlerim
    2. sezon bölümleri
    Kardeşlerim 19.Bölüm
    S02E01 - Kardeşlerim 19.Bölüm
    Kadir, demir parmaklıklar ardında suçsuzluğunun ortaya çıkacağı, kardeşlerine kavuşacağı günü umutla beklerken, dört bir yana savrulan kardeşler de, abilerini hapisten çıkartmak için ellerinden geleni yapıyorlardır.Babası Akif'le ilgili acı gerçeği öğrenen Doruk'un hayatı büyük ölçüde sarsılırken, Asiye'yle ilişkisi de geri dönülemez bir yola girer.
    Kardeşlerim 20.Bölüm
    S02E02 - Kardeşlerim 20.Bölüm
    Eren kardeşler ellerine geçen parayla hayallerinin peşine düşerlerken, yengeleri Şengül parayı değerlendirecek bir fikir bulmuştur bile. Asiye ve Doruk ayrılık acısıyla savrulurlarken, Cemile de her şeye rağmen ablasını bulmakta kararlıdır.
    Kardeşlerim 21.Bölüm
    S02E03 - Kardeşlerim 21.Bölüm
    Kadir, çantayı çalan Cemile'nin peşine düşerken, kardeşleri yıkılan hayalleri ve durumdan habersizdir. Doruk'un Asiye'ye gizlice yardım etmeye çalışması ikilinin aralarındaki iplerin iyice gerilmesine neden olur. Şengül yaşadıkları şokun ardından hızlı bir şekilde hareket edip, aklına gelen pratik bir fikirle yeni bir iş kurar.
    Kardeşlerim 22.Bölüm
    S02E04 - Kardeşlerim 22.Bölüm
    Paranın peşine düştükleri sırada korkunç bir saldırıya maruz kalan Şengüller hastaneye kaldırılır. Haberi duyan herkes perişan bir halde soluğu hastanede alır.
    Kardeşlerim 23.Bölüm
    S02E05 - Kardeşlerim 23.Bölüm
    Cemile yüzünden amcası Orhan'la karşı karşıya gelen Kadir'in bu durumu, Melisa'yla olan ilişkisine de gölge düşürür. Doruk'u yaşadığı talihsiz kazadan sonra, Asiye cephesinde önemli gelişmeler beklemektedir.
    Kardeşlerim 24.Bölüm
    S02E06 - Kardeşlerim 24.Bölüm
    Abisinin başına gelen olayla ilgili öğrendiği gerçekler Asiye'yi büyük bir açmaza sokarken, Doruk'la olan ilişkisini de kopma noktasına getirir.
    Kardeşlerim 25.Bölüm
    S02E07 - Kardeşlerim 25.Bölüm
    Ömer işe gittiği sırada karşısına çıkan havalı sürprizden çok etkilenir ve gelecek için umutlanır. Nebahat'ın yaptığı acımasız plan, Suzan'la yüzleşmesine sebep olur. Orhan'ın cephesinde ise sevindirici gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Şengül'le beraber çekilişe katılan Ömer'i bir sürpriz beklemektedir.
    Kardeşlerim 26.Bölüm
    S02E08 - Kardeşlerim 26.Bölüm
    Doruk, Akif'in tüm baskısına rağmen kendi ayakları üzerinde durmak için çabalarken, Ömer çekiliş parasını alan Şengül'e çok öfkelenmiştir.
    Kardeşlerim 27.Bölüm
    S02E09 - Kardeşlerim 27.Bölüm
    Çocuklar okulda yapılacak olan kostümlü baloya katılmak için çabalarken, Suzan ile Harika da sürpriz bir iş birliğine girişirler. Şengül bir dalgınlık kurbanı olarak başını derde sokup, çaresizce Orhan'dan yardım ister.
    Kardeşlerim 28.Bölüm
    S02E10 - Kardeşlerim 28.Bölüm
    Kostüm balosunda yaşananlar çocukların okuldaki yeni gündemini oluştururken, Akif Nebahat'i sakinleştirmenin yollarını aramaktadır. Aybike ve Şengül cephesinde, Berk'le ilişkilerini ilgilendiren önemli gelişmeler yaşanırken, Kadir ve Emel de beklenmedik bir sürprizle karşılaşırlar.
    Kardeşlerim 29.Bölüm
    S02E11 - Kardeşlerim 29.Bölüm
    Babasının ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenen Kadir, soluğu Akif'in kapısında alır. Büyük bir yüzleşme yaşayan ikiliyi izleyen Kaan, babasına yardımcı olmak için bir hamlede bulunur.
    Kardeşlerim 30.Bölüm
    S02E12 - Kardeşlerim 30.Bölüm
    Orhan'ı okulda karşılayan kötü sürpriz, Aybike ve Berk'in arasının gerilmesine neden olurken, Kaan ile birlik olan Akif, olanların üstünü örtme çabasına tüm gücüyle devam eder. Bir sevdiğini daha kaybetmenin acısıyla derinden sarsılan Eren kardeşler, ayakta kalabilmek için yine birbirlerine tutunmak zorundadırlar.
    Kardeşlerim 31.Bölüm
    S02E13 - Kardeşlerim 31.Bölüm
    Çocuklar gelecek dönem de okulda kalabilmek için yapılacak olan burs sınavına hazırlanırken, bir yandan da evi geçindirebilmek için tüm güçleriyle çabalarlar. Doruk, Oğulcan ve Aybike onlara destek olmaya çalışırken; Harika'nın yaptığı acımasız hamle, Ömer'i çok zor bir durumun içine düşürür.
    Kardeşlerim 32.Bölüm
    S02E14 - Kardeşlerim 32.Bölüm
    Asiye ile Ömer, hayatlarını sürdürebilmek için büyük bir azimle çalışmaya devam ederlerken; Kaan ise, Süsen'i Ömer'den uzak tutabilmek için iplerin iyice gerilmesine neden olacak bir plan yapar.
    Kardeşlerim 33.Bölüm
    S02E15 - Kardeşlerim 33.Bölüm
    Ömer, Süsen'le ilgili yeni bir karar almak durumunda kalırken, Akif de sürpriz bir isimle ortaklık kurar. Şengül, kendisini dolandıran müteahhittin peşine düşerken, Aybike ve Berk cephesinde önemli gelişmeler yaşanır.
    Kardeşlerim 34.Bölüm
    S02E16 - Kardeşlerim 34.Bölüm
    Okuldan sonra birlikte yeni bir işe girişen Ömer ve Mazlum, hiç beklenmedik bir durumun içine düşerlerken, Oğulcan'ı şoka uğratan çok sevindirici bir gelişme yaşanır. Asiye'nin çalışmaya gittiği evde ise Eren kardeşleri, kötü bir sürpriz beklemektedir.
    Kardeşlerim 35.Bölüm
    S02E17 - Kardeşlerim 35.Bölüm
    Emel'in yaralanmasından dolayı kendilerini suçlu hisseden İlknur ve Burhan, Eren kardeşlere destek olmaya çalışırken;Resul'ün okula getirdiği yeni soluk, tüm sınıfı heyecanlı bir müsabakada, iki ayrı takım olarak karşı karşıya getirir.
    Kardeşlerim 36.Bölüm
    S02E18 - Kardeşlerim 36.Bölüm
    Oğulcan, tutuklanma korkusuyla karşı karşıya kalırken, tüm ailesi de ona destek olmak için elinden geleni yapar. Oğulcan'ın içine düştüğü durum, okulun velileri tarafından büyük bir tepkiyle karşılanır. Akif ve Ayla, Suzan'a karşı sürpriz bir iş birliğine girişirler.
    Kardeşlerim 37.Bölüm
    S02E19 - Kardeşlerim 37.Bölüm
    Haksız yere işinden kovulan Suzan, Harika'nın desteğiyle, suçsuz olduğunu ispatlamak için harekete geçer. Asiye cephesinde yaşanan gelişmeler, Doruk'la yeniden karşı karşıya gelmelerine sebep olur. Cemile'yi kaybetmek istemeyen Tolga, bu sefer farklı bir yol izler.
    Kardeşlerim 38.Bölüm
    S02E20 - Kardeşlerim 38.Bölüm
    Eren ailesi fertleri, hafızasını kaybeden Şengül'e kim olduğunu hatırlatmaya çalışırken, bir yandan da evi geçindirebilmek için çareler ararlar. Suzan'daki sürpriz değişim, Akif'in gerilmesine neden olurken, Resul ile Ayla cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanır.
    Kardeşlerim 39.Bölüm
    S02E21 - Kardeşlerim 39.Bölüm
    Seçimi kazanmak konusunda kararlı olan Doruk, Asiye'yle sürpriz bir iddiaya girerken; adayların cephesi, seçimi kazanmak için elinden geleni yapar. Orhan, tefeciye olan borcunu nasıl ödeyeceğinin çaresizliği içindeyken; Emirlerin okula gelişi, yeni gerginliklerin tohumunu atar.
    Kardeşlerim 40.Bölüm
    S02E22 - Kardeşlerim 40.Bölüm
    Eren kardeşlerin yoksullukla olan mücadelesi, gün geçtikçe daha zor bir hal alır. Bu durumdan en çok Asiye etkilenirken, Ömer de gecesini gündüzüne katarak, evi geçindirmek için çabalar.
    Kardeşlerim 41.Bölüm
    S02E23 - Kardeşlerim 41.Bölüm
    Berk'in doğum günü partisinde yaşananlar; tüm dengeleri alt üst ederken, Akif ve Nebahat cephesinde önemli gelişmeler yaşanır. Orhan, Şengül'ü köşeye sıkıştıracak bir hamle yaparken, Harika'ya sürpriz bir hediye almak isteyen Oğulcan, hiç beklemediği bir durumla karşılaşır.
    Kardeşlerim 42.Bölüm
    S02E24 - Kardeşlerim 42.Bölüm
    Ömer, ailesinden habersiz aldığı karar ile kardeşlerine sunacağı gelecek umuduyla heyecanlanırken, yaptığı jestler de herkesi şaşkına çevirir. Ataman Koleji'nde sosyal aktiviteler tüm hızıyla devam ederken, Ömer yeni işinin getirdiği sorumluluklarla beraber, hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır.
    Kardeşlerim 43.Bölüm
    S02E25 - Kardeşlerim 43.Bölüm
    Ataman Koleji'nde kız öğrenciler arasında ipler iyice gerilirken, Asiye ve Doruk cephesinde önemli gelişmeler yaşanır. Akif'in, Resul'e karşı yaptığı sinsi hamle, Resul'ü harekete geçirir.
    Kardeşlerim 44.Bölüm
    S02E26 - Kardeşlerim 44.Bölüm
    Ömer ve Tayfun cephesindeki olayların seyri gün geçtikçe değişirken, bu durum Ömer'in sıkıntılı günler geçirmesine neden olur. Orhan cephesinde ise Şengül'ü kıskandıracak gelişmeler yaşanır. Nebahat, Resul'den aldığı haber karşısında dehşete düşerken; Ömer'i tefeciden korumak isteyen Doruk'un yaptığı hamle, hiç beklenmedik bir sonuç doğurur.
    Kardeşlerim 45.Bölüm
    S02E27 - Kardeşlerim 45.Bölüm
    Ömer, bulaştığı bela yüzünden, ailesinden ciddi bir tavır görürken; Şengül ise karşılaştığı manzara karşısında şoke olur. Eren ailesi, bir sevdiğini daha kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalırken; Nebahat'in Resul'ü durdurmak için yaptığı hamle, hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanır.
    Kardeşlerim 46.Bölüm
    S02E28 - Kardeşlerim 46.Bölüm
    Orhan'ın Gönül'le olan samimiyeti, Şengül'ü harekete geçirir. Suzan'ın Akif'le evlilik için hazırlıklara başlaması da Nebahat'i çileden çıkartır. Tolga'nın yaptığı sinsi hareket, Doruk ve Kaan cephesinde önemli gelişmelerin yaşanmasına neden olur.
    Kardeşlerim 47.Bölüm
    S02E29 - Kardeşlerim 47.Bölüm
    Kaan ve Süsen, ağır yaralı bir halde hastaneye kaldırılırken, hastane koridorunda Akif ve çocukların gergin bekleyişi başlar. Babasından kalan hisseleri yönetecek olan Berk; annesini de yanına alarak, şirkete giderken, Oğulcan da Ömer'le beraber ailelerini geçindirebilmek için yeni bir iş kurar.
    Kardeşlerim 48.Bölüm
    S02E30 - Kardeşlerim 48.Bölüm
    Kardeşlerim 49.Bölüm
    S02E31 - Kardeşlerim 49.Bölüm
    Oğulcan betona gömülme tehlikesiyle karşı karşıya kalırken, cezaevindeki Şengül'ün cephesinde önemli gelişmeler yaşanır. Liselerarası Dans Yarışması'na katılacak öğrenciler arasında sürpriz bir sonuç ortaya çıkarken; kozmetik markaları için ilk adımı atmak isteyen Nebahat ve Ayla, Akif'in şok edici teklifiyle karşılaşırlar.
    Kardeşlerim 50.Bölüm
    S02E32 - Kardeşlerim 50.Bölüm
    Emir, arabasıyla beraber denizin derinliklerinde kaybolurken, Asiyeler de iş birliği yapmaktan başka çareleri olmadığını kabullenirler. Ataman Koleji'nde; Ömer, Doruk, Oğulcan ve Berk'i ciddi derecede etkileyecek sürprizler yaşanmaya başlarken, şirketteki iplerin elinde olduğunu göstermek isteyen Akif, Ayla ve Nebahat'e kurnazca bir oyun kurar.
    Kardeşlerim 51.Bölüm
    S02E33 - Kardeşlerim 51.Bölüm
    Kızlar tutuklanma korkusuyla karşı karşıya kalırken; erkekler de duydukları olay karşısında şok olurlar. Geminin batmasıyla hem parasından hem sağlığından olan Akif, Suzan'ı da yakından ilgilendirecek yeni kararlar almak durumunda kalırken; Eren kardeşler, bir Anneler Günü'nü daha buruk halde karşılarlar.
    Kardeşlerim 52.Bölüm
    S02E34 - Kardeşlerim 52.Bölüm
    Harika'nın kümeste kalmaya başlaması, Ömer ve Asiye'ye zor anlar yaşatırken, Akif de çaresizce, Suzan'ı cezaevinden nasıl kurtaracağını ve şirketin borçlarını ne şekilde ödeyeceğini düşünmektedir. Şengül'le araları iyice açılan Orhan ile Gönül cephesinde önemli gelişmeler yaşanırken, bir gece vakti kümese gelen beklenmedik ziyaretçi herkesi şaşırtır.
    Kardeşlerim 53.Bölüm
    S02E35 - Kardeşlerim 53.Bölüm
    Eren kardeşler, Sevgi Teyze'nin parasını yerine koyabilmek için canla başla çalışmaya başlarlarken, Akif de düştüğü bataktan kurtulmak için Ataman Koleji'yle ilgili radikal bir karar alır. Şengül ve Orhan cephesinde yaşanan önemli gelişmeler, Şengül'ün gergin ve mutsuz günler geçirmesine neden olur.
    Kardeşlerim 54.Bölüm
    S02E36 - Kardeşlerim 54.Bölüm
    Eren kardeşler ile Şengül arasındaki ipler iyice gerilirken, bu durum kuzenlerin hayatına da yansır. Suzan'la işbirliği yapan Nebahat ve Ayla, Akif'e karşı harekete geçerken; Akif de çaresizce borçlarıyla mücadele etmek durumundadır. Gönül, Şengül'ün Asiyeler için yaptığı sinsi planı tersine çevirmek isterken, Sevgi Teyze de hiç beklemediği bir anda geçmişten gelen pişmanlığıyla karşı karşıya kalır.
    Kardeşlerim 55.Bölüm
    S02E37 - Kardeşlerim 55.Bölüm
    Ömer'in yaptığı hamleyle iyice sinirlenen Şengül, Eren kardeşleri zor durumda bırakmak için farklı yollar izler. Asiye ve Doruk, Ataman Koleji'nde yapılacak olan yıl sonu eğlencesini organize etmek için kolları sıvarken, Aybike'nin Asiyelere olan siniri gün geçtikçe daha da çoğalır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top