Hesabım
    Akrep
    1. Sezon
    Puanım :
    Akrep

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 11 Aralık 2020
    247 Fotoğraf | 26 Video
    Demet Akbağ
    Demet Akbağ
    Evrim Alasya
    Evrim Alasya
    Beril Pozam
    Beril Pozam
    Esila Umut
    Esila Umut
    Akrep 26.Bölüm Fragmanı 0:38
    Akrep 26.Bölüm Fragmanı
    8 gösterim
    Akrep 25.Bölüm Fragmanı 0:40
    Akrep 25.Bölüm Fragmanı
    4 gösterim
    Akrep 24.Bölüm Fragmanı 0:49
    Akrep 24.Bölüm Fragmanı
    1 gösterim
    • Fotoğraf Akrep
    • Fotoğraf Akrep
    • Fotoğraf Akrep
    • Fotoğraf Akrep
    • Fotoğraf Akrep
    • Fotoğraf Akrep
    • Fotoğraf Akrep
    • Fotoğraf Akrep
    • Fotoğraf Akrep
    1. sezon bölümleri
    Akrep 1.Bölüm
    S01E01 - Akrep 1.Bölüm
    Perihan Emgen kızı, torunları ve çok sevmese de kızı için katlandığı damadı ile yıllar içinde kelimenin tam anlamıyla tırnakları ile kazıyarak kurduğu rahat, konforlu ve iktidarlı bir hayat sürmektedir. Bir gece karakoldan gelen telefon ile hepsinin hayatı sonsuza dek değişecektir! Kızı Berna’nın cesedi bulunmuştur! Demir parmaklıklar ardında, karşısında gencecik bir avukata Perihan’ın hayatını neden alt üst ettiğini anlatan Ferda Kendirci ise tırnakları ile kazıyarak bir mahalle kuaförü sahibi olmuştur ama Perihan’ın sahip olduklarının peşindedir.
    Akrep 2.Bölüm
    S01E02 - Akrep 2.Bölüm
    Ferda’nın kızı Merve ile birlikte taziye ziyaretine gitmesi ve Perihan’a anne demesi aileyi şoke ederken; bu zoraki ziyaretten hiç memnun olmayan Perihan ikisini de evden kovar. Fikret’in Ferda’dan yana tavır alması ve onu eve alması gerektiğini söylemesi, Perihan’ı çılgına çevirir. Ferda, annesi tarafından evden kovulmanın ve kızı Merve’nin aşağılanmasının acısıyla Perihan’a tuzak kurar. Duru ve Şahin’in gerçekleri öğrenmek için Ferda’ya yaptığı ziyaret işleri karıştırırken; Ferda’nın söylediği bazı şeylerden şüphelenen Fikret, Aras’ı sorgulamaya başlar.
    Akrep 3.Bölüm
    S01E03 - Akrep 3.Bölüm
    Fikret, yeniden Berna’nın öldürüldüğünden şüphelenmeye başlar. Berna’nın öldüğü gün Aras ve Ferda’nın hangi hastanede olduğunu araştırır. Ferda, Fikret’i geri kazanmak için yeni bir hamle yapar ve onu Sapanca’daki eve getirir. Perihan, Fikret’in Ferda’nın yörüngesinden çıkamayacağını anlayınca, Ferda’yı kendi silahıyla vurmaya karar verir ve Merve’yi alarak Sapanca’ya gider!
    Akrep 4.Bölüm
    S01E04 - Akrep 4.Bölüm
    Annesinin Fikret’le ilişkisini öğrenen Merve, Perihan’ın daveti ile ne kadar içten içe istemese de Emgen Malikanesi’nde kalmaya başlar. Annesi ve varlığını yeni öğrendiği eniştesi arasındaki ilişkiyi bilmesine rağmen bu konuda tek kelime etmeyen Aras’a da tavır alır. Merve, hem annesi hem sevdiği tarafından hayal kırıklığına uğramanın kızgınlığı ile Perihan’a kırgınlığını bir süre rafa kaldıracaktır.
    Akrep 5.Bölüm
    S01E05 - Akrep 5.Bölüm
    Ferda’nın intihar ettiğini öğrenen Perihan, başta Ferda olmak üzere herkesi çok şaşırtacak kararlar alacaktır. Diğer yanda; Ferda’nın intiharının nedeni Şahin ve Duru’nun şüphelenmesine neden olur. Kafalarındaki sorulara cevap bulmak için İpek’le konuşmaya giden iki kardeş, babaları ve hayatlarına aniden giren teyzeleri arasında bir ilişki olabileceğinden şüphelenirler.
    Akrep 6.Bölüm
    S01E06 - Akrep 6.Bölüm
    Ailesini Ferda’ya karşı korumak için elinden geleni yapan ve bu uğurda damadı Fikret’in eski sevgilisi Selma’dan bile medet uman Perihan Emgen, kendi silahıyla vurulup Selma’nın daha büyük bir tehdit haline gelmesine neden olmuştu. Çaresiz kalan Perihan Emgen, Selma tehlikesine karşı bu bölümde Ferda’dan yardım isteyecek.
    Akrep 7.Bölüm
    S01E07 - Akrep 7.Bölüm
    Fikret’i çocuklarının gözünden düşürmeyi başaran ve bütün planları kusursuz işleyen Ferda; Merve, Duru ve Aras üçgeninde giderek yükselen gerilimden ise son derece rahatsızdır. Merve’yi kendi yanında tutmak için yeni planlar yaparken, diğer kızı Ayşem ile ilgili sırrının Perihan’ın elinde olacağına ihtimal vermez.
    Akrep 8.Bölüm
    S01E08 - Akrep 8.Bölüm
    Karısının katilinin sevgilisi olduğu gerçeğiyle yüzleşen Fikret ne yapacak? Ferda cinayetle ilgili üzerinde toplanan şüpheleri dağıtabilecek mi?
    Akrep 9.Bölüm
    S01E09 - Akrep 9.Bölüm
    Ferda’nın cinayetin ardından gizlice çektiği ve Aras’ın Berna’yı suya attığı görüntüleri içeren harici disk Perihan’ın adeta kara kutusu olan, Hacer’in eline geçer. Hacer’in görüntüleri izlediğini fark eden Ferda onu tehdit etmeye çalışsa da Hacer’in farklı planları vardır. Ne Ferda’ya pabuç bırakacak ne de Perihan’ı üzmesine izin verecektir!
    Akrep 10.Bölüm
    S01E10 - Akrep 10.Bölüm
    Cinayet gecesinin yegane tanığına ulaşmaya başaran ancak adamın ölümüne engel olamayan Perihan büyük bir hayal kırılığı yaşarken; Ferda yaptığı itirafla annesini şoke eder. Hacer ise izlediği görüntülerin ardından Berna’yı Ferda’nın öldürdüğünden emin olarak polise ifade vermeye karar verir.
    Akrep 11.Bölüm
    S01E11 - Akrep 11.Bölüm
    Berna’nın ölümüyle ilgili ortaya çıkan gerçekler ailedeki herkesin üzerinde büyük bir şok etkisi yaratır. Duru, Aras’ın annesinin ölümündeki payını öğrenince ona karşı hissettiği hayal kırıklığı daha da büyür. İpek’e evlenme teklif eden Şahin de şimdi ne yapacağını bilemez.
    Akrep 12.Bölüm
    S01E12 - Akrep 12.Bölüm
    Kızının ölümünün intikamını alan Perihan Emgen, bununla yetinmeyip Merve’yi de yanına alarak Ferda’ya son darbeyi vurur. Ayşem, Ferda’nın avukatı olmayı kabul ederken; Merve onun annesine yardım etmesine tepkiyle yaklaşır.
    Akrep 13.Bölüm
    S01E13 - Akrep 13.Bölüm
    Perihan’ın Merve’yi eve getirmesi herkesin tepkisini alır. Özellikle Duru, annesini katilinin kızı ile aynı evde yaşamak istemediğini söyleyerek Perihan’la kavga eder ve bir seçim yapmasını ister. Perihan’dan istediği yanıtı alamayan Duru, hamile olduğunu ve Hakan’la evleneceklerini açıklayarak herkesi şoke eder.
    Akrep 14.Bölüm
    S01E14 - Akrep 14.Bölüm
    Ahmet, Ferda’nın karşısına dikilip kızının nerede olduğunu öğrenmek ister. Yıllar sonra karşı karşıya gelen ikilinin geçmiş hesaplaşması, yerini özleme bırakır. Ahmet, kızını bulmak ve Ferda’ya kendini affettirmek için çabalarken, Fikret’e Emgen İlaç’taki hissesini devralmak istediğini söyler.
    Akrep 15.Bölüm
    S01E15 - Akrep 15.Bölüm
    Merve’yi geri kazanmaya kararlı olan Ferda, Duru’yla buluşup Merve’yi köşkten göndermesi için işbirliği teklif eder. Merve’nin en hassas olduğu konuyla ilgili planını Duru’ya sunar ve onu ikna etmeye çalışır.
    Akrep 16.Bölüm
    S01E16 - Akrep 16.Bölüm
    Hastaneye kaldırılan Sedat, Güven’in planından habersiz hayat mücadelesi vermektedir. Güven durumu lehine çevirmek ve her şeyi kontrol altına almak için gözünü karartır. Sancar’ı bulmak için yaptıkları da başka canların yanmasına neden olacaktır.
    Akrep 17.Bölüm
    S01E17 - Akrep 17.Bölüm
    Merve, Aras sayesinde Ahmet’in elinden kurtulurken, bu defa Ayşem, Ferda’yı görmeye geldiği sırada saldırıya uğrar. Ahmet, haberi alınca Ayşem’in kaldırıldığı hastaneye koşar. Hastanede Ahmet’in karşısına ailesini ondan korumak için her şeyi yapmaya hazır Perihan dikilir. Kızı Ayşem’den ne pahasına olursa olsun vazgeçmeyen Ahmet, Ayşem’e saldıranın cezasını en ağır şekilde keser.
    Akrep 18.Bölüm
    S01E18 - Akrep 18.Bölüm
    Ferda, Fikret Gürsoy cinayetinde şüpheli olarak gözaltına alınır. Perihan ve Ferda karşılıklı hücrelerde gözaltında tutulurken, Ayşem ise ikiliyi Ahmet konusunda uyarır ve birlikte hareket etmezlerse ondan kurtulamayacaklarını söyler. Perihan işbirliği için Ferda’ya, hem Merve’nin kaçırılması, hem de Fikret’in öldürülmesi hususunda bildiği her şeyi polise anlatması şartını koşar.
    Akrep 19.Bölüm
    S01E19 - Akrep 19.Bölüm
    Perihan’ın Ahmet’i cezaevinden çıkartıp Ferda ve Aras’ın üzerine salma planı Duru’ya takılır. Duru, büyükannesinin karşısına çıkıp hesap sorar. Perihan, her şeyi torunları için yaptığını söylese de oğlunun babasının canına kastedilmesi karşısında Duru için artık bardak taşar ve Can’ı da alıp Aras’ın yanına gider.
    Akrep 20.Bölüm
    S01E20 - Akrep 20.Bölüm
    Ayşem, Ferda’nın Gevher İlaç’ın yönetim kuruluna Perihan’ı tehdit ederek girdiğini öğrenince şirketin çıkarlarını Ahmet ve Ferda’dan korumak için avukat olarak göreve başlar. Artık Perihan’ın safında yer alan Ayşem, anne ve babasına resmen savaş ilan eder. Ferda ve Ahmet, hiç beklemedikleri bu hamleye hazırlıksız yakalanırlar. Öte yandan Ayşem, Şahin’i cezaevinden çıkarmak için kolları sıvar.
    Akrep 21.Bölüm
    S01E21 - Akrep 21.Bölüm
    Perihan, hastalığın son evresinde olduğunu ve kurtuluş umudu olmadığını öğrenince geride ailesine göz kulak olacak ve şirketi iyi idare edecek birine ihtiyaç duyar. Perihan, hem ailesini canı pahasına koruyacak hem de onları Ahmet’ten uzak tutacak ismin Ferda olduğuna karar verir.
    Akrep 22.Bölüm
    S01E22 - Akrep 22.Bölüm
    Ferda, Perihan’ın hastalığının Ahmet’ten kurtulmak için söylediği yalanlardan biri olduğunu düşünür ancak gerçekler düşündüğü gibi çıkmayınca önemli bir kararın eşiğine gelir. Ahmet’le Ayşem konusunda da anlaşmazlık yaşayınca onu durduramayacağını anlar. Perihan’ın teklifini kabul eden Ferda, Ahmet’i tuzağa çekmek için de onun en yakınındaki ismi, Efe’yi kullanır.
    Akrep 23.Bölüm
    S01E23 - Akrep 23.Bölüm
    Ahmet, Efe’yi üzerine salan kişinin kim olduğunu öğrenmek için Ferda’ya baskı yaparken, Efe hastanede yaşam savaşı vermektedir. Merve, Efe’nin başına gelenlerden ötürü Perihan ve Ferda’yı suçlar. Ancak ne Perihan’ın ne Ferda’nın durmaya niyeti vardır ve bu kez Ahmet’i yavaş yavaş ölüme götürecek bir yol seçerler. Perihan, Ahmet’i ortadan kaldırmak için Ferda’ya zehir verir ve Ahmet’e zehri içirmesini tembihler. Böylelikle arkalarında hiçbir delil bırakmadan Ahmet’in hayatına son vereceklerdir.
    Akrep 24.Bölüm
    S01E24 - Akrep 24.Bölüm
    Ferda’nın Perihan’dan alıp Ahmet’e içirdiği zehir yavaş yavaş etkisini göstermeye başlar. Ahmet ölüme yaklaşırken, kimi zaman Ferda’nın Ahmet’e aşkı ağır basar ve onu zehirlemenin kararsızlığını yaşar. Bir yanda aşık olduğu Ahmet, diğer yanda ölüm döşeğindeki annesinin son isteği Ferda’yı zor durumda bırakır.
    Akrep 25.Bölüm
    S01E25 - Akrep 25.Bölüm
    Ahmet, adamının namlusunun ucunda korkuyla bekleyen Perihan’ı ve Ferda’yı tuzağa çekip onlara bir oyun oynar. Oyuna göre aralarından biri sevdiği kişi için canından vazgeçecektir. Aras ve Duru nikahın kıyılacağı yerde Perihan’ı beklerken kaçırıldığını öğrenir ve nikahı iptal edip Perihan’ı kurtarmaya gider. Ahmet’in tehlikeli oyunu ise trajik bir şekilde sonuçlanır.
    Akrep 26.Bölüm Final
    S01E26 - Akrep 26.Bölüm Final
    Duru ve Merve çifte düğün için hazırlıklara devam ederken, Perihan ve Ferda her şeyin geleneklere uygun olmasını ister. Aras ve Duru ile birlikte Merve ve Efe de nikah masasına oturur. Düğün töreninin ardından çiçeği burnunda çiftler balayına gider. Şahin ve İpek de onlara katılınca; Perihan, Ferda’dan sır gibi sakladığı listesindeki son maddeyi gerçekleştirmek için hazırlıklara başlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top