Hesabım
    Camdaki Kız
    2. Sezon
    Camdaki Kız

    Sezon bilgisi:

    37 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 9 Eylül 2021
    239 Fotoğraf | 37 Video
    Burcu Biricik
    Burcu Biricik
    Devrim Yakut
    Devrim Yakut
    Feri Baycu Güler
    Feri Baycu Güler
    Feyyaz Şerifoğlu
    Feyyaz Şerifoğlu
    Camdaki Kız 46.Bölüm Fragmanı 0:53
    Camdaki Kız 46.Bölüm Fragmanı
    10 gösterim
    Camdaki Kız 45.Bölüm Fragmanı 0:51
    Camdaki Kız 45.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    Camdaki Kız 44.Bölüm Fragmanı 0:53
    Camdaki Kız 44.Bölüm Fragmanı
    5 gösterim
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    2. sezon bölümleri
    Camdaki Kız 10.Bölüm
    S02E01 - Camdaki Kız 10.Bölüm
    Camdaki Kız 11.Bölüm
    S02E02 - Camdaki Kız 11.Bölüm
    Rafet’in Nalan’ın otelde çalışmasına karşı çıkması Nalan’ı çok üzer ama durumu kabullenir. Gülcihan ve Selen’le gittiği defilede herkesin göz önünde olan Nalan için yeni bir sınav daha başlamıştır.
    Camdaki Kız 12.Bölüm
    S02E03 - Camdaki Kız 12.Bölüm
    Nalan, Koroğlu Konağı’na ve yeni hayatına alışmak için daha cesur adımlar atmaya çalışmaktadır. Tako, Nalan’dan güç alarak kendini annesi ile yapacağı görüşmeye hazırlamaktadır.
    Camdaki Kız 13.Bölüm
    S02E04 - Camdaki Kız 13.Bölüm
    Kalp krizi geçiren Rafet’in hayatını kurtaran Hayri’ye minnet duyan Rafet, ona şoförü olarak iş verir. Rafet, eve döndüğünde ise tüm aileyi şaşırtan ve taşları yerinden oynatacak kararını açıklar. Hakkında çıkan haberlerle ilgili Feride’den özür dilese de annesinin gönlünü alamayan Nalan; Sedat’a beklenmedik bir sürpriz yapar.
    Camdaki Kız 14.Bölüm
    S02E05 - Camdaki Kız 14.Bölüm
    Nalan sonunda çekingenliğini ve korkularını bir kenara bırakıp Sedat’la yakınlaşma kararı almıştır fakat bu sırada Cana’nın bambaşka planları olduğundan habersizdir. Nalan, Feride’ye yaptığı ziyarette onu evde bulamayınca Hayri’den yardım ister.
    Camdaki Kız 15.Bölüm
    S02E06 - Camdaki Kız 15.Bölüm
    Nalan ve Sedat erteledikleri balaylarında güzel vakit geçiriyorken Cana’dan gelen telefon Sedat’ın endişelenmesine sebep olur ve Nalan’ın bileğini burkması bahanesi ile İstanbul’a geri dönerler. Feride, Nalan ve Sedat’ın yakınlaşmalarından memnundur.
    Camdaki Kız 16.Bölüm
    S02E07 - Camdaki Kız 16.Bölüm
    Alp, tüm gerçekleri anlatma niyetiyle Sedat ve Nalan oradayken Feride’lere gider fakat Feride durumu kontrol altına tutmayı başarır. Selen’in hamilelik yalanı büyürken bir taraftan geçmiş aşkı Emir kafasını karıştırmaktadır. Cana, Alp’i susturabilmek için Feride ile iş birliği yapmak durumunda kalır. Nalan’ın aklında ise annesinin yatağının üzerinde gördüğü mektup vardır.
    Camdaki Kız 17.Bölüm
    S02E08 - Camdaki Kız 17.Bölüm
    Gülcihan ve Rafet’in evliliklerinin 40. yıl kutlamasında yayınlanan görüntüler, Rafet’in fenalaşmasına ve Koroğlu konağının iyice karışmasına neden olur. Sedat, Cana ile görüntülerini yayınlatanın Selen olduğunu düşünür. Alp ile arasını düzelten Cana ise evliliğinde son bir şans kazanır ve bunu değerlendirmeye karar verir.
    Camdaki Kız 18.Bölüm
    S02E09 - Camdaki Kız 18.Bölüm
    Rafet’in Yönetim Kurulu’ndan ayrılmayacağını açıklaması ve yarattığı kaos, Selen’in evi terk etmesine Sedat’ın da hisselerini Cavit’e satmayı teklif etmesine neden olur.
    Camdaki Kız 19.Bölüm
    S02E10 - Camdaki Kız 19.Bölüm
    Sedat, Nalan’a boşanmak istediğini söyledikten sonra dünyası başına yıkılan Nalan konağı terk eder. Konağa yaptığı beklenmedik ziyarette Nalan’ın gittiğini öğrenen Feride, soğuk rüzgarlar estirir.
    Camdaki Kız 20.Bölüm
    S02E11 - Camdaki Kız 20.Bölüm
    Her şeye rağmen Sedat’ı eve geri döndürmeye çalışan Nalan, onu ikna etmekte başarılı olur. Havaalanında tek başına kalan Cana’nın ise eve dönmekten başka çaresi kalmamıştır. Ama Alp, Cana’nın hareketlerinden kuşkulanacaktır.
    Camdaki Kız 21.Bölüm
    S02E12 - Camdaki Kız 21.Bölüm
    Adil’i Cana ile gören Nalan; Cana’nın evine giderek onu babasından uzak durması konusunda uyarır. Cana ise parasız kaldığı için Alp’in güvenini tekrar kazanmaya çalışırken, Adil’le konuşmayı sürdürür.
    Camdaki Kız 22.Bölüm
    S02E13 - Camdaki Kız 22.Bölüm
    Hayri’yle Melisa’nın karşılaşmasını engelleyen Muzo, Nalan’ın söylediklerinden sonra Melisa ile yalan ilişkisine devam etmek zorunda hisseder. Sedat, Melisa ile ilgili bildiği gerçekleri Muzo’ya söylemenin bir yolunu ararken, Melisa’nın da Sedat ile ilgili bir planı vardır.
    Camdaki Kız 23.Bölüm
    S02E14 - Camdaki Kız 23.Bölüm
    Buluşmayı öğrenen Feride’nin ise aklında başka bir plan vardır. Adil’in mezarlık ziyaretiyle bazı ipuçları yakalayan Nalan, olayın iç yüzünü araştırmak için Hayri’nin yardımını ister. Rafet’in Melisa ile karşılaşma ihtimali, Muzo’nun yalanını gittikçe tehlikeli hale getirirken, Sedat da Melisa’dan kurtulmak için yeni hamleler yapar.
    Camdaki Kız 24.Bölüm
    S02E15 - Camdaki Kız 24.Bölüm
    Feride, Nalan’ın kendisine Sema’nın kim olduğunu sorması üzerine bir kriz geçirir. Eve geldiğinde gördüğü bu manzarayla şaşıran Adil, Nalan’dan onlara gerçeği anlatması için zaman tanımasını ister. Sedat, Alper’in tehdidi üzerine Cavit’ten yardım isteyince Cavit, yardım karşılığı Sedat’a beklenmedik bir teklif yapar.
    Camdaki Kız 25.Bölüm
    S02E16 - Camdaki Kız 25.Bölüm
    Cana, Adil ve Feride’nin evine yaptığı sürpriz ziyarette Adil’in ağzını ararken Feride’ye yakalanır. Adil’in kendisinden uzaklaşmasından korkan Cana, Feride ve Adil arasında neler döndüğünü anlamakta kararlıdır. Sedat, Cavit’i şirkete ortak yapmak için Gülcihan’dan yardım ister. Hayri, Rafet’in Melisa’yı tanıdığını öğrenir ve Melisa’nın anlattığı hikaye onu huzursuz eder.
    Camdaki Kız 26.Bölüm
    S02E17 - Camdaki Kız 26.Bölüm
    Alper ile buluşan Nalan, beklenmedik bir şantajla karşı karşıya kalır. Alper’in Nalan’dan para istediğini öğrenen Feride ise duruma el atmakta gecikmez. Hayri’nin Rafet’e yaptığı ziyaret, Muzo’ya Melisa ile ilgili söylediği yalanı itiraf etmekten başka çare tanımaz.
    Camdaki Kız 27.Bölüm
    S02E18 - Camdaki Kız 27.Bölüm
    Sedat’ın Melisa ile çekilmiş görüntülerini izleyen Nalan, Sedat’ın tüm ısrarı ve pişmanlığına karşın oteli terk eder. Nalan’dan Melisa’nın Sedat ile geçmişini öğrenen Muzo ise Melisa’yı İzmir’e göndermeyi kafasına koyar. Sedat’ın Feride’den yardım istemesi üzerine devreye giren Feride’nin ise her zamanki gibi bir planı vardır.
    Camdaki Kız 28.Bölüm
    S02E19 - Camdaki Kız 28.Bölüm
    Otel inşaatında yaşanan bir kaza, Koroğlu Holding’in içinde bulunduğu sıkıntılı durumu iyice kötüleştirir ve işleri çıkmaza sokar. Cavit, oyuna getirilişinin intikamını alacak planlar peşindedir. Kendini bir süredir iyi hissetmeyen Nalan, yaşadıklarının hamilelikle ilgili olabileceği şüphesi ile harekete geçer. Hayri’nin yardım eli uzattığı mahallesindeki küçük Şirin’e sürpriz bir ziyaret yapan Nalan, bir kez daha gönülleri fetheder.
    Camdaki Kız 29.Bölüm
    S02E20 - Camdaki Kız 29.Bölüm
    Sedat’ın tutuklu yargılanma ihtimalini öğrenen Nalan, aynı anda hamile olduğu haberini alır. Rafet ise Sedatla ilgili planı için eski bir dostunun yardımını ister. Cavit’in intikam peşinde yaptığı planlar, Koroğlu ailesini günden güne daha zor bir konuma sokacaktır.
    Camdaki Kız 30.Bölüm
    S02E21 - Camdaki Kız 30.Bölüm
    Sedat’ı durdurmak için yanına giden Nalan ona hamile olduğu haberini verince bu haber Sedat’a yeniden umut verir. Rafet’in kendiyle ilgili kararından habersiz olarak eve dönen Sedat’ı bir sürpriz beklemektedir. Alp, Adil’in Cana’ya yardım ettiğini öğrenince onu arayarak Sedat ve Cana arasındaki ilişkiyi anlatır. Bu durumu öğrenince yıkılan Adil, gerçekleri Nalan’a anlatmakta kararlıdır.
    Camdaki Kız 31.Bölüm
    S02E22 - Camdaki Kız 31.Bölüm
    Cana’yı bodruma hapseden Feride ona dersini vermekte kararlıdır. Bebek haberine karşın Sedat’la arasındaki mesafeyi hisseden Nalan ise bu durumdan huzursuzdur. Cana’nın Sedat’a attığı mesajı görmesi huzursuzluğunu pekiştirir. Cavit, aldığı yeni kararla Gülcihan’ı şaşırtırken, Muzo’nun üzüntüsünü hafifletmek isteyen Selen işe koyulur.
    Camdaki Kız 32.Bölüm
    S02E23 - Camdaki Kız 32.Bölüm
    Tüm cesaretiyle Cana’nın karşısına çıkan Nalan, Sedat’la Cana arasında geçenleri öğrenmeye ve aralarında ne varsa sonlandırmaya kararlıdır. Sedat, gerçeklerin ortaya çıkmaması ve Nalan’ı kaybetmemek için elinden geleni yapacaktır, Alp’in anlatacakları tüm planlarını bozar.
    Camdaki Kız 33.Bölüm
    S02E24 - Camdaki Kız 33.Bölüm
    Nalan, Alp’in Cana ve Sedat ile ilgili söylediklerinden sonra Sedat’a hesap sormak için soluğu otelde alır. Nalan ve bebek için endişelenen Feride, Alp’e gözdağı vermek üzere onu ofisinde ziyaret eder. Bu görüşmeden sonra Feride’nin Sedat için başka planları olacaktır.
    Camdaki Kız 34.Bölüm
    S02E25 - Camdaki Kız 34.Bölüm
    Bebeğini kaybetme korkusuyla hastaneye götürülen Nalan, kötü haberi doktorundan alır. Yaşanılan kayıp, hem Koroğlu ailesini hem de İpekoğlu ailesini derinden yaralar. Yaşananların gerçek nedenini öğrenen Rafet, Sedat’tan ve Alp’ten hesap sorar, Feride’nin ise aklında başka planları vardır. Nalan’ın yaşadığı acı, Hayri’yle arasındaki yakınlığın artmasına neden olacaktır.
    Camdaki Kız 35.Bölüm
    S02E26 - Camdaki Kız 35.Bölüm
    Nalan ve Hayri arasındaki yakınlaşmayı sezen Feride, bu konuyla ilgili önlem almaya karar verir. Cana ise Feride tarafından saunaya kapatılarak ölüme terk edildikten sonra, bunun intikamını almaya ant içer. Pervin’in gönderdiği hediye ve mektup sonrasında Rafet onunla görüşmek ister. Kızının çektiği acılara dayanamayan Adil, gerçekleri ona anlatmaya karar verir.
    Camdaki Kız 36.Bölüm
    S02E27 - Camdaki Kız 36.Bölüm
    Adil’in ölümüyle yıkılan Nalan, teselliyi yine Hayri’de bulur. Feride, Nalan’a aksini söylese de, Adil’in ölümüyle ilgili kendini suçlar. Adil’in ani ölümü, Cavit’in Koroğlu ailesine yaklaşmasına yol açar ama Gülcihan bundan hiç mutlu olmaz. Feride’den intikam almaya karar veren Cana, konağa gelir ve bildikleriyle onu tehdit eder ama yaptıklarına pişman olacaktır. Ağrıları devam eden Muzo ise, yavaş yavaş Pera’ya ısınmaya başlar.
    Camdaki Kız 37.Bölüm
    S02E28 - Camdaki Kız 37.Bölüm
    Geçmişin gölgesini üstünden atamayan Nalan, Hayri ile yaşadığı yakınlaşmadan dolayı pişmandır. Babasından ve Feride’den korkan Sedat, Cana’nın ısrarıyla zor anlar yaşar. Muzo’nun acılarını fark eden Pera, ona bir emrivaki yapar. Rafet ve Pervin’i ikinci kez beraber gören Selen, ne olup bittiğini anlamaya çalışır. Feride ise Nalan ve Hayri’nin peşini bırakmaz.
    Camdaki Kız 38.Bölüm
    S02E29 - Camdaki Kız 38.Bölüm
    Nalan ve Hayri arasında yaşanabileceklerden korkan Feride ise, bunu engellemek adına Koroğlu Konağı'na taşınmaya karar verir. Pervin'le görüşmeye giden Cavit, Rafet ile Pervin'in bir geçmişleri olduğundan şüphelenir. Muzo, üzüldüğü bir anda Pera'ya sığınınca, ikili arasındaki yakınlık iyice artar.
    Camdaki Kız 39.Bölüm
    S02E30 - Camdaki Kız 39.Bölüm
    Çocukluğundan beri aşık olmaktan korkan Nalan, Hayri’nin cüzdanında kendi fotoğrafını görünce ne yapacağını şaşırır. Feride, bahçedeki manolya ağacını Hayri’nin diktiğini öğrenince, Hayri’ye karşı daha sert bir tutum sergiler ve onunla yüzleşir. Levent’in kaçırıldığını Rafet’e söyleyemeyen Selen, soluğu Cavit’in yanında alır.
    Camdaki Kız 40.Bölüm
    S02E31 - Camdaki Kız 40.Bölüm
    Nalan’a olan hislerini itiraf etmeye karar veren Hayri, cesaretini toplar ancak Nalan bu konuşmayı engeller. Hayri hislerini itiraf edemese de, magazinciler ikili arasında geçen anı yakalayacak, Feride ise bunun itikamını Nalan’dan alacaktır. Muzo, Pera’ya gözdağı vermeye çalışan Selen’i yakalar ve bu duruma çok sinirlenir. Bu durum Muzo ve Pera’nın daha da yakınlaşmasına neden olacaktır.
    Camdaki Kız 41.Bölüm
    S02E32 - Camdaki Kız 41.Bölüm
    Nalan ve Hayri’nin fotoğrafını gören Sedat, Nalan ile yüzleşir. Hayri’nin söyledikleri kulağında çınlayan Nalan ise, Sedat’a karşı sert duruşunu korurken, Hayri de fotoğraflarını çeken magazincilerin peşine düşer. Pera hakkında araştırma yapmaya karar veren Rafet, Pera’nın Pervin’in kızı olduğunu öğrenir. Hayri’nin notunu Nalan’ın odasında bulan Feride’ye Nalan’ın tepkisi beklenmedik derecede sert olur.
    Camdaki Kız 42.Bölüm
    S02E33 - Camdaki Kız 42.Bölüm
    Baskılarıyla Sedat’la görüşmeyi başaran Cana, ona hem Hayri’nin ziyaretinden hem de Nalan’ın Feride’nin kızı olmadığından bahseder. Cana’nın anlattıkları karşısında çok sinirlenen Sedat; Hayri’ye haddini bildirmeye karar verir ve Nalan’ı da Feride konusunda yoklar. Nalan’a olan aşkından vazgeçmeyen Hayri, hislerini Nalan’a da belli etmekte kararlıdır.
    Camdaki Kız 43.Bölüm
    S02E34 - Camdaki Kız 43.Bölüm
    Annesinin Feride değil Sema olduğunu öğrenen Nalan’ın dünyası başına yıkılır. Bunca yıl annesinden sevgi görmeyen Nalan için taşlar yerine oturmuştur. Hayri’nin yardım çabaları ise ters teper. Çat kapı Koroğlu Konağı’nı ziyaret eden Pervin ise Gülcihan tarafından pek de hoş karşılanmaz. Bu ziyaretten en rahatsız olan ise Rafet olacaktır.
    Camdaki Kız 44.Bölüm
    S02E35 - Camdaki Kız 44.Bölüm
    Feride’nin ona söylediği yalanı öğrenen Nalan, annesine bundan sonra hiçbir şeyin hesabını vermemeye karar verir. Koroğlu Holding’ten ayrılıp Cavit ile iş kurmayı planlayan Selen ise, Muzo’nun sert tepkisiyle karşılaşır. Rafet, Pervin tarafından köşeye sıkıştırılınca ne yapacağını bilemez.
    Camdaki Kız 45.Bölüm
    S02E36 - Camdaki Kız 45.Bölüm
    Feride ve Hayri konağı terk edince yalnız kalan Nalan, Hayri’nin geri dönüşüyle umudunu yeniden kazanır. Pervin’in kim olduğunu öğrenen Muzo, Pera’ya karşı güvenini kaybeder. Cana’nın hamile olduğunu önce Selen sonra da Feride öğrenir ve ikili bu probleme bir çözüm bulmak için kolları sıvar.
    Camdaki Kız 46.Bölüm
    S02E37 - Camdaki Kız 46.Bölüm
    Feride ve Selen, Cana’nın hamileliğini sonlandırmak için gerekeni yapar ama yine de Nalan’ın bunu öğrenmesini engelleyemez. Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Nalan ise soluğu Hayri’nin yanında alır. Nalan’ın Hayri’yi kendisinden kıskandığını anlayan Billur, Nalan ile yüzleşir. Pera ve Muzo’nun evlilik kararı, Rafet ve Pervin’in arasındaki gerginliğin daha da artmasına yol açar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top