Hesabım
    Camdaki Kız
    3. Sezon
    Puanım :
    Camdaki Kız

    Sezon bilgisi:

    35 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 15 Eylül 2022
    312 Fotoğraf | 35 Video
    Camdaki Kız 82.Bölüm Fragmanı 0:57
    Camdaki Kız 82.Bölüm Fragmanı
    40.211 gösterim
    Camdaki Kız 81.Bölüm Fragmanı 0:58
    Camdaki Kız 81.Bölüm Fragmanı
    5.560 gösterim
    Camdaki Kız 80.Bölüm Fragmanı 0:50
    Camdaki Kız 80.Bölüm Fragmanı
    1.777 gösterim
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    • Fotoğraf Camdaki Kız
    3. sezon bölümleri
    Camdaki Kız 48.Bölüm
    S03E01 - Camdaki Kız 48.Bölüm
    Alp’le kavga ettiği için hapishanede olan Sedat’ı ziyarete giden Nalan; düğün gecesinde Hayri ile arasında olanlardan dolayı suçluluk hissetmektedir. Sedat’ın cezasını çekmesini isteyen Rafet, Gülcihan’la da ipleri koparmak üzeredir.
    Camdaki Kız 49.Bölüm
    S03E02 - Camdaki Kız 49.Bölüm
    Sedat’ın hapishanede görmeye daha fazla dayanamayan Rafet, Cana’ya gider. Alp’in şikayetini geri çekmesi için hem Rafet hem Cana hem de Feride dört bir koldan uğraşmaktadır. Nalan’a notu bırakan kişi gizemini korurken; bu not Hayri ile gizli görüşmelerine de vesile olur.
    Camdaki Kız 50.Bölüm
    S03E03 - Camdaki Kız 50.Bölüm
    Sedat’ın geri dönüşü, hem Selen hem de Feride’nin sarf ettiği sözler Nalan’ın Hayri ile ilgili duygularını bastırmasına sebep olur. Sedat’ı Alp’ten özür dilemesi için Cana ile yaşadıkları eve götüren Rafet; şirkette yaptığı toplantıda da Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın artık Selen’e devredildiğini açıklar. Billur ile Nalan ise Sedat’ın dönüşünü kutlamak için dışarıda bir eğlence planlar.
    Camdaki Kız 51.Bölüm
    S03E04 - Camdaki Kız 51.Bölüm
    Felekten bir gece çalan Sedat’ın yaptıklarına çok sinirlenen Nalan onu kolay affetmeyecektir. Rafet’in kendisine karşı yumuşamasını sağlamak için evden ayrılan Gülcihan ise bir süre izini kaybettirmeye kararlıdır. Şirketin yeni yönetim kurulu başkanı olan Selen ise yeni kararlarını açıklar.
    Camdaki Kız 52.Bölüm
    S03E05 - Camdaki Kız 52.Bölüm
    Sedat’la olan sorunlarını önce Muzo’ya sonra Feride’ye açan Nalan, Feride’den beklemediği bir destek görür. Nalan’la Hayri arasında olanları öğrenmeye çalışan Muzo’yu konağın bahçesinde sürpriz bir isim karşılar. Selen ise geçmişinden gelen biriyle yüzleşmek zorunda kalır.
    Camdaki Kız 53.Bölüm
    S03E06 - Camdaki Kız 53.Bölüm
    Gülcihan ve Rafet’in boşanacağını öğrenen Sedat; Gülcihan’ı ziyarete gider ve Cana ile karşılaşır. Nalan’ın odasındaki notu bulan Feride ise Alp’ten Cana’nın bebeği aldırmadığını öğrenince yeni bir plan yapar. Hayri ile temiz havada bir gün geçiren Nalan’ın ise keyfi yerindedir. Feride Cana’nın çocuğunun babasının Sedat olduğunu Rafet’e söyler.
    Camdaki Kız 54.Bölüm
    S03E07 - Camdaki Kız 54.Bölüm
    Nalan ile Hayri bu kez baş başa balık tutmaya giderler ve daha da yakınlaşırlar. Muzo ise bu anların tanığı olur. Selen; Nalan’ın yalanını yakalar.
    Camdaki Kız 55.Bölüm
    S03E08 - Camdaki Kız 55.Bölüm
    Sedat; Cana’ya Nalan’la boşanacağını söyler. Selen, Muzo ve Sedat Gülcihan’la eve dönmesi için bir kez daha konuşmaya giderler. Nalan ise tüm bu dertlerden uzak yalnızca Hayri’yle vakit geçirmek ister ve soluğu Hayri’nin evinde alır. Selen’in Nalan ve Hayri konusundaki şüpheleri onu Hayri’nin evine götürecektir.
    Camdaki Kız 56.Bölüm
    S03E09 - Camdaki Kız 56.Bölüm
    Gülcihan, ani bir karar değişikliğiyle evliliği için savaşmaya karar verir ve eve döner. Feride ise Nalan ve Sedat’ın evliliğini kurtarmak için yeni bir plan yapar. Hayri’nin Nalan için hazırladığı sürpriz bozulur. Rafet’in satışa çıkardığı oteli almak isteyen Emir’e Rafet cevabını akşam yemeğinde verecektir.
    Camdaki Kız 57.Bölüm
    S03E10 - Camdaki Kız 57.Bölüm
    Emir’in şirkete ortak olmasından başta Selen ve Levent olmak üzere tüm aile rahatsız olur ve itiraz eder ancak Rafet kararından dönmez. Sedat’ın Nalan’la bebek yapacakları açıklamasını televizyondan izleyen Cana deliye döner ve Sedat’a son bir şans verir.
    Camdaki Kız 58.Bölüm
    S03E11 - Camdaki Kız 58.Bölüm
    Sedat; Cana’dan hesap sormak için Cana’nın Alp’le yaşadığı eve gidince Alp’le yeni bir kavgaya tutuşur. Feride’nin de Sedat’ın da Nalan’ın gidişini kabullenmeye niyeti yoktur. Hayri ise yine tüm desteğiyle Nalan’ın yanındadır. Nalan ise bu desteğe kayıtsız kalamaz.
    Camdaki Kız 59.Bölüm
    S03E12 - Camdaki Kız 59.Bölüm
    Nalan’ın Billur’da olmadığını gören Feride, Billur’dan hesap sorar. Olaya müdahale eden Muzo sayesinde Hayri Nalan’ı Billiur’un evine getirir. Nalan’ın Hayri’yle olduğunu anlayan Feride, Hafize’yi çağırarak ondan korseyi getirmesini ister.
    Camdaki Kız 60.Bölüm
    S03E13 - Camdaki Kız 60.Bölüm
    Kendine ait bir ev tutmak için Muzo’dan yardım isteyen Nalan; ondan beklenmedik bir cevap alır. Feride, Nalan’ı eve döndürmek ve Hayri’yle ayırmak için yeni bir plan yapar. Cavit, Cana’yı köşeye sıkıştırır. Rafet ise öğrendiklerinden sonra Hayri’nin işine son verir. Nalan’ı çok zor bir karar beklemektedir.
    Camdaki Kız 61.Bölüm
    S03E14 - Camdaki Kız 61.Bölüm
    Hayri Nalan’ın neden konağa geri döndüğünü anlamakta kararlıdır. Muzo, Hayri’yle her şeyi açık açık konuşur ama Hayri’nin Nalan’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Billur Hayri ve Nalan’ı buluşturmaya çalışır ama işler beklendiği gibi gitmez. Koroğlu Ailesi Nalan’ın konağa dönüşü şerefine yemeğe gider ve yemekte sürpriz bir gelişme yaşanır.
    Camdaki Kız 62.Bölüm
    S03E15 - Camdaki Kız 62.Bölüm
    Nalan’dan çocuk yapma fikri Sedat’a hiç olmadığı kadar doğru gözükmektedir. Feride de Nalan ve Sedat’ın baş başa kalması için uygun ortamı hazırlamakta gecikmez. Hayri’nin yaptığı son hamleye çok şaşıran Nalan; duygularıyla Feride arasında bir kez daha kalır. Hayri ise Billur’la dertleşirken öğrendiği şey karşısında harekete geçer.
    Camdaki Kız 63.Bölüm
    S03E16 - Camdaki Kız 63.Bölüm
    Hayri’nin konağa dayanması onu Feride ve Muzo ile karşı karşıya getirir. Muzo sayesinde olay çıkmadan uzaklaşır. Sedat ile çıktıkları kısa tatilden dönen Nalan’ı arayan Metin; ona babasıyla ilgili anlatacağı şeyler olduğunu söyler ve Nalan’la buluşmak ister. Nalan, Metin’le buluştuktan sonra Feride ile büyük bir hesaplaşma yaşar ve bu hesaplaşma sonrası Feride çok önemli bir karar verir.
    Camdaki Kız 64.Bölüm
    S03E17 - Camdaki Kız 64.Bölüm
    Nalan, Feride’nin öldüğüne inanmakta zorlansa da bir noktada kabul etmek zorunda kalır. Feride’yi kaybetmiş olsa da Feride’nin kendisi için istediklerini yapmak konusunda kararlıdır. Nalan’a en büyük destek yine Muzo’dan gelirken; Hayri, Nalan’dan istediği cevapları alamadıkça sınırları daha da zorlar. Metin ise Nalan’la görüşmeye devam etmeye kararlıdır.
    Camdaki Kız 65.Bölüm
    S03E18 - Camdaki Kız 65.Bölüm
    Olayı büyümeden kapatmak ise yine Muzo’ya kalır. Metin’in itirafı Hafize’yi çok şaşırtır. Nalan, acısını içine gömmeye çalışırken Hayri’den kurtulmanın yollarını arar ama bu o kadar kolay olmayacaktır.
    Camdaki Kız 66.Bölüm
    S03E19 - Camdaki Kız 66.Bölüm
    Nalan’ın kafası Hayri ile yaşadıklarından dolayı çok karışıktır. Feride’nin yokluğunun üzerine olanlar ona ağır gelmektedir. Sedat ise Nalan’ın her adımını takip etmekte kararlıdır. Muzo; Hayri ile Nalan hakkında bir konuşma daha yapmak üzere onun evine gider ancak Hayri’nin Muzo’nun uyarılarına uymaya niyeti yoktur.
    Camdaki Kız 67.Bölüm
    S03E20 - Camdaki Kız 67.Bölüm
    Nalan’ı Billur’la dışarıda yemek yerken yakalayan Sedat çok sinirlenir ve Nalan’la büyük bir kavgaya tutuşur. Tartışmada eski konular açılırken Nalan içinde tüm biriktirdiklerini, evliliklerinde mutsuz olduğunu Sedat’la paylaşır. Tartışmaları Muzo’nun sayesinde daha da çok büyümez ama Nalan’ın kafasını netleştirir. Hafize ise Metin’in Nalan’la görüşme çabası devam ettikçe endişelenir. Sedat’ın otelde yaptığı kaçamağa ise Muzo Selen Levent’le beraber Nalan da şahit olur.
    Camdaki Kız 68.Bölüm
    S03E21 - Camdaki Kız 68.Bölüm
    Hayri’nin iş bulma girişimleri devam ederken; Türkan ev kirasını ödeyememiştir ve artık İstanbul’a gelmenin zamanı geldiğini düşünerek soluğu Hayri’nin evinde alır. Aynı anda Hayri ise Nalan’ın boşandığını öğrenir.
    Camdaki Kız 69.Bölüm
    S03E22 - Camdaki Kız 69.Bölüm
    Boşanmanın ardından her şey normalmiş gibi davranan Sedat için işler yolunda değildir ve Nalan’ın peşini bırakmaya niyeti yoktur. Nalan ise hem buruk hem de yeni hayatı için heyecanlıdır. Hayri hem Nalan’ın boşanmasından hem de yeni işe başlamasından dolayı çok mutludur.
    Camdaki Kız 70.Bölüm
    S03E23 - Camdaki Kız 70.Bölüm
    Sedat’ı toparlama görevini üstlenen Cavit, onu terapiye gitmesi için ikna etmeye çalışır ancak Sedat’ın gerçeklerle yüzleşmeye niyeti yoktur. Sedat’ın gazabından nasibini alan Billur, yaşadıklarını Muzo’ya anlatınca Muzo duruma el atar ve Nalan konusunda da Billur’la iş birliği yapmaya devam eder.
    Camdaki Kız 71.Bölüm
    S03E24 - Camdaki Kız 71.Bölüm
    Muzo; Hayri’nin evli ve çocuklu olduğunu öğrendikten sonra Hayri’den Nalan’a bunu derhal anlatmasını ister; Hayri de mecburen kabul eder. Emir’in şirkete beklenmedik ziyaretinin sebebi Selen’i de Levent’i de şaşırtır.
    Camdaki Kız 72.Bölüm
    S03E25 - Camdaki Kız 72.Bölüm
    Sedat yaralı şekilde bırakıldığı ıssız ormanlıktan Nalan’ı arayınca Nalan soluğu onun yanında alır. Sedat’a olanlardan sonra Rafet de dahil herkes Sedat’ın iyileşmesi için bir aradadır. Muzo’dan sonra Billur da Hayri konusunda gerçekleri öğrenmiştir ve Nalan için endişelenmektedir. Nalan’ın içine düşen şüphe ise onu Hayri’nin evine götürür.
    Camdaki Kız 73.Bölüm
    S03E26 - Camdaki Kız 73.Bölüm
    Nalan, Hayri’nin evli ve çocuklu olduğunu öğrenmiş ve yıkılmıştır. Hayri ise daha önce Nalan’a konuyu açmadığı için pişman olsa da Nalan’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Türkan Hayri’yi kaybetmemek için çabalar ancak Hayri ona boşanmak istediğini söyler. Selen’in öğrendiği gelişme hem onu hem de Koroğlu ailesini çok sevindirir. Sedat ise Cavit’in desteğiyle terapiye başlar. Nalan; kapısında Hayri, Türkan ve çocukları görünce çok şaşırır.
    Camdaki Kız 74.Bölüm
    S03E27 - Camdaki Kız 74.Bölüm
    Türkan’ın itirafı Nalan’la Hayri’nin arasının daha çok gerilmesine sebep olur. Nalan, Hayri’yi hala sevmesine karşın ondan uzak durmaya çalışır ama Türkan’ın Nalan’ı arayıp yardım istemesi işleri zorlaştıracaktır.
    Camdaki Kız 75.Bölüm
    S03E28 - Camdaki Kız 75.Bölüm
    Nalan’ın Hayri’nin evinden çıkması hem Billur’u hem de Muzo’yu hayal kırıklığına uğratır. Hayri ise Türkan’a boşanma baskısını sürdürür. Gülcihan’ın hastanede olduğunu öğrenen Nalan soluğu hastanede alır ve Hayri bunu öğrendiğinde peşinden gelmekte gecikmez.
    Camdaki Kız 76.Bölüm
    S03E29 - Camdaki Kız 76.Bölüm
    Sedat’ın Nalan’a ev ziyareti Hayri ile Nalan’ın tartışmasına neden olur. Hayri, Nalan’a kendisinden başka kimseyle görüşmemesi yönünde baskısını sürdürür. Gülcihan; hastaneden eve çıkar. Selen de annesinin durumunu öğrenir ve bir tehlike geçirir.
    Camdaki Kız 77.Bölüm
    S03E30 - Camdaki Kız 77.Bölüm
    Metin’in babalık itirafı Nalan’ı şok eder ve Metin’den uzaklaşır. Ne Hayri ne de başkasını görmek istemez. Türkan ise kızlarla Nalan’a geldiğinde, Nalan onu reddedemez ve Türkan’ın şefkati çok hoşuna gider ve Türkan’a okuma yazma öğretmek için işe koyulur.
    Camdaki Kız 78.Bölüm
    S03E31 - Camdaki Kız 78.Bölüm
    Gülcihan’ın ölümü üzerinden zaman geçmiştir. Muzo ve Billur ile Döndü ve İsmail’in nikahları yapılmıştır. Muzo da Billur da çok mutludur. Nalan ise hala Hayri’yle beraberdir. Sedat, terapinin de etkisiyle çok daha özgüvenli gözükmekte ve tüm şirketi de o yönetmektedir. Hayri, çalıştığı kebapçının ortağı olmuştur. Nalan’la ilişkisinde baskın olan taraf Hayri’dir.
    Camdaki Kız 79.Bölüm
    S03E32 - Camdaki Kız 79.Bölüm
    Laz Kızı’nın Hayri’nin dükkana da hayatına da girişi hızlı olur. Hayri de Laz Kızı’ndan ilk görüşte etkilenir. Nalan ise Hayri’ye gece boyu ulaşamayınca onun için çok endişelenir ama Hayri onu bir bahaneyle yatıştırmayı başarır. Türkan; Hayri’den şüphelenir ama kimseye bir şey diyemez. Sedat ise tenis oynarken Berrin’le karşılaşır.
    Camdaki Kız 80.Bölüm
    S03E33 - Camdaki Kız 80.Bölüm
    Nalan’la Türkan’ın kebapçıya geldiğini öğrenen Hayri, durumu kurtarmak için kebapçıya gelir. Laz Kızı ise Hayri’nin peşini bırakmamakta kararlıdır ve Hayri’yi takip eder. Hayri ise başına ne bela aldığını bile bile Laz Kızı’nı bırakamaz. Sedat Nalan’ı unutamadığını sonunda kendine ve Cavit’e itiraf eder.
    Camdaki Kız 81.Bölüm
    S03E34 - Camdaki Kız 81.Bölüm
    Laz Kızı’na boşanacağının sözünü veren Hayri köşeye sıkışmıştır ve Türkan’ı da ikna ederek soluğu tekrar tekrar adliyede alır. Laz Kızı ise hem Türkan’ın hem de Hayri’nin ensesindedir. Billur, aldığı habere çok sevinirken; kendini eve kapatan Nalan için de çok endişelenmektedir. Sedat, Nalan’ı psikiyatri merkezi önünde görür ve ona ne olduğunu merak eder.
    Camdaki Kız 82.Bölüm Final
    S03E35 - Camdaki Kız 82.Bölüm Final
    Laz Kızı Hayri’yi bıçakladıktan sonra teslim olur. Hayri’nin ölümü Nalan, Türkan ve kızları çok sarsmıştır. Nalan, Laz Kızı ve Hayri hakkındaki gerçekleri de öğrenir. Cenazede en büyük yardım ise Sedat’tan gelir ve herkesi şaşırtır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top