Hesabım
    Kazara Aşk
    1. Sezon
    Puanım :
    Kazara Aşk

    Özet

    Üniversiteyi bitirdikten sonra sevdiği adamla evlenerek mutlu olma hayalleri kuran güzeller güzeli bir genç kız. Zengin bir ailenin veliahtlarından genç ve yakışıklı bir genç. Umutları ve hayalleriyle mutluluğun peşinde koşan bu iki gencin yolları hiç beklenmedik bir anda, bir kaza sonrası kesişir. Artvinli Şimal’le, Gaziantepli Civan’ın kazara başlayan serüvenleri, arka arkaya sıralanan yalanlar ve beklenmedik olaylarla bambaşka bir boyuta sürüklenir.

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 24 Haziran 2021
    113 Fotoğraf | 12 Video
    Ümit İbrahim Kantarcılar
    Ümit İbrahim Kantarcılar
    Sude Zülal Güler
    Sude Zülal Güler
    Burak Tamdoğan
    Burak Tamdoğan
    Billur Yılmaz
    Billur Yılmaz
    Kazara Aşk 12.Bölüm Fragmanı 0:50
    Kazara Aşk 12.Bölüm Fragmanı
    11 gösterim
    Kazara Aşk 11.Bölüm Fragmanı 0:49
    Kazara Aşk 11.Bölüm Fragmanı
    29 gösterim
    Kazara Aşk 10.Bölüm Fragmanı 0:50
    Kazara Aşk 10.Bölüm Fragmanı
    11 gösterim
    • Fotoğraf Kazara Aşk
    • Fotoğraf Kazara Aşk
    • Fotoğraf Kazara Aşk
    • Fotoğraf Kazara Aşk
    • Fotoğraf Kazara Aşk
    • Fotoğraf Kazara Aşk
    • Fotoğraf Kazara Aşk
    • Fotoğraf Kazara Aşk
    • Fotoğraf Kazara Aşk
    1. sezon bölümleri
    Kazara Aşk 1.Bölüm
    S01E01 - Kazara Aşk 1.Bölüm
    “Karadeniz ailesinin biricik kızları Şimal, üniversiteden mezun olmak üzeredir. İstanbul’da okumak için güçlükle ikna ettiği babası Dursun, annesi gibi gördüğü ablası Emine ve abisi Miraç, onun mezuniyet törenine katılmak üzere Artvin’den yola çıkarlarken, Şimal ise bambaşka bir heyecanın içindedir. Sevdiği adam Kenan’ı babasıyla tanıştırmak ve onun da onayını alarak Kenan’la evlenmek istiyordur. Sonra da en yakın arkadaşı Aslı ile birlikte kendi seramik atölyelerini açacak, hep hayalini kurduğu hayatı yaşamaya başlayacaktır. Ancak Şimal’in hayatı hiç de hayal ettiği gibi ilerlemez. Geçirdiği bir ‘kaza’ ve bu kaza sonrası ailesine söylemek zorunda kaldığı ‘bir yalan’, hayatını bambaşka bir yöne savurur. Çünkü bu kaza ve yalan yüzünden Şimal’in yolu Civan ile kesişir.
    Kazara Aşk 2.Bölüm
    S01E02 - Kazara Aşk 2.Bölüm
    Tahsin ile Dursun, gençlerin kendi arasında taktıkları sözü, usulüne uygun bir şekilde gerçekleştirmeye karar verir. Neval ise buna kesinlikle karşıdır. Zaten Okan ve Vildan, aileye beklenmedik bir sürpriz yapmış, Neval, Vildan’ı oğlundan koparmayı başaramamıştır. Hiç değilse Civan’ın evleneceği kızla ilgili söz sahibi olmak istiyordur. Ancak Tahsin’in kesin tavrı elini kolunu bağlar.
    Kazara Aşk 3.Bölüm
    S01E03 - Kazara Aşk 3.Bölüm
    Ailelerin on gün içinde evlenmelerini istemeleri, Şimal için bardağı taşıran son damla olur ve söylediği bu yalanı sonlandırmaya karar verir. Ancak Şimal’in her şeyi itiraf etmesi Civan için şirkete elveda etmek demektir. Elbette Civan bunun olmasına izin vermeyecektir. Ne yapıp edip, Şimal’in elini kolunu bağlayacak bir hamle ile onu durdurmaya çalışacaktır.
    Kazara Aşk 4.Bölüm
    S01E04 - Kazara Aşk 4.Bölüm
    Tahsin Bey’in emrivakisiyle balayına gitmek zorunda kalan Civan ve Şimal, depoda baygın halde bıraktıkları Nazlı ve Kenan’ı aileleri fark etmeden oradan çıkarmak zorundadır… Kenan ve Nazlı’nın ayılıp da gerçeği anlatması an meselesidir.
    Kazara Aşk 5.Bölüm
    S01E05 - Kazara Aşk 5.Bölüm
    Tahsin’in şirketi, ilk torunu veren oğluna devredeceğini açıklaması Civan ve Okan’ı büyük bir telaşa düşürür. Zira Civan’ın Şimal’i eve döndürmesi, Okan’ın da yaşadığı talihsizlikten sonra bir an önce iyileşmenin bir yolunu bulması gerekiyordur. Civan, Şimal’i oyunlarını sürdürmek için ikna etmenin yollarının ararken, Şimal ise, babasının geçirdiği rahatsızlığın ve aile evlerini kaybetmenin üzüntüsü içindedir.
    Kazara Aşk 6.Bölüm
    S01E06 - Kazara Aşk 6.Bölüm
    Kenan’ın kendisini aldattığından artık tamamen emin olan Şimal, sırf onun canını yakmak için Civan ile evlilik oyununu sürdürmeye karar vermiştir. Bu durum en çok Civan’ın işine yarıyordur. Her şeyi açıklayacaklarını sanıp yine hevesi kursağında kalan Nazlı’yı yatıştırmayı başardıktan sonra asıl hedefine yönelir. Şirketin başına geçmek için Tahsin’e bir torun vermesi gerekiyordur.
    Kazara Aşk 7.Bölüm
    S01E07 - Kazara Aşk 7.Bölüm
    Tekneyle açılarak kaybolan Dursun ve Tahsin’den sabah olmasına rağmen hala haber alınamıyordur. Şimal daha fazla eli kolu bağlı bekleyemeyeceğine karar verir. Civan’la bir tekne ayarlayarak onları aramak üzere yola çıkarlar. Fakat bu yolculuk hiç de düşündükleri gibi seyretmez. Dursun’ları bulmak bir yana kendi başlarını da derde sokarlar.
    Kazara Aşk 8.Bölüm
    S01E08 - Kazara Aşk 8.Bölüm
    Videoda Okan’ın anlattıklarını duyan Şimal şok olur. Kendini, ona iyilik yapıyormuş gibi gösteren Civan’ın tek derdi şirketin başına geçmektir. Aptal yerine konmak, yalanlarla kandırılmak Şimal’i deliye döndürür. Ancak bunun hesabını sormak yerine tıpkı Civan’ın kendisiyle oynadığı gibi onunla oynayacak, intikamını alacaktır. Bu oyuna da, ailesinin yanında Civan kendisini çok üzüyormuş gibi yaparak başlar. Tahsin’in bunun hesabını Civan’dan soracağını çok iyi biliyordur. Beklediği gibi de olur.
    Kazara Aşk 9.Bölüm
    S01E09 - Kazara Aşk 9.Bölüm
    Civan, Haldun gerçekleri anlamasın diye uğraşırken, bir yandan da Şimal’in hamile olduğunu zanneden Nazlı’yı sakinleştirmeye çalışır. Üstelik Şimal’in de yalanı ortaya çıkarmayacağından emin olması gerekiyordur. Bütün bunlarla uğraşmasına rağmen yine de keyfi yerindedir çünkü artık şirket ile arasında hiçbir engel kalmamış ve Tahsin şirketi ona vereceğini açıklamıştır. Ancak Neval’in Şimal’i kontrol için doktora götürmek istemesiyle bütün oyunu tehlikeye girer.
    Kazara Aşk 10.Bölüm
    S01E10 - Kazara Aşk 10.Bölüm
    Şimal, Nazlı’nın hamile olduğunu duyunca deliye döner. Ancak Nazlı, hamile olmadığını ve Civan’ın, babasına mahcup olmasın diye kendisine yardım ettiğini anlatınca ona inanır. Zira Şimal’in gözünde Nazlı’nın yalan söylemesi için bir neden yoktur… Yine de Civan’a güvenmiyordur. İçinde hala bazı şüpheler kalsa da önceliği başkadır; doktorda hamileymiş gibi davranıp, Civan’a istemeden de olsa yardım etmiş olmak hiç hoşuna gitmiyordur.
    Kazara Aşk 11.Bölüm
    S01E11 - Kazara Aşk 11.Bölüm
    Şimal, Tahsin’in hamile olmadığını öğrenmesiyle her şeyin bittiğini düşünür. Ancak Tahsin onun düşündüğü gibi bir tepki vermez. Bu çirkin yalandan Şimal’i değil oğlunu sorumlu tutuyordur. Ve Şimal’e kendisiyle birlikte hareket edip Civan’a iyi bir ders vermek için bir teklifte bulunur. Onlar gizli planlarını uygulamaya hazırlanırken, bütün bunlardan habersiz olan Civan’ın ise bambaşka bir gündemi vardır. Civan, Şimal’e karşı bir şeyler hissetmeye başladığını fark ediyordur. Başta bu fikirden kaçmaya çalışır.
    Kazara Aşk 12.Bölüm
    S01E12 - Kazara Aşk 12.Bölüm
    Civan ise Şimal’i aşkına inandırmak, onun kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Civan’ın, Şimal’e kavuşma hayalleri, babasının ikisinin evliliğiyle ilgili verdiği kararla alt üst olur. Tahsin, onun aslında Nazlı ile evli olduğunu öğrendikten sonra Civan’ın herkesi ve özellikle Şimal’i daha fazla kandırmasına kesinlikle izin vermeyecektir. Civan, babasının kesin talebi ile Şimal’e aşkı arasında sıkışıp kalır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top