Hesabım
    Aşkın Tarifi
    1. Sezon
    Puanım :
    Aşkın Tarifi

    Özet

    Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek ister. Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır.

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 7 Haziran 2021
    102 Fotoğraf | 13 Video
    Kadir Doğulu
    Kadir Doğulu
    Serra Arıtürk
    Serra Arıtürk
    Alper Saldıran
    Alper Saldıran
    Cem Davran
    Cem Davran
    Aşkın Tarifi 13.Bölüm Fragmanı 0:59
    Aşkın Tarifi 13.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    Aşkın Tarifi 12.Bölüm Fragmanı 1:03
    Aşkın Tarifi 12.Bölüm Fragmanı
    38 gösterim
    Aşkın Tarifi 11.Bölüm Fragmanı 1:05
    Aşkın Tarifi 11.Bölüm Fragmanı
    24 gösterim
    • Fotoğraf Aşkın Tarifi
    • Fotoğraf Aşkın Tarifi
    • Fotoğraf Aşkın Tarifi
    • Fotoğraf Aşkın Tarifi
    • Fotoğraf Aşkın Tarifi
    • Fotoğraf Aşkın Tarifi
    • Fotoğraf Aşkın Tarifi
    • Fotoğraf Aşkın Tarifi
    • Fotoğraf Aşkın Tarifi
    1. sezon bölümleri
    Aşkın Tarifi 1.Bölüm
    S01E01 - Aşkın Tarifi 1.Bölüm
    Aşkın Tarifi 2.Bölüm
    S01E02 - Aşkın Tarifi 2.Bölüm
    Lansman gecesindeki öpüşme olayı, herkeste şok etkisi yaratır. Naz, karşılaştığı bu hadsizliği içine sindiremez ve Fırat’ı kovar. Diğer yandan Taylan, Fırat’ın bunu yapmasının ardındaki sebebi aramaya başlar. Fırat ise utanç içindedir. Naz’a kendisini affettirmeyi kafasına koyar. Bunun için öyle şeyler yapar ki, işler bir anda tersine döner ve bu defa da Naz’ın Fırat’ı restorana dönmeye ikna etmesi gerekir.
    Aşkın Tarifi 3.Bölüm
    S01E03 - Aşkın Tarifi 3.Bölüm
    Naz’ın, Taylan’ın evlenme teklifini kabul etmesi; Fırat’ın işini daha da zorlaştırır. Taylan, her ne kadar Fırat’a karşı zafer kazanmış gibi görünse de Fırat’ın restoranda çalışmaya devam edecek olması; onu huzursuz eder. Bu son hamlesi bile, Fırat’ı hayatlarından tamamen çıkarmaya yetmemiştir. Fırat ve Naz’ın arası, Naz’ın teklifi kabul etmesi yüzünden daha da gerilir. Çünkü Fırat, henüz kendine bile itiraf edemese de Naz’ın teklifi kabul etmesine bozulmuştur.
    Aşkın Tarifi 4.Bölüm
    S01E04 - Aşkın Tarifi 4.Bölüm
    Naz’la Fırat’ın o anın heyecanında sarılmaları; Naz’ı, Taylan ve kendi ailesi karşısında zor bir duruma düşürür. Fırat da Naz’ın, ailesine karşı bu duruma düşmesine üzülür. Hiç planda olmayan bu sarılma, aslında Taylan’ın işini kolaylaştırmıştır. Taylan, Naz’ı Fırat üzerinden manipüle ederek, onun duygularıyla oynar.
    Aşkın Tarifi 5.Bölüm
    S01E05 - Aşkın Tarifi 5.Bölüm
    Nişan gecesinde yaşananlardan sonra, iki tarafta da dengeler değişmiştir. Fırat ve Naz, birbirlerine dair duygularını içlerinde tartarken; Fırat’ın Taylan’ı alt etme ve esas yüzünü ortaya çıkarma isteği, daha da alevlenmiştir. Fırat’ın, durmaya niyeti yoktur. Taylan’ı alt etmek için, tüm ekip birlikte bir plan yaparlar. Taylan da Fırat’ı hayatlarından tamamen çıkarabilmek için, onun bir açığını aramaktadır.
    Aşkın Tarifi 6.Bölüm
    S01E06 - Aşkın Tarifi 6.Bölüm
    Fırat, Naz’a kendini anlatma çabasındayken; bir anda karşısına çıkan beklenmedik kişi ise, Fırat’ı tam anlamıyla allak bullak eder. Naz ve Fırat arasında ipler gerilmişken, Naz, Fırat’ın ailesiyle ilgili de yanlış şeyler düşünmeye başlar. Bu yüzden, Fırat’ı çok kırar. Sonrasında pişman olan Naz, Fırat’la aralarındaki tüm gerilimi sona erdirmek için bir adım atar.
    Aşkın Tarifi 7.Bölüm
    S01E07 - Aşkın Tarifi 7.Bölüm
    Naz’ın, Fırat’ın bilgisayarında kendisiyle ilgili dosyayı görmesi, ikili arasındaki gerilimi iyice arttırır. Naz’ın Fırat’la ilgili hissettiği güvensizlik duygusu, daha da büyür. Fırat, dönülemez bir yola girdiğini düşünürken, yardımına yetişen sürpriz biri sayesinde, Naz’ın güvenini kazanmak için yeni bir yol bulur.
    Aşkın Tarifi 8.Bölüm
    S01E08 - Aşkın Tarifi 8.Bölüm
    Fırat’a karşı duygularını sorgulayan Naz, bir yandan da Taylan ile olan ilişkisiyle ilgili artık bir karar vermesi gerektiğini anlar. Fırat, yılmadan Naz’a olan aşkına inandırmak için çırpınmaya devam eder; ancak Asuman’ın, Fırat’ı tekrar elde etmeye çalışması Fırat’ın, Naz ile zaten sallantıda olan ilişkisini iyice tehlikeye sokar.
    Aşkın Tarifi 9.Bölüm
    S01E09 - Aşkın Tarifi 9.Bölüm
    Naz'ın oynadığı büyük intikam oyunu, Fırat ile Naz arasında yepyeni bir aşk-nefret savaşı başlatır. Restorana inadına geri dönen Fırat ve onu göndermeye kararlı olan Naz arasında geçecek oyunlar tehlikeli boyutlara gelecektir. Kariyeri bitirilen Taylan bundan dolayı Fırat'ı sorumlu tutacak, hem Fırat'ı Naz'dan koparıp kendine çekmek hem de profesyonel hayatında tekrar çıkış yakalamak için farklı yollar arayacaktır. Taylan'ın oyunları sonucunda büyük bir açmaza düşen Naz ve Fırat ne yapacaktır?
    Aşkın Tarifi 10.Bölüm
    S01E10 - Aşkın Tarifi 10.Bölüm
    Fırat'ın bu öneriyi kabul etmesiyle Fırat ile Naz'ın ezeli savaşlarındaki güç dengelerini değiştirecektir. Taylan, Fırat'ın restoranı kurtarmak için para aldığı kişi açığa çıkarınca Fırat'ın hem Naz hem de Sultan ile olan ilişkisi bitme noktasına gelecektir.
    Aşkın Tarifi 11.Bölüm
    S01E11 - Aşkın Tarifi 11.Bölüm
    Fırat’ın parayı nereden aldığı açığa çıkınca hem Naz hem de aile cephesinde fırtınalar kopacak. Fırat’ın yaptıklarından dolayı ona güvenmemesine rağmen Naz’ın aşkı yine ağır basacak. Taylan, Naz ile Fırat’ın var olan bağını kökünden yok etmek için yeni planlar içinde olacak.
    Aşkın Tarifi 12.Bölüm
    S01E12 - Aşkın Tarifi 12.Bölüm
    Fırat’ın sağlığıyla ilgili sakladığı sır ortaya çıkınca ortalık iyice karışacak, yine de Fırat bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacaktır. Taylan, Fırat’ın bu zaafını fırsat bilecek ve ona zarar verebilmek için haince bir plan hazırlayacaktır. Taylan’ın yeni planından bihaber olan Naz, Fırat’ı korumak için kendince bir yönteme başvuracaktır.
    Aşkın Tarifi 13.Bölüm Final
    S01E13 - Aşkın Tarifi 13.Bölüm Final
    Fırat, Taylan’ın hain planı yüzünden hem restorandan hem de Naz’dan sonsuza kadar ayrılmaya karar verecek. Naz bunun üzerine restoranı Şebnem’e devrederek bir daha dönmemek üzere Fransa’ya gitmeye karar verecektir. Başlangıçtan bu yana Naz ile Fırat’ın aşkı, geçecekleri bu en büyük sınavı yenebilecek midir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top